Разследват го в Лихтенщайн, ругаят го в Москва, джобят го в Пекин- властелин от пластелин

Странни неща му се случват на нашия премиер, чиито „багаж” на Запад се правят , че не забелязват, но беше безцеремонно претърсен в Китай. Разследват го в Лихтенщайн, но го джобят в Пекин на летището като клиент на хотел, заподозрян на тръгване, че е свил пешкира от стаята.

 

Човек трябва да е доста инфантилен в познанията си за света и неговата все по-важна част Китай, за да повярва в преразказа на служители от делегацията на българския премиер, според които китайски митничари са се държали грубо с тях заради багажа на Борисов от „незнание”, или поради някаква „грешка”.

 

Грешка от подобен род в Китай, където за грешки разстрелват висши партийни функционери?

 

Но да се съгласим за момент с тази версия. Да приемем, че по някакви напълно невероятни причини служителите на пекинското летище не са знаели, с кого си имат работа. В такъв случай обаче случаят е още по-унизителен. Това е начин да се изтъкне нищожността на този пасажер. Така че, няма мърдане: и при двете версии на Борисов му показаха вратата на тръгване от Китай по особено пренебрежителен начин.

 

Не, не ме радва този факт, да кажа изпреварващо, но съм длъжен да го отбележа не заради китайците, ухажвани от половината българско правителство дни наред на международен форум ( да не се бърка с официално посещение на българска делегация), а заради пустите български избиратели и данъкоплатци. На тях би трябвало да им светне от този инцидент що за ефективност постига нашата власт, абдикирала на другия край на света.

 

Борисов върви по стъпките на своя съзаклятник Първанов. И той използваше вратички ( понеже не го каниха официално), за да се умилква на забогателия Китай. Отиде на световно първенство по волейбол и му измислиха някакви срещи с функционери, колкото да му оправдаят командировката- същата схема, която прилагаше и при обиколките си на хижи, хотели и пр. увеселителни места в България.

 

Но това не е всичко. Най-жалкото в тази достатъчно жалка сама по себе си история е раболепното мълчание на българските медии, които чакат указание как да замажат случката.

 

Когато при посещението му в САЩ президентът Плевнелиев беше „уличен”, че носи пропуск и това се вижда на негова снимка с президента Обама, жълтата медийна подводница, която хвали Борисов безсрамно, избълва по този повод всички изсмукани от тинята нечистотии спрямо държавния ни глава- колко бил жалък и унизен да му закачат пропуск, за да го допуснат до Обама.

 

Жълтата медийна подводница обаче сега е скрила перископа си и се е потопила след опозоряването на Борисов край Жълтата река.

 

А може би с основание мълчи. Да не би Борисов нещо да се е обидил? Не. Няма такова нещо. Той не е обидчив, когато големите го подритват, приема го като част от мачлето, в което е доволен, че може да бъде важен в рамките на селското първенство. На персоналната обида на руския външен министър Лавров нашият премиер отговори с обяснение в любов от името на всички българи, които обичали Русия и лично от свое име с твърдението, че за него Лавров е най- добрия дипломат в света.

 

 

По аналогия днес Борисов може спокойно да отбележи, че летището в Пекин е най-дружелюбното летище, което някога е посещавал. Важното е китайските другари да не му се обидят, да откажат да купят онази царевица, към която били проявили интерес у нас и да не пожелаят виното, което той им предложи да пият в замяна на китайско участие в строителството на магистрали в България.

 

Всъщност една студена вода пият българите, които знаят какъв му е багажът, но това ни най-малко не им пречи да го превръщат в наше лице пред света.

26 мнения за “Разследват го в Лихтенщайн, ругаят го в Москва, джобят го в Пекин- властелин от пластелин”

 1. Борисов има тежест само в собствените си очи – дори искаше да се отбелязва, че е “доктор” в медиите, когато говорят за него??!
  За мислещите хора този клоун, който са 2-ри път премиерства в България, никога не е предисвиквал нищо друго освен погнуса от глупостта и безочието му, и самохвалството му, и срам от факта, че това недоразумение представлява страната пред света!

