В Украйна погребват убитите си в Донбас с почести, а в Русия- с гузна и позорна криеница


https://www.youtube.com/watch?v=x6RFu553vqk

Понеже истината се познава в сравнението, вижте истината за разликата между днешна Украйна и днешна Русия. Показана е без коментар в паралелни кадри от погребение на руски и украински войници, загинали в Донбас. Вижте официалното, тържественото с почести и хиляди скърбящи украинци на фона на тайното заравяне на руски трупове, охранявано от агресивни тайни агенти, криещи лицата си защото знаят, че това, което правят е срамно и престъпно.

 

Вижте и изберете на чия страна сте в тази провокирана от режима на Путин война, която в България има своите възторжени адвокати- от държавни служители, като добре информираният, главнен говорител на Бойко Борисов по историческите въпроси Божидар Димитров, до всеки друг русофил, чиято основна характеристика е невежеството и чуждополконичеството.

 

Не, това не е пропаганда. Това е кървавата гола истина без коментар. Коментарите са за зрителите, включително за онези които са се нагълтали с руска пропаганда.

18 мнения за “В Украйна погребват убитите си в Донбас с почести, а в Русия- с гузна и позорна криеница”

 1. Подобно филмче бях гледала преди повече от половин година.
  Плаках.
  Като за родственици.
  Не ,това не може да бъде пропаганда.
  На километри /да не кажа десет/излезли хора на пътя,на колене ,изпращат загиналите си синове.
  Загинали за Родината.
  Това не е някакъв митинг,или помпозно погребение.Това е болката на един народ,застанал на колене пред своите чада.
  Проклети да са руснаците дали команда за избиване на тези хора.
  Проклети да са во веки веков.
  Нищо не може да измие грехът им.
  А руските наемници – и те са хора ги набутват тайно,нощем в земята.Този филм трябва да го гледа от целият свят.Рейтингът
  на изрода Путин бил висок.
  За това,че е ненадминат изрод.
  А какво да кажем за нашите путинисти-Н.Маринов,Ташева,Сашко/какъв беше,дето ходи при Асад/Симов,Б.Димитров.За Сидеров не говоря.и за БСП също.Малоумници.
  А после лоша съм била,невъзпитана,според Панам.
  Да невъзпитана съм защото те не са свикнали някой да им противоречи.Те са първа инстанция.
  Антибългари.ЧУЖДИ, РУСКИ ПОДЛОГИ.

 2. ЗЛОВЕЩО сравение на двата филма! Украйската безкрайна и безутешна мъка на ХОРА, и отвратителното БЕЗДУШИЕ на бързащите да заличават СЛЕДИТЕ руски ЧОВЕКОПОДОБНИ!

 3. За кучета, кучешко погребение!!
  Слава на героите на Украйна!!!

 4. Като манталитет Русия е в Средновековието. Както и Ислямската държава.

  Времеви анклави в днешния свят, които тепърва ще трябва да осмислят и приемат достиженията на Цивилизацията. Като например: за никакви идеологически и религиозни фантасмагории не може да бъде жертван и един живот.

  Но поради причината, че за това осмисляне са необходими векове, а Цивилизацията се развива много бързо, то тези терористични реликти скоро ще бъдат унищожени.

 5. Това видео трябва постоянно да е на първа страница! 100% ще спаси живот!

  Как да се опазим от самодръжците!

 6. Руския солдат в повечето случаи се погребва дори без името си, под малка дъсчица с надпис “Войник № еди-кой-си”. Например ето така – http://3.firepic.org/3/images/2014-08/22/i68dy0i6yf5c.jpg

  Руската армия е армия на позора и подлостта, на безчестието и алчността. За шепа рубли руските командири предаваха цели роти на чеченците по време на чеченските войни. Сега за шепа рубли се бият срещу украинския народ.

 7. Много тъжно. В началото не повярвахме и се свързахме с наши колеги в Москва, които потвърдиха, че това е факт, че точно така се отнасят към бедните войничета, станали пушечно место във великоруската кампания на Путин и компания.

