Руската пета колона ни реже клона със сабя дамаскиня

България се оказа пълна с „познавачи” на международните отношения и близкоизточния казус, смятан за най-заплетената световна главоблъсканица от специалистите, които професионално следят конфликта от десетилетия.

 

Малограмотни по форма и съдържание коментари заливат форумите в интернет на (полу)български език с явен акцент- акцента на еуфорията, на възхитата от безпримерната храброст на Путин, който се намеси вече съвсем пряко в Срия ( с въздушни операция, каквито САЩ извършват повече от година насам, но без да предизвикват никакви български възторзи от същите „коментатори”).

 

 

Но да оставим анонимните, троловете и просто простаците, които псуват от землянките си на майка всичко западно, благодарение на „творението на ЦРУ” интернет ( както лично Путин окачестви световната мрежа).

Адептите на московската политика тук се държат като при заповед на Коминтерна за възприемане “курс към въоръжена борба” и излизане от нелегалност. Например така наречените творчески съюзи в България ( от уж журналисти до уж кинаджии), общото между които са прегръдките на маргиналните им шефове с руския посланик Юрий Исаков, вчера се почувстваха длъжни да декларират с отворено писмо до президента Плевнелиев до каква степен стоят зад кандидатурата на Ирина Бокова преди гласуването за нов Генерален секретар ( не точно на ЦК на БКП) на ООН, който руският външен министър Лавров настоя да бъде жена от Източна Европа (спестявайки само първите букви на името й).

Да видим изпълзелите на припека на руските бомбардировки видни български русофили.

 

Без изненади начело на хора, с претенция за диригент, застана изпъченият Сидеров. Няма и ден откакто Путин нареди бомбардировките ( с година закъснение след САЩ) и Сидеров се развилня с обобщения, че Русия спасява Европа…от САЩ. Самият Путин скромничи и твърди, че просто подкрепя режима на Асад, т.е. не обещава да победи Ислямска държава. Сидеров обаче бърза да предвещае нашето спасение ( от САЩ), за което трябва да сме благодарни на Русия.

 

 

Путин междувременно коригира лъжата на собственото си военно министерство за „поразените цели на Ислямска държава”, заявявайки ( в косвено потвърждение на американските възражения), че руските бомби не целят само позициите на тези главорези, а били насочени и срещу други ( противници на Асад, при това наистина такива, които досега воюват с него, за разлика от Ислямска държава). Това бързо признание дойде също като опровержение на наперената позиция на външния министър Сергей Лавров, който се опита да оспори американската разузнавателна информация и поиска САЩ да дадат доказателства за руските удари срещу другите, срещу противниците на Асад. от американците, те на практика дойдоха от Путин…

 

Малко преди това хорът на еуфоричните коментатори тук се беше вкопчил в твърдението, че американците лъжели. Путин бие само главорезите от Ислямска държава и толкоз, фанатично пееха те.

 

В сутрешното предаване на Нова телевизия журналистката Елена Йончева на два пъти се опита кротко да „обърне мача” в руска полза в този спор, вкопчвайки се в нюанса от американското изявление, в което се казва, че руснаците „може би” бомбардират други позиции. Тя призова да се информираме от двете страни, но беше принудена да се съгласи, че ( до онзи момент) Русия практически беше отказала информация за поразените въздушни цели. Излиза, че ако Русия си трае, не трябва да вярваме на други източници.

 

На пропагандния фронт беше мобилизиран днес и Симеон Сакскобургготски с едно от онези дълбокомислия за мокротата на водата, с които ни заливаше и като премиер. Не можел да се реши конфликтът в Сирия без Русия! Добро утро – че той направо се дължи на Русия, която налива бензин в сирийския огън (според официалната американска формулировка днес) и това е причината Русия да бъде призовавана от Запада да помогне за прекратяването, а не за продължаването на агонията на войната там, от която Путин изпомпва кървави геополитически дивиденти.

 

Не знам за Шести американски флот и маневрите в Средиземно море, но Петата колона на Путин развя тук байрака, ушит в Москва и започна да стреля с хибридните си информационни патрони във всички посоки.

 

Онзи ден Петата колона разигра баталия около ремонта на руските самолети с участието на внедрения лично от премиера Бойко Борисов в системата на националната сигурност шеф на комисията по отбрана в парламента Михо Михов, оказал се пряк говорител на Москва в спора около здравето на българската авиация. И когато опитът да бъде заобиколен военният министър Николай Ненчев чрез провокационно писмо до Михов не успя, самият министър привлече (не)приятелския огън на червените ескадрони. Днес оставката му искат едновременно от „Атака” и от БСП.