 2. България върви, върви към светли бъднини!
  Мат’ряла е безценен. “Издигаме” се плавно и неудържимо! От Румънския Циганин Яшар или “Бай” Тошо по паспорт Т.Живков до неговия копой “Бате” Бойко. “Опраскаха” държавата и народа с комунистическа толерантност и овча компетентност.

 3. Много сте прав г-Н Инджев.
  Няма случайни проверки 🙂
  Особенно в Китай.
  Не мога да се сетя къде се беше успал за среща, поради часовата разлика 🙂

  Трябва да си абсолютно заслипен от “харизмата” на лидера на тази партия, за да не видиш, че Той, ако питате Кой, е кукла на конци, със спорна репутация, но гъвкав като ГЪБА.
  Тоест приемаш всякаква форма, коато е натиснат.

 4. До En Route – в Япония. Също там, по собствена инциатива направи промяна в програмата. Вместо да отиде на разгледа в съседна префектура един от най-известните будистки храмове реши (на своя глава) да демонстрира техники от бойните изкуства. Избра си за спаринг партньор оня министър на земеделието с характерният прякор Миро мършата. Разпореди му да сваля сакото и го хвърли на рогозките в посолската ни резиденция. Скъсвайки ризата му при това пред недоумяващие погледи на япончетата.
  Българио, едничка за теб, те умряха!

 5. “…Вот Миронов говорит:
  “мы признаем геноцид”.
  Силуанов говорит:
  “ВВП в анал летит”.
  Вот другие разговоры:
  запретите помидоры,
  запретите кур домашних,
  запретите выезд наших,
  запретите покупать,
  запретите продавать.
  А таможня говорит,
  Всё закрыто, путь закрыт.
  И запреты еще будут,
  Самолетик не забудут.
  Только, братцы, странно мне.
  Сбили турки, мы в говне…”

 6. Днес ние българите живеем във времето на Боко 2.
  По хронологичен обратен ред ще припомня и предхождащите го некадърници премиери.
  Измекяр 2 ,Боко1,Плъха,Измекяр 1,Ваньо-наивника,Вълчето Жан,Изкуфелия Любо,Филип Димитров .
  Да през есента на 1992 година България загуби всички шансове да бъде демократична държава.
  Комунистическите служби – основа на зараждащата се мафия и престъпност ,Комунистическата партия БСП,Етническата партия въведена от комунистите като тяхно острие- препълнено и до днес с агенти и предатели,Предатели като Луджев, Ст.Ганев, Желев,ст.гайтанджиев,мичковски,р.воденичаров ………. И много още предатели на синята идея са тези които свалиха правителството на Ф.Димитров.
  Тогава шансовете на въвеждане на почтеност в политиката с международен стандарт бяха провалени.
  Така ПОЧТЕНОСТА (зад която дума се крият- правила ,принципи , морал , поемане на отговорност,дълг,професионализъм,родолюбие,мъжество, личен пример ……..и всичко това което днес усещаме че липсва в обществото ни ), тази ПОЧТЕНОСТ беше предадена ,защото малцина оцениха достойната постъпка на Ф.Димитров ,като правилна и той беше нападнат от всички посоки.
  Тогава България се прости с демократичното си развитие, с правилата .
  Трябва да се отбележи , че основен шанс на комунистите и мафията дадоха българите със своя вот през 1991, като поставиха на кантар 34% към 33% силите и дадоха възможност на етническата партия да влезе в отредената си за тази цел роля.
  Причината е , че все още многото на брой комунисти , семействата им и периферията от чиновници и търтеи , повечето възрастни хора- свикнали със застоя и стараха от новото, не искаха промени , искаха си позната диктатура и начина на живот с девиз –УЧИ ЗА ДА НЕ РАБОТИШ.
  Днес избирателите на комунистите са измрели вече, затова и процентите им намаляват , а не защото било това или онова, Плъха ли ,Гоце ли или Мишо виновни , ами … измряха си комунистите затова .То каквото беше , беше ,крадоха , крадоха … нанесоха ни вредата и измряха.

