Иде ли ( Обама)?

Днес в ivo.bg написах статия за жълтата журналистика като страж на властта. Ако съм прозвучал иронично, бързам да уточня: ни най-малко не поставям под съмнение меродавността на „сензациите”, поднасяни на тепсия на тази медия от властта.

Агенция ПИК е известна с това, че ползва вътрешна информация по волята на своите държавно-корпоративни началници, чиито интереси тя защитава.

Един колега от „Капитал” се обоснова с доказателства, че във въпросната медия се появяват снимки от вътрешни източници – снимки, които никой не би могъл да направи, ако не му бъдат сервирани от желаещите да бъдат похвалени, фигуриращи на снимките вождове. Съответно въпросният колега бе подложен на обичайното изтезание от трибуната на ”агенцията” със социални и сексуални ругатни.

С риск да бъда обявен също за (многодетен, но) обратен, си взимам обратно иронията и заявявам най-тържествено: вярвам на ПИК. Тя е неофициален, но меродавен официоз на обожаемия ББ и неговия незаобиколим съюзник в медиите Пеевски.

Неофициален официоз може да звучи малко противоречиво, но не и в страна, в която управлява   десен левичар с прозападноевразийска нагласа в компаса.

Басирам се, че ПИК не си измисля ( този път), а е захранена приоритетно с нещо, което иначе би трябвало да изтече по съответните правителствени канали, а не чрез притоците на Жълтата река.

Ето защо тъкмо от ПИК научаваме (с пълно доверие, че само на тях са им казали новината, макар и чрез позоваване на сродна медийна душа от същото медийно семейство) , следното- и то с важното уточнение, че не президентът Плевнелиев ( оплюван в тази и другите сателитни медии на Петата колона като американски слуга) , а именно премиерът Борисов е този, който има (за)слуга :

 горещо

 Барак Обама идва в България!

Автор: ПИК

22:56 | 22.09.2015

Американският президент Барак Обама идва в България до края на годината, съобщава ексклузивно роден таблоид. От повече от 4 месеца се водят преговори с Белия дом за визитата на държавния глава на САЩ и едва миналата седмица е имало пробив с „да” отвъд Океана. Изненадващо, но комуникацията от наша страна не е по линия на Президентството, а на Министерския съвет, пише изданието.

Обама би трябвало да дойде в края на ноември или началото на декември, като вероятно ще посети и други страни от бившия източен блок.

У нас американски президент не е идвал от 2007 г., когато тук бе Джордж Буш-младши със съпругата си Лора, макар и само за 2 дни. Вероятно Обама ще дойде само за ден заради сгъстената си програма. Конкретната дата обаче ще стане ясна в последния момент, а мерките за сигурност, които ще се предприемат, ще бъдат нечувани.

Покани към Барак Обама от България са отправяни още в първия му мандат, но досега преговорите той да дойде у нас бяха нечути и отлагани от Вашингтон. За последно и премиерът Бойко Борисов отправи покана към Обама при срещата в Белия дом през 2012 г. Вероятно визитата на щатския държавен глава ще бъде свързана с кризата с бежанците, както и коалицията за ликвидиране на терористите от „Ислямска държава” в Сирия и Ирак и разполагането на нови командни центрове на НАТО във връзка с войната в близкоизточната държава и кризата в Украйна в страните членки на Алианса от Източна Европа.

Посещението на Обама у нас ще се пази в тайна до последно и мерките за сигурност ще бъдат свирепи. Ако през 2007 г., когато Буш бе в България малко преди края на президентството си, София бе само частично затапена, а полицаите бяха строени през 20 метра по ключовите артерии, откъдето минаваше кортежът, то сега се очаква пълно парализиране на града. Когато държавният секретар на САЩ Джон Кери бе у нас само за няколко дни в началото на 2015 г., на софиянци бе забранено дори да отварят прозорците си по правителственото трасе и някои алтернативни булеварди.

За сигурността на Обама ще се грижат не само всички наши служби, но и американските. Летище София ще бъде затворено за граждански полети няколко часа преди да кацне „Еър форс уан” с Обама и целият му антураж, както и преди да излети.

Американският президент ще посети България точно година преди да изтече вторият му мандат и в разгара на номинациите на Демократическата партия и републиканците за изборите през ноември 2016 г. Последният ден на Обама като държавен глава е на 20 януари 2017 г., когато клетва трябва да положи наследникът му във Вашингтон.

