Да помолим Кремъл да ни освободи този път от своя бумеранг на злото Сидеров

Рецидивистът Сидеров се прояви снощи отново с публичен уличен скандал и предизвика освен всичко друго и отчаяние сред българските граждани с остатъчни надежди за някаква справедливост в държавата. Защото вече е отчайващо да броим безнаказаните изстъпления на руския фюрер на българска земя, в международното и българското въздушно пространство.

Истериите на имунитетния скандалджия действат на обществото като мутренските изцепки в зората на постокомунизма, когато ни се демонстрираше чрез тях неравенството пред закона на юмручно ниво. За нормалния човек би имало тежки последици след всеки един от „инцидентите”, предизвикани от Сидеров с полицаи, журналисти, дипломати ( не забравяйте, че не беше само французойката Дьомортие в самолета за Варна, а и посланикът на САЩ Джеймс Уорлик беше обект на агресия от страна на Сидеров в един софийски ресторант). Само за руския фюрер тук не важат елементарните правила на въздържаността и то на …законно основание.

След като е законно това, което Сидеров от години прави със страстта на рецидивист, то как тогава от т.н. обикновени граждани да се изисква да изпитват респект към закона?

Имам предложение за международна намеса, тъй като явно българската държава не иска и не може да се справи с най-известния гамен в България.

Със съд и полиция Сидеров не може да бъде спрян, то се видя.

Тогава да се обърнем за помощ към най-известния спасител на света Владимир Путин с искане да си усмири русолюбивия инструмент за влияние в България, защото той отдавна действа като бумеранг за него. Може пък Путин да се застъпи за нас като за Башар Асад и да прозре, че самият автор на фашизоидната книга „Бумерангът на злото” отговаря на това заглавие. Захвърлен по нас от Москва, той вече определено удря Кремъл, вместо да го рекламира.

36 мнения за “Да помолим Кремъл да ни освободи този път от своя бумеранг на злото Сидеров”

 1. Атака, победа,тълпата изрева,
  към джуджето злобно,с бялата коса.
  Братя атакисти, победа тра-ла-ла,
  изцепи се джуджето с разпенена уста.
  Имам черно яке, шапка и значка,
  патриот съм значи,атака, опа-ла.
  Нашата борба е за атака,
  и победа, и за тра-ла-ла,
  за победа и атака, и за бля, бля, бля.
  Волен президент, тълпата изгрухтя,
  а джуджето млясна, с лигава уста.
  Президент да стана искам , премиерче, може би,
  и тогава власт ще имам, за да правя аз бели.
  И аз бях там, и аз видях,
  как линейка до тълпата спря.
  Ех, и взе, че за беда, в ризка усмирителна,
  тя джуджето си прибра.

 2. То е въпрос на време някой откачалник да го спре за разкош на всички.
  Едно нещо няка не ми допада. Това е нападението по обикновени хора. Как така за толкова време не налетя поне на един политик?
  Този тип се държи кофти с обикновения народ и никак не е готин. А това, че е русоман, по- скоро показва неговата вековна изостаналост и маниакална пристрастеност към химери.

 3. ДГД за откаченият русофилистик Болен Лидеров! Все пак, ние “русофобите” не трябва да пропускаме, че с деяние като горното бялата златка налива на мах неприязъм срещу “матушката. Ние сме лесни. Да му берат гайлето политиците дето го ухажват заради златното МУ пръстче, дебилните последователи и най-вече битовите русофилистици. Има да се зорът да се разграничават. А колкото до лилипут.ин и България с такива маши, язък му за рублите.
  А сега като за съботен следобед, малко разведряващо четиво.
  http://censor.net.ua/news/355710/luchshie_anekdoty_nedeli_ot_tsenzornet

 4. Не е в темата, днес е годишнина от битката край Добрич и създаването на Българската кавалерия като част от целокупната армия. Ако и днес имаше хора като генерал Иван Колев нямаше да има такива като Сидеров и вся осталная русофилиcтичная сволоч.
  Да си спомним за Добруджанския герой, спасил Добрич и добричлии от настъпващите орди в състав две руски дивизии, една сръбска дивизия и една румънска бригада.

 5. Иво и колеги, песимист съм! Само (след задължителна предпазно-хигиенна процедура и хапчета срещу повръщане!)отворете…това! Колебая се, кой е по-гнусен- кретенясалият лизач на кремълски нужници или плазмодият, който е изцвъкал долното! Но това е скрежинка на върха на айсберга. Изцвъканото е в “медия”, почитана от властта, на която кремълският клозетолизец волэнь сыдэраф е уж “опозиция”. Да, ама властта коктейлосва задушевно мутренската “агенция пык” (тя наистина си е агенция- в смисъл на рубладжийска агентура!)ухажва я и, както се разбра, инсайдер на властта я зарежда с “ексклузивни ” материали.
  Гнус!
  Присъединявам се към инициативата на Иво и се обръщам направо към когото трябва!

