Путин прави съветски яйца от руския омлет

Текстът, който следва на финала, не е цитат от хумористичен вестник , нито е препечатка от някои от онези сайтове, които обичат да се бъзикат с читателите, изпитвайки тяхната интелигентност с абсурдни интервюта и други измислици, с които подвеждат за свой кеф лековерните.

 

Текстът , който можете да прочетете в края на тази публикация, се родее по своя смисъл с идиотските лозунги и препоръки от времето на СССР, което в нашата съветска колония остави своя роден отпечатък с лозунги от рода на :

 

„Най-голямо паве за партията”

„За конгреса на партията- големи яйца”

„ Всеки морков, трън в очите на империализма”

 

Ок, ще кажете, че няколкото бегли примера ( а такива има безброй) дотук са измислица от вицовете. Но самият аз съм израснал в жилищна кооперация ( в съседство с писателя Радичков и със съавтора на „На всеки километър” Кюлюмов, бивши колеги на баща ми от в. „Вечерни новини”), в която на всеки етаж имаше по един идиотски лозунг , апелиращ към гражданите или конкретно към пионерите да пазят „социалистическата собственост”. Проблем? Не, не беше проблем, а част от „нормалността”. В това е проблемът- че ненормалното се смяташе за нормално.

 

Тук все пак криво-ляво- доста криво и повече ляво- се отървахме от онова полудяване, с което се опитваха да ни формират като „социалистически хора”, сделани по съветски образец. В преродения под грижите на Путин и неговата кагебистка шайка днешен вариант на СССР обаче не само не са се отървали от миналото си, но и изпълняват все повече командата „кръгом”.

 

Ако с нещо днешна Русия се отличаваше наистина рязко от Съветския съюз,         то това беше свободата да се пътува в чужбина. Свободни духом и словом имаше и в СССР. Плащаха си цената за това или бяха усвоили методите на свободното говорене по ръба на бръснача на репресията, но това все пак беше възможно и дори беше масово поведение, ако признаем циркулацията на вицовете като подигравка с тогавашната действителност.

 

Пътуванията в чужбина, че дори и в рамките на самия Съветски съюз, бяха онази невъзможна за пресичане граница за милиони поданици на Империята на злото, която си беше поставила за цел да не даде възможност на гражданите си лично да видят алтернативата и да поразсъждават със собствените си глави над видяното. В името на тази невиждана по мащабите си в историята на човечеството операция по превръщане на повече от 100 милиона души в затворници, режимът на Сталин безкомпромисно натири собствените си победни червеноармейци в концлагери – директно с влаковете от Европа в сибирските простори. „Вината” им е била в това, че са видели с очите си Европа и вече са били смятани за заразени и негодни за съветския начин на живот след това.

 

И това съвсем не беше някакво „отклонение от ленинизма”, като се опитваха да се оправдаят съучастниците на Сталин по-късно. Тъкмо напротив. Първо , самият Ленин тарикатски прекарва най-хубавите години от живота си в „гнилия Запад”, в най-лабораторно представителния му вид в Швейцария. Много добре е знаел що за загниваща действителност е западната. И второ, поквареният от манията на разрухата в името на победоносната нищета мозък на Ленин е родил максимата, че си заслужава да загинат 90 милиона руснаци, ако останалите 10 живеят при комунизма.

 IMG_6282КОЛАЖ: “Как можахме да пропуснем това през цялото време”, се питат на Запад, разгадали най-сетне “загадъчната усмивка” на Моно Путин

Днес сравняваме Путин със Сталин заради очевидните напъни на поредното руско джудже да подчини на личната си воля гигантската Русия, както Сталин е успял да направи това. Всъщност физически и манталитетно Путин напомня повече на сифилистика Владимир Улянов-Ленин.

