Перестройка с престрояването по русофилска линия тече между БСП и ГЕРБ

Ако заглавието на тази статия не отговаря на истината, защо тогава в ГЕРБ няма нито един протестиращ, нито един защитник на Плевнелиев от нападките на Борисов, който предупреди президента “да си мери приказките” по отношение на Русия? Отговорът е: в ГЕРБ няма реакция не защото всички гербаджии споделят мисленето на вожда, а защото никой не смее да го сподели публично, щом се различава от неговото.

 

Точно това отношение в БСП се появяват небивали досега сигнали, от които е видно, че критиките срещу руското влияние в тази партия са възможни, докато в ГЕРБ-не.

Кой сега е “по-русофил” в състезанието между ГЕРБ и БСП по тази линия?- да попитам аз адвокатите на Борисов, които се хващат за спирането на руските енергийни проекти като единствен “аргумент” в защитата му като премиер, който се бил противопоставил на руското влияние?

За втори път в рамките на два дни двама души, при това емблематични за БСП, споменават в критичен аспект вековните опити на БСП\БКП да експлоатира русофилството. Първият с такова изказване стана бившият военен министър от тройната коалиция Ангел Найденов. На партийния пленум на 15 ноември той осъди „залитането към Кремъл” и „кресливата прокремълска реторика” на БСП.

 

Последва…мълчание. Никаква реакция. Типично пашкулиране срещу ерес, на каквото столетницата е свикнала. Защо обаче и извън нея всички мълчат? Не вярват на ушите си или на себе си, като латентни русофили, с каквито е пълно в ГЕРБ?

Соловата акция обаче май „повлича крак” . Днес, макар и далеч не толкова ясно, в подобно отношение се обозначи и Румен Овчаров (който няма нужда от представяне).

„ Не се направи нито една стъпка в БСП, за да видят какво е новото ляво – то се изроди към внезапна любов към Русия, но това може да е национална черта, а не политика. Путин ясно показа на БСП, че Москва не вярва на сълзи”, каза пред БНТ бившият колега на Ангел Найденов в същото онова правителство, само че като енергиен министър.

 

„ Изроди ( !) към внезапна любов към Русия”? Това малко отклонение от догмата да се говори за любовта към Русия като нещо вечно и непреходно е всъщност доста „голяма работа”, в света на доминиращия червен планктон, в който самодостатъчно живеят другарите и другарките, стъпили върху основния кит на своята легитимност: традицията на съветизацията на партията, датираща от 1919 г., когато Ленин я болшевизира и прекършва за сто години напред духа й на съпротива срещу руското мракобесие, характерен дотогава за нея.

Споменете си , че БКП до такава степен беше съветизирана в НРБ, когато антисъветизмът се смяташе за най-ужасяващото политическо престъпление за един българин, че на командата от Кремъл да се самоубие партията отговори безропотно и дисциплинирано със „слушам”!

 

Не просто нито един комунист ( а често безпартийните комунисти бяха най-фанатичните борци за комунизъм в личната си борба да се докажат като такива)- нито един човек в България не защити българския вожд Живков в деня на преврата и седмиците след него. Защото на заповедите от Москва тук не се противоречеше- те се изпълняваха безпрекословно. Сега , когато установиха, че не са заплашени от възмездие или репресии , се появиха много „храбреци” с претенция за „въстание” ( с каквото се заканват например на пишещият тези редове в коментарната част на блога, обещавайки разправа с моя милост, но след като Путин нахлуе тук с войските си).

Интересна е също малката подробност, че Овчаров се произнася така без да го питат ( у нас журналистите не задават такива опасни въпроси, знаят си, че не бива) – сигурен знак, че си го е намислил, което пък означава, че го е осмислил, а не импровизира по толкова основна тема.