  Така дойде Изкуфелия Любо и с него мафията от примитиви, водена от службите и милицията .
  Спортистите , заради които е звучал химна за постиженията им, станаха бандити и биеха с бухалки ,тези за които преди години бяха гордост . Често се питах , от къде изпълзя толкова много паплач,да не вярваш , а всички при комунизма бяха смирени и мазни.
  Сега се питам за същото , но в доста напреднал регрес видим в училищата.Заразата е стъпила вече здраво и там.
  Тогавашните новопостъпили заради привилегиите полицаи и военни , днес са пред пенсия и излизат на протест за да им изработим БВП и дадем заплатите накуп .Някой от тях активно съдействали на престъпниците през годините.
  При Вълчето Жан обраха банките и нулираха финансите , държавата фалира .Какво повече…!?
  Увлякоха се в краденето българите и за да не се повтори това им наложиха валутен борд.
  Ако такъв борд не беше наложен , българите щяха да фалирват на всеки 3 години и разпада беше неминуем.Днес финансово затегнати , нашият разпад идва от към моралната страна на обществения живот.Но финансовият фалит ще последва ако Боко2,3,4 и Лилетата му продължат така.

  Ваньо-наивника раздаде МАСОВО на комунистите ,каквото беше останало от занемарената и изостанала икономика и производствени активи.Бях свидетел как се открива банка , с цел да се източат активите от боновете и след това се закрива .Върви си търси боновете и правата.
  Така един прехвален днес бизнесмен придоби 37 предприятия .Продаде и наряза голяма част от тях .Това е !
  Трябва да признаем ,че службите шетаха около Ваньо и активираха предателите около него, за да му пречат.

  Измекяр 1 съсипа политическото , до колкото го имаше, партиите станаха мафии по интереси .
  Пред присъединителните фондове бяха окрадени , за да си построи зародилата се политическа каста- клика хотелите в Банско и по морето.
  За кражби наречени приватизация , ежеседмични убийства и скандали научавахме всеки ден.
  Затъването и деморализацията се ускориха.

  Плъха и схемата 8-5-3 продължиха ограбването и добавиха заменките като нов начин на забогатяване и пране на пари .Държавата се тресеше , кражбите бяха видими , бяха пред очите ни.Вече бяхме изцяло под контрола и управлението на мафията .
  Мафия –правителство , политическите партии- клика , магистрати , финансисти , прослойка бизнесмени , чиновници и периферия , медий.

  Боко1 авторитарен , обидчив некадърник, въведе полицейщината , посредствеността и простотията като поведение .

  Измекяр 2 най-долнопробния предател. Пълна липса на ПОЧТЕНОСТ.

  Емблема на човешкия провал ,като интелигентно същество с разум и добродетели .

  Боко 2 – Мафията продължава да управлява държавата , Петьо,Тошо,Къдравата Вал, Кънчо…
  фаворитът Недялко са си все тук , ясен индикатор за наличието и.
  Все по видими стават клоновете на мафията и при магистратите, блато истинско блато от мерзост.
  След 25 години лутане и напъване стигнахме до върховото си постижение, продукт на “демокрацията” ни и наш представител по света – Боко.
  Нашият мил Боко ,който е като нас и ние сме като него, малки ,дребни , несъществени , смешни …. и прости .
  Защото погребахме почтеността, предадохме я тогава през 1991 година и не пожелахме да направим усилията да се променим. Да отстраним комунистите и тяхната паяжина , задушаваща и тровеща ни и днес.
  ……………………………….
  Когато гледате политическите предавания по ТВ, търсете почтеността – рядко ще я откриете !
  Заразата е масова , лъжата е навсякъде!
  Декларирам ,че никога не съм бил член на никаква партия през живота си , нито някога съм желал да бъда .

