Лицата на лицето Путин

Не редно човек да се шегува с имената на хората, но при едно условие: ако човекът е “като хората”.

Руският вожд Путин не е просто човек: той е човек на годината в световните класации за най-влиятелна личност от години. Ето защо е обект на всякакви шаржове и каламбури- не само на български, но  и на най-разпространения език на планетата.

 

Не се наемам да преведа играта на думи в колажа, но поне мога да го покажа.

10904418_10153102617741840_3678310500933743597_o

14 мнения за “Лицата на лицето Путин”

 1. Първата снимка е пред-познавателна по отношение на днешния криминален образ. Точното заглавие:
  HE WISHED US ALL IN THE CORNFIELD
  (по реплика от тв сериала на Хичкок).

 2. Всички се възмущаваме от подтискащо надвисналите над живота ни МОЧИ и Альоши, с болка говорим за прободеното Българско черноморие от стотици шишове с развяващ се руски флаг на тях, тревожим се, че руските книжарници и ресторанти вече са повече от българските, но като че ли никой не забелязва и не се дразни от нашествието на руските гастрономи от т.н. верига”Березка”,една “носталгична” руска версия на нашите корекоми в София и големите ни градове.
  Въпреки че нямат никакви клиенти, тъй като стоките, които предлагат, по правило са скъпи и некачествени( даже и застарелите рускини, омъжени за номенклатурни каскетаджии не се прежалват да пазаруват там) и противно на здравата логика,вместо да фалират, броят на тези руски “гастрономи” напоследък започна да расте в геометрична прогресия.И не може човек в един момент да не си зададе логичният въпрос след като никой не купува стоките по рафтовете им какво всъщност продават тези магазини? Може би все пак продават нещо, НЕЩО ДРУГО, което оправдава поддържането на съществуването им? Най-близо до ума е да се предположи, че продават дрога или оръжие(контрабанда) или перат мафоитски пари. А може би и трите?
  Но вземайки предвид местата, които си избират “Берьозките”,все централни булеварди, площади, престижни знакови места в центъра, свързани с всенародни чествания като Паметника Левски в София, бул.”Дондуков”,бул.”Христо Ботев” и т.н., най-вероятното обяснение за размножаването им е нагла ДЕМОНСТРАЦИЯ НА РУСКО ПРИСЪСТВИЕ И ВЛИЯНИЕ, УДОБНИ “ЯВОЧНИ КВАРТИРИ” ЗА ЛЕГАЛНО ШПИОНИРАНЕ В БЛИЗОСТ ДО БЪЛГАРСКИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ И ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ.

 3. За да се види ясно играта на думи в колажа трябва да се кликне върху него.
  А сега за Стамбо и останалите приятели в БЛОГА четиво което поражда много размисъл.
  Не давам всички линкове. След края на първата статия идват останалите от поредицата.

  http://www.argumentua.com/stati/reformy-po-chiliiski-istoriya

 4. Двете главни личности в двете “братски” държави като нашата ( Българията) е много по-братска от другата(Русията) са несъмнено българския министър-председател и руския президент. Излъчванкята им се различават по доста критерии, но двете лица се допъпват много успешно и може някой художник да ги съвмести-така ще се получи един образ на съвремениия комунист.

 5. Като гледам лицето на детето от снимката, наум ми идва само едно определение-портаджия….

 6. “В КГБ прякорът му беше “Мъникът”, после – “Бледият молец”, а сега – “Ботокса”.”

  Ето линк към интервюто с Юрий Швец, колега на Путин от школата на КГБ:

  http://gordonua.com/publications/sokursnik-putina-eks-razvedchik-kgb-vy-serezno-dumaete-chto-putin-delayushchiy-podtyazhku-lica-razvyazhet-yadernuyu-voynu-u-nego-ot-straha-botoks-potechet-77899.html

 7. КЪМ САРДАНАПАЛ:
  Уважаеми господине,
  Не забравяйте и агентурния прякор на Путлер от КГБ: Окурок (Фас).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.