Забележка ivo.bg: Ако твърдението за предстоящо посещение на американския президент Барак Обама в България се окаже все пак лъжа, ivo.bg напомня, че цитира прилежно меродавния източник, който е толкова близо до властта на Борисов, че заслужава пълно доверие за всяка лъжа , споделена с него или измислена в редакцията на „агенцията”

 

 

 

24 мнения за “Иде ли ( Обама)?”

 1. Ако все пак дойде Американския президент, добре е да мине покрай Паметника на Съветската армия в София и някой да му подскаже какво символиизира този монумент.Още по-добре е по тъмно, за да види осветлението му.
  Ако официалните власти потвърдят официално , че България и Българския народ повече от 60 години почитат съветската агресия и комунизацията на страната, Президента ще остане впечатлен-повече от сигурно е, че той не знае че съществува такава страна в света и още повече,че “такава страна” е член на НАТО…
  Редно е, или веднага да се върне на аерогарата, или да обърне внимание на Ръководството-Щаба на НАТО да изясни какво прави “такава страна” в състава на НАТО.
  В “такава страна” изобщо не бива да идва никакъв държавник от цивилизована страна, това ще бъде срам за неговата държава и народ.
  Но пък ще звучи забавно-“Президент Обама посети страна-член на НАТО, в която има близо 100 символи на съветската окупация и болшевизация”.
  Това пък може да засили туристическия поток от Щатите и Запада, дори от Русия. Русия и Руския народ може да са всякакви, но паметници на Германски офицери и войници и на Вермахта все още нито един руснак не се е сетил да построи.

  Докато у нас продължават да се строят и в момента подобни сурогати. Историка Момчил Дойчев в последната си статия дава убедителен пример за това.
  Така че, по-добре е Американския президент да дойде.Примера на България все още не е усвоен в нито една стрна, дори в Северна Корея и Куба.

  P.S. Коментарът съвсем справедливо може да бъде включен в състава на глупостта “И ние сме дали нещо на света”.

 2. Кога най-после Обамата, ще им такова мамата?

 3. Когато в едно общество липсва информация, на човек му остава само да разсъждава логично.
  Доста факти ме карат да мисля, че Пеевски е маша на Москва.
  Необяснимото му богатство /неговото и на майка му/. Невероятната му професионална и политическа кариера. Цялостната политика на медийната му империя – антидемократична, антизападна и пропутинска. И най-вече отговорът на въпроса КОЙ неуспешно се опита да го наложи за шеф на ДАНС. С всичко последвало. Qui bono – за кого това назначение би било добро? Нито за ЕС, нито за САЩ, нито за демократична България. Кой остава? Москва остава.
  Има и още един факт, който за съжаление за сега остава само в сферата на предположенията. И това е фактът, че чрез участието на Пеевски във фалита на КТБ, Кремъл се опита да дестабилизира банковата система на България като наказание за спирането на Южен поток.

  Да уточня още нещо – винаги съм се присмивал на конспиративните теории, но когато на толкова важни за обществото въпроси липсват отговори, човек сам започва да ги търси.

  А “тайната” връзка между ББ и Пеевски вече е известна и на децата.

 4. Колкото до марксиста-ислямист Обамич, той за 7 години толкова беди донесе на САЩ, колкото никой друг Президент преди него не е носил. При никой друг работещите и можещите в Америка не са били ограбвани така, за да може всичко ляво, мързеливо и некадърно да живее и философства с чужди пари, без да работи. Колкото по-бързо се изнесе от Белия дом, толкова по-добре. Заедно с мекушавата си администрация.
  Знае се и, че когато демократ е Президент, Москва си разпасва пояса и прави каквото си иска по света.
  Само когато Президент е републиканец, Русия си наляга парцалите и кротува.

 5. Г-н Инджев,
  Изпращам нещо в жълто , което може да ви се стори и неприемливо за допускане.
  Но поне като шега го прочете Вие.
  Пиша каквото ми дойде на ум и не редактирам след това.

 6. Пак нещо се случваше на територията на BG-тата.Миризма и чудо се разнасяше от там.
  Световният жандарм и главна печатница на пари изпрати отново агентите си на територията , както знаем от преди , похлупена с лъжа. Отвън изглежда като обикновена балканска разхвърления, но като влезеш на територията си е друго , пиеш от извора.И то какъв извор !?

