Мартин Шулц не разбирал съюза на десни и леви в Гърция- да пита Станишев

Мартин Шулц не разбирал съюза на крайно леви с крайнодесни в Гърция. Ами да пита! Има край себе си специалист, като Сергей Станишев, който първо наричаше Сидеров фашист, а после се прегърна ( временно) с него. При това в българския случай говорим не просто за “крайнодесен”, а за слуга на държава, срещу която ЕС се видя принуден да налага санкции заради агресивната й външна политика.

Мартин Шулц: Не разбирам защо Ципрас пак се съюзи с националисти

На неделния извънреден вот партията му СИРИЗА спечели с убедителна преднина от над 7 пункта пред опозиционната “Нова демокрация”, но не ѝ достигат 6 депутати, за да контролира парламента. “Независими гърци” успя да прескочи 3-процентната бариера и да получи 10 депутати. Така двете партии ще имат заедно 155 народни представители в 300-местния парламент.

Но пред френско радио Мартин Шулц каза, че не разбира решението на Ципрас да върне във властта партия, която събра под 4% от вота на избирателите. “Обадих му се втори път, за да го попитам защо продължава коалицията с тази странна крайно дясно партия. Той общо взето не ми отговори. Ципрас е много хитър, особено по телефона. Каза ми неща, които изглеждат убедителни, но в крайна сметка в моите очи са малко странни.”

Лидерът на “Независими гърци” Панос Каменос е обвинявал ЕС, ЕЦБ и МВФ, че са превърнали Гърция в “дългова колония” и се различава от СИРИЗА по редица важни въпроси като отношението към нелегалната имиграция и мястото на православната църква в държавата.

Каменос е пълен с изненади и трябва да бъде плътно контролиран, добави Шулц.

11 мнения за “Мартин Шулц не разбирал съюза на десни и леви в Гърция- да пита Станишев”

 1. РУСИЯ – ОСВИЕНЦИМ НА ЧОВЕЧНОСТТА
  —————————————-

  РУСИЙО, ТИ “ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО”
  РУСИЙО, ТИ ВРЪХ ЕВЕРЕСТ НА ТИРАНИЯТА,
  РУСИЙО, ТИ “ГУЛАГ” НА СВОБОДАТА,
  РУСИЙО, ТИ КРЕМЪЛ НА ПАЛАЧИТЕ,
  РУСИЙО, СРУТИ СЕ ЗАВИНАГИ УТРЕ В РАННИ ЗОРИ !

  РУСИЙО, ЗЕМЬО БАНДИТСКА,
  РУСИЙО, ЗЕМЬО ОБСЕБВАНА И УБИВАНА
  ОТ СВОИТЕ ЦАРЕ И БОЛШЕВИШКИТЕ БАНДИ…
  РУСИЙО, ТИ РОДЕН ДОМ НА КРАДЦИТЕ,
  ТИ, САТАНИНСКАТА,
  ТИ ПОДЛАТА,
  ТИ ЛУКАВАТА,
  ТИ, ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА,
  ТИ, РУСИЙО, ВРАГ ОТ ЧОВЕЦИТЕ !

  ПРОКЪЛНАТА ДА СИ ОТ БОГА, ТИ, РУСИЙО –
  САТАНИНСКО ИЗЧАДИЕ …

  ОСТАВИ НИ НА МИРА РУСИЙО –
  МАЙКА НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА …

  ТИ РУСИЙО, ЛЕНИН НА ЗЛОТО, ПУТИН НА НАСИЛИЕТО,
  ТИ РУСИЙО, ЧЕ ГЕВАРА НА ГЛАВОРЕЗИТЕ.
  ТИ РУСИЙО, ЦИТАДЕЛА НА ТЕРОРИЗМА !

  УДАВИ СЕ ВЪВ ВОДКА, РУСИЙО АЛКОХОЛИЗИРАНА !

  СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ РУСИЙО !
  ВЪН РУСИТЕ ДИВАЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ !

  НИЕ, СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ,
  ТЕ ПРЕЗИРАМЕ, ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА, РУСИЙО !

  ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ РУСИЙО –
  ПОБЕСНЯЛА КУЧКО КРАСНАЯ…

  РУСИЙО, ТИ МУТРО ДЕГРАДИРАЛА,
  СРУТИ СЕ УТРЕ ДО ОСНОВИ, ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ !

  —————–
  БОГ ДА ЗАСИТИ С КАМЪНИ ЛАКОМИЯТА НА
  РУБЛОФИЛИТЕ – ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ
  БСП, ДПС, АБВ, АТАКА… !

  АМИН !

  ———————————————————————————-
  Речник:
  – сиктир – марш от тука, пръждосай се от тука…
  – “ГУЛАГ” – Главно Управление на ЛАГерите – Затвори за политически репресии в съветския съюз.
  ( Политическите репресии в СССР – РУСИЯ се практикуват чрез дискриминираща политика, нарушаване на човешките права, злоупотреба с наблюдението, полицейско насилие, затвор, насилствено преселване, лишаване от граждански права, лустрация или насилствени действия като убийство, безцеремонни екзекуции, измъчване, насилствено изчезване и други незаконни наказания за политически активисти, дисиденти и цялото население )

 2. Днес, на 22 Септември е ден на българската независимост, обявена през 1908г. Много се изговори и написа за този акт. Никъде, обаче не чух и прочетох, че за да може българският народ да обяви независимостта, България става първа икономическа сила на Балканите. Само няколко години след обявената българската независимост, през 1912г. започва Балканската война. Българската икономика е по-голяма от тази на нашите съюзници, Гърция, Сърбия и Черна гора, взети заедно. Брутния продукт на България е по-голям от този на трите наши съюзници взети заедно, макар да България получава своята свобода много по-късно. Всеки знае, че да се води успешна война на фронта е нужна силна икономика. Тази икономика е резултат от предприемчивостта и трудолюбието на българския народ.