 7. Срам.Срам.Ами разговора на *каките* или *свраките* както ги нарича нашият премиер със самочувствие на султан.*Аз,аз*.Употребява хората и после целият в бяло.Помним как се затри едно семейство,на Мишо бирата.Подвежда,употребява и захвърля.Не че каките са чисти,но все пак те трябва да са последните глупачки за да мълчат.След като вече са се съгласили да перат чуждото мръсно бельо и са ги натикали в мръсната вода.Няма какво да губят.
  Лъсна грозната картина по върховете на всички власти.
  За сега само Президентът Плевнелиев не е омърсен.
  За това нека му дадем подкрепа.

 8. ОГНЯН ГЕОРГИЕВ
  Все пак *Ваньо -наивника * направи страшно много за изостанала,маргинализирана,отчаяна,окрадена,уплашена,без желание за живот България.Успя да премести България на друг коловоз.Благодарение на което не сме руска губерния.Благодарна съм му за волята и разбирането което имаше.Нямаме друг такъв от съвремените политици.Затова го и погнаха.Да го прогонят.
  Не, аз никога няма да се съюза с неговите гонители.
  И всеки,който застане на подобна позиция за защита на България ще бъде подкрепен от мен.
  Същите гонители днес хулят Плевнелиев.
  Почти за същото.
  Аз няма да се уморя да ги защитавам.
  Не обичам хората,които отричат всичко.Те са вредни за България.

 9. Много точно казано,г-н Инджев!
  Понякога се чудя що за народ сме ние,българите,които до такава степен се огъваме,че допуснахме да ни управлява една охранителна трепетлика с плондир в главата.Хитростта му стига до правешко ниво,такова е и обкръжението му.
  Тежко ни,ако не си отворим сетивата!

 10. Казвал съм го и преди- ПОЗОР ЗА ПРОДАЖНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ И МЕДИИ!Много ми се иска при всяко пропадане в класацията за свобода на словото в България да се дава гласност заради кои и за какво!

 11. Боже колко позор има в тая България! А ние обикновените граждани не можем нищо да направим. Ако отидеш да протестираш веднагически ще ти пришият групичка лумпени, които да предизвикат жандармерия и полиция и след това е ясно … всички протестиращи са лумпени и гамени и така вече десетилетия … Жалко, а живота ни си отива леко по леко

 12. @ОГНЯН ГЕОРГИЕВ
  “ВАНЬО-наивника”??!! Едва ли има по неточно, злобно и обидно и враждебно измислено до сега прозвище (от най-отявлените му врагове) към човека, който измъкна България от най-голямата икономическа криза и рамките на четригодишният си мандат успя да изведе страната ни между държавите от световната и европейска демократична общност! ИВАН КОСТОВ е най успешният и най заслужил държавник и политик през изминалият период от т.н. “преход” и сравняването му с други такива, които са довели България до катастрофа е съвсем неуместно и обидно към неговата личност! Поздравления към г-жа Савова, която само с няколко думи е описала част от успехите и свършената работа през времето, когато министър-председател е бил ИВАН КОСТОВ при управлението на ОДС!

 13. D.Savova
  Никой не е съвършен.Аз още по-малко,но не съм тръгнал да ставам политик.Те са там за келепира и за лесното,омайват се от властта и се самозабравят.Политическата каста на българите е банда негодници,действаща срещу интересите ни.Те нямат принципи и цели и малко от тях са там за Вашето добруване.Пример- млад Янаки 6 мандата в парламента таш-те си клати и каква я свърши- другите виновни.
  Не благоговейте пред никого от тях,и не си създавайте кумири,а изисквайте и критикувайте.Те са там не да ги хвалим , а за да изискваме повече.
  Така както се вдъхновявате от Ваньо, погледнете тези които се вдъхновяват днес от Боко- например Юли Москов.
  Гадно изглежда , нали!Не бива , не живейте с кумирите , те са несъвършени като всеки от нас.Днес е един утре е друг , трябва да са под натиск иначе се изхайлазват бързо.