 

В епохата на Ленин е имало остатъци от руската буржоазност и дори известна опозиционност в лицето на разни политически фракции от болшевишко-социалистически тип, свързани с експериментални течения в изкуството и науката. Просто Ленин е бил прекалено кратко на кормилото, за да смаже напълно метастазите на нормалността в Русия – за разлика от Великия кормчия Сталин, който осъществява заветите му за диктатурата на простотията над здравия разум чрез репресии, репресии и пак репресии, гарнирани с подкупи и с пропагандна, пропаганда и пак пропаганда.

 

В днешния прероден СССР Путин върви по стъпките на своите предшественици в коловоза на пропагандата. Антизападната истерия в Русия показа, че тя съвсем не се ограничава с идеологическата омраза към самата западна цивилизация, която се внушава в Русия от времето на Иван Грозни насам. Кремъл иска от руснаците да мразят всеки- и на Изток, който е съгрешил нещо срещу неговата Русия. Вече и турците вкупом бяха сложени в тази графа.

 

Ето пример за полудяването в днешна Русия, където започнаха да съветват гражданите да не пътуват в чужбина защото било вредно и дори заразно…

 

 

„Руските граждани да прекарат новогодишните празници в родината си и да не натоварват своя организъм с рязка смяна на климата. Този съвет отправи днес ( 5 декември 2015 г.- бел. ivo.bg) главният санитарен лекар на страната Анна Попова, цитирана от “Интерфакс”.

Според нея с като не се пътува зад граница се избягва рискът от инфекциозни заболявания. “По-добре е да не претоварвате организма си с резки температурни амплитуди и климатични промени. В рамките на 7-10 дни организмът, особено детският, трудно се пренастройва към условията на друга климатична зона, а след това пак за кратко време – обратно към условията на хубава руска зима”, отбелязва Попова.

Тя съветва онези, които все пак решат да си позволят новогодишна ваканция в чужбина, да проявяват разумна предпазливост. “Трябва да се помни, че при пътуване има висок риск от заразяване със стомашно-чревни инфекции. Трябва да се пие само качествена бутилирана вода, да не се употребява непозната и термично необработена храна, нито пък храна, купена на улицата.

Руснаците вече бяха предупредени от съображения за сигурност да избягват такива любими ваканционни дестинации, като Египет, Турция и Тайланд, посочва “Ройтерс”. Сега Попова ги съветва да бъдат предпазливи и относно пътувания в Европа и САЩ.

В Европа, каза тя, наличието на големи маси бежанци от Сирия повишава риска от инфекции. В САЩ пък, според нея, тази година били регистрирани 10 – 15 случая на бубонна чума.( Дневник)

38 мнения за “Путин прави съветски яйца от руския омлет”

 1. Абе направо да си им забранят да напускат страната и да се свършва.Руските диктатори не са свикнали да се церемонят много-много, как така този път я карат “меко”?!

 2. Направо таварищ Путин да прибере отново паспортите като в славните съветски времена

  Освен това, да се въведе изключително полезната тревопасна диета като в братска Северна Корея, което ще намали вредните натрупвания на холестерин, захари и други вредни соросоидни и еврогейски съставки в организма.

 3. И калимявките с пагоните под тях не мирясват, няма как, моментът е специален… Под руски “православен” хомот ние се връщаме в ерата на гадания, знамения, чудеса, чудосии и пр. Слепи проглеждат, сакати танцуват, мъртви възкръсват, Боже, в кой век и къде живеем?!…Вижте нашите синодални старци и техните руски начальники по духовна и друга линия с какво се занимават! Преди няколко дни БНТ посвети цели 10 минути в “По света и у нас” на чудесата и канонизацията на “дядо Серафим”. Аз им предлагам направо да канонизират Путин, че да се кротнат – така и така се кланят само на Мамона и на “ведомството” на гоцэвия дружок володя!