 

Ще бъде интересно да проследим дали еманципацията от мантрата за любовта към Русия ще получи и други проявления под формата на подобни просветления. Но и споменатите пробиви в пашкула на русофилщината вече подсказват, че в БСП текат процеси на осъзнаване на вредата от интровертното вглеждане в миналото, което обрича БСП да се самозакопава все повече като партия без бъдеще.

 

Както обаче знаем добре, природата ( на политиката също) не търпи вакуум. Ако в БСП текат плахи процеси на освобождаване от преклонението пред „освободителите”, то управляващата ГЕРБ заемат освободената ниша все по – откровено. Тон за тази песен даде самият Борисов , който премина от традиционните за него поклони към Русия от името на народа в най-общия смисъл на думата, към конкретно ангажиране със защитата на Русия от …президента Плевнелиев ( и от българите, които мислят като него за агресивността на Кремъл и опасностите за България, произтичащи от нея). Но и за това се мълчи. Не е тема?!

 

Друго си е да се надпреварваме да предлагаме един през друг как да бъдат спрени с телени огради, че и с оръжие бежанците ( които и без това не се натискат да остават в България в резултат на „прословутото българско гостоприемство”). Ето това сега е любима тема на надвикващите се коментатори с партиен билет или журналистическа карта. Зер да сриташ хероично бежанец е по-лесно и хваща моментално дикиш пред зажаднялата за български победи публика, отколкото да посегнеш на най-милото на т.н. управляващ елит, мимикриращ като съюзник на Запада, но обърнат с влажен поглед на Изток.

 

 

 

31 мнения за “Перестройка с престрояването по русофилска линия тече между БСП и ГЕРБ”

 1. Доста хора у нас и в чужбина знаят „дълбоката тайна” , свързана с връзката на Борисов с главния руски наместник в България Валентин Златев. Отдавна е разконспирирано съзаклятничеството им с Георги Първанов през годините на задкулисното им сътрудничество при подялбата на порциите в политиката и икономиката. Инкорпорирането след разкоспирирането го доказа: Първанов публично си получи дивидентите с участието в корпорацията „Борисов” наречена „втори кабинет” на Борисов.

 2. Поради лични (преди всичко) и идеологически причини, до този момент едва ли има по отявлен “българофоб” и русофил, защитник на интересите на Русия, във вреда на България от лицето РОвч, който не само на думи, а с дела го е доказал и като държавен и партиен ръководител! Така че неговите думи (каквото и да е казал)едва ли мотат да се възприемат, като искренни и честни! Смятам, че това “лице” не би могло да бъде пример за някяква промяна в политиката на БСП (БКП)!

 3. Да не би Масква да има нов фаворит у нас? Да не би БСП като губеща партия и съответно неможеща успешно да защитава руските интереси да е в немилост за сметка на новия фаворит Рассии?
  Да не са тези изказвания воплите на отритнатия любовник, изместен от по-мускулест и по-млад юначага?
  И кой ли пък ще е този юначага?

 4. Както е тръгнало, те тая перестройка скоро ще я обърнат на перестрелка.

  Междувременно АБВ също се включиха в ситуацията, като в подходящо подбран момент поискаха оставката на президента. Гоце можеше и по-накратко: Сидеров е низвергнат, искам да заема неговото място на хранилката в Москва.

  Президентът… има нужда от нашата подкрепа повече от всякога.

 5. Другарите от БСП които роптаят срещу русия са кандидати да получат многогодишна специализация в Сибир по партийна линия. Ами как така ще искат да колят свещенната крава.

 6. Иво, много искаш ти (защото други не се вясват) от нашенските кръчмарски политикани! При формалното оформяне от Думата на развала на сесерето отвън пряко сила, с натяжка, приближение, горе-долу се бяха събрали 100 (сто) протестиращи. Има чудесен текст от Виктор Суворов все в тази връзка. Как пък не се е намерил един с чест и достойство да изпълни клетвата която е давал постъпвайки в РККА (СА), че до смърт ще служи на СССР.

