Доказано от достоверен източник: властта си шушука със своите медии и т.н. опозиция

Голямо министерско шушукане и осветяване се завихря в навечерието на светлия християнски празник Рождество Христово (което по стар езически обичай обичаме да си наричаме Коледа).

 

„Ще бъдат сложени предколедно пред публиката няколко министерски глави“, заяви преди два дни Миков на пресконференция след приключването на семинара на левицата в Боровец.

 

Има само един начин опозицията да е тази, която обявява оставките във властта. Това е възможно , единствено ако между властта и опозицията няма разлика. Иначе няма как един квази опозиционен лидер на претендираща за сериозност столетна партия да си заложи авторитета с подобен анонс, без да се окаже лъжец пред собствените си редеещи измиратели.

 

Щеше ли Миков, който така уверено иззе функциите на премиера, да остане без отговор от Борисов, не си бяха шушукали по въпроса? Борисов царствено си запазва правото да излъже Миков, на когото е подшушнал ( може и чрез вестоносци, които да жертва после, ако се наложи) новината в аванс.

 

Днес тази прозрачност на задкулисния „симбиоз” ( по Станишев) между власт, квази опозиция и псевдо медии беше потвърдена от виртуалния официоз на Борисов и ко. Т.н. агенция ПИК се похвали, че властта й шушне на ухото същото, което е подшушнала явно и на интриганта Миков.

ПИК:

„Министерски глави ще падат около Коледа, кабинетът “Борисов 2” ще е с променен състав в началото на новата 2016 г. Това подшушнаха на ПИК източници от управляващото мнозинство.”

 

Така ПИК издаде „четата” кой подшушва на псевдо опозицията и на квази медиите онова, което на Началника му се ще да бъде разгласено. Дали рязането на министерски глави ще се случи или не, това е друга тема. Във всички случаи вестоносците на премиера няма да му се обидят- не са се събрали с него да се обичат, а да се лъжат в името на по-висшата цел да си изиграят заедно шоуто с разделението на ролите.

 

Ето защо „източници от управляващото мнозинство” шушнат на послушните деца, за които подаръците на данайците, скрити в търбуха на медийно-опозиционния троянски кон, идват още преди празниците.

 

„.урва, .урва година, догодина, до амина „ ( празните места в „.урва” попълнете сами)!

ПИК в неестествена близост с премиера…Ботев нетърпеливо ги следи от портрета.

3 мнения за “Доказано от достоверен източник: властта си шушука със своите медии и т.н. опозиция”

  1. Г-н Инджев, тази снимка е стара – Борисов е значително по-слаб. Сега е затлъстял, пуснал е шкембе, а и главата му започва направо от раменете, защото шията е изчезнала. Не е хубаво човек да се подиграва с външния вид на друг човек, но в случая няма как да се се замислим дали не се е оял във властта…

  2. Който не е бандит и вярва на бандитските средства за масова манипулация е наивник!

  3. Последното Ви изречение, г-н Инджев няма никаква нужда да бъде попълвано. Урвата е зейнала под краката и ни влече неудържимо.”Няколко”-то за министерските глави си е просто евфемизъм- една ще е, а ако са повече- то ще е за камуфлаж. Няма значение дали ще бъдат сменявани министри, има значение какви политики ще бъдат преследвани. На образованието, който и министър да сложат, все тая- в тази област политики и цели никой не преследва. Плащаме си за уроци на децата, после ги добутваме до западни университети и се ласкаем, че сме се спасили от групата на давещите се. Справяме се защото образованието е частна работа. Виж, правосъдието е друго, колкото и отчаяно да гребеш, рано-късно гълташ вода и се давиш, защото си във водовъртежа на публичната дейност. Там с единични /частни/ движения не се постига нищо. Ще пробуташ някой рушветец, ще решат в твоя полза едно делце, ще потриваш ръчички и сам не усещаш как си предизвикал ефекта на пеперудата. Цунамито от отсрещния край те връхлита с всичка сила. Върху частния човечец непрекъснато се стоварват каки, батковци, бири, катебета, бисери и всякакъв калибър перли, до една доказано чисти като банкянска изворна водица. Тази водичка изпира ефикасно защото Властелинът на извора й е “мъдър, смирен, търпелив” и който министър му нарушава покоя, просто бива обезглавяван. Има ли значение коя помиярска медия ще ми го съобщи това?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.