  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5155801

 4. И с налагането на санкции на Турция след бастисването на СУ-24, лилипут.ин показа за сетен път, че е само един посредствен и перфиден первезник. Сравнението с главните злодеи на 20-ият век, Ленин, Сталин и Хитлер за мен са верни дотолкова, доколкото целите които той преследва са сходни с тези на изброените. Да го играе император. Но сега са други времена а и ресурсът МУ, както на страната която води, така и собственият му са мизерни. Ленин успя, така или иначе с шепа фанатизирани последователи но перфектно организирани и желязно дисциплинирани да спечели (засега!) гражданската война и да превърне раззия в проекто-плацдарм на “световната революция”. Сталин съумя да я изнесе както в части на бившата руска империя, така и да подчини източна Европа (със съгласието на съюзниците си от ВСВ). Хитлер колкото можа реализра идеите си от “Моята борба”. Действайки брутално.
  Докато при джуджи1 е налице пълно разминаване между несъстоятелни “аргументи” и извратени мотиви. Само си спомнете как се процедира с Молдова за Приднестровието, с Грузия за Абхазия и Северна Осетия и Украйна за Крим и Донбас. И в трите случая насреща си имаха слаби противници сал с една морална западна подкрепа. Сега обаче с Турция играта видимо загрубя. Комшиите са враг с който при евентуална конвенциална война не се знае, знае ли се кой ще победи. Да прибавим и членството й в НАТО. Фактът, че санкциите са на изпитаният вече принцип, как да си вкараме по-ефектен автогол и същевременно не се пипа строителството на АЕЦ Акюю зад която стоят 20 милки бакса показва, че както винаги го отнася (най-вече) руското народонаселение. Нашите южни съседи няма да дадат заден ход и да поднесат исканото от вова “извинение” под никаква форма.
  Колкото до препоръката придружена от фалшива загриженост за здравето на задграничните туристи на тав. Анна Попова тя единствено може да предизвика една реакция-погнуса дори сред привикналите на какво ли не руснаци.
  Между другото, ввп се сдоби и с още един прякор-Миклухо Маклай. Повече, по-долу.

  http://glavpost.com/post/5dec2015/WorldPolitics/68961-gleb-pavlovskiy-teper-uzhe-ne-my-igraem-teper-igrayut-nami.html

 5. “В рамките на 7-10 дни организмът, особено детският, трудно се пренастройва към условията на друга климатична зона, а след това пак за кратко време – обратно към условията на хубава руска зима”, отбелязва Попова.”

  Абе на Алпите не сменят “климатичната зона”, а само “обстановката”. И какво не им харесва в родната “хубава руска” обстановка?! 😉

  И-Д-И-О-Т-И!

 6. Икона на същия този “дядо Серафим”, видях залепена на ВИДНО място на гроба на Св. ЙОАН РИЛСКИ ЧУДОТВОРЕЦ И ЗАКРИЛНИК БЪЛГАРСКИ ! Остро възнегодувах ! Руските мекерета не се свенят и да омърсят и НАЙ-БЪЛГАРСКИТЕ СВЕТЦИ! Като Св. Йоан Рилски и Васил Левски за обесването на който лично е ходатайствал и настоявал граф Игнатиев…… Долу русия! Махайте си мръсните кунки от БЪЛГАРИЯ!

 7. към АНАТЕМА! :

  ” Долу русия! Махайте си мръсните кунки от БЪЛГАРИЯ!” – четете ми мислите, за което благадяря!

  “Васил Левски за обесването на който лично е ходатайствал и настоявал граф Игнатиев” – платил е много злато, за да се случи това! Турската политика е била, да не създават кумири, пречещи на империята – справка “Видрица” на поп Минчо Кънчев.

 8. До АНАТЕМА!