 7. Кое е най-мощното оръжие?
  Отговор: “Аврора” – един изстрел и после 100 години разруха и мъки

 8. Русия води против България информационна и корупционна война. Корупцията също убива. Докага ще държим съветските идоли в нашите градове?

 9. Уважаеми господин Инджев,
  няколкократно съм се опитвал като по–възрастен и (предполагам, от годините) по–изпатил, да насоча Вашата изключителна изява в полза на родината ни. С това съм Ви бил до известна степен опонент, но не противник, също така и на многото Ваши любители, изказващи мнението си тук.
  Не може да се похвалим с особен избор на четиво предоставено от хора които мислят, анализират и при това имат нужното светло чувство към възвишени цели, какъвто е просперитета на България.
  Вероятно сте единствените, със също толкова достойния за уважение господин Сугарев, които чрез собствена изява и организирайки подходящи съавтори, давате такъв грандиозен принос. Оценката я виждам и в предизвиканите от вас коментари, които също са особено ценен принос.
  Аз Ви бях до такава степен опонент, защото изпитвах болка, че тази сравнително малката част на изявеното ни общество, не е в състояние да се обедини в общата борба, в смисъла на класиците ни „… богати с парите, учени с умът…“ за да я доведат до положителен край.
  Аз предполагах, че там –хората на върхът, се нуждаят и търсят подходящата помощ, за да спечелят тази люта и безмилостна борба за българската независимост и просперитет.
  Считах, че не е умно, всеки по единично да се противопоставя и понякога да заплаща за това с най–ценното, което притежава.
  Аз бях склонен да приема известните забавяния и дипломатични ходове (защото наистина ги третирах за дипломация), като полезно шикалкавене, което в тези сфери се използва като предпоставка за успеха на начинанието.
  След като обаче преди ден имаше толкова мощна подкрепа от най–високо место и тя, без да е било нужно, беше така безпощадно обрулена, за мен изводът сатана еднозначен.
  Този човек наистина не е подходящ за доверието, което поне аз бях му дал. Според мен сега, след безсмисленото му действие, той ми доказа ясно и категорично, че и поста който е получил, не го заслужава.
  Много жалко, жалко за България, че пак ще трябва да започнем отново.
  Моето извинение Иво, оказа се както винаги, по–прозорлив…

 10. Към Борислав Витев:
  В страната, в която извинението се смята за признак на слабост, а не като проява на силата на духа, Вашата оценка блести сред мъглата на агресивната посредственост. За което Ви благодаря и дори не толкова лично, колкото от името на читателите, които евентуално също оценяват високо жеста Ви.

 11. Подкрепям безусловно текста на Иво към г-н Борислав Витев!
  Време е да събиране камъните.
  Какво ляво, какво дясно когато тук в преуспяваща Франция първите хора на десницата (консервативна и ултра) действат откровено в услуга на Кремъл. Платени петоколонци. Какво остава тогава за бедна България дето традиците на покупка на общественици с московско злато датира още от турско време.

 12. В София в ОС, Герб са с БСП имат заместник. И в комисиите с Вмро и Атака.
  РБ са в опозиция.
  Изненадани?

 13. “обещавайки разправа с моя милост, но след като Путин нахлуе тук с войските си”

  хахаха, както нещастния лилипут нахлу за 2 седмици в Киев, нали? 🙂

 14. ГЕРБ е новото БСП.

  Много мишки усетили неизбежното потъване на БСП успяха да се качат на новия кораб ГЕРБ. Доказателство ,че вече те са и мнозинство са редовните парламенатрни резултати на бламиране .

 15. Щафетата срещу Плевнелиев във връзка с изказването му срещу Русия,бе поета от АБВ:ще бъде внесено искане за импиичмант по този повод.Сидеров е в пандиза,но има ГОЦЕ!!!