  Както винаги , така и сега , агентите се запитаваха , как такъв глупав народ притежава такова красиво парче земя.
  Ония горе на север, изпукваха от студ , влага , продължителен мрак и депресии, ама все някак се оправяха , че и машини, автомобили, самолети , кораби , километрични мостове в морето ,качествена стомана ,върхова електроника и какво ли още не произвеждат , да им се чудиш!
  Другите на долу , са по- мързеливички , ама и те разбират от красиво, пясъка в градина превръщат, сгради коя от коя по-високи строят и макар с господари над себе си , поне ред имат и светът с охота ги приема с парите им.
  Пък тези тук ни едното ни другото , все нещо накриво става, все калпаво , недодялано , където пипнеш некадърност .
  Вярно и те на територията имат кладенци , ама не нефтени.От край време , векове наред тук се знаеше че има залежи на простотия.Те представляваха , нещо като герани в земята , с капаци отгоре .От време на време , ги отваряха да се проветряват , и тогава простотията излизаше нагоре .Населението знаеше , че проветряват кладенците и не се стряскаше.От вдишването на простотията , голяма част ошеметяваха, замайваха се , други слагаха бързо маските и крадяха от електоралните индивиди , докато те блуждаеха в блажен несвяст от вдишаната простотия.
  Всичко си беше , наложена система , тези които даваха нареждане за проветряване на кладенците , бяха същите , които слагаха маските и крадяха .Ще кажеш , че проветряването се правеше за да се краде , ама не беше само това , BG-тата имаха нужда от дози простотия .За тях тя беше като цигара , кафе , а за повечето и като наркотик, затова те се радваха като ги обгазяваха .Дори от време на време пускаха бюлетини , обгазяванията да продължат.
  Това разбира се , се вземаше предвид от господарите- крадци и емисиите ставаха все по-чести , концентрацията по-висока.Така BG-тата се бяха превърнали в наркоман-простотия-газомани.На все по-голяма част от BG-тата , дозите прототия вече не беше достатъчна за да се омаят както трябва , и затова господарите за да е доволен народа , направо отваряха за постоянно кладенците, пък капаците понеже бяха метални …. Знаете какво им се случва ..
  Хайде , сега ….. не се правете че не знаете… това си е правило на територията, стандарт на живот.Който краде най-много, има най много и той управлява кладенците на наркоман BG-тата.
  Наркоманизирането се забелява във всяка дейност на населението , но най видимият индикатор за невидимите концентрации простотия във въздуха , бяха медиите им. Има ТВ предавания, които вземат акъла , и за да ги разбереш добре и им се зарадваш ,ти трябва наркоманска простотия .Това са нещо като кислородни маски , които се раздават вече и безплатно на повечето места , щото населението се избива да гледа реалита, и поне докато ги крадат , да се забавляват.
  Главният простак на населението , заедно със свитата си подмазвачи , наречени- лилета , често обикаля територията и се хвали с високите концентрации простотия , като е обещал да разпечата за свободен достъп всички кладенци с простотия, да се радва народът и да помни какъв управник има.
  Да но агентите не бяха дошли за това , те знаеха , за кладенците , за неуправията , за некадърниците , това си е известно по Света.
  Бяха дошли заради миризмата.Миризма на фекалии.Такава миризма ,че и мигрантите бягаха далеко от територията.
  Хайде то…. хората акат – папкат и акат , дори германците произвеждащи лъскави Мерцедеси и те акат, ама такава миризма при тях няма.
  Изглежда BG-тата бяха започнали да се изпускат в гащите.
  Така си мислеха агентите , и се бяха подготвили с медикаменти , финансови и дисциплинарни , ама не познаха.Мислеха ей така лесно , както със съседните гърци се оправиха, ще налеят милиарди и готово.Ма то туй при BG-тата и с милиарди не се оправя.
  Работата е там , че от дългото вдишване на простотия от кладенците , невежеството , мързела , лъжата бяха превзели всичко в битието им.Вместо да правят канализаци, комуникации, беше по лесно по аналогия с кладенците –просототия да си изкопаят и кладенци за фекалии.
  Така наркоманизираните BG-та докато вдишваха простотия от кладенците , слушайки главния простак и лилетата му от телевизиите, и наслаждавайки се блажено на реалитита, можеха да акат в близкия кладенец за фекалии. Господарят беше помислил , за всичко .Фекалните кладенци ,бяха до един с прерязани лентички и приети церемониално с директни включвания.
  След оня скандал със светената вода обаче , никой от лакеите не посмя да поръси господаря с гъстата новоиздрискана маса.
  Управниците на територията обаче , колкото и некадърни да ги смятаха чуждоземците , бяха направили иновация, така че недостига на едното да дава излишък на другото.
  Не случайно до кладенец с простотия , беше изкопаван фекален кладенец.Истински архимедовци бяха BG-управниците, скачени съдове , това бяха измислили.
  Когато простотията понижаваше нивото си от високо атм налягане , то фекалната маса покачваше нивото си и обратно.
  Така недостиг нямаше имаше в изобилие поне едното, за да не мрънка електората.
  Когато управиците се постараеха повече , простотията покачваше нивото си , а когато населението се нагушваше до насита с простотия, акаше повече и имаше достатъчно фекална маса.
  Гениално измислено ! Едно време само комунистите бяха способни на такава дълбока мисъл и дръзновение !
  Да, но какво се беше случило ,че през лятото BG- крайбрежието , вместо да мирише на море , замириса на тоалетна –( както му казват на това съоръжение където го има по белите страни).
  И кафеви бибиленки плуваха масово в морето, с мазни петна около себе си . Опастността от задавяне на някой плувец- чуждоземец си беше реална . Че те каквито са кекави , никак не държат на зарази.
  Ето точно затова бяха дошли агентите , да предпазят своите чуждоземци от простотията на BG-тата и да вземат мерки ,за отфекалване на морето им.
  Какъв беше случаят обаче , през лятото?Тогава простотията на BG-тата взема връх, може да се наблюдава съвсем видимо по пътищата им, убиици и самоубийци колокото щеш.И тя простотията като натисне и кладенците с фекалии преливат.Ама някой така преливат, че са като познатите BG -порои убийци .Само че тези не са така бързи като водата , а настъпват като лава бавно и сигурно покривайки всичко.А стигнат ли морето или реките , са свободни да се носят по вълните , до далечни земи , носейки славата на BG-тата.Че и те са дали нещо на света!

