Американски афрорусофил беше приласкан от Путин

Изразът “черен руснак”, с който в една холивудска комедия се майтапи героят на актьора Еди Мърфи , вече не звучи само по себе си като виц.

Най-яростните русофили, включително и онези, чиито расистки коментари препращам в коша за боклук, много обичат да отправят обидни квалификации за цвета на кожата на настоящия президент на САЩ. А и да го оприличават на едно животно, чиято червенина на противоположната на главата част от тялото обикновено съвпада с политико – идеологическата окраска на въпросните коментиращи примати.

 

Сега същите имат възможността да поупражняват расизма си върху един новоизпечен русофил от САЩ. Защото американският боксьор Рой Джонс-младши получи руски паспорт при това с личното благоволение на вожда Путин. Така Русия се сдобива с виден свой сънародник от афроамерикански произход.

 

„Сензацията” още една знаменитост да получи руско гражданство за пореден път подчертава какво изключение от правилото е тя спрямо факта, че стотици хиляди руснаци ( при тенденция към рязко увеличаване на броя им през последните години) играят на нещо като американска рулетка с надежда да получат американска зелена карта.

 

Кандидатстващите за руско гражданство западни питомци не само не стават пример за милиони свои последователи, но и на практика се знаят поименно. Ако руската пропаганда е разчитала да продаде на западните общества мантрата за превъзходството на „руския свят”, то „дезертьорството” на един отделно взет боксьор от САЩ е сертификат за нейния провал.

 

Френският актьор Жерар Депардьо и американският боксьор Рой Джонс- младши вече оформиха тандем, обиден за нещо на родните си западни демокрации. Готови са да ги „накажат” с порусначване в лично качество.

 

Честито на руския магнит, който е толкова „привлекателен”, че за него се лепят пренебрежимо малко зрънца- микроскопично малко, но от душа, руска при това!

 

Безименните милиони руснаци с нагласа да емигрират на Запад ( 18 на сто от населението на Русия по официална руска статистика от миналата седмица) получават след този казус нова мотивация за желанието си да се махнат от великата си родина. Защото става още по-ясно, че само единици-ексцентрици са онези на Запад, които са готови да го напуснат. С други думи в очите на петимните да се разделят с „руския свят” негови днешни обитатели не остава съмнение в правилността на техния избор.

 

 

 

 

21 мнения за “Американски афрорусофил беше приласкан от Путин”

 1. От 1917 Русия е като магнит за всички боклуци и отрепки от цял свят.
  От функционерите на Коминтерна до тези последните.

 2. Точно в десятката!
  Изби рибата!
  Понякога къртиш мивки!

 3. Днес – руско гражданство- утре- севернокорейско! Да му е честито, поздравляем и будь здоров! Даже и на севернокорейски му го пожелаваме, ето 日本語: 国連人権宣言第1条の朝鮮語版。朝鮮語のテキストの表示例としてお使いください
  Но непремемно със статута на обикновен обитател на комун-концлагера! На същата дажба!

 4. Mislq,che vsichki tezi hora sa dylboko zabludeni ili iskat prosto da izbegnat svoi danychni pregresheniq,koeto e valko.Interesno kak bi reagiral Siderov
  na ruskiq cvetnokoj?

 5. Интересуващите се от бокс знаят, че този “младши”:
  – е на 42 години /за този спорт – надпределна, безперспективна възраст/;
  – в миналото е боксирал в лека-средна, полусредна, средна и полутежка, но с настоящите си 93 кг трябва да дели ринга с твърде неприятни съперници;
  – от 2008-ма насам инкасира поредица от доста неприятни загуби и от 2013 все се “връща на световния ринг”, но мениджърите му се чудя как да му изкопаят някоя и друга 40-50 годишна дрипа, за да го обезпечат с победа;
  – животът му на бон-виван едва ли му е позволил да скъта достатъчно парички за задоволително богати старини отвъд океана.
  Такива “велики” аутсайдери лесно се купуват и превръщат в “полезни идиоти”.

 6. Остана само да се засели и “уседне” в империята на злото! Да се радва на новия (си) живот, който му гарантира новият му паспорт.

 7. Извън темата.
  Господин Инджев, има проблем в РБ – Божидар Лукарски. Доста сериозен е.

