Прокълнатите продънени прогнози на прокремълския пророк

Според класическата насмешка над България, София настива, когато Москва кихне. Не е удобно да констатирам какво се случва със Сидеров преди да дотича до тоалетната, след като Путин изпусне личния си природен газ.

 

Вие какво си помислихте? Не ви е срам- Сидеров прогнозира и то с размах, за какъвто Путин само може да мечтае.

 

На 8 април 2015 г. например той прогноза начало на открити бойни действия в Украйна през втората половина на месец май с участието на части на НАТО и наемници. Заяви го в студиото на БНТ , където ( въпреки провала на прогнозата му) продължават да го канят като легитимен пророк.

 

Припомням, че в Новогодишното си обръщение (!) същият прогнозира Трета световна война през 2015 г. Напълно сериозно.

 

Най-новата му прогноза, чието сбъдване чакам вече пети ден, е че предстои бежанска вълна от българи към Русия заради кризата с бежанците.

 

Най-после може да даде личен пример! Не може да го направи в Украйна с оръжие в ръка, не е такъв „храбрец”, свикнал е да налита на бой в обкръжението на своята тайфа под прикритието на пластмасова маса или на ламинирана депутатска карта. Нито пък лично може да палне фитила на Третата световна, но да избяга в Москва и да повлече крак за своите подобия, това би могъл да направи.

 

Пък и най-голямата джамия в Европа току що беше открита в руската столица преди седмица лично от любимия му Путин, съвместно с още по-любимия му ( за орално нахъсване на електорално настръхналите следовници) Ердоган. Сидеров може да организира хубав бой пред джамията и да опита руската охранителна тояга. Досега хрупа само моркова, с който го охранва Кремъл.

 

Нямаше да е лошо точно тази негова прогноза да се сбъдне, обаче няма шанс. Българите не са по-глупави от сирийците, които при цялата въоръжена любов на Москва към сирийския режим упорито отказват да благодарят с някой бежански лагер на Червения площад. Постъпват точно като Сидеров: Москва ги употребява с цялата си мечешка любов, обаче гледат да си похарчат и последните спестявания в Западна Европа.

 

Вярна се оказа мъдростта, че никой ( лъжлив) пророк не се е пръкнал като такъв в собствената си страна. Самите пророчества на Сидеров , винаги свързани с Русия ( която присъстваше в петте точки на предизборната му програма миналата година), доказват къде е истинската родина на този прокремълски пророк.

 

 

24 мнения за “Прокълнатите продънени прогнози на прокремълския пророк”

 1. Всичко написано от автора на блога за въпросния урод-майцепродавец е повече от вярно, дори донякъде смекчено. Представяте ли си обаче що за същества са онези стотина хиляди /изключвам платените/, гласували за него и извратената му “партия”, които се готвят да го вкарат и в следващия парламент?!…
  Та нали и те са представители на “мъдрия български народ”, дето гласът му бил “глас Божи”!!!
  Какво чудовищно богохулство!!!

 2. Аз си задавам въпроса: Кое (Кой) кара Митьо Пъпеша да кани редовно в студиото си този придворен “гадател” на Путин? Ако го попитаме лично, ще отговори, че това е заради равнопоставеността на парламентарно представените партии. Е, щом е толкова принципен, защо при него не използва и другия основополагащ принцип на националната медия: принципа на “другата гледна точка”?! Или за путинофилите той не важи, така, както бяха представени като “жертви на киевската хунта” сидеровата сподвижница и “честната” журналистка Елена Йончева? Дали разбраха гражданите ни наистина защо двечките попаднаха в забранителния списък за достъп до Украйна?

 3. Ами сега може да очакваме Волен Сидеров да направи едно мъдро проникновено изказване за това колко хубав всъщност е исляма и ритуално да обреже младенеца в знак на примирение с вярата на своите деди. Интересно дали има някой в Атака с българско име? Защото ми се струва, че в ДПС има повече български имена.

 4. Сидеров е българската версия на Жириновски – опасен руски клоун.

 5. Центральният софийски вокзал… Поезд…Табела на вагона СОФИЯ-МАСКВА… Последна свирка на кондуктора… И перхидроленият урод волэн сыдэрав- кремълски клозетолизец №1 потегля към белокаменната столица на световния пролетариат и на всички ценители на копринкинското кебапче. На перона се носи граченето на кабзон от високоговорителя, съчетано с компютърно обработено комюнике на гласа на Левитан:
  “Ат кремльовскава Информбюро!Севодня, таварищ волэн сыдэрав уехал навсегда, вместе с тумбата си кретени!”
  Както казва Павел-никак няма да е лошо уродът да натовари и остальнаята си сволочь!

 6. Тъй, тъй! Бохчичките и тю-тюууу…
  Но един влак е достатъчен.
  Иначе тунела под Шипка кой ще го копае? :-)))

 7. @Ulian

  Опасен руски клоун е точно определение! Сетих за един епизод от миналата година. По време на декемврийските сесии, руската ‘Дума’ летаргично обсъждаше състоянието на руския език и култура. По редиците все одумани мушмороци, някои с дискретно внимание към собствената ноздра. В края на сесията съгласието беше: Ситуацията е незадоволителна. Къде са великите ‘ руски културни дейци’ от миналото?? Защо няма забележителни руски писатели, художници и прочее? Жириновски грабна микрофона и щурмува темата: Артистите и интелектуалците са ялови, защото за разлика от тези в СССР, които бяха преследвани, изтезавани и чат-пат изтребвани… сегашните са оставени да творят на спокойствие. И видите ли, тогава резултатите са били забележителни, а сега – посредствени. Изводът е, изцепи се Жириновски:
  ‘Надо шагать…!!!’