 16. Прекрасен анализ,г-н Инджев!
  Никой не се е съмнявал,че БСП и ГЕРБ са метастази на едно и също явление.
  До какъв цинизъм стигна Борисов,за да коментира изявлението на президент Плевнелиев като непремерено и че той,Борисов,не би казал такива думи.Грозно и цинично за един премиер!

 17. Georgi Nikolov, скъпи Жорж,

  Ако е така, приемам да съм победената страна в спора с удоволствие! Нещо обаче ме гони скепсисът, да не запеем един близък ден на кафе в “Ялта”, под надзора на куките Техеранско-Азнавурската “Ю-у-не ви-и д`амур-р-р…”

 18. ================================================================================

  Кат’ Русия няма втора тъй крадлива на света; … по И. Вазов

  —————————————-
  Писмо до мин. на транспорта
  г-н Ивайло

  Уважаеми г-н Ивайло, смущава ни Вашето фамилно?? име “Московски”. Сигурни сме, че то хвърля сянка върху каузата “ГЕРБ”, защото в по-голямата си част, НИЕ, Вашите избиратели, гласуваме за “ГЕРБ”, защото мразим комунистите и империята на злото Русия ! Мразим всичко свързано с Русия, която доносника на КГБ – Путин, превърна в СССР-2 …

  Искаме да обясним, защо мразим империята на злото Русия … ?

  —————————————-
  …Защо ненавиждаме, мразим и се гнусим, и се отвращаваме от Русия – СССР-2 ?
  …искаме и можем да обясним, защо презираме тази нереформирана империя на палачите и имперското им самочувствие, което е и в олисялата глава на сегашния президент – КГБ мафиота, ректора на КГБ-ФСБ института за палачи – нискостебления доносник на репресивните кремълски служби – лилипута Путин.

  Международният финансист и инвеститор Бил Браудър, включително и той самият, смятат президента на Русия на Путин „за най-богатия човек в света или един от най-богатите в света “, със състояние от над 200 милиарда долара. Открадатите от Русия милиарди са вкарани в недвижима собственост, в сметки в швейцарски банки, в акции, хедж фондове и се управляват от Путин и неговите подвластни.

  Отвращаваме се от Русия, защото:
  – Няма друга държава в света, която в годините на своето 468 годишно ПРЕСТЪПО съществуване като държава (Русия е основана през 1547 год. от цар Иван Грозни ) е водила 468 години ВОЙНИ С ВСИЧКИ СВОИ СЪСЕДНИ МАЛКИ ДЪРЖАВИ, ЕДИНСТВЕНО И САМО, за да завладее земите им и след като ИЗБИЕ ИЛИ ИЗСЕЛИ В СИБИР МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ, ДА ЗАСЕЛИ С АЛЧНИ ЗА ЧУЖДИ ИМОТИ, КРАДЛИВИ И ГРОЗНИ РУСНАЦИ – АЛКОХОЛИЦИ, В ОЩЕ ТОПЛИТЕ ЛЕГЛА НА УМЪРТВЕНИТЕ СТОПАНИ.

  – СССР – ДЪРЖАВАТА С НАЙ-ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ В СВЕТА, СЪЗДАДЕНА И ПРЕДВОЖДАНА ОТ ПРЕДАТЕЛЯ, КРЪВОЛОКА И СИФИЛИСТИКА – ЛЕНИН И СЕГАШНИЯ ПУТИНСКИ СССР-2, ФАЛШИФИЦИРА И ДО ДНЕС ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА, КАТО ЗАЯВЯВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО РУСНАЦИ СА СТРОИТЕЛИТЕ, ПИСАТЕЛИТЕ, МУЗИКАНТИТЕ, ХУДОЖНИЦИТЕ, КОИТО СА СЪЗДАЛИ СТОЙНОСТНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ В ЖАНРОВЕ, ЗА КОИТИ СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТЪПИТЕ “МУЖИЦИ” СА БИЛИ САМО ЧИРАЦИ. – ПО ВРЕМЕТО НА ЦАРСКАТА ИМ ” РУСИЯ – ТЮРМА НА НАРОДИТЕ “, ВСИЧКИ СТОЙНОСТНИ НЕЩА, КОИТО СА БИЛИ СЪЗИДАВАНИ В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА, СА СЪТВОРЕНИ ОТ:
  ГЕРМАНЦИ, ИТАЛИАНЦИ, ШВЕДИ, ЕВРЕИ, ФРАНЦУЗИ, ХОЛАНДЦИ …