 8. Тази сутрин, г-н Инджев, гледах вашето участие в БТВ, както винаги категоричен и ясен! Защо обаче репортерите почти на всички главни телевизии в БГ се правеха, че не забелязват руските баираци и георгиевската лента?! Страх ли, или какво?! Освен това протестиращите против болния лидер на русофилистиците в БГ бяха по-малко от докараните само от едно селско градче като Елхово! Цяла една София не можа да събере поне толкова протестиращи против путинската подлога, колкото бяха неговите защитници, докарани да видят София! Няма никаква надежда за това овчо население! След 25 години на относителна свобода, робите в тази страна са много повече от нормалните свободни хора! СРАМ, СРАМ, СРАМ!!!

 9. Г-н Инджев, коментирайте кибер атаката срещу сайтовете на МВР, МВнР и саитовете на организациите свързани с изборите! Нещо повече – нещата почнаха с изказванията на Лавров, преминаха през атаките и сега наблюдаваме премерените действия на Сидеров. Всичко цели дестабилизация! Не е ли време да поискаме помощ от нашите съюзници?

 10. Напълно съгласен съм с Европееца (вероятно защото също съм европеец). Събитият все повече придобиват вид на внимателно режисирана постановка.

 11. към ОТБЕЛЯЗВАМ:

  “От 1917 Русия е като магнит за всички боклуци и отрепки от цял свят.” – Те се броят на пръсти, докато у нас гъмжи от такива, но нито една българска утрепка, като Сидеров, не е отишла да живее в Русия. Може би наще утрепки са по-добре информирани как се живее в Русия.

  Еди Мърфи се майтапи с “черен руснак”, но поляците не се майтапят, наричайки руснаците бели цигани.

 12. http://alu5.tdchgyoqu1.owl.e.s48.ru.wbprx.com/material.php?id=562FA51486C34

  Който желае дестабилизация другиму го постига дестабилизация….

  Позволявам си да постна този интересен материал копнат от коментарната част на сайта на Солонин (www.solonin.org). Авторът е убеден че работата е много напечена…
  Няма да е лошо ако има някой време да я преведе тази статия.

  Поздрави!!!

 13. Росене, връзката не се отваря. Излизат съобщения за проксита и т.н.
  Дай заглавието на статията, ние ще я намерим.

  @Да бъде ден: приемам забележката.

 14. Щом сме отворили категорията ‘полезни идиоти’ и така или иначе вони ОТВРАТИТЕЛНО… да надникнем и в подкатегорията ‘сенилни старци’: Бърни Екълстоун заяви в интервю миналата година: ‘He’s [Putin’s] a first-class person. I always supported him… ‘He could control Europe or America; he is able to deal with it. But I think he is very busy. Let him finish what he’s doing and then we’ll see.’
  (демек, оставете човекът да приключи с Украйна, и тогава ще запретне ръкави да ръководи света)

  Тази година, отново през октомври, Екълстоун отново отвори уста: “Mr. Putin is wasting his time in Russia. He should run Europe — completely. Because nobody else is [capable of it]!”

  Без коментар. Руската преса да се удави в пасти и целувки.

 15. Посмях се на тази сензация от блога на А. Грънчаров.
  ИЗВЪНРЕДНО!!! РУСИЯ НИ ОБЯВИ ВОЙНА!
  УДАРЪТ ПО волэн (това е моя корекция!)БИЛ УДАР ПО ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ!

  КРЕМЪЛ – Владимир Путин осъди посягането срещу Волен Сидеров снощи, извършено пред БИАД. Русия официално обяви война на България в 9:40 българско време.

  “Посегателството срещу г-н Сидеров е посегателство срещу руски движим имот, което е равносилно на посегателство срещу руската територия. Не ни остава друг избор, от този момент Русия е във война с България” – заяви Владимир Путин в телевизионно обръщение към народа си.

  На военните бе разпоредено мигновено да започнат атаки по въздух, земя, вода, а и по телепатичен път чрез огледала на Козирев и енергийни вампири.

  Българското външно министерство се е опитало преди няколко часа да обясни на руската страна, че редовно пред БИАД биват удряни неадекватни хора под афект на различни субстанции, но обяснението не е прието и Русия декларира война на страната ни.

  Очаква се страната ни да се предаде след 10… 9… 8…

 16. Росене, връзка към точно същата статия мислех да пускам и аз, но реших да изчакам подходящ материал, под който да я сложа.

  Мога да се ангажирам с превода – до края на седмицата ще е готов. А после има къде да го публикуваме, дори и да не е тук.

 17. Честито на спортака, само да внимава да не свърши като Боби Фароу…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.