  АНАТЕМА ТРИЖДИ! Истерията около Серафим се развихря, само преди минути от канал 3- една “БГ” “ТВ”, излъчвана като повечето “от Останкино”, пак каканижеше някакъв скопец -перекенде брадато в расо “от Руската църква”- за това какви чудеса вършил кандидат-светецът, как да пращаме писма до него, как да му се молим и пр. дивотии…

  …Борисе, княже Борисе, защо ни напъха в смрадливата гръцка кочина, междувременно станала руска? Защо ослепи сина си Расате- един Стамболов на онази епоха, който предчувства, че годеж с Гърция води до брак с нещо още по-зловещо!
  Как ясно ти обясняваше папа Николай защо трябва да се насочим на Запад, но не ти увря късогледата кратуна! И ето-гледай ни сега и ни се радвай на дереджето!
  Гледай хубаво от казана как руски мутри беснеят и вилнеят из България!
  Щеше ли да бъде така, ако бяхме към Римокатолическата църква? Ако не -пагани и ариани да ни беше оставил, само не и това. Дано Бог ми прости богохулството, но срещу Русия и с дявола ортак ставам!

 9. Каквото и да ни казват икономистите, не виждам как телевизорът ще продължи да стои върху хладилника по-дълго от година- две; колкото и Дугин да пропагандира в полза на радикално различната, ‘руска физиология’. http://foreignpolicy.com/2015/12/02/the-tv-vs-the-fridge-russia-putin-media/

 10. Искам да поздравя нашия домакин и колегите блогери със Свети Никола /много съм свързан с него семейно, както и с морето/, и да отправя както най-добри пожелания; така и един въпрос – какво общо имат моряците със шарана, че трябвало да го ядем на този празник? Лично за мен шарана е свързан със “славяните”, които се криели в блатата, между шараните, за да нападнат противника в гръб. Ще съм благодарен на всеки, който може да ми обясни.

 11. Много хора у нас все още не са разбрали че България е обречена държава с обречен народ.

  Единия фактор на обреченост е комунистическата пропаганда и робуването й на държавно ниво.И след държавата всичко останало е комунизирано.
  Втория фактор е робуването на руската държава ,независимо как се нарича тя.Утре пак да стане СССР,няма да има никакви промени.Българския народ и неговата държава са заразени от синдрома на руския фетишизъм.
  И Народа и Държавата не могат да излязат от блатото на комунизма и неговата разновидност русосвинщината
  Фетишизиран народ ражда държавници-фетишисти.Те в никакъв случай не са внесени от чужбина.

  Напълно са неприложими наивности от рода на “крайно време е “,”трябва да се направи…”,”належащо е”,”време е ” и др.

  Посочените два фактора са доминиращи в псевдообществото ни.
  И завинаги ще доминират.
  Точно затова всички знаят-както хората,така и комунистите,че символите на комунизма и съветската агресия никога няма да бъдат разрушени,или поне втози живот.

  Следаващите поколения

 12. До ТОДОР ТОДОРОВ:
  Прав си.Половинатна ми родА са морски и не могат да дадат смислено обяснение. Така или иначе, в морето шарани няма, а и люспестите риби са рядкост. Спомням си, като бях дете и варненци и бургазлии на Никулден ядяха паламуд /ако могат да си го позволят/. Аз и сега бих го предпочел, но стана кът. Тази година живна улова му, но за кратко.

 13. изобщо няма да обръщат внимание на тях,те ще сметнат,че след толкова десетилетия ДЕМОНО-крация,комунизма и агресията са достойни неща и въобще ще им е неловко да поставят въпроса да бъдат разрушени.
  Така българската нация ще е производна на съветско-комунистическата окупация.
  Друго не може да следва след като се рекламират по автострадите руски комунистически вестници и се вдигат пматеници на руснаци,активно участвали в окупацията на България.

  Засега няма абсолютно никакви симптоми,че строежа им ще спре.
  Няма кой и няма как,дори Президента не може да ги спре,всъщност и не иска.