  – ПРЕСТЪПНИЯТ еСССРски И СЕГАШНИЯТ ПРЕСТЪПЕН ПОСТ еСССРски ПУТИНСКИ РЕЖИМ ПРОИЗВЕЖДАТ ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА И ЗА ИЗНОС САМО ИЗВРАТЕНАТА СИ, ПЕРВЕРЗНА, НЕНОРМАЛНА, ПАТОЛОГИЧНА, КОРУМПИРАНА, ПОКВАРЕНА, ОТРОВНО ВРЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА ТЕРОРИСТИЧЕСКА ИДЕОЛОГИЯ, КОЯТО ПРЕВРЪЩА СВЕТА В КЪРВЯЩА РАНА.

  ДНЕС ПРИЧИНА И ВИНОВНИЦА ЗА ПРОЛИВАНА ЧОВЕШКА КРЪВ ПО ВСИЧКИ КРАИЩА ПО СВЕТА Е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО
  Р У С И Я

  —————————————-
  По-долу следва най-важното за УЖ ОСВОБОДИТЕЛИТЕ на БЪЛГАРИЯ:
  – РУСИЯ Е ЗАПАЛВАЛА 12 ПЪТИ ВОЙНИ С ТУРЦИЯ И АКО Е ИСКАЛА ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ТУРСКО РОБСТВО, ТО Е МОЖЕЛА ДА ГО НАПРАВИ ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВАТА РУСКО-ТУРСКА ВОЙНА, ВОДЕНА МЕЖДУ ГОДИНИТЕ 1568-1570,… НЕНАСИТНАТА ЗА ЧУЖДА ЗЕМЯ РУСИЯ, Е МОЖЕЛА ДА НИ ИЗБАВИ ОТ ОСМАНЛИИТЕ И ПРЕЗ ПОСЛЕДВАЛИТЕ ОЩЕ 11 (ЕДИНАДЕСЕТ) ЗАВОЕВАТЕЛНИ ЗА РУСИЯ, ВОЙНИ С ТУРЦИЯ :

  Руско-турска война (1568-1570)
  Руско-кримска война (1571-1574)
  Руско-турска война (1676-1681)
  Руско-турска война (1686-1700)
  Руско-турска война (1710-1713)
  Руско-турска война (1735-1739)
  Руско-турска война (1768-1774)
  Руско-турска война (1787-1792)
  Руско-турска война (1806-1812)
  Руско-турска война (1828-1829)
  Кримска война (1853-1856)
  България пада под руско робство
  след Руско-турската война през
  (1877-1878)

  —————————————-
  ДНЕС ПЪЛЧИЩА ОТ ПО-ДРЕБНИТЕ ПО БОГАТСТВО РУСКИ БАНДЮГИ – КОМУНИСТИ, КОМУНИСТИ – РЕКЕТЬОРИ, КОМУНИСТИ – ИЗНУДВАЧИ, КОМУНИСТИ – КРАДЦИ, МАСКИРАНИ КАТО ТУРИСТИ, ИЗПЪЛНЯВАЙКИ ЗАПОВЕДИТЕ НА КРЕМЪЛСКИЯТ УЗУРПАТОР, ПРИИЖДАТ, ЗАВАЗЕМАТ, ОКУПИРАТ, ЗАВЛАДЯВАТ, КУПУВАТ БЪЛГАРСКИ ИМОТИ И КОГАТО СТАНАТ НАД 500,000 (вече са) РУСИТЕ ПОДЛЕЦИ, ВЕРНИ НА ВОЖДА НА РУСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ – КАГЕБЕЕЦА ПУТИН, ЩЕ ИЗВИКАТ В БЪЛГАРИЯ РУСКИТЕ ТАНКОВЕ, ПОДВОДНИЦИ “КУРСК-2”, КОРАБИ И т.н., ЗА ДА ГИ ПАЗЯТ ОТ БЪЛГАРИТЕ…( ПО КРИМСКИЯ СЦЕНАРИЙ )