 

„Най-случайно” в тази обстановка изпълнителната власт, разбирай пак Бойко Борисов, реши да нанесе мълниеносен саблен удар в гръб по правомощията на ( прекалено прозападния явно) президент Росен Плевнелиев, като му отнемат ръководството на военното разузнаване. Процедурата е задействана дни след като от НАТО дадоха да се разбере, че България е консуматор, а не генератор на сигурност по линия на алианса.

 

Така ли? Някои от нас, които не консумираме доматите с колците, се досещахме и досега за това. Но някои от вас, гласувалите за клонингите на Петата колона, твърдяха, че не било вярно.

 

Предстои развръзка в тази битка. Нямам предвид само в Сирия.

 

 

29 мнения за “Руската пета колона ни реже клона със сабя дамаскиня”

 1. Нали съм българин, да се включа и аз като разбирач, барабар с мъжете. Русия няма никакво време и бърза. И това бързане не е само заради липсата на пари, идващата зима, евтиния петрол, санкциите и пр. Тя изостава стремително от технологичния прогрес, а няма и устойчива идеология. Безценният ресурс от население, неизчерпаем в миналото, поради затвореност на империята или на границите при комунизма, сега също се топи. Не я стяга обрачът на НАТО около границите й, а жаждата на хората, особено извън нейните граници да живеят достойно. И тя бърза да направи нещо. Първото, което бърза да направи е, непременно да воюва- това е рецептата на всяко затруднение на Русия. Най-успешно воюва на собствена земя, но за беда-никой не я напада. В Украйна тя постигна максимума по силите си, но вижда, че дори трудно ще удържи постигнатото-украинците се оказаха твърди и ще продължават да упорстват. А война трябва да има, в противен случай консолидацията отива на кино. Защо в Сирия? Защото се стреми да действа по византийски и да интернационализира конфликта, който сама предизвика, обаче поради липса на сили и средства, не може да катализира. С последните си действия стремежът й е да го ускори да и да получи дивиденти-да закрепи режима на Асад и да запази базите си. Но има и други цели. За това не бива да се вторачваме кои държави призовава за участие, а кои не призовава и не говори за тях. Първата е Иран, който днес изпрати войски в Сирия. Но малко наблюдатели знаят, че зад режима на Асад стои Китай, който като чели е безучастен наблюдател в конфликта. С жива сила от Иран и материална подкрепа от Китай, Русия ще се мъчи да направи втори Виетнам и накрая да установи шиитска ос в близкия изток, идейно по-близка до православието. Така смята да ангажира по-тясно и Китай в някаква обща кауза и да се отърка в неговата икономическа мощ. Допълнителни екстри ще бъдат повишаването цената на петрола, достъп до тамошни петролни и газови кладенци, подкрепа за палестинци и йеменци, настройване на сунитите срещу Запада, отклоняване на вниманието от Украйна и пр .Как се отразява всичко изброено на нашенските петоколонници? Както стопанинът на блога сполучливо отбеляза, все едно сме 22 юни 1941 – Бият нашите! За добро или лошо конфликтът е най-близкия до нашите граници. За добро или лошо-маските ще паднат у нас докрай-нали трябва да се нападат мандри и да се горят кожухчета! За добро или лошо нашата територия е най-удобна за нашите съюзници. За добро или за лошо те ще видят, вече без маски, кои са лошите у нас. И нападението на мандри,и горенето на кожухчета няма да остане безнаказано.

 2. Още нещо в допълнение към статията от торбата с лъжите на Кремъл, цитирам:
  Русия няма намерение да се присъедини към предвожданата от САЩ коалиция, нанасяща удари срещу групировката “Ислямска държава” в Сирия и Ирак, съобщи РИА “Новости”, цитирайки представител на руското външно министерство.
  От: http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/10/01/2620188_grafika_na_denia_koi_vojuva_s_isliamska_durjava_v/?ref=yellow_fp
  Но нали именно Путин в събранието на ООН призоваваше за борба срещу ИД. В рамките само на два дни Русия се обърна срещу собствените си обещания.