 14. Бойко Борисов носи само срам на България!

 15. Не може да се отрече ,че китайци умеят добре да завоалират специалното си отнощение към някого.Та те не само с инцидента на летището,но и посредством портрета, с който декисаха Госта си маркираха своята оценка.
  Марионетка ,на която кукловодите са отредили ролята на Повелител на простите в Държавата ,в която все още броди Призрака СССР

 16. Г-н инж.Симеонов
  Не сте разбрали основното от това което съм написал като мое мнение и повод от написаното от г-н Инджев .
  Липсата на почтеност е отговорът за това, че днес България е една незначителна държава във всеки аспект.Поне бежанци да минаваха от тук, че да сме важни,щото то с друго какво ,та да се оплаква Боко пред началниците както го умее, ама и те секнаха.

  Масовата приватизация не постигна своята социална цел да въведе справедливост.Не тя не беше справедлива.Това беше приватизация в полза на тарикатите и далавераджийска масовка , едва ли бихте оспорили.Редовите хора можеха да бъдат само наблюдатели.
  Иван Костов не изкорени ченгесарските структури.Бих казал ,че един човек не може да се справи с това и не бива да се упреква, нужен е екип от единомишленици.Само че те помежду си влязоха в конфликти и противоречия, забравиха за какво са там.Помните Валяка, Бонев, Коня, и постоянните скандали вътре в коалицията.
  Когато си на нула и започваш играта наново , всички ходове са правилни, важно е как завършваш.Каквото можа направи човека , но чак пък такова величаене !
  Ченгетата докараха мадридския мушморок и за 3 месеца му взеха инициативата, затова наивност мисля е точна дума.Още по-наивни се оказаха”изненадващ” брой от българите,или те просто искаха без да се напъват някой да ги оправи, та до днес!

 17. С всичкото ми уважение към D.SAVOVA и ИНЖ. СИМЕОНОВ не мога да не подкрепя колегата ОГНЯН ГЕОРГИЕВ (с малка резерва доколко е бил “наивник” Ваньо).

  Думата министър иде от латинското MINISTRAE, ще рече служа, прислугвам. Слуга на народа. Премиер-министер – баш слуга на народа. Нали уж Божем заплатките на всичките тези хубавци от “елита” идат от нашите данъци, бе хора! Даваме им кредит да управляват от наше име за извеестно време! Естествено, не просто трябва да изискваме от тях, а да изискваме строго и без компромиси. И без да си правим кумири от НИКОЙ от тях (не просто защото никой не е цвете). А защото ще си спестяваме разочарования на себе си.

  И защото и във Вехтия завет е казано, “Да не си правите идоли или кумири…(Левит, 26:1)

  Да не говорим, че колегата ГЕОРГИЕВ прекрасно е обобщил всичките спорни моменти на управлението на “Ваньо наивника”, без да залитне в очевадни скандали (Кременчуг, Сапио, приватизациите), просто няма нищо, което да не вярно!

 18. г-н Георгиев,
  Келепир като този на Костов е натрупал и един друг политик, даже малко по-голям – Стефан Стамболов. Наивникът в този случай не е Костов, а сте вие. Не пожелавам на нито един наш политик, защитил интересите на България вместо руската ви матюшка, да получи от дозата отрова, която получиха тези двама политици. Бай Ганювци много в тази страна както между нас, така и между политиците, но точно Костов не може да бъде мерен с желанието за келепир. Можете обаче да го поставите там някъде близо до Тачър или Рейгън, което за политически зрящите е видно точно днес когато не в България, а в цяла Европа липсва лидер с визия, политик с решение как да излезнем от заплашващата ни война и т.н.
  п.п. Не паля свещи на Костов, а господина Юли Москов познавам в далечното си детство и определено е един келепирджия!