 8. Болшевиките винаги по този начин са погребвали избитите – като се започне от времената на Ленин, през Катинската гора та до днес в Украйна. Путин е ревностен последовател на болшевишките изстъпления!

 9. Гола и кървава истина за това какво трябва да разбираме под понятията руски манталитет и украинска вяра!!
  Досега само бях чел в блога на Иво, а сега и видях с очите си разликата между двете идеологии на воюващите в Украйна страни.
  Едните – защитавайки земята си /някогашната наша древна родина Стара България/ и стремежа си за Европейско развитие, а другите – окупатори и захватчици убивайки в чужда родина! Дори заплашвайки с тирбушон колата на журналистите?!
  Нека стои това видео винаги тук, в блога, за да напомня на поколения Българи що значи “руснак”.
  И да бягат от това животно, щом го видят или чуят да говори с нашите Български думи и Български букви.
  Да си живуркат там на север павианите, изолирани от целия свят.
  Дано Китай ги асимилира с милиардите си и с ръста на растежа си.

 10. “разликата между двете идеологии на воюващите в Украйна страни.”-Любо

  Драги Любо,идеологии на бойното поле( както и в гробищата) няма и не може да има,там нещата са на много по-високо “ниво”.

  На бойното поле-СМЪРТ, на гробищата-СКРЪБ.

  Когато падт убити хора,когато трещят взривове,когато тела са разкъсвани,когато гинат и невинни граждани…..там не е проложима никаква идеология. Нито сред нападателите,нито сред защитниците.

  Но лъжата и днес свети по света-Съветския Съюз победил “германския фашизъм”,което няма нищо общо с истината.

  Германия не е нападала Съвесткия Съюз защото е била с нацистко управление,нто пък затова,че Съветския Съюз е бил с комунистическо.

  Както и Съветско-Германските договори през 1939г. не са се подписвали на тази основа,а именно,че Германия е била нацистка а Съветския Съюз комунистически.

  Ккато и агресията на двата съюзника срещу Полша-няма нищо нацистко и нищо комунистическо в нея.

  Когато войниците са в атака или в отбрана,кой ще ти мисли за нацизъм и болшевизъм.

  Но пропагандата и лъжата нямат душа ,при тях няма човещина…

 11. Нека стои това видео винаги тук, в блога, за да напомня на поколения Българи що значи “руснак”.-Любо

  Но нали има голяма разлика между русанците в колата с камерите и руснаците с качулките,които бягаха през ливадите и я спряха.

 12. Драги PANAM, винаги на бойното поле е имало и ще има някаква идеология или фанатизъм и от двете страни.
  Например:
  Да защитиш родината си от агресора, да завземемеш нови територии, да изкараш бързо много пари като наемник, да отървеш затвор, да убиеш повече мръсници отсреща поради лични мотиви и др.
  Добре пишеш, ама не разтягай излишни локуми.
  Сигурно има и свястни руснаци, но как човек да ги различи?
  От пръв поглед обаче се разбира какво чувстват и мислят коленичилите на пътя украинци.
  Непростимото което направи лилипутин е това, че за последните 25 години си отгледа поне 2 поколения руснаци /20 и 30 годишни мутанти/ възпитани в леннивост, злоба, завист, ненавист, надъхани само да воюват и заплашват инакомислещите народи от Европа и света.
  Все пак обнадеждаващото е, че отвсякъде са обградени от единни в усилията за развитието си нации.
  На мутантите им остава само пътя към северния полюс, ако не надделее разуама в империята им.

 13. “За кучета, кучешко погребение – The Rock”

  Нека не обиждаме кучетата. Те са изключително благородни, смели и самоотвержени Божии творения, готови да умрат за стопанина си без миг колебание или мисълчица, “А каква е моята далавера от това?” И не пишат доноси!

  Един мъдрец беше казал, че боговете са ни дали кучетата, за да ни помогнат да се чувстваме на земята като Тях.

  Затова бих предпочел “павиани” или “хлебарки”.