  При това положение става ясно защо мигрантите заобикалят територията .Те тръгнали по джапанки ей така на шега, лято било .Къде ще ходите без ботуши , през територията на BG-тата, ще затънете до гуша .Накрая цял свят разбра , че територията е негостоприемна , и трябва да се заобикаля.На леко обидените от пренебрежението главатари на BG-тата , вече не им беше нужно да правят огради за да се пазят.Лайната дето бяха осрали десетилетия наред ги пазеха .
  Те сега и ботуши да вземат да раздават на чужденците , никой няма да им ги иска , всички разбраха какви дрисльовци са.
  Днес главният въпрос пред BG-тата е , кой ще чисти лайната дето насраха?
  Или казано по марксистко-ленински – А сега накъде ?
  И се заеха да поправят конституцията си , щото тя излезе виновна накрая !
  Докато румънците и тоалетни си направиха, а и отвън ги варосаха за дезинфекция.

  И както са я подкарали bg-тата , изглежда дълго още в лайната си ще живеят!

 7. Г-н Инджев: “Една лъжа повторена хиляди пъти,става истина”/приема се от хората за истина/,същото,като /истината/за оставката на ББ през първия му мандат!

 8. В случая с пык (с малки букви и руски добавки, естествено!) думата “агенция” си е много на място. Това е воняща поради естеството на рубладжийските си агентурни задачи електронна боклукчийница, превърната в абсолютен официоз. По собственици, спонсори, идейни поръчители,теми, стил и всичко останало. Има обаче някаква крайна справедливост-съдбата на този род “журналистика” е винаги жалка. Един ден върху нея се изсипват тоновете помия и лъжи, излети върху нормалното, и тоновете фалшиви благовония, с които е окадявала долното, гнусното и отвратителното. Най-известният пример е таварищ уольтэр дюранты (и него, мръсника, с малки букви и руски добавки!)- световният позор на журналистиката, сталинският лакей, платен с кървавите пари от геноцида в Украйна 1933/34 г. По-скромно но и по нашите ширини има възмездие за подобни уроди (а, бе, к`во става с “флагманите” Пор, Берьоза, Черьомуха и техните парцали?!)
  Жалка ще е съдбата и на мутренско-рубладжийските лакеи от пык.Вече обаче това заглавие звучи слабо, пред вид равнището, трябва да е дрыс…