  Владимир Владимирович,

  От имени соблоггеров я вас настоятельно прошу – уберите отсюда ваше дерьмо, называемое волэн сыдэраф!Будьте уверены, что так будет лучше для России и для Болгарии!
  Ну, и чаще читайте нас, конечно!
  Честь имею,
  Стамбо
  http://pik.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B5%D0%BA%D1%88%D1%8A%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%84%D0%B8%D0%B7-%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D1%81-%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8-news414424.html

 6. Права беше леля Вангя като казваше:
  “Бугария ке се исправи кога бел и црън мушморок я испеат песната и потоа белиот натепе полицаец а църнийот го принудуват да се лекува во странство”

 7. Сидеров си прави предизборната кампания по този начин, защото няма пари. Явно е, че кранчето нещо е затегнато.

 8. Възможно е целият този пореден цирк дьо Сидер да е част от предизборната кампания. Неговите вербални и физически демонстрации на простотия не са насочени към обикновения избирател, а към тази прослойка от отявлени гамени и неонацистченца, които виждат себе си в неговата персона.

 9. Руснаците ще трябва да се изръсят за защитата на Сидеров и оня със заводско-промишленото име-Чукалов ли е,Чуколов ли е…нещо подобно.За адвокатска защита,за защита на “доброто им име”,за пропаганда за пред хората,че нищо не са направили,за защита на “националните интереси от предателите”,ще трябват нови рубли.Но понеже Сидеров обича най-вече доларите и еврото,нищо,че е рубладжия,ще попълнят сметката му с вражеска валута”немедлено”,както биха се изразили неговите меценати.Пък и може да задели малко финикийски знаци за “бялото щастие”-братушките и за това имат грижата,и без това уискито явно вече не хваща достатъчно за нощни изпълнения.Отделно-и за охраната му,там присъства неизменно един със заешка уста-“интелектуалец”,як като бик и почти толкова умен.И той ще реве за помощи от “братска” Русия.Иначе защо ще идва от село в София? На него далаверата му е тук,в София,да вдига гюрултия,да се прави на важен,не да дои овцете на село.

 10. Румето и Цацарката са двете леви ръкавици на проруската червена мафия! Меки, удобни и топли…

 11. Преди да прочета статията на г-н Инджев пуснах пост в профила си във “Фейсбук” с който призовах руските тайни служби да сменят водещия офицер на Волен Сидеров. Очевидно въпросният служител прекалява с водката и разпорежда на подопечния си български и /главно/ руски патриот действия, които излизат извън всякакви граници. Така Сидеров се държи като олигофрен и позори доброто име на работодателите си /ако им е останало такова, разбира се/. Мисля, че дори и наследниците на КГБ следва да се засрамят от изцепките на наетото от тях лице.

 12. Преди една година кандидат-депутатката на ДСБ бе арестувана затова че боядисала паметника на съветската армия, въпреки че имаше имунитет. А Сидеров не може да бъде арестуван въпреки, че напада полицаи.

 13. Той и Вежди Рашидов безнаказано удряше шамари на полицаите преди години.
  Това е кварталната /държавната/ банда.

  Колкото до сыдеров, защо още не в затвора?
  Той е говорител на Путин.

  “За тях човечеството не трябва да харчи средства да ги издържа в затвора”, казва един от съседната маса.
  “За тях – само бърз процес a la Чаушеску. Ще приема, че справедливост има, само когато видя разстрелян Путин на снега.”

 14. Макар че РъБъ- идиотизмът на русофилистиците да е “самъй непобедимъй ва всьом мире”, хората в Поморие показаха какво трябва да се прави с пияните руси цигани от “висшата раса” (бой с указателна табела през зурлата).

  Време е същата мярка да приложим и срещу техните подлоги с български паспорти. После отнемане на гражданството. Май-май на съществото сидоров ще му се падне честта да е пръв.

  Първо в София, после и в други градове!

  Впрочем, истерията на рубладжийската сган има съвсем реално (финикийско) обяснение. Днес САЩ официално отмениха забраната от 1975 г. върху добива и износа на свой петрол. Излезе ли тексаският неф на пазара, цената за барел със сигурност ще пробие нивото от 20$. Може и по-надолу да иде.

  Ако си русофилистична подлога на кремълска издръжка, как да не изперкаш?

 15. По повод поредното “геройство” на този бял орел още един път ще се тества дали няма такава държава.Дали ще продължи да се позволява на доказан служител на чужди интереси да сегаври с чужденци,български граждани,закони и държавни служители,на цивилизования морал и възпитание. Включете тел. “алфа”, скъпо платена от чужд господар,но необяснимо зашо се мълчи за това,и ще разберете за какво става дума. Ще ви отврати една злобна и разкривена физиономия ругаеща до умопомрачение всичко изредено по горе. Дошъл е момента,когато излагацията не е вече негова (това на никого отдавна не прави впечатление),а на държавата и обществото,които го търпят.

