Юмрукът на Путин и кой се прави на ударен

Възможно ли е русофил и путинист да удари от праведни позиции кроше на круширалия вече Сидеров, който е прегризал кремълската каишка, джавка наред и вече вреди на господарите си ? След което човекът с юмрука, предупредил Сидеров с един удар, да се прави на ударен?

Само до неотдавна щеше да изглежда невъзможно русофилските сайтове в България да не подкрепят Сидеров в която и да било негова акция. Днес обаче те или мълчат, или се разграничават от любимеца на Путин в България.

В един от тези сайтове, който препубликува от подобния на него в. “Труд” с призив да бъде остракиран, т.е. отстранен Сидеров, днес дава думата без коментар на друго подобно мнение на външен автор, според което същият е клоун и дори е част от сценарий в конспиративна теория, включваща хаоса в зала “Армеец” като част от хитроумен план  да се покажело колко необходимо е да се легитимира електронното гласуване на фона на неразбориите с отчитането на бюлетините.

Че има план, има, но той е малко по-различен. В него водеща роля от доста време е отредена на един доста по-приемлив за русофилството образ с големи амбиции ( и пари зад гърба му), който не крие, че се домогва до медийно влияние. Декларира го напълно открито през април и вече е близо- въпрос на дни изглежда- до осъществяването на проекта с руски пари да бъде купена фалираната ТВ7 с евентуално сменено название. Заявката за попълване на “информационните дефицити”  беше намекната с малко думи и със съответната визия в сайта на Национално движение “Русофили”. Публикацията е наречена

Русофили в действие

Златина Димитрова 03.04.2015, 19:56 (обновена 05.04.2015, 19:22)
николай малинов

Снимка: © rusofili.bg

“Николай Малинов обещава да попълни „информационните дефицити” в политическо и културно отношение – задача, която съвестно изпълнява и лидерът на „Атака” Волен Сидеров, но през далеч по-скромна телевизия.”

Така беше през април.

Русофилите обаче се броят на есен и днес “уморените коне ги” бият, нали…

8 мнения за “Юмрукът на Путин и кой се прави на ударен”

 1. От цялата тази галимация изводът е много печален, защото предпоставя един много печален въпрос. Изводът е, че русофилстващите у нас и по света са все хора с тежки липси – на възпитание, на образование, на култура, на каквото и да е чувство за мярка. Вземи Сидеров, та удари Чавес /лека му пръст/, все едни и същи бесовци. Русията си ги е избрала, за да й свършат мръсната работа и те го правят- кресливо, истеричаво, доминиращо на общия фон. Печалният въпрос е – защо и докога свестните у нас ще ги считат за луди.

 2. И още нещо да кажа, макар и леко встрани от темата: ПиснА ми да слушам за “великата” руска култура, която очевидно се заключва в рамките на стотина години. Обстоятелството, че човешката цивилизация и достиженията й са на около 5000-6000 хиляди години очевидно не е от значение- ти гле’й руската култура. Както е тръгнало, до някой и друг ден ще трябва да съобразяваме и великата папуаска култура – няма как за едни 50-100 години папуасите да са престанали да ядат живи хора! Великокултурни са си отвсякъде.

 3. … все едно не са минали … колко ?
  25-26 години от падането на берлинската стена … “Ние пак сме тук ” и тук ще си векуваме /

 4. Непрофесионалния ми аналз на събитията от последните дни е че Сидеров съзнателно търси провокация. Удря кремъка, хвъчът искри, опитва се да запали огън (пожар). За сега не му се получава, но е въпрос на време. Видно е, че негови съмишленици му помагат (бушонират го). Чакам следващата му акция. Може би Народната библиотека, може би театър “Иван Вазов” или … айде да не му давам идей. Целта му е да стане жертва и да поиска помощ. Познайте от къде.

 5. Ne sym skeptichna,no regisiraniqt spectacyl na Siderov mi idva v poveche!
  Smqtam,che imunitetyt na Siderov i Chukolov trqbva da byde svalen i da im se povdignat obvineniq ne samo za NATFIZ,a za vsichki izcepki prez poslednite godini,ot koito naj-serioznoto e da obslujvash ruski interesi.

 6. На тези избори все пак се случиха две хубави за България неща.
  1.Явните проруски партии ,като *Атака* нямат подкрепата на българските граждани.Следователно напъните на русофилите че българите са *омаяни*от Путин и подкрепят безрезервно Русия са ялови/лъжливи,пропагандни/.
  Руските агенти нямат място в българската политика.Имаше един кандидат за общински съветник от БСП,които на материалите си за изборите беше сложил и руското знаме.Едва ли това е помогнало за избора му.Даже Миков се разграничи от него.
  2.Въпреки безхаберието на политиците ни без изключение референдумът успя.
  Българите вече минават като цяло на по високо ниво на политическа култура.Манипулациите няма да решават бъдещето ни.
  Вече съм сигурна,ако се проведе референдум за ЕС и НАТО какъв ще бъде резултата.Твърдо положителен.

 7. Доколкото ми е известно, TV7 на практика вече си е руска. Тоест води се собственост на някакъв американец, но той бил подставено лице на Константин Малофеев – не само за телевизията, но и изобщо за делата и парите на олигарха в САЩ.

 8. Права сте, г-жо Иванова.
  За руска култура е смешно да се говори, при положение че през XIX век образованият руски елит говори на френски. Справка – романите на Лев Толстой.
  До болшевишката революция образованите хора в Русия са под 1% – дворянство и произлизащото от него офицерство, духовенство и чиновничество. След 1917 всичко това е избито и прогонено, а останалото по-работливо и будно измира в ГУЛАГ.
  Колкото до политическата култура – до 1917 Русия няма нито Конституция, нито Парламент. А след това – до 60-те – никой съветски гражданин не е можел да се отдалечи безнаказано на повече от 40 км от адресната си регистрация без т.нар. “путьовка” = открит лист.
  И днес Русия прилича на робовладелска държава с наченки на феодализъм, управлявана от президент с правомощия на египетски фараон.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.