 19. ОГНЯН ГЕОРГИЕВ
  Тактиката на бившите управленци от ком. време беше *всички са маскари*.Този призив винаги ме е изваждал от равновесие.Защитата на комунистическата мафия,структурите на ДС,назначените капиталисти и както казват *скъпите*руснаци и *всья осталналная сволач* излизаха неизменно с този призив.Аз не знам дали вие не сте от тези среди,но явно ви допадат.
  За ваше сведение по времето на *приватизациите*,аз работех в завод на високи позиции и съм наясни с тези процеси.Костов нямаше нищо общо с масовата /бонова/ и работническо менънджерската приватизации.Но работниците подтиквани от господарите си ,че при касовата приватизация/искана от Костов/ ще бъдат съкратени и се обявиха против, /протести,стачки и т.н./.
  Когато не сте наясно с някои процеси не се опитваите да манипулирате хората.
  АЗ не си създавам идоли,но не мога да не защитя истината.С подобно говорене като вашето нещата в България бяха спрени.
  Не давайте за пример проруските агенти,като Юли Москов,Симеон 2,Милен Велчев,които както казва авторът на блога от 2004 год. вече не се крият.
  Аз не съм от тази порода.
  Вододелът от проруското лоби и костовистите вече съвсем си личи.
  При всички случаи аз съм от вторите..И едно от нещата,които направи Костов е да сложи граница на този вододел.Граница,която някои още не могат да преглътнат.И озлоблението им е жестоко.Но бъдещето не е на тяхна страна.
  Семената,които пося Костов са вече избуяли.
  Това е в основата на доктрината Костов,а не приватизацията на скапаните български заводи снабдени с руско оборудване и руски технологии,работещи от години на загуба и обрасли с доларови дългове.Кой да ги плати?НИЕ.
  Примери хиляди.Познавах добре българските предприятия.Идва ми на ум заводът за Автомобилни гуми във Видин.Халета,проточили се на един километър,само отоплението не може да се плати,камо ли друго.Качеството на корда от български полиамид под всякаква критика.Оборудването също/руско/.Пълна безмислица. Само дългове.Кой ще го купи ? никой.Добре,че се намери такъв като Костов да разчисти АВгиевите обори.
  Не по симпатия, по убеждение защитавам Костов.

 20. Огнян Георгиев и Аерофлот. Няма как да не е клевета дето свързвате Иван Костов с масовата приватизация.Проверете,ако ви интересува истината,и ще узнаете,че гя беше създадена от Жан Виденов.Приватизация имаше и при другите правителства.По стар десарски маниер за нея беше обруган и обвинен Ал.Бошков.Спомняте ли си за господин десет процента? Сега той не им е вече враг и намериха друг.Оше по удобен.Като чета обширните ви изложения неволно си спомням за кацата с мед и лъжицата с извержение.Питам се дали по принцип вие не сте срещу приватизацията. Според мен в обобщенията(всички в кюпа),липсата на конкретност и избирателност,за кое да се говори и за кое не,не се намира истината.

 21. Чудя се дали и след 150 години отново Костов ще бъде виновен за дереждето на България?

  Спомням си много добре: “Костов ни намали пенсиите.”, “Костов притежава вече половината България (Черноморие)”, “Костов уби дете!” и т.н.

  Помня и защо Симеон 2 взе властта. Тогава (в края на мандата си) Костов каза нещо от сорта: “Свършихме доста работа, но тепърва трябва да запретнем ръкави, за да свършим и останалото.”

  А довлеклият се от Мадрид шмекер каза: “За не повече от 800 дни… и ще имате европейски доходи.”