 16. Не съм сигурен, че аналогията е удачна, но имам спомен, че депутатът по това време Асен Агов беше пребит от мутра за това, че му е направена забележка за неправилно паркиране. Депутатът Асен Агов в интрвю от болничната стая призова политическите сили да не се поддават на провокации, а мутрата спечели симпатиите на приматите. И ето тези симпатии облякоха приматите Сидеров и Чук, незнамкакъвсимволов във власт, която им позволява наглостта да посягат на мирни граждани и полицаи. И със сигурност тази случка печели симпатии за приматите в средите на приматите, които конформистки блеят пред скъпите си плазмени апарати. Сигурно предстои едномесечно дефиле на приматите по телевизионни студиа да обясняват как те се борели за ред и законност, а никой домакин от телевизионните студиа няма да се осмели да обясни на блеещите пред скъпите плазмени апарати примати, че функциите на депутатите са законотворчески, а не полицейски. А полицаите, ако си бяха на място, щяха да арестуват тези двама примати и да ги освободят след изтрезняване, както всяко обикновено пиянде. Колкото до освобождението от приматите……той Путьо сега е зает в Сирия-не му е до Милицейски протокол:

 17. Последиците или по-точно липсата на такива по отношение на Сидеров са прекрасен показател за това има ли на територия БГ държава която поне да наподобява справедливостта. Засега няма такава. С темповете с които се развива или свива държавността в БГ смея да твърдя че само възрастта на сидеров ще е тази която един ден ще го възпре да хулиганства по чисто физически причини. Та на колко години е сега този ‘истински’ мъж, за да можем да предположим кога ще настъпи неговата импотенция да твори гадости на публични места?

 18. Сън сънувах… Хубав сън.
  Един дрон влетя в кабинета на Путин в Кремъл. Носеше 0.5 кг ТНТ и гръмна.
  Събудих се от гърма.

 19. Много точно и навременно – само Путин може да ни спаси от своето оръдие на пропагандата. Подписах петицията за сваляне имунитета на Сидеров, но всъщност искам с имунитета си да се разделят доброволно всички депутати и други по нисши във властите български. Защото очевидно е, че имунитета у нас го разбират и прилагат като средство за безнаказано вършене на узаконени безобразия или хулигански изстъпления, като въпросния “атакист”.

 20. Не зная дали Кремъл ще ни освободи от това зло (съмнявам се), но призовавам всички приятели и съмишленици от този блог да дадат своя глас в петицията за сваляне имунитета (за кой ли път) на рецидивиста хулиган и насилник, национален предател, агент на КГБ, българофоб, нацист и расист волен сыдеров и с настояване съда да се произнесе в най-кратки срокове. Да се помиесли и за промяна на законите, с които да има възможност, такива предатели да могат да бъдат екстрадирани от страната ни.

 21. Всички слуги на Путин са такива – пияници и наркомани.сидеров, миков, депардийо.Явно не е лесно да си плюеш на физиономията и прибягваш до някаква зависимост.Лошото е , че ние ги търпим и не искаме незабавното им арестуване и съдене.Да, прокурори, полиция и съдии работят а мафията боко-пеевски, а Ние?

 22. Иво, отлични статии публикуваш, но феновете пишат прекалено пошло.Много жалко!

 23. щом сидеров спре да носи дивиденти на руснаците, те ще се освободят от него, предполагам така както се освобождават от повечето си човешки пасиви по света замлъквайки ги завинаги.

 24. Драги Отбелязвам, Стамбо тълкува сънища с дронове много вещо. Дано намери време да пише. На мен ми помогна с неведомите интерпретационни прагове на сън с курешки върху моча.

 25. @GEORGI NIKOLOV
  Ще го намерите в сайта Peticiq.com. Пожелавам Ви успех.

 26. Сидеров, ПИК, гьотферените и дебилите в България, Русия…, видими връзки и низходяща градация на деградацията!

 27. Драги Еveryone else,

  И аз го чакам Стамбо да тълкува.
  Къде ще вдигаме паметника на Рейгън?
  Завчера писах на приятели в Америка за идеята и вчера бързо-бързо дойдоха $5 000 – 3 от US и 2 от Кенада.
  Кълна се – една стотинка няма да взема от тези пари.
  Къде ще е паметникът на Роналд Рейгън?

 28. Петицията за сваляне на имунитета на Сидеров: http://www.peticiq.com/127162

  Най-подходящото място за паметника на Рейгън, за което се сещам, е градинката на НДК.

 29. Благодаря на инж. Симеонов и на Симпатизант/ка на ДСБ.
  Направих го вече благодарение на Вас.

 30. И Сидеров, и адвокатът му – неграмотни. Днес се опитали – адвокатчето-депутатче и депутатчето-хулиганче – да направят рекет на съда. Не им се е получило. Поне НПК да бяха прочели като хората. Можеше и да има някаква надежда да разберат в кои точно случаи е допустимо съдебното заседание да не се проведе и да бъде отложено.

 31. Замислих се за мястото… Градинката на НДК е добро предложение на Симпатизант/ка на ДСБ. И чета за партньорството: ‘The National Palace of Culture works very closely with some of the most significant institutions and organization worldwide, such as UNESCO and NATO.’
  Това всъщност мотивира избора на мястото.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.