Докато лапате мухите на мес(т)ните избори…

Уважаеми читатели,

Мес(т)ните избори са постни откъм истински новини. Ето защо ви предлагам нещо извън вегетарианското меню на т.н. медии в България. Бих искал да съм го сготвил сам, но прибягвам до кухнята на крякащия сайт Frog.news. Може жабешкото откритие да не изглежда вкусно  на претенциозната  спрямо източника публика, но желаещите да лапат мухи нямат проблем да си затворят устата, ушите и очите.

FROGnews:

|23.10.2015

СКАНДАЛ! Министър Горанов вдига палат за 1 млн до София
Не било резиденция, а малка спретната къщурка…

Любимият министър на премиера Бойко Борисов и депутата от ДПС Делян Пеевски – Владислав Горанов скоро ще е горд собственик на частна резиденция. Усилни строителни действия кипят на обекта, който трябва да бъде покрит преди да завали сняг.
Националният обект, какъвто е по мащаби замъкът от бетон и дърво, се намира в елитната вилна зона край София “Ярема”. Това съобщиха за Фрог нюз комшии на обекта, които са сащисани от колосалните размери на строежа. Първо мислехме, че ще се вдига резиденция, но охраната сподели, че министър Горанов вдига къща. Имотът ще струва между 1-1,5 млн лв, смятат брокери на недвижими имоти, които помолихме за експертна оценка.  Обзавеждането можело да вдигне цената още.
До имота на министъра със същото темпо и размах се строи и друга огромна сграда. Не успяхме да узнаем чия собственост е, но строители твърдят, че е на близък на Горанов.

Изсечени са десетки дървета, разкопан е огромен терен от Витоша, за да се издигнат въпросните култови сгради. Култови, защото напомнят за мащабите от времето на култа към личността в СССР и първите години след победата на социализма в България.


Много е вероятно грандоманския строеж да не се води на името на Владислав Горанов, а на негов близък или фирма. Със сигурност обаче е негов, защото идва да контролира обекта и се кара ако нещо не му харесва, категорични са съседи и охранители.


Строителството продължава с пълна сила.


Колко декара витошка гора е изсечена – знаят само строителите и министър Горанов.


Скоро по тези стъпала ще преминават скъпи гости на семейството, далеч от любопитни очи…

Оценката на премиера за министър Владислав Горанов чухме в петък сутринта по Нова телевизия. Г-н Борисов заяви че е много доволен от работата на Горанов. Сигурно. Само много способен човек може да съчетае многобройните служебни задължения, строителството на уютно семейно гнездо в планината и преследване на недоволните от модела #Кой. Неслучайно и Пеевски толкова го харесва…

14 мнения за “Докато лапате мухите на мес(т)ните избори…”

 1. ГЕРБ не са просто резервния отбор на Путин, те са най-голямото постижение на БСП и КГБ/ДС за целия преход!

 2. Нищо ново,навремето комунистическата върхушка строеше вилите и къщите си също в околностите на София , Витоша, Рила и други привлекателни райони, но най-хитро постъпва един от най-изявените и емблематични комунисти, Георги Първанов.Той е построил свой обект в Самоковското поле и по този начин отвсякъде хоризонта опира до планини-Рила,Витоша, Плана и по-ниски планински масиви(хоризонтите на светлото комунистическо бъдеще не бяха достъпни за укротителя на хищници).Транспортните нужди на всеки посетител и собствениците са перфектни-покрай Белчинското ханче се минава и стига за двайсетина минути до Дупница и строящата се магистрала до Благоевград-от там има възли за Гърция, Македония и Сърбия.
  До Самоков също се стига по два маршрута-после е Боровец, който иска да се насочи на север към язовир Искър и прилежащите му брегове, който има нужда лесно стига и до Ихтиман.
  От Белчин бани през Поповяне се стига чрез изключително екзотичен маршрут до “Ярема” и “Брезите”, а после и вилните зони около двете села, особено Бистрица.
  Обичат ли комунистите природата?ами снимките по-горе дават отговора, всичко обичат тези гадове.
  А пък народа обича тях.И продължава да ги обича.

 3. Проверете дали неизвестния градеж не не е на Иван Сариев…

 4. Еееее…враг на народа го изкарахте, бе:)))
  Ако сте сигурни, че строежът е незаконен или доходите на Горанов са незаконни-ОК, останалото е пролетарщина

 5. ГЕРБ е новото БКП. И това отдавна е ясно за малко по-проницателните и склонни към размисъл хора.Обществена тайна е, че никой не може да припари до общинска или държавна работа, ако не е член или свързан по някакъв начин с тази партия. Не съм изненадана, че активистите на ГЕРБ се държат като някогашните комунистически феодали – същите змейски вкусове, същата алчност и чутовни материални потребности, ламтеж, парвенющина, простотия. А така мило наричания “Влади”, т.е. Владислав Горанов е поредното тарикатче – новият Бисеров, Милен Велчев и т.н То и името му е емблематично и любимо на комунистическите селяндури. Имат ли значение личните имена всъщност, след като става въпрос за нарицателни. Кофти, много кофти страна е БГ!