  Освен това, всички рАЗИЯне, воюващи в Украйна, дето хем ги има, хем не са там, са отишли доброволно и за пари. Тъй че напълно си заслужават безименните кръстове с номерца. Просто – дреби съучастници на големите престъпници!

 14. Най-много ме порази това, че за изкопаването/заравянето на гробовете използват земекопна техника. Машина. Индустриално. Безличностно.

  Все ми се струва, че поне пред лицето на смъртта човек би трябвало да изцеди макар и последните една-две капки човещина. Ако е останала такава в душата…

 15. В Украйна за 12 години издигнаха 17 /СЕДЕМНАДЕСЕТ/ паметника на Степан Бандера по градове и села. Човекът, воювал и с Хитлер, и със Сталин за свободата на Украйна.

  А тук за 26 години не можахме да направим един паметник на горяните. Още по-лошо – в Украйна песни пеят за героите, а тук повечето деца не са чували за горяните. Срам.

  Да не говорим, че в Полша всички водачи на чети от “Армия крайова”, водили до 1956 война с Червената армия, скоро получиха посмъртно генералски звания.

  А тук? “Приятели на Русия”, да ги е… да не псувам!

 16. СРАВНЕНИЕТО МЕЖДУ СЪВЕТСКА РУСИЯ /СССР/ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е ЧЕ И ДВЕТЕ В ЗНАМЕТО СИ И ИДЕИТЕ СИ ИМАТ ЦЯЛОТО ЗЕМНО КЪЛБО ЗА ПРИЛАПВАНЕ ,а ние гледаме сейфа докато не ни връхлетят УРОДИТЕ???

 17. Потресаващо е сравнението и то не се нуждае от коментар.
  Просто докога ще позволим да ни манипулират -аз изгубих търпението си!

 18. @ PANAM:
  ГРУБО НЕВЯРНО!
  Идеология има и в живота и в смъртта! Иначе и двете губят смисъла си и ни приравняват към животните! Идеологията е продукт на МОРАЛНИ ИМПЕРАТИВИ, на СВЕТОГЛЕД, на ВЯРА В СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ДОБРО И ЗЛО!
  Знам, ще ме апострофираш с: “Мъртвият не ни е вече враг…”!
  Но аз не споделям тази позиция! Защото и мъртвият може да бъде враг – С ПРИМЕРА СИ, превърнат от живи в кредо и знаме!
  Нямало идеология – наемаш ли се да поставиш знак на равенство между мъртвия изверг Че Гевара и мъртвия Ян Палах?! Ще поставиш ли знак на равенство между Исус и тези, които Го приковаха на кръста?!
  Не фетишизирай смъртта! Надарени сме със свобода на волята да избираме и правилният избор е най-високото “ниво”!Смъртта е само спирка по пътя, в стремежа към това “ниво”!
  Тук може-би понятието “идеология” е не съвсем уместно употребено. Какво би казал обаче да го заменим с “народопсихология”. Покълнала върху благодатната почва на фанатично-жестока азиатщина, щедро подхранвана през векове с лъжи и омраза и специално култивирана и селектирана в условия на безпросветност, на духовна и екзистенциална нищета!… За да се стигне днес до абсурдните 86 процента, обожествяващи изверга Путин и готови да заемат с гордо удовлетворение местата си във вече зейнали в съзнанието им безименни гробове?!В името на ИДЕЯТА да превърнат различния в радиоактивна пепел?!
  Вгледай се в освирепелите лица на пенсионерите издигнали плакати с надпис: “США – РУКИ ПРОЧЬ ОТ НАШИХ ПЕНСИЙ!” Те са подавляваща част от онези 86 процента! Те са част от “Безсмъртния полк” на Путин!Те са дядовците, възпитали днешно и идно поколения, предали им готовността да убиват и да бъдат убиване в името на “великата идея”, готовността да запълнят бъдещи безименни гробове!
  СВЕРИ СИ ЧАСОВНИКА, ЧОВЕЧЕ! НЕ СИ В ЧАС!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.