 3. Я тоже задумвам серия комментарий по ситуацията. Ако и если здаровьето ми е крепка, планирам и репортаж от местото на боевыте действия, севодня даже проосмотрех некоторые падхадящие места окала София за снимки, но, чйестно гаваря, коллега Инджев, вы сте прав, очень сильна канкуренция ми се появи в паследное время по всички балхарски телевидения ! Толька сегодня- Елена йончевая, и вие пишете – маладец! Ну, а тяжолата аналитическая артилерия Симеон Николов ранныйм утром по БНТ 1 (Останкино)? Тоже маладец!

 4. Трите идола, които историците трябва да избягват са:
  1. Политическият / всичко да се разглежда и обяснява през призмата на политиката/
  2. Личностният идол /всички исторически събития да се свързват с една личност/
  3.Хронологичният /да се върви по датите, а не да се разглеждат събитията в тяхната логика и взаимовръзка/
  Избягвайки тези идолопоклонничества, какво биха казали историците на бъдещето за епохата на Путокрацията? Сбор от човеконенавистни маневри на властта, които да служат за параван на агонизиращата империя.

 5. По въпроса с нашата авиация защо не поискаме от нашите съюзници от Сащ да ни дадат на по-евтина цена ескадрила ф-16?Или пък да модернизираме с натовска електроника миговете. Но не е редно да оставаме без авиация. И защо след като нова тв излови пиара на агент гоце- нидал алгафари и брат му че са трафиканти на хора, случая пак се замете? Прокуратурата ни е пълна трагедия

 6. BETI,
  защо Сте толкова зле с информацията!?
  Да Сте чула нещо за ББ и изказването му за “американските бракми”? За нашия тъпигьоз, скъпите ремонти на руските бракми са за предпочитане понеже не му създават ядове с батко му Путин. За страхливец като него, това е важно предимство. Нищо, че са безполезни при съюзнически операции.

 7. Интересни бяха кадрите с бомбардировките, снимани през прицелите атакуващите руски самолети. Мазохистично гледам новините по “съветската” телевизия, та там с левитански глас съобщиха за нанесените прецизни удари по складове и щабове на ИД на фона на кадри, на които се виждаше избухването на бомби, изсипани на голяма площ, сякаш удряха Дрезден през 1945 г., върху явно пресечен терен. Очаквам скоро тия да започнат да поливат Сирия с напалм. Така де, последното оказване на интернационална помощ от тях беше в Афганистан по молба на Хафизула Амин и това оказване започна със заколването му. Е, сега така може да завърши за подателя на молбата. Традиции, разби`иш…

 8. Има нещо интересно в избра на председател на ООБ. Кандидатите са от България- комунистката и дипломат от кариерата Ирина Бокова и македонският дипломат с руски политически потребности. Ирина Бокова има “здрав”, проверен произход, но не е толкова близка на Кремъл, докато македонският конкурент се появи след обявяването на кандидатурата на Бокова. Всъщност, руснаците дали не биха предпочели македонски председател на ООН? За нас, заемането на поста председател на ООН е успех на българската дипломация, докато за македонците, това е успешна служба в интерес на Кремъл. Не е ли странно българите да изпадаме в недоумение, защото македонците открито служат на Кремъл и застават срещу всичко българско? Тогава ние на страната на Кремъл ли заставаме, когато плюем по Бокова? Смятам, че руснаците открито ни пречат в много отношения и недоумявам , защо им служим, когато препречваме собствения си кандидат, който е с комунистически произход, но не е одобрен от Кремъл?
  Ако ние пречим на собствения си кандидат защо да подпомагаме хора, които са открито враждебни към нас?
  Царят.
  Негово Величество е законният цар на тази държава и руснаците изпратиха даже сръбският патриарх да попречи на една евентуална коронация при неговото връщане в Родината. Каквото намери за добре царят, това е неговата воля. Над него само Бог. Който служи на руснаците е против царя и това се вижда абсолютно навсякъде. Всъщност руснаците са против всичко българско и го рушат. Ирина Бокова дори е комунистка, но българка. Царят е български цар и сякаш по заповед се оплюва от всички руски подлоги. Е как не намериха нещо българско, което да харесват освен Волен Сидеров?
  С него също се подиграха като му връчиха “тиквен медал”. Всъщност руснаците избират всичко друго пред българското и е добре сами да се осъзнаем кои са те и какво е реалното им отношение към нас ако искаме да оцелеем в този свят. Бокова и Царят – лоши, а откритите руски предатели са добри , а?
  Някак не разбирам заставането срещу всичко българско, па ако ще да е комунистическо, при условие че в същото време насреща ни застават враждебни хора, които не биха се поколебали да ни затрият.