  ГОСПОДИ, НИЕ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ МИРНИ ЗЕМЛЯНИ ТИ БЛАГОДАРИМ, ЧЕ УНИЩОЖИ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО – СССР-1, НО БОЖЕ, ТИ ИМАШ НА ЗЕМЯТА И ОЩЕ РАБОТА И ТЯ Е ДА ОСУЕТИШ БЪДЕЩИТЕ ПРЕСТЪПНИ ПЛАНОВЕ НА ПУТИН – ГЛАВАТАР НА ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИЯ СССР-2, ДА ЗАГРАБВА ОЩЕ ЧУЖДИ ЗЕМИ.

  БЪЛГАРИ, НЕ ДОПУСКАЙТЕ РУСНАЦИ ДА ПРЕКРАЧВАТ ПРАГА НА РОДИНАТА НИ – БЪЛГАРИЯ !

  БЪЛГАРИ, ПАТРИОТИ, НЕ ПРОДАВАЙТЕ ИМОТИТЕ СИ НА РУСНАЦИ. РУСКИТЕ ПАРИ СА ИЗЦАПАНИ С КРЪВ !!!

  —————————————-
  ЦАРСКА РУСИЯ, СССР и ДНЕШНАТА ПУТРУСИЯ СА ПОДПАЛИЛИ ОБЩО ПОВЕЧЕ ОТ 130 ВОЙНИ ПО ВСИЧКИ КОНТИНЕНТИ ! (без Австралия)

  АКО ПУТРУСИЯ ПРОТЕГНЕ КЪРВАВИТЕ СИ РЪЦЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ, ЩЕ СЕ ЗАТЪКНЕ С БЪЛГАРСКА ПРЪСТ !
  ПУТИН Е ПРАВНУК НА ЛЕНИН ОТ БРАКА МЕЖДУ ХИТЛЕР И СТАЛИН !

  ================================================================================

 19. Пожарникарю,
  Ако заплакваш кирливия образ на ПУТРУСИЯ с
  маркуча си, ще те плиснем в канавката като БКП-БСП !

 20. Как ще коментирате това видео , където Господари на ефира мезят с Цветан Цветанов https://www.youtube.com/watch?v=uVg6tAELG0g
  и
  атаката срещу Венелин ПЕтков от БТВ
  след като Шоуто на Слави почна референдум, станаха агресивни в бранененто на Борисов: http://gospodari.com/%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BA%D1%83%D0%BD%D0%BA%D1%81-%D0%B7%D0%B0-%D1%88%D0%B5%D1%84%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-btv-%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-video87628.html

 21. “ОБ” , Благодаря за линка! Ако сте гледали “Аватар” там имаше едно много силно обръщение – I see you! И така и Аз, гледам Цветанов от линка, който сте дали и виждам… Виждам една дървена кукла на конци, един Дървен милиционер, играещ роля на държавник и си мисля… Апостола не случайно написа в тефтерчето си – Народе ???? А Аз – моята скромна личност искам да допълня… Това ли наистина искаш народе ??? Толкова ли низко падна ??? Срам ме е за теб !!! Превърнаха те в плужек, годен единствено и само, да задоволява елементарните нужди на други “вип” плужеци! А твоята Душа народе, гасне заключена нейде в черна тъмница! Ще чуеш ли гласа и или ще продължиш да умираш ????????????