 9. Склонен съм да повярвам, че не е партенка.
  Мотиви.
  При последното посещение на баце в една от бившите средноазиатски съветски републики, Киргизастан май, където ТОЙ не беше придружаван от нито един журналист се яви снимка при влизането му в президенсткият “Майбах”. Фото направено от вътрешен човек от делегацията и предоставено (има си хас)на пикаджиите. Да трупа сайта на дебелака актив пред първосигналните фенове на банкянското слънце.
  За да прикрият собственоста и на пик и на блитц, епизодично се водят за камуфлаж “братоубийствени войни”. И понеже никой интелегентен българин не гледа сериозно на тях периодично ги захранват с “бомби” като горната. За да може гордо да напишат, по изключение, не излъгали, както незнамкойси първо съобщи. Тъпи комплексараки номера ама матРияла, кълве ли кълве.

 10. До panamerican:
  Само като допълнение на казаното от вас, Барак Обама може да го разходят и до Варна, по точно до Камчия, за да му се похвалят с монумента на окупатора на България, маршал Толбухин, открит символично на 22 септември,2015 г.

 11. Може би ще се похвалят на Барак Обама как “независимате” медии ни втълпяваха, че бежанците се подложени на изтребление от Ислямска държава. Истината се оказа съвсем друга. Вчера по поръчково предаване по Бнт 1, един от интервюираните сирийци когото пропуснаха да го цензурират ( на други завършека на изразите им беше изрязан) каза ясно и точно, че те всъщност са подложени на изтребление от Башар Асад (любимеца на Кремъл).Това всъщност разбива мита за Путин като спасител на Европа от бежанската вълна атакувайки Ислямска държава.

 12. @ Georgi Nikolov

  Жоро, в Туркменистан беше туристическият воаяж!
  Полюбувайте се всички, филмът е за покойния ексцентричен сатрап Сапармурад Ниязов-Туркменбаши, но малко неща са се променили.

 13. Драги Отбелязвам,

  Подписвам се и заставам с главата си зад всичко, казано от теб по темата “Барак Гусейнович Обама-вредител на САЩ и цивилизования свят”! Апропо, той сега е зает да посреща и един друг световен левичар, досещаш се кого…

 14. Ех Стамбо… ами то кого да сайдисаш след Фидел? То от стискане и придържане и двете папски ръце се онодяха духовно.

 15. СОфия ще се парлазира тоо път, особено комунягите от петата колона дет са изприщват от Янки Дудъл ХХАХАХА

 16. До PanAmerican

  Не са само 100 паметниците на рАЗИЯпитеците, колега, някъде бяха изброени над 3,000!!!

 17. Към огнян георгиев
  Какво ти е виновен обикновенния народ бе драскач.
  Хората едвам оцеляват и мрат като мухи.
  Това, че всеки има достъп да пише в блога не значи, че всички трябва да сме равномерно изцапани от жълтата ви помия.

 18. До ЛЮБО

  Мразя да съм на всяко гърне мерудия, но с тези крокодилски сълзи за “обикновенния народ”, дето едвам оцелявал, направо ме дърпате за езика:

  “Обикновенният народ” 1989 се снискаше по дупките и не можеше да го изкараш на митинг и с трактор. Каква 89-та, дори в днешно време пред МОЧА едва се събираме 50-60 души, вероятно идиотските шествия пред празните държавни учреждения (с тъпани и дудуци) бяха по-интересни за народа. А може и защото пред МОЧА родната милиция може да те набие или арестува, знам ли?

  Прочее, същият този “обикновен народ” казва, “Всяко стадо си заслужава и водача, и коляча!” И си фили рАЗИЯта, и си гласува за комун-милицейската шайка.

  Схващате ли мисълта ми? Ако не, ще Ви я повторя по-бавно, подробно и с почивки за умствено храносмилане, специално като за Вас, стига стопанинът на блога да позволи!

 19. Коментарът на Аерофлот е всъщност тежка диагноза на опиянения “обикновен народ” в цироза.