 14. Oще една добра новина от Южна Америка. След Аржентина която повлече крак миналата седмица вчера и във Венецуела леваците язядоха хурката.
  “Опозицията във Венецуела печели мнозинство от 99 места в 167-местния парламента на страната, съобщи избирателната комисия. Това е първата подобна промяна на властта в конгреса от 16 години, предаде AFP.
  Председателят на Националния избирателен съвет Тибисай Луцена оповести резултатите публично малко след полунощ (местно време), пет часа след приключването на гласуването.”
  Сантяго Каприлес-Президент!

 15. Извинявам се на Каприлес. Енрике е малкото му име. От кеф, го сбърках в бързината да споделя и в БЛОГА ни благата вест. Надявам се да не ми се сърди.

 16. До Тодор Тодоров:

  Благодаря за пожеланията за празника Св.Никола (а не Николай както е руската версия).
  Освен на моряците Св.Никола е и закрилник на банкерите.Поверието за шарана е че колкото люспи има шарана толкова жълтици да имаш в джоба с покровителството на Св.Никола
  Бъдете здрав и всички да посрещаме и изпращаме Св.Никола дълги години.

 17. @ANTIKOMUNIST
  Кое нещо руските и прочее комуняри са свършили “като хората”, т.е. кадърно?
  Кой техен план не се е провалил?
  Кое тяхно дело не се е провалило с позор?
  Не наричайте народа ми “обречен” заради руските и комунярски планове за бъдещето ни.
  Толкова са некадърни, че и “едно заробване” не могат да ни спретнат!
  Провалят се във всичко от тотална неспособност и импотентност – най-малкото заради това не сме обречени, както казвате.

 18. До Antikomunist. Царство България беше победено в ВСВ и унищожено. НРБ и РБ не са наследници на Царство България! РБ е наследник на НРБ! В РБ управляват децата на комунистическата номенклатура! Това обяснява всичко!

 19. До Арх.В.Н. Абсолютно адекватни въпроси. В потвърждение давам картина на делниците на шпионите-фесебейците в Израел. Дори омникомпетентният анти-панам, пенкилерът на БЛОГА ни, би трябвало да се съгласи, че това не работи. С подобни действия са обречени на провал. И те и държавата която им плаща.

  http://glavpost.com/post/6dec2015/blogs/69033-alfred-koh-pochemu-ty-ne-mozhesh-poverit-chto-drugie-tebe-vrut-esli-sam-vresh-na-kazhdom-shagu-vsem-i-vsegda.html

 20. До Георги Николов

  Скъпи Жорж, изпревари ме с чудесната новина, да си жив и здрав! Да, компанйеросите на кастровите слугари- чавэс и мАдуро изядоха уна гранда хурка, за радост на цивилизования свят и за мъка на сума ти техни таваришчи и друзья- от Ким и Путин, че до любамыр каларав (той поради това днес не пише в блога, бедняга клетый!)
  Но, специално за тях, това е милостиво политическо наказание. Трябваше едно сербез момче-полковник една ранна утрин да съобщи, че “днес Венецуела ще празнува избавлението си от марксистката зараза”, а после- ноу-хауто го имат наблизо- в проспериращо ЧИЛИ! Хайде, хаирлия да е десния обрат в Латинска Америка, само онзи дрогиран кретен Ево Моралес и авера му в Еквадор май останаха за як ритник!

 21. “Според нея с като не се пътува зад граница се избягва рискът от инфекциозни заболявания. “По-добре е да не претоварвате организма си с резки температурни амплитуди и климатични промени.”

  Тъп, по-тъп, най-тъп, руснак.

 22. Другарката, която съветва съгражданите си да не пътуват зад граница и да се откажат от припичането по плажовете през лятото, притежава 2 броя къщи на Сейшелските острови, според официалната й имотна декларация:

  https://www.facebook.com/notes/%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8C-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%8C/%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B5-80-lvl/1657901161134414

  Но това ще учули ли някого? В Русия винаги е било така и изглежда, че така ще бъде и в бъдеще – богаташите с големи шкембета съветват нещастниците да намалят храната, а тия с имоти в чужбина съветват глупците да си стоят в Русия.