 9. Ама само как манипулурат руските медии!

  Ровичкам се и попадам на това в “авторитетния: lenta.ru

  САЩ опровергаха данните, че ВВС на Русия са нанасяли удари по бунтовници (т.н. демократична опозиция, б.м.)

  Малко от статията:
  “Воздушно-космические силы России не наносили в Сирии ударов по местной оппозиции, поддерживаемой Вашингтоном. Об этом сообщил замначальника штаба ВВС США по разведке генерал-лейтенант Роберт Отто небольшой группе журналистов, включавшей корреспондента ТАСС.”

  Бре рекох си, ген. Робърт Ото се цитира, няма шега.
  Ама я да пусна едно гугле, да видим дали е казал нещо генералът, какво е казал…

  Ми казал човека, ама нищо подобно! Казал, че това което бомбардирали не са били ИДИЛ. Освен това са използвали абсолютно непремерена сила и има много цивилни жертви. Освен това друг неназован висш военен от групата допълнил за thehill.com , че се оказва са бомбардирали сирийската опозиция, а не ИДИЛ.

  Ето го източника: http://thehill.com/policy/defense/255637-officials-russia-not-striking-isis-in-syria-despite-claims

  Обаче в лента.ру линкове към конкретни документи няма. Само началните страници, демек “дали сме линк” 😉 Пушеци и димки, за балъци. Ама малко като се поровичкаш и намираш истината.

 10. Аз опять к темата, извините! Кольката и да ни пративапоставя безмилостная идеологическа борьба, коллэгата Инджев точна е аписал ситуацията на русофильския фронт в солнечната Болхария.
  Глътнах една “Путинска” и признавам- на меня никак не е легко- аз си знам “Да здравствует СССР!”, “Венсеремос!” и “Навсегда с Матушката!”, а вакруг и наокола по всички телевидения- эксперты, аналитики, геостратегики, комментаторы, анализатори… Старость, старость! Паяви се адно пакаление среди паклонниците на Кремля, на Рубля и на Царя Пушка!Тегнократическое такое!…Куда мога да се меря аз например с эксперта Иво Христов и експертизите му?! Аз знам, че той обича СССР, НКВД, ОГПУ, КГБ, ГРУ, ФСБ, “Правда”, “Известия”, ТВ КАНАЛ Останкино, “Российская газета”, ВНЕШТОРГБАНК, Ленин, Сталин, Брежнев, Путин, Дугин и Жириновски не по-малко от мен, не меньше меня… Но- мен считают агитатор, а него- експерт, меня редка приглашават по телевиденията, той завсегдатайства там, все таки, не съм мнителен, оценявам благосклонността на всички болхарски телевидения към принципно моята, гебистко-сесесерска и путинско- евразийска точка зрения! Такава свобода на медиите мне харашо знакома от Куба, Северна Корея и Никарагуа при комп. Ортега, очень приятна се чювствам в нея!

 11. “Тя изостава стремително от технологичния прогрес, а няма и устойчива идеология”-Данчо Волев

  Че Русия е изостанала от технологиите,които са свързани с живота на обикновените хора,това е несъмнено,но за каква идеология говорите драги колега.
  Кои са устойчиви и кои неустойчиви идеологии?

  Русия демонстрирала ли е въобще някаква идеология,след падането на комунистическата диктатура?

  Има ли държави,които са с устойчива идеология и как се нарича?

  За какви падащи амски говорите,кой се е маскирал,какво маскирано въобще има у нас-всичко е толкова ясно и просто…

  Другите Ви мислаи с анапълно верни.

 12. “Някои от нас, които не консумираме доматите с колците…”
  ====================================
  Бих добавил: и някои от нас, които не вадим картофите с бомби… 🙂