 8. А може и към Беларус да е следващият етап на изгнаника? Само че, както се вижда от този интересен анализ, и с Лукашенко нещата не са много ясни.При него, ако съдим по някои последни действия, на безпределно верните на кремъл никак не са гарантирани благата, които им гарантира “евроатлантическа” България.

  http://uainfo.org/blognews/1442497496-putin-i-lukashenko-dvum-diktatoram-stanovitsya-tesno.html

 9. И статията и в коментарите е казано всичко за лицето волен сидеров. Майцепродавец който чудесно се възползва от безмозъчноста на лумпен кретенията.
  За това моят принос е линк към интервюто на Владимир Голишев предизвикал хакерски атаки на сайта на Руский монитор. Причината. С хирургическа точност заковава алабализмите на лебедовата песен на лилипут.ин вчера в Ню Йорк.
  http://rusmonitor.com/golyshev-putin-i-obama-govorili-o-pogode-v-poslednijj-raz.html

 10. Жалка картина! Един жалък негодник преизвикващ отвращение, камо ли възхищение!

 11. Нима има още хора, които да се занимават с този клоун??? Сидеров си е болшевишка кукла на конци и не може да изненада никого нито с “прогнозите” си, нито с поведението си. Не разбирам защо изобщо му обръщате внимание? За пъпеша е ясно – той си е от червените “журналисти”, преквалифисирал се на “царски” блюдолизец – все руски продажни душици!

 12. Национален предател , руска слуга и всякакви слуга ( основно руска ) !!!

 13. Браво, СТАМБО! Същото мечтая и аз, даже доста конкретно по отношение на “вся остальная сволочь”. Може да се приложи пълен списък. Знаем си ги точно.

 14. @ GEORGI NIKOLOV:
  Благодаря за линка!
  Разведряващо четиво, изпълващо с оптимизъм! Чудя се само какви ще ги ручат след руската рокада и разтерзаването на лилипутын клакьорите като волэн сыдэрав и вся остальная евразо-рублофилска сволочь?
  Все си мисля, че дъртите като мен /преживели “22-ри конгрес на КПСС”/ отново ще се насладим на “осъждането на култа към личността” и поредната “перестройка-разпад”.
  За да се възстанови логичният ход на нещата, за да я има прекрасната ни планета, населявана от щастливи хора! И добри!
  В името на Бога!

 15. Защо българските журналисти щадят такива като В.Сидеров и не им задават конкретни въпроси?
  Като например
  Къде беше Путин преди три години,когато още нямаше Ислямска държава,а Асад убиваше собствения си народ,палеше християнските села,даже си позволи използуването на бойни отровни вещества и убиваше с хим оръжие забранено от ООН.?
  Същото се отнася и за Светия Синод.
  Докато Асад коли и беси в Сирия и Путин го крепи,независимо ,че Ислямска държава може да бъде унищожена бежанци ще има.Ще бягат от насилието на Асад подкрепян от Путин.
  Путин не е решение за Сирия.Той е част от проблема.

 16. Павел Тинков, и аз благодаря за благодарството и за хубавите пожелания за едно по-добро бъдеще за всички. За мен водещо си остава (преживял съм също 22-рият конгрес на КПСС) споделеното пред БНТ от големият Алексей Баталов. Преди 10-тина години на летище София пред смаян репортер на БНТ на въпроса дали му липсва СССР когато е бил не само далеч по-млад но и на върха на славата си отсече категорично. Цитирам по памет, смисълът запазен 1:1: “Абсолютно нищо добро не виждам свързано с онова време.”
  Носталгия ли?????????????????

 17. Според мен вестник “Строго секретно” се пише от Сидеров(или близък до него)-не го чета, но гръмоносните заглавия там говорят за Трета световна война поне от 2 години. На Сидеров стъкленото кълбо май му се нуждае от поправка-както и някой кухини в двоухумия му надвратник т.е в главата.

 18. Каквото каже Масква, това става в НРБ. И в последните 70+ години си е така…

  Днес например всички “творчески съюзи” на НРБ като един са изпратили писмо до президента, в което дитирамбят за тов. Бокова като единствения и най-правилен български кандидат за генсек на ООН! И то само дни след като Плевнелиев беше категоричен, че България трябва да има силна кандидатура за поста (имайки предвид вероятно Кристалина Георгиева).

  Активните мероприятчици нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Защото тук е НРБ в последните 70 години. И с такива “творци” и такъв народ” това най-вероятно ще е така и през следващите 70 години, уви.

 19. @everyone else

  Съвсем вярно, но според мен дебилът Жириновски каза “Надо сажать!” -демек, да се хвърлят интелектуалците в затвора! Агресивна идиотщина, която само турбо-православен национал-комунист от руски вид може да измисли..

 20. SIR SVEN

  Абсолютно точно! Грешката е моя. Вътрешно съдържащото се: Трябва да ги хвърляме в трюмовете!

 21. Дзержински,

  Т.нар. вестник “Строго секретно” се издава и списва еднолично от съществото красимир иванджийски, бивш кореспондент на в. “Работническо дело” в Полша, ЧССР и Хараре (здрав милиционеро-пролетарски произход, баща фатмак и дипломат, леля кадровик в ЦК и БТА, английска гимназия, МИО в Полша и полска съпруга).

  сидоров наистина се е изявявал няколко пъти като външен автор на т.нар. вестник.

  За мен лично най-интересният и трогателен факт в него са постоянните прогнози за разпада на САЩ и края на долара на световна резервна валута, които съществото иванджийски тиражира нон стоп от 1993 г. За отбелязване е и че синът на съществото, Даниел (Дан) живурка в презрените капиталистически САЩ и дори е нещо като представител на медията там. Мъчи се там горканчото нон стоп, един вид, абе мъка…

 22. …прокремълския простоват проституиращ пророк

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.