 23. Към Тодор Тодоров

  Св. Никола запушил дупка в лодка с шаран. Чудеса. Като шарана, който родителите ми веднъж искаха да готвят, оказа се полужив след престоя в магазина и последващ престой в хладилника. Пуснахме го във ваната и оттам ‘цоп’ в реката. Какво ли му е било в главата на тоя шаран.

 24. Арх.,
  Ами напълно сте прав, комунистите както в Русия, така и в България нищо не са свършили “като хората”, защото самите те не са хора, а комунисти.

  Но не може да им се отрече нещо, което са свършили “добре”-съсипаха и окрадоха народа, съсипват го и го крадат и днес, ще го съсипват и крадат утре и дълго време в бъдещето.
  Защо ли?-ами защото властта е пак в техни ръце, както и почти целия народ.
  Как да не е обречен народ, който в условията на “течаща демокрация” всяка вечер ляга със многобройните символи на комунизма-Лека нощ народеееее!
  И всяка сутрин се буди също с тях-Добро утро народееее!
  Всички поколения-и младо и старо, и жени и деца, и достойни и недостойни, и образовани и неграмотни, и избранници и избиратели, и всички държавници ….
  Всеки Божи ден, всяка Божа нощ,дори и да останат без пукнат грош.
  Ако такъв народ не е обречен, какъв ще е ако от символите на лъжата е съблечен?
  Да, прав сте-комунистите във всичко се провалят , но защо “необречения народ” все тях избира. Вземете само едно комуне-Бойко Борисов. Кое не е комунистическо у него, въпросително-глуповато-смутеното му изражение привлича прекалено много години народа и той съвсем дисциплинирано го избира.Да, същия народ дето насил избираше неговия кумир Живков, днес избира Него,край на избирането Му няма…
  На фона и на “течащата европеизация”.
  Добре, народа не е обречен и да му пожелаем нови паметници на съветско-болшевишката агресия- да се построи и някой за Коледната импресия.
  Държавата е комунистическа-тя ииздигна паметник на съветски маршал-окупатор точно на Държавния празник на независимостта, колега,ама това ако не е обреченост какво е?
  И понеже всичко е в ръцете на комунистите, включително и Българската Православно(комунистическа-б.м.) Църква, нищо чудно и за Рождеството да се открие подобен паметник-бих подсетил комунистическата държава да
  издигне паметник на началник-щаба на маршал Толбухин, генерал-полковник Сергей Бирюзов. О, ама все още ли няма негов паметник????
  Ако за Рождество Христово не успеят, идва Великден…..

 25. Точно така Бай Бальо,
  На Царство България Съветския Съюз обяви война и за два дена го победи( 8-9 септ.)
  После методично го окупира и още по-методично го болшевизира, а през септември 1946г. го закри.

  Да, изключително точно го казваш, ама нама кой да те чуе-НРБ и РБ не са наследници на нещо, което е унищожено.
  И НРБ и Р.Б. са си на комунистите ръба.По него те играят 70 години и дълго ще торят комунистическите си градини.
  Спасение засега не се очаква..

 26. До PANAM. Не сме обречени защото знаем своите поробители! Трябва да не вярваме на празни приказки,а времето ще даде възможност.

 27. Този Panam май иска да ни внеши че сме неспособни да се справим. Това ще да е трол от Московска величина

 28. Кои са тези, които не вярват в празни приказки, колко са тези които пък вярват в “пълни приказки”. И кои са поробителите, аз все си мисля че всичко опира до комунистите, които се обозначават и са обозначавани с други названия.
  Какво излиза-знайки поробителите си-не сме обречени, страшна логика, нямам сили за коментар.
  Знаем ги и всичко се оправя, но са се борил срещу тях никой нищо не казва.

 29. До PANAM. България беше поробена от комунистите със силата на СССР и съгласието на Запада! Ще се освободим от комунистите с поражението на Русия и със съгласието на Запада! Трябва да се борим!