  Перифразирайки една мисъл, която не помня автора й, който е казал “не се гаси туй що не гасне”, бих казал -не се буди това, което е заспало като за световно.
  Кой може да се противопостави на новокомунизма в България, воден от новокомунистите, начело с техните мъдри ръководители -Б.Борисов и Р.Плевнелиев.

  А коментатора “Отбелязвам” малко се е комунизирал, определяйки американския президент на “марксист”.

  Сиреч, комунист…
  Е чак такъв не е….

  Друга негова мисъл е направо смущаваща-” обществото нямало информация”. Брей, при безбройните неограничени информационни потоци, българчетата нямали информация???
  А за общество в България е просто неприлично да се говори. Това “общество” все още се люлее от многобройните символи на съветските окупатори и това същото общество не реагира на продължаващото издигане на нови.
  Общество и неговите окупатори заедно-е, това вече не върви, поне единия фактор не съществува, или няма общество, или няма окупатори.

  Jordan дава страхотно предллжение-Американския президент да бъде разходен и до най-новия паметник на съветските агресори, така той нагледно ще се убеди в истинската посока накъде върви държавата България и Българското държавно ръководство.
  Напълно справедливо може да се каже, че върви към Русия и нейната простотия, водено от комунистическата мърсотия.

  Браво на Джордан!

 20. Panamerican,

  Чувал ли си “inscientia non argumentum est – невежеството не е аргумент”? Логореята – също.
  И бих добавил – друго да е може, но ум не мога да ти вкарам.
  С извинение към всички.
  Не обичам да споря с ограничени хора, но ако искаш – моля.

 21. Уважаеми “Отбелязвам”, навярно Вашия интелект незабавно би Ви позволил да се съгласите с моята скромна информираност, че цинизма е признак на примитивизъм, простотия и слабо възпитания, но задължително гарниран с безсилие.
  Второ, латинската сентенция, която цитирате е валидна както за възпитаните хора, така и за циниците, към които Вие съвсем убедително се вписвате.
  Псуването пред публика, особено пред непозната, съвсем силно вдига нивото на цинизма.
  Ениуей, както казват ескимосите от Камчатка, нека да се спрем на Вашата квалификация на Президента на САЩ.
  Навярно знаете, че тази държава е най-могъщата в много отношения в света, има над 250 военни, военоморски и въздушни бази по целия свят и не се очертава дори минимална вероятност някоя друга държава да приближи този статус.
  Та на президента на тази световна сила, едно българче поставя квалификация “марксист” и “ислямист”.
  Човек, който живее във най-омърсената от комунистите страна, която мърсотия не може да бъде видяна в нито една друга страна.Само този сайт показва такава картина,впрочем картини, които заслужават да бъдат изложени в световната галерия на простотията и цинизма. Сайта цитира и визуално показва български представителни лица, институции, организации, партии и пр., които просто бълват помия.Тази помия се върти с по-голяма скорост от карусела на Six Flags дори.
  Тя е зашеметяваща.
  Та българин да претендира че познава психилогически и морално Американския президент и да му дава такива обидни квалификации е просто акт на неизмерима комплексарност.
  Особено на Президент, който поне досега не е демонстрирал никакво негативно отношение към България и Българския народ. И гражданин на България го определя като “марксист”, а всички читатели се съгласяват с него.
  Неоспорими специалисти по квалификация на държавници имат комунистите, те познаваха всеки и винаги му дават квалификации според комунистическите модификации.
  Да се дадат квалификации на руския президент или друг руски държавник е напълно адекватно, защото Русия продължава да бълва комунистическа простотия, а нейни предствители поне досега се придържат към ортодоксалната комунистическа антибългарска пропаганда и периодичните комунистически кампании.
  Но САЩ и американските държавници и политици са съвсем далеч от руско-съветския гювеч.

  Кога и къде сте видял драги Отбелязвам големите “беди”, които е докарал Президент Обама на американците за 7 години. Аз не съм видял нищо подобно за три периода по седем години от трима американски президента. Я се телепортирайте в Щатите и на моя издръжка да ми посочите къде да търсим тези “беди”.
  Бъдете по-вежлив и по-скромен, тези неща може само да са Ви от полза.
  С уважение, Ваш Пан-Ам и в същото време Анти-ком !

