Русия “случайно” разкри по телевизора своя ядрена “тайна”

Вие наистина ли вярвате, че която и да е руска телевизия може да покаже “погрешка” таен ядрен план на империята на злото, която се тресе от мания за секретност както винаги?

Това е толкова вероятно, колкото Путин да си признае “без да иска”, че е агент на ЦРУ, какъвто няма как да е, но в очите на лековерната публика да се окаже такъв, изпускайки визитна картичка с досието си на Ленгли” най-случайно” пред погледа на милиони свидетели.

“Активно мероприятие”? Не, пасивно е. Като за лапачи на хитроумната пропаганда за руската мощ, върху която се крепи вярата на един маргинализиран от собствената му управляваща клика народ, че може и да не може да превърне своята страна в пример за подражание и магнит за милионите експлоатирани западняци, но пък е в състояние да ги унищожи “поне” с едно мръдване на ядрения пръст на Вожда. Нали така заплаши от екрана Кисельов, телевизионният шут на Путин, на когото е позволено да “издава държавната тайна” как Русия можела да изпепели САЩ ей така, без да й мигне окото!

Ето защо “гафът” на руската телевизия как висши военни в униформи клюкарстват  на чаша минерална вода пред окото на телевизионни камери за един от вариантите за това изпепеляване и като е пошло дублиране на карикатурите в Русия, които руската мечка заплашва Обама и света с ядрено оръжие, ако цените на петрола не се вдигнат.

Руски телевизии показаха погрешка таен ядрен план

OFFNews | ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 12 ноември 2015

Кремъл призна, че руска телевизия е показала погрешка таен план за система от торпеда с ядрени бойни глави.

Два контролирани от Кремъл тв канала – НТВ и Канал едно, показаха високопоставен военен представител да разглежда конфиденциален документ, съдържащ чертежи и детайли на оръжейна система, наречена Статус-6 и създадена от руска строителна компания в Санкт Петербург.

Това се случи по време на среща между президента Владимир Путин с висши военни в Сочи в понеделник.

Кадрите бяха излъчени във вторник и по-късно бяха изтрити от тв каналите, но няколко уебсайта продължават да публикуват снимки с тях.

“Наистина някои тайни данни бяха снимани, затова бяха и изтрити”, коментира говорителят на Путин Дмитрий Песков пред журналисти.

“В бъдеще без съмнение ще вземем мерки, за да не се случва повече това.”

Остава неясно как контролирани от руските власти медии са показали тези кадри.

Документът беше показан на среща, на която Путин предупреди, че “Русия ще вземе необходимите ответни мерки, за да укрепи потенциала на стратегическите си ядрени сили”.

А ето още една руска пропагандна “грешка”:

25 мнения за “Русия “случайно” разкри по телевизора своя ядрена “тайна””

 1. Тъпа и елементарна пропаганда на комплексирани хора! Болшевишките агитпропи не могат да измислят нищо умно!
  Защо не вземат да насочат “научния” си потенциял и да направят един автомобил на приемливо ниво?!? Защо не вземат да направят една писалка, една тенис-ракета, един чифт ски па макар и водни като за свободния пазар!
  Малоумни човечета предлагат малоумната си агитрация на малоумния си народ!
  Жалко за Русия – отдавана империята на злото е превърната в карикатура от комплексирания си вожд през последните 15 години във все по-пълното задоволяване на маниите му!

 2. Руснаците са глупави или много глупави!
  Доказаха че са държава – терорист!

 3. Вероятно, тази разработка е за да повярват наивниците, че Русия е както “много силна” така и “много свободна”, т.е. също като САЩ, където, обаче, никой не би се учудил на подобни мероприятия, тъй като си знаят, че наистина са и силни и свободни.

 4. Смаян съм от невероятната, безбрежна тъпота на руснаците. Просто не искам да повярвам, че е възможно човешкия интелект да падне толкова безумно ниско. Вярно, че си казвахме – тъп, по-тъп, най-тъп, руснак… на майтап уж, за бъзик. Но то се оказа чиста истина. 🙂

 5. Очаквам най късно до коледа да бъде
  ликвидиран капуткин!Проблемите с
  Русия ще останат да ни пази БОГ
  людмил

 6. На първият въпрос от статията-НЕ!!!
  На второто, “прибързано” заключение, е ли лилипут.ин (не) е агент на ЦРУ и е така и не е така. Според мен не е ще да е на щат, не е дори и на хонорар но прави и невъзможното да им се “хареса”. Ако някой от който зависи съдбата на централата в Ленгли преди анексията на Крим, агресията в Източна Украйна и въздушна война в Сирия му е минава мислата ако не да закрие разузнавателното ведомство (сакън), то поне да редуцира състава и дейноста сега трябва на 180 градуса да си е сменил мнението. На всичкото отгоре, положението в матушката раззия явно излиза от контрол. Даже печатницата за пари е пусната на мах.