 6. Нашият уважаем съблогър Тъпанарко е постнал клип без коментар, а аз не мога да се стърпя да постна коментара си от видяното.
  Всички знаем че шарената комсомолска и после яростна русофилска активистка обяви за «лице на отношенията ни с русия» сирищнишкият перчемлия отличаващ се с особена гореща любов към природата, освен към русия (по Петър).
  Ако се съди по изказванията на нашите многократни «освободители» от всичко на тоя свят, включително от право на мнение кого и какво да обичаме, то би трябвало лицето от клипа с бялата коса на когото му дундуркат кратуната подпирайки я отвсякъде – и отпред и отзад да е «лице на русия в БГ».
  Как я възприемат многократните ни «освободители» тази работа се питам аз? Решетников навярно търси из секретните си каталози нов образ за смяна на настоящото протеже. Пияндурникът от отсреща на парк-хотела може би търси някоя свободна гарсониера зад оградата на амбасадата, иначе не ми се мисли къде може да остане на сигурно въпросното «лице» след отнемането на имунитета му.
  Путаран със сигурно се е възмутил крайно, дори ядосал на видяното и е ръмжейки е насочил вече някоя друга ракета срещу нас, но ах, да – няма «ОК» от «парламента». Със сигурност «думата» ще заседава в най-кратки срокове и после дупе да ни е яко….

  Мисля си обаче че въпреки ЗАПЛАХАТА от русия да скъсат отношенията си с БГ, НИЕ СМЕ НА ПРАВ път с точно такива действия и отношение към представителите на империята у нас .
  Трябва да споделя със съблогърите, че колкото и изненадващо невероятно да звучи съм виждал и много кротки, тихи, културни, примерни граждани, дори О-чудо, говорещи на местния език руснаци в чужда държава. Които много внимават да не повишат глас, какво да говорят и как да се държат. Колкото и учудващо да им се струва на някои това е дори съюзник на русия – Казахстан. Причината за това е един як лабут който са им посветили навремето казахите и който добре си спомнят. И сега много внимават да не ги сполети нещо подобно…
  Има със сигурност и други такива места…

  Това което искам да кажа е че ОТ БОЙ РАЗБИРАТ И ОЩЕ КАК. Действа им много възпитателно и това просто трябва да се има винаги предвид.

 7. На всички здравомислещи българи отдавна е ясно че ГЕРБ са резервния отбор на БКП/БСП. Тази партия разчита на опростачения и чалгализиран електорат, закърмен със закваската на пост-комунистическият социо-говнизъм и поддържащ подобни човешки недоразумения като “негово високо-маркучество” “Докторът на висшите маркучески науки” “банкянското човекоподобие” “бб” и цялата му мутро-милиционерска-пасмина накачена като свински черва покрай него и съ-партийците му. Не знам колко Херкулеса са необходими да изчистят Българския парламент заприличал на Авгиевите обори, затлачени от Гербаджийската тиня и съчувстващите партийки недоносчета АБВ, Атака, БСП ДПС, итн.

  Съдейки по обявената ниска активност относно референдума на българите в чужбина мога да прогнозирам че пътят към просперитета на България ще е дълъг, трънлив и криволичещ.

  Единственият шанс може би остава бързия разпад на Русия и пресъхване на корупционните потоци към продажните копелета в парламента.

  Господ да пази България

  Поздрави

 8. Според мен, референдума умишлено бе опорочен от органите, които трябвше да го организират и проведат (Правителствени органи, ЦИК, местните Избирателните комисии, умишлените действия на повечето от партиините структури, вредната роля на повечето от медиите и т.н.) А на практика, това бе бламиране на Президента Росен Плевнелиев от страна и на партията, която го издигнала на тизи пост. Много жалко и тъжно!!!

 9. I vse pak referendumyt se prowede,makar i osakaten,a izbiratelite nad 70 % sa glasuvali s DA.Vypreki vsichki usiliq da byde provalen!

 10. Не знам кой какво си мисли, но би трябвало човек да има и малко опит в строителството, защото от обекта се вижда веднага, че този строеж фактически са две къщи близнаци. Значи не може да става и дума за резиденция.
  Обикновено клевър тип строители, купуват местото и строят няколко къщи, като после оставят една за себе си, а другите продават.
  Така строежът може да им излезе дори „без пари“. Хитро нали?
  Така, че моля без манипулации!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.