 13. Към кого адресирате въпросите си BETI?
  Ако е към мен – отговарям Ви:
  Защото маНдатът на правителството на ОДС не стигна , за да се постигне всичко това, а след 2001-ва държавата ни се управлява без прекъсване вече 15 години от явни и прикрити комуняги-креатури на Кремъл.
  По мое мнение част от вината за станалото все пак тежи на ОДС, защото не бяха достатъчно правилно и прецизно определени приоритетните задачи:
  1. Отбрана /прочистване на генералитета от петоколонници, превъоръжаване, сериозно присъствие на защитни съоръжения на НАТО/.
  2. Полиция /спешно организиране професионалната подготовка на младежи от експерти на западните съюзнически служби, прочистване на личния състав от всички милиционери/.
  3. Образование /спешно пренаписване на учебният материал, особено по история и литература, с изчистването му от ком-соц идеологеми и русофилски лъжи, строг инспекторат по отношение работата на преподавателския състав – политическа коректност и проевропейска насоченост/.
  Колкото до Прокуратурата, тежкият грях на ОДС беше изборът на Татарчев!Там трябваше да бъде поставена качествена фигура – човек притежаващ волята и способностите да проведе неформална /тиха/ лустрация, плавно, от горе на долу.
  Твърдението, че за осъществяването на горните мерки са били неизбежно необходими конституционни промени е мантра-капан!В Парламента ОДС разполагаше с достатъчен ресурс за необходимите бързи законови изменения и допълнения.
  НЕ ОВЛАДЕЕШ ЛИ СВОЕВРЕМЕННО СИЛОВИТЕ СТРУКТУРИ – ГУБИШ ВЛАСТТА! КАКТО И СТАНА.

 14. Дали пък професионалните геостратези и политразбирачи, които забъркаха смрадливите акита из целия свят да не пускат по едно ухо из форумите…

 15. От кадрите на бомбените удари се вижда, че руските пилоти трудно улучват целите.
  Някои “попадения” са на над 100 метра от целта.
  Допотопните руски технологии се доказаха за кой ли път.
  Виждаме и бомбардировка в населено място и как е унищожен почти цял квартал.
  Ако НАТО бяха бомбардирали Белград с руските технологии щяха да унищожат целия град!!!
  Руснаците нямата “умни” а “пияни” бомби!

 16. Кандидатурата на Ирина Бокова за началник на ООН е кандидатура на Путин. Много я иска.

  Защото Ирина Бокова /какво лай.яно име!/ не е българка. Тя е българо-съветска комунистка. И като такава като НАЧАЛНИК на ООН първата и задача ще е да представя путиновия външен и вътрешен терор като борба за мир. Пред “Азия, Африка и Латинска Америка, борещи се да се освободят от колониалното робство”, както пишеше баща и в “Работническо дело”.

  Абсолютен, пълен абсурд ще е тази московска пачавра да стане Председател на ООН!
  Това ще означава осигурена фалшива легитимност за кремълското следствено джудже да продължи да напада каквото му хареса.

 17. Да поясня – Съдът в Хага вече е направил на Путин досие, което заема две стаи рафтове с папки.
  Чакат го.

 18. Според Путин интернет е творение на ЦРУ, а ако Русия го беше измислила? Тогава щеше да е нещо прекрасно и съвършено….КОНСТАНТИНОВ е прав за “прецизните” удари на руската авиация. Как все се оказва-според тукашните мъдреци-че все САЩ са кривите, а Русия е ангел небесен…. Тая работа нещо не я разбирам, ама явно съм много прост….

 19. ДНяма общество, което да съществува, без да претворява практически някаква идея или система от идеи. И всяко общество е с претенциите, че идеите му са абсолютно правилните и, че те трябва да се възприемат и от другите, ако е възможно, от целия Свят, претенции за универсалност.Някои от идеологиите са агресивни и смятат, че налагането им върху различните могат да стават с всякакви методи, други не. Русия за сега е извикала на въоръжение православието, което е компрометирано още с краха на Византия, така да се каже родината и метрополията на православието. Тази религия и идеология едновременно, не е много популярна, дори сред останалия християнски свят. Но тя, като първообраз на останалото християнство е и първообраз на исляма, който е своеобразна компилация от юдеизма и православното християнство. По времето, когато е възникнал исляма, тези земи са били в пределите на Византия или непосредствено до нея. Идете например в някоя казълбашка общност в Делиормана и вижте колко общи черти имат с православното християнство. Казълбаши или алиани, са нашите шиити. А защо тази идеология е неустойчива? Ами защото тя никога не е била антитеза на светската, абсолютистка власт през византийското средновековие, тя като такава е замислена. Това е бил смисълът на ранното християнство, да бъде идеологическа опора на императорската власт в Рим, сменила републиканското управление. По-късно тя се изражда в олигархична – същинската причина за падането на Византия. Някой да се съмнява, че такава е и сегашната власт в Русия. Много съжалявам за многословието, защото тук не е мястото да се многослови по тази важна тема. Американските президенти се заклеват в Библията, а не в Конституцията. Това са идеите, драги колега, това е моралът.