  В России ожидается эмиссия триллиона рублей. Об этом сообщает ТАСС со ссылкой на первого зампреда Центробанка Георгия Лунтовского.
  «Доля наличных денег в российской экономике составляет 78,6%. В декабре мы ожидаем рост наличных денег. Нас ожидает эмиссия порядка триллиона рублей», — сказал Лунтовский.

 7. Ако не беше страшно щеше да е смешно!Един луд начело на една сбъркана империя,подкрепян от толкова много …….хора!Наистина е страшно.

 8. Ако не бяха толкова трагични, щяха да са смешни

 9. Една от многото грешки на Путин е че направи руските военни за смях. Вкарвайки ги в пропагандната война той без да иска показва че царят е гол. И без това се знаеше че военната мощ на Русия е смешна дори за китайците. Не следя много надпреварата с руското перчене но мисля че САЩ изпробваха нова система за защита от ракети. Очевидно след като не могат по въздух сега кухите КГБ-исти са решили да плашат с подводни удари.
  Ето още едно доказателство за лъжите сипещи се от руския военен щаб:
  https://www.bellingcat.com/news/2015/11/11/geolocation-once-again-disproves-russias-targeting-claims-in-syria/
  Страшното в тези случки е как глупостта прониква във всички нива на руската администрация.

 10. Въпросното пропагандно мероприятие е от тъпо по-тъпо и показва каква е оценката на кремълци относно менталното ниво на крепостната им мужишка сган.
  Какви “тайни данни”, какви “секретни планове”, какви “чертежи и детайли”, какви пет рубли?!
  Да виждате поне една формула, поне една посочена цифрова стойност, да виждате някакви чертежи или каквато и да било техническа информация със стойността на конструктивно или друго инженерно решение.
  Не! Виждате КАРТИНКИ. Картинки, сякаш излезли от евтин американски комикс.
  А сещате ли се управляващите, от
  коя воюваща страна започват да раздухват мита за всепобеждаващото ново, секретно оръжие, с невиждана и нечувана мощ, което ще предизвика обрат и ще пренареди историята? И в кой момент? Необходим ли ви е жокер? Вадя един от не тъй далечната 1944-та…
  Днес гърчът е още по-безнадежден!
  Интересно докога ще продължи агонията? Може би има основание СМАЯН – продължителността е право пропорционална на тъпотата и душевната пустота на средностатистическия мужик…

 11. Това е част от информационната война на Русия. Прикриват своята слабост. Вижте само как си гризаха ноктите на сборището Валдая 2015 когато Путин им каза за новите успешни изпитанмя на ПРО от САЩ.

 12. Руснаците не могат да живеят в мир. Дай им само да сеят вонни заплахи и дрънкат оръжие. Специалисти са на всичко деструктивно, но не умеят да изградят нещо полезно.

 13. само погледнете ситуацията как се развива, стоят някакви комунистически кратуни и разгръщат някаква папка и на една от страниците, като книжка за оцветяване нарисувани някакви картинки на подводници, торпеда и стрелки?!?! чесно, колко тъп трябва да си за да повярваш на това?.

 14. — Какво оръдие „Льопаж“? — запита с любопитство полковник Корн.
  — Новото триста четиридесет и четири милиметрово оръдие „Льопаж“, което стреля с лепило — отговори Йосарян. — Залепва цялата ескадрила самолети сред въздуха

  Дж. Хелър

 15. Митът за безаналоговото руско оръжие е силно преекспониран по нашите ширини.
  Но ефективноста на дадено оръжие се мери не на парад а на бойното поле.
  Една проста справка в интернет показва че всички руски супер дупер,хипер оръжейни системи имат нулево участие в реални бойни действия.
  Като се има впредвид какъв беше резултата от Пустинна буря това страшно оръжие може да предизвика само смях.

 16. Всъщност, радиоактивното заразяване (с каквото се заканват белите цигани) не е задължително да стане с някакви чудеса на технологичните оръжия, може да се случи и от по неизпипани АЕЦ, например. Стига да си достатъчно безотговорен към съдбата на бъдещите поколения.