 22. До Panamerican

  Да-а… Трудно се отговаря на такава досадна агресивна посредственост и полуинтелигентска самоувереност, но да опитам.

  1. С цялата си скромност ти казвам, че за 60 и отгоре годишния си живот през последните 25 от тях не съм стъпвал на 3 континента – Австралия, Арктика и Антарктика. Просто пътешествията са едно от хобитата ми. Преди това не ми даваха открит лист до Триград и периодично ме прибираха в ДС да ме профилактират.
  2. В US съм разгледал 5 щата и големите им градове – Уашингтън стейт, Орегон, Калифорния, Невада и Аризона. Между другото, лично шофирайки – около 5 000 мили.
  3. По тези места естествено съм имал безброй разговори. Точно там наричат Обама марксист, социалист и популист. Няма как по друг начин да се нарече човек, който намалява доходите на работещите с 20-30 на сто, за даде тези пари на общо-взето неработещите си и левеещи избиратели.
  4. Затова и общото мнение там на мислещите хора е, че с управлението си съсипва икономиката на Америка.
  5. А го наричат ислямист, защото в младите си години Обама се е движил в такива среди. Нещо като Касиус Клей – Мохамед Али, например.

  Накрая – с цялата си вежливост: спри да досаждаш и да се заяждаш с всички! И освен това тук не е неделно училище.

 23. Драги Отбелязвам,
  Не е изискано да внасяте в принципен спор колко щата сте посетил в САЩ,защото ако аз Ви кажа в колко съм бил,ще останете назад в класирането по “разлеждане”.Ако пък Ви кажа колко мили съм преминал “лично шофирайки”,направо ще се разочаровате. Само за Вас и не казвайте на никого за да не ни се подиграват-над 3 000 000-над три милиона,умножени по 1.6км.,можете да придобиете по-добра картинност.

  Ето и уникалната Ви невярна констатация:”Няма как по друг начин да се нарече човек, който намалява доходите на работещите с 20-30 на сто, за даде тези пари на общо-взето неработещите си и левеещи избиратели.”

  В Щатите запознатите с “Марксизма” са изключително малко,а тези които го изучавали,съвсем не го наричат “марксизъм”.Теориите на Карл Маркс са наречени “марксизъм” от комунистическата пропаганда и са мултиплицирани и мултиплексирани от подобни на тях примитивци.

  Другото Ви невярно твърдение е,че говорите за някакви “левеещи се избиратели”.Я пуснете някой линк където американци определят други американци-избиратели за “левеещи се”.

  Но уникалната Ви демагогия( може би е неосъзната),че твърдите,че лично Президент Обама “намалява доходите на работещите с 20-30%..”

  Самата категория “работещите” не съществува никъде-нито в медиите,нито в обществото,нито в частни разговори.Това е дума от речника на комунистическата пропаганда.
  Друго,персонализирането на даден акт-позитивен или негативен е също от речника на комунистическата фразеология.

  Според Вас излиза,че Американския президент “…намалява доходите на работещите…” ,а всички,останали около него сътрудници и институции мълчат-особено “Лейбър Дипартмънт”. Мълчи и “Юниън”,мълчи целия народ,а президента намалява ли намалява доходи… А в момента намалява ли ги ,или е стопирал намаляването.И защо е достигнал ниво на намаляване 30%,а не 35% например.

  Дали Президент обама е “ислямист”, аз не мога да взема отношение,защото не познавам лично неговите религиозни убеждения,но доколкото знам е християнин.Католик,протестант или баптист?-признавам си за сетен път,не знам.
  Ако е общувал с хора,които са с ислямска вяра,това не го прави “ислямист”.

  Българските комунисти като “движат” с български турци,които са мюсюлмани,да не би президентите ни да са “ислямисти”.Не,нищо подобно-те са си ортодоксални комунисти.

  Що се касае за моето “досаждане на всички”,аз не съм съгласен-да споря и дискутирам да,но нима Вашите спорове не са “досада”?Аз до този момент не съм квалифицирал никого за такъв,единствените ми квалификации са насочени към комунистическите модификации,всички останали за мен са нормални хора,-всеки с плюсовете и минусите си.
  Пък в края на краищата и от досада може да се реализира някоя позитивна фасада,нали?

  Дайте ако трябва повече да си досаждаме,но комунистическата пропаганда да разяждаме.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.