 20. Никак не ми се вярва, че Бокова е кандидатура на Путин. Македонците и сърбите са хората на Путин. Затова смятам, че Бокова играе със САЩ.

 21. Специални благодарности на почти всички коментатори. За Иво-ясно! За да предизвикаш толкова качествени отклици статията ти е съдържателна и богата на идеи!
  И все пак да отлича Ив. Терзийски и the Rock. Честно, гледх клиповете предизвиакли толкова много еуфория в русифилистична сган у нас но си казах само: “Какво толкова, бобардировки като бомбадировки”. Да, ама не!
  Еле, успоредица “умни” и “пияни” бомби ме разби. Браво и пак браво!

 22. Пустите сирийци станали московци,
  а украинци – донски казаци!

 23. Няма какво да се учудваме от кандидатурата на УБОкова.Баща и -старият Боков-бе главорез и разбойник,участвал в ликвидирането по най-жестокия начин на Райко Алексиев.Българските комунисти,които не са спирали да управляват от 71 години,използват наивността,либералното отношение и прекалената коректност на Запада и пробутват своите хора на възлови позиции на Запад.А царят е един провален във всяко отношение човек.Както казваше навремето един заклет монархист:”Ние сме монархисти,но лошото е,че царят не е монархист.” Сега същите хора,които го докараха тук,ще му вземат имотите,за да ги раздадат на техни хора-мутри и парвенюта-олигарси от сорта на свинаря Гергов.Едно време свинарят Ивайло заживял в царския дворец,сега пък свинарят Гергов също има шанс да заживее в някой от царските дворци(повечето са хижи,ловни къщи и пр.).Царят сега се опитва и той да играе на руска струна,белким го пожалят и не му вземат всичко.Досега бе изпълнителен-когато се прибра,се обгради с хора,които му пробутаха-правилни хора,проверени,”наши другари”.И сега управляват “наши другари”,те не са спирали да управляват.Така,че много хора претендират да бъдат пета колона на Москва,между тях с право се мъдри и царят-“барабар Петко с мъжете”.Е,поне Ситняково може да му оставят,за заслуги към общата кауза-Русия да бъде представена в “правилна” светлина.

 24. Драги Мюнхен,

  Съседите на Симеон в Мадрид са го наричали “Бедния идалго”.
  След като проиграва двата двореца на доня Маргарита и отгоре задлъжнява до ушите, през 1974 Симеон каца в Москва като турист. Доброволно отива и се предава и продава на болшевиките. Те му плащат дълговете срещу подписаните съответни декларации за вярна служба.

  Това е Симеон. С каквато и обидна дума да го наречем, все ще е слаба.

 25. До г-н Волев,

  Ние говорим за управление на една страна от държавата,а не за общество.Обществото е имагинерна,усповна,субективна и пр. единица,ОБЩЕСТВО НЕ УПРАВЛЯВА И НЕ ПРЕТВОРЯВА НИЩО ПРАКТИЧЕСКО.

  За истинско обЩество може да се говори само в истински нормални държави,но за общество в България е недопустимо да се говори.Що за общество е това,което гледа безучастно комунистическите акции и проруските позиции на почти всички държавници и политици.
  Общество не може да претендира както Ви се изразявате-претендират конкретни личности,организации,партии,а обществото е смесица от различни мнения и течения.

  Казвате,че някои идеологии са агресивни-нищо подобно,където иама агресия(сиреч насиллие),там не може да се говори за идеология,защото всяка идеология има начучни категории,а нито една наука не може да е агресивна.Комунистическата сган приписа на своя идиотизъм и бандитизъм “научни стойности”,нарече ги дори “Научен комунизъм”.Ами то няма “ненаучен”….Комунистите знаеха,че в комунизма няма нищо научно и затова му поставиха научна окраска.
  Останалата част от коменатара Ви не мога да коментирам,защото препраща към исляма,православието,Византия,казълбашите и др.където мен ме няма….

 26. “Българските комунисти,които не са спирали да управляват от 71 години,използват наивността,либералното отношение и прекалената коректност на Запада”-Мюнхен

  Това е напълно обективен факт,който е и основа на моите коментари.

  Смущаващото в тази констатация е,че не съществуват АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ИЗГЛЕДИ КОМУНИСТИТЕ ДА ИЗОСТАВЯТ УПРАВЛЕНИЕТО.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.