 17. Кремълска нумерология
  Забележете, че руско-съветската история има вътрешни цикли от по 18 години.
  Наистина, от революцията през 1917 имаме
  1917+18=1935.
  Това е годината през която Сталин се утвърждава като едноличен лидер. Този период е преход от Ленин към Сталин.
  Наистина, на 17-я конгрес на КПСС (1934) вътрешнопартийната опозиция е напълно разбита. През 1936 започват чистките в партията.
  1935+18=1953
  Годината на смъртта на Сталин. Край на Сталинския период.
  1953+18 = 1971
  Ники Хрушчов умира през 1971. Това е неговия период, макар че той е свален 7 години по-рано.
  Забележете че и многоуважаемият Леонид Ильич управлява точно 18 години (1964-1982).
  1971+18=1989
  Годината на краха на социализма.
  1989+18=2007
  Годината на смъртта на Елцин, който се оттегля по-рано през 1999. Това е краят на Елцинската епоха, през 2008 идва голямата финансова криза в Русия.
  Така че следващите катаклизми в матушката ще бъдат през
  2007+18=2025 година.
  Може би смъртта на Путин? Да се надяваме че няма да е на власт чак до 2025! Все пак вождовете трудно се задържат повече от 18 години, което за Путин е
  1999+18=2017.

 18. И какво се оказа след допълнителните уточнения от страна на руската страна?
  Не било никаква нова оръжейна система. Ставало дума за тъй наречените “мръсни бомби” /в случая – торпеда/, известен обект на дискусии още в края на студената война. Ново било само решението за изстрелване от подводница-дрон. Всичко останало било отречената стара мръснишка бомба, създадена от извратени мозъци, не за да разрушава значими военни обекти и да унищожава техника и жива сила на противника, А ДА ПРЪСКА РАДИОАКТИВНО ЗАМЪРСЯВАНЕ В ОБШИРНИ ТЕРИТОРИИ /ПРЕДИМНО ОТ СВЕТОВНИЯ ОКЕАН И ПРИЛЕЖАЩИТЕ МУ КРАЙБРЕЖНИ ТЕРИТОРИИ/, разбирай – да заразява и убива предимно цивилно население и да превръща огромни пространства в радиоактивно-заразени, необитаеми и неизползваеми за стотици /хиляди?/ години напред пустини!
  И това ако не е малоумие и извратеност – здраве му кажи!
  Схващате ли какво е родила гениалната мисъл на мужиците?! Торпедото ще бъде заредено с конвенционална взривна субстанция, обвита в материал от отпадъчни продукти на ядрен разпад /АЕЦ?!/, с изключително висока степен на радиоактивност и продължителен период на полуразпад. Целта била въпросната радиоактивна гадост под формата на микрошрапнели /до степен на разпрашаване/ да се разпилява над максимална по площ територия, унищожавайки всичко живо, от микроорганизми и спори до деца и старци за векове напред!
  Очевидно, болните мозъци на сътворилите и готови да използват това постижение на руския “научно-технически гений” кремълци не са притеснени от факта, че щормът и подводните течения биха разпространили радиоактивното заразяване само за няколко години върху цялата площ на световния океан и шелфа, унищожавайки планктона и в последствие – ЗЕМНАТА АТМОСФЕРА!
  Само /уни/формени идиоти могат да сътворят и използват подобно оръжие, разчитайки на наивните надежди, че биха могли да ограничат количествено използваната радиоактивна гадост или, че предизвиканата зараза по някакъв чудодеен, свръхестествен начин ще подмине собствените им територии!

 19. В света са се раждали много “империи”. Там, където има желание за имане (основната цел на империята) се ражда злото. То се възползва от човешките стремежи и ги покварява заедно с човешката душа. Това е неговата природа. Няма такава държава в която да няма зло, щом тя се управлява от човеци, чиято основна цел е имането или капитала. Така се ражда и лъжата и съмнението и егоизма и измяната, които водят до поквара на душата. А покварата затваря очите за Истината и пътя към Доброто. Ако искаме наистина да има любов, трябва ли да се надъхваме с омраза? Неверието, че има път за доброто отваря друг път. Това е пътя на злото, което ражда борбата на омразите между човеци, народи и нации. Така и до ден днешен света не може да умири, раздиран от материални желания но затворил очите си за целта и смисъла на съществуването си. Нежеланието да се развиваме духовно и да имаме духовни богаства обрича този свят на гибел и само едно го крепи да не рухне. Светците и Мъчениците, които Създателя тачи, както и неговата Велика Благост към своите деца.

 20. Хотят ли русские войны? Oчевидно ДА!
  Как приключи СССР? Комбинация от много ниски цени на петрола и ескалация на разходите за въоръжаване с оглед военно превъзходство пред САЩ и НАТО. Сега нещата се повтарят. Въпросът е дали руснаците ще успеят да се освободят от Путин или заедно с него ще потънат.

 21. @Павел Тинков | ноември 13, 2015, 08:09
  Уважаеми г-н Тинков, сега може да се разбере защо ме тревожи подмяната на ядреното гориво в реакторите на Козлодуй ;(- експериментална – ?!) ;защо казвам, че с това ще се постигне още по-голямо обезлюдяване на България и защо споменавам павианите.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.