  Това иска българинът – не да се бъхти, за да успее, а така… с вълшебната пръчица и хоп! – превръща се в чорбаджия.

 22. Огнян Георгиев е сто пъти по сто прав,
  но наивниците все още му ръкопляскат.

 23. Добродушната и наивна наша съмъшленица Г-жа Савова е убедена, че България е изведена на друг коловоз.

  Ето го новия коловоз, начело със:
  -старите и увеличаващи се Мочи, Альочи и подобни комунистически пикочи(ако някой смята, че цинизма ми е неуместен, да помоли г-н Инджев да премахне думата, но вече не се издържа)

  – старите комунистически бандити-ДС-сталакмии,генерали, офицери и милиони комунисти-пенсионери
  – старите комунистически медии по примера на БНТ
  – старата лъжлива държавно-комунистическа пропаганда
  – старите пазители на тайните архиви на комунистическите бандити( абе никой ли не чете какво пише хурналиста Христо Христов бе….?)
  – старите финансови акули и множеството техни молекули като Тодор Вълчев и Любомир Филипов
  – старите икономически корпорации , откраднали и крадящи наивните българчета

  Скоро излезе книга на един от малкото български достойни философи, чиято фамилия забравих, но собственото му име е Андон.
  Новия коловоз-коректив на България се води от стария комунистически локомотив.
  Така или иначе нашия сайт се е специализирал по облика на Министър-председателя на България г- Бойко Борисов.
  За да не досаждам на “будните” читатели с анализите на Иво Инджев, бих им препоръчал да влязат в контакт с някой психолог и лингвист, които да дадат научна оценка на проявите му.
  И после да ги наложат по моя способ на “шаблонното сравнение” с анализите на И.И. и други коментатори.

  Изводите ще доведат до наличието на медицинска диагноза.
  Тя от друга страна ще се покрие с диагнозата на народа, както аз умилително и съжалително го наричам “народец”.
  Какъвто е той, такъв е и нашия “герой”.
  Нашия министър -председател символизира тоталната обществена психоза,която също се явява медицинска диагноза.
  Ще припомня моя скромна оценка само два месеца след като г-н Борисов стана за пръв път на този пост, преди поне пет години. Установих , че той не е ново лице на нова власт, просто е малко по-различен от комунистическата паст.
  Та който друг види “новия” коловоз,рано или късно ще установи стария обоз.
  Комунистически мекерета навред,поставени в стария комунистически пакет.

 24. Е с включването на PANAM ,картината добива завършен вид.
  В кратко какво беше доктрината Костов?
  1.България в ЕС и НАТО.
  2.С Русия на равноправни начала.
  3.Вън руските шпиони от територията на България.
  4.Силна България в Обединена Европа.
  5.Пазарна икономика.
  Бавно,с кретане доктрината Костов до ден днешен се изпълнява.
  Няма лошо да си бил противник,но след това да осъзнаеш нещата и да се присъединиш към противниковите идеи.Човешко е.
  Особено като си признаеш грешките и се извиниш.Достойно е.
  Но какво достойнство в нашите боклуци.
  Веднага видяха изгода за себе с и в част от доктрината Костов и си приписаха авторство.Особено там,където се отнасяше за европейски пари.По стар комунистически и руски обичай.Те са на чело.Като въшки.
  Особено ярък пример от тези боклуци е бившият президент Първанов.
  Без да се извини на своите избиратели,без да признае грешките си пред противниците той стана пръв *натовец* и *европеец*
  Като преди това сееше огън и и жупел против НАТО.
  Ето с това не мога да се съглася и това не мога да преглътна.
  Недостойните политици винаги ще ги посочвам конкретно и персонално.
  А за такива като PANAM,О.Г.АЕРОФЛОТ са ми ясни като бял ден .С тях съм израсла.Не си заслужава да се спори.Те са никой.Някои казват че са *кой*.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.