 30. Комунистическата пропаганда прехвърля отговорността на Запада.
  Което е напълно неправилно-чиста лъжа.
  Комунистите казват-ето, нали вие антикомунистите разчитате на Запада, обичате го , ама точно той даде източноевропейските страни на Съветския Съюз. И винаги цитират разговорите между двамата мръсници-Сталин и Чърчил , както и подписит им.
  Чърчил действително е проявил престъпна наивност, дори глупост, но в нкакъв случай не е знаел какв диващини са готвили руснаците. А комунистите въобще не ги е смятал за фактор, което е напълно погрешно.
  Бай Бальо, защо пишеш с толкова мног имена, кажи ако изпитваш удоволствие да пишем всичките така. Засега със сигурност сам Савова пише с един. Аз ползвам само два и си казвам,на кого е нужно това аз не знам.

 31. Бай Бальо,ти нямаш нищо общо с Камен и Тервел,сигурен съм…
  Освобождение от комунистите не може да има,защото цялата държава е комунистическа,залята с комунистическа пропганда и комунистически символи,плюс символите на съветската агресия.

  За каква декомунизация и десъветизация може да се говори ,повтарям ОЩЕ ВЕДНЪЖ,да се говори за декомунизация под паметниците на съветската колонизация и комунистическите трансформация.При това паметниците се увеличават,ти не следиш ли редовно всички статии на този сайт.

  Държавата не иска,народа не иска,никой не иска нищо да се направи.Единиците будни журналисти и публицистио са безпомощни,техния труд не попива в безмозъчниоте глави на поне три четвърти от населението.

  Постави се само на мястото на децата и учениците-кой каквото и да им каже,каквото и да прочетат,те виждат,че символите на комунизма се увеличават,което неусетно ги довежда да мислят,че това е нормално-паметници на агерсори и убийци да са навсякъде.Днес така,утре така,тази вечер лека нощ,утре добро утро и така четвърт век,а че няма никога да се съборят тези паметнци, заклевам се аз -ако ги съборят отивам на високата ограда на съветското посолство и се обесвам за показ.

  Докато не бъде избран нормален човек за президент на тази шибана държава,съветско-руската символика ще е непокътна.

  Ти например все още не си се впечатлил от събитието на 22 септ. тази година,когато комунистите с позволението на държавата откриха паметник на маршал Толбухин.Въобще на нашия сайт само няколко се впечатлиха и после утихнаха.Така е и с народеца-няколко хиляди човека са се впечатлили и после са се примирили.
  За каква борба става въпрос.

  Не се ли появи нормален кандидат за президент на Р.Б.,ние все ще сме си на цивлизацията на ръба.Който да каже,че първта му работа като седне на президентския стол е да издаде държавен указ за разрушавене всички символи на комунистическата мърсотия.Не демонтиране,не складиране,а пълно разрушавене и унищожавене.Нали виждаш едно маскирано комуне как се възхищава на електронните страници на на сайта на Иво Инджев,че чете в захлас енговоите книги,ама не е съгласен с него да се бутат паметниците на гадовете.А нали точно срещу лъжливата им символика се бори Иво Инджев.Някой да се е впечатлил от това комунистическо копеле.

  Вземи само снимката на пловдивския Альоч редом с думите на Президента.Колко българчета са си задали въпроса-ама чакайте бе англичани добри,какво общо има днешния президент на Република България с паметника на агресорите построен от Народна Република България.

  Ами има общо,как да няма-и двете дуржаваи са си комунистическа яма.

 32. А защо Ай-Пито ти се появява и под други никове.

 33. Panam не разбирам в какви игри играеш? Аз пиша само с това име. С какво друго име пиша?

 34. Panam ти ме обвини че пиша с много имена. Аз пиша само с това име, но това не е толкова важно. Следиш ли Ай- Пи адресите на коментиращите тук това е важно!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.