  Разбира се днес е и Еквинокса. Може и него да празнуваме. Тази година два Еквинокса – догодина, ако е рекъл Бог, три!

 3. Мисля, че СИРИЗА в европарламента принадлежат към друга голяма група – Party of the European Left /струва ми се, че се превежда Партия на европейската левица/. Лидерът на тази политическа партия се казва Пиер Лоран. Виждала съм коментари, че не желаят да имат много общо с ПАСОК,нашата БСП и т.н. Така че не е ясно защо изобщо Мартин Шулц трябва да се намесва.

 4. Гърците са по- умни от нашите милиционери-кагебисти щото се мъчат да натоварят ЕС като платец на това което са изяли вече.
  Нашичките по стар руски обичай все на народа се мъчат да прехвърлят плащанията ама ще ги гази мечката…

 5. Нещастният човечец…..Ама не е живял тука и да му стане ясно…. А за дълговота колония-абе не са имали нищо против да теглят заеми с години, ако не и с десетилетия….И тук е било така, ама ние плащаме….

 6. Убеден съм, че още много неща не разбира Мартин Шулц. Лошото е, че като него са голяма част от вземащите глобално-важни решения на ниво Брюксел и Вашингтон. Това е причината Сталинка и Станишев да са в Европарламента, Бокова да е кандидат са генсек на ООН, Путлеристите да си разиграват коня в Крим и Сирия, в Украйна да продължава да се пролива кръв,а ИД да институционализира световния тероризъм…

 7. Добре че, джуджи1 и компания съвсем я вапцаха, та засега, “да живей международното положението” е в патова позиция. Па догодина, като минат президентските избори в САЩ ни остава надеждата, че следващият американски държавен глава ще заработи далеч по-усърдно и най-вече адекватно в посока сбъдването на прогнозата на Збигнев Бжежински. 2017г. край на гражданската война в Русия с окончателна победа на “белите”.
  http://glavpost.com/post/22sep2015/opinion/60378-aleksandr-sotnik-putin-proigral-svoyu-voynu-on-politicheskiy-bankrot-i-mozhet-prosto-proklyast-zapad.html

 8. ПАВЛЕ, пак си много прав, приятелю!
  Мартин Шулц е кариерно мекере от лявата порода на путерингите – и толкова! Неотдавна Дик Чейни каза нещо много точно за политиката на Барак Хусеин- “той не прави нищо друго, освен да отблъсква нашите съюзници и да насърчава нашите врагове”. Кремълският гном щеше само да маха с опашка, ако в Белия дом днес беше РОНАЛД РЕЙГЪН, а в Берлин- КОНРАД АДЕНАУЕР.

 9. Освен да пита Станишев, за да разбере по-добре съюза между крайно леви и крайно десни в днешна Гърция, г-н Шулц може да се обърне и към историята. Например да прочете за отношенията между СССР и Германия в периода авг. 1939 – юни 1941, пък и преди това.

 10. Честит Ден на независимостта на всички колеги съфорумци (макар и на патерици)!

  Към казаното от СТАМБО за милиционерския син, книжарят-футболист с цели 2 (ДВЕ) години колеж почти няма какво да се добави, освен че цялото кариерно развитие на др. Шулц протича в ПАРТИЯТА му, извън която той не става дори за чеп на каца. (Съсел Дмитриевич поне има някакво подобие на диплома, ако и да е по униформите на съветските чекисти).

  Като така, дори това изказване на др. Шулц следва да се разглежда като поредната партийна политическа коректност и няма нищо общо с разбирането или неразбирането на каквото и да е. Просто такава реплика са му спуснали и той съвестно я декламира.

  И с риск да се обидиш, СТАМБО, Дик Чейни е от същата порода. Нека не забравяме, че и Магарето, и Слонът се ръгат около една и съща копаня с помия, затова светът днес е на този хал. Няма ги нито г-н Рейгън, нито г-н Аденауер, нито г-н дьо Гол, нито лейди Тачър. И за жалост все по-зле ще става…

  Респект и благодарности на г-н Инджев!

 11. Задавал/а съм няколко пъти разни въпроси на гэносэ шульц, включително такива по адрес на таваришч cтанышэв, но или не съм получавал/а отговор, или асистентите му са ми давали някакви странни, общи, напълно незадоволителни отговори. В това отношение гэносэто е едно неприятно изключение от правилото в Германия, чийто типични характеристики са диалогичността и отзивчивостта.
  Последният цитат от статията ме навежда обаче на мисълта, че може би гэносэ шульц държи таваришч cтанышэв плътно до себе си, за да го контролира плътно. А дано, ама (на)дали?…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.