 22. Към ВЕРНИ НА БКП :
  “…Апостола не случайно написа в тефтерчето си – Народе ????”

  “Това ли наистина искаш народе ??? Толкова ли низко падна ??? Срам ме е за теб !!! Превърнаха те в плужек, годен единствено и само, да задоволява елементарните нужди на други “вип” плужеци! А твоята Душа народе, гасне заключена нейде в черна тъмница! Ще чуеш ли гласа и или ще продължиш да умираш ????????????”

  Да, САМО това написа ДЯКОН ЛЕВСКИ в тефтерчето си-Народе???, въпреки болката, която БЪЛГАРСКИЯТ народ му причиняваше и НИКОГА не си позволи да го обиди, защото го ОБИЧАШЕ!

 23. Видеото е доста шокиращо.Първото навежда на мисълта,че по-скоро се касае не за конкурентна борба между две телевизии,а за натиск срещу заемащ възлова позиция журналист.Напоследък се засилва активността на проруски ориентираните медии.Други изненадващо променят ориентацията си.Не случайно гласът на президента звучи изолирано и вече е последван не само от изливане на анонимна помия в нета,а и от корекции и разграничаване на най-високо ниво.Най-ясно артикулира очакванията на русофилските среди Волен Сидеров -“предстояща скорошна геополитическа промяна”.Така ,че дано информацията на по-горе цитирания Слава Рабинович е точна.

 24. До SMS

  Ами полицаят е трябвало да омлати този пиян сибирски павиан с палката по тиквата, докато спре да шава, а не да любезно да го призовава към приличие.

  През лятото граждани на Поморие показаха на цяла България как се правят тези работи. С табела през зъбите.

  После, след като си плати глобите и евентуално излежи заслуженото, черен печат в паспорта и марш в Сибир без право да стъпва в републиката за 25 години! Като за “братушка” – на рАЗИЯ с любов!

 25. “ГЕРБ е новото БСП”.-Dobrev

  Ами разбира се,това е истината,засега сме двама на това мнение,трети няма да има,в това не бива никой д асе съмнява.

  Което означава,че ГЕРБ е комунистическа партия.

  Конюнктурните противоречия между функционерите на тази партия са за заблуда на наивниците.
  Един-кой си отправил “нападки” къмк друг. Думата нападки е инструментариума на комунистическата пропаганда.

 26. Аз не подкрепям Президента,а неговата проевропейска политика!Е, и него докато той води такава.

 27. Президента няма друга възможност,освен да не подкрепя политиката в рамките на ЕС и НАТО,дори и Бойко Борисов да е президент,той още по-силно ще я подкрепя,защото е много по-силен по много параграфи от г-н Плевнелиев.

  Но освен политика по отношение на ЕС и НАТО,има много неща,върху които Президента трябва да вземе отношение,но не взима.
  Повтарям,поставянето в британския вестник фотографията на паметника на съветските окупатори в Пловдив е изключително хитър ход на англичаните.
  От толкова много паметници в страната,нали всеки разумен човек ще се сети,че това не е случаен избор.Как пък не сложиха снимка на паметник на някой българин,а на руснак.Все пак Г-н Плевнелиев е президент на България,а не на Русия.

  Но стадото мълчи и дори е във възторг,че е публикуван Альошата. Могло ли е да бъде публикувана снимка на малкото паметниче на българина Васил Левски на фона на огромното чудовище над града,могло е,как да не е могло,но щеше да бъде срамно,затова англичаните пускат снимка само на съвесткия воин,който реже махмурлука ни като с трион….
  Засега обаче само усмивки,както казва друг колега на нашия блог.
  Символа на Альошата над Пловдичани е равниосилен на символа на Мочата над Софиани и взети заедно с другите руски паметници,извода е че Русия продължава над България да доминира.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.