Българските слуги на Путин фалшифицират дори неговите послания

Уникалността на българската русофилщина с нейното натегачество пред московското началство днес придоби наистина уникална форма. В сайта БЛИЦ, който заедно с жълтия му побратим ПИК е собственост на Недялко Недялков и е част от официозната в България виртуална симбиоза с властта на Борисов, се появи следната фалшификация относно отношенията между Лондон и Москва:

“Камерън и Путин се обединиха за бой срещу „Ислямска държава

Двамата лидери са имали телефонен разговор днес

 

Публикувано: 9 дек. 2015, 23:19 | Обновено: 9 дек. 2015, 23:19

 

Британският премиер Дейвид Камерън и руският президент Владимир Путин се съгласиха, че Лондон и Москва трябва да работят заедно с международните партньори за защита от терористичната организация „Ислямска държава”, предава ТАСС. Това съобщиха от офиса на британския премиер след телефонния му разговор с Путин. От кабинета съобщиха, че разговорът е бил по инициатива на британската страна.

„Премиерът и президентът се съгласиха, че Великобритания и Русия трябва да работят заедно с останалите международни партньори в борбата срещу „Ислямска държава” и заплахата, която представлява организацията. Двамата постигнаха и съгласие и за нуждата от общи действия в политическия процес за постигане на мир в Сирия”, се казва в официалното съобщение.

Както е известно, на 2 декември британският парламент с мнозинство подкрепи предложението за разширяване на операциите на британските военновъздушни сили в Сирия./БЛИЦ

От тази (дез)информация лековерният читател остава с впечатлението, че Чърчил ( Камерън) и Сталин ( Путин) са възкръснали и са се обединили срещу по-голямото ( от Сталин) зло в лицето на т.н. Ислямска държава.

 

Ето обаче оригиналната информация по въпроса от официалния сайт на президента Путин, от който българските му слуги са преписвали. В него няма и помен от „обединение” между Лондон и Москва.

 

Опубликован в разделе: Новости

Дата публикации: 9 декабря 2015 года, 13:20

Текстовая версия

Телефонный разговор с Премьер-министром Великобритании Дэвидом Кэмероном

По инициативе британской стороны состоялся телефонный разговор Владимира Путина с Премьер-министром Великобритании Дэвидом Кэмероном.

9 декабря 2015 года

13:20

Лидеры обменялись мнениями по актуальным вопросам обеспечения безопасности на Ближнем Востоке, прежде всего в контексте усилий по урегулированию ситуации в Сирии. Отмечено, что Россия и Великобритания имеют схожие подходы в отношении угрозы, исходящей от ИГИЛ и других террористических группировок, действующих в регионе. В этом контексте обсуждены вопросы налаживания двустороннего сотрудничества по линии различных государственных структур.

Дэвид Кэмерон выразил соболезнования в связи с уничтожением российского военного самолёта в Сирии. Владимир Путин пригласил британских специалистов принять участие в расшифровке данных бортовых самописцев со сбитого Су-24.”

 

Бегъл прочит на официалното съобщение в сайта на руския президент показва следното:

Разменили са мнения, а не са се „съгласили”.

Имат „сходни мнения” за заплахата от ИДИЛ, а не са решили да „работят заедно” по въпроса.

И никъде няма и намек за постигнато „съгласие за общи действия”.

За изцяло лъжливото заглавие, базирано на абсолютните измислици в текста ( или обратно – за заблуждаващия текст, базиран на нахалното по своята лъжливост заглавие) да не говорим!

Щеше да е просто „грустно” ( т.е. тъжно), ако не е направо гнусно на чист български.

Така българската публика се захранва от Петата клона тук с лъжи, фалшифицирайки дори информацията от сайта на своя началник и кумир Владимир Путин!

 

 

 

7 мнения за “Българските слуги на Путин фалшифицират дори неговите послания”

 1. Българските русофили, нито четат, нито пишат на руски! Да не говорим че могат да превеждат правилно. Ако всичко това не е вярно, означава че лъжат.

 2. Всъщност, заради вонята от ПИК-ливия “сайт” на рубладжийския полуграмотник, дебелогъ..ец и дебелосе—ец недодял недодял крачунски, ли какъв беше, не оценяваме поне 2 негови полезн функции. Например:
  1.) Ефективно подпомага чревната перисталтика-т.е.- “радиално-симетрична контракция на мускулите на червата, която се разпространява като вълна”.
  2.) Ориентира в българската джунгла “Ху из ху?” при ясни и релевантни критерии: добро е всичкото Баце, Лили, Деси, Цеци, всичкото рубладжия, доганско-дебелянски лакеи, гоцэвски, барэкавски и волэновы отрепки, чалгари, мутрафони- лошо е всичко, което им противостои.

 3. Това за хиляден път показва, че няма по-големи малоумници от българските мурзилки. Аз познавам доволно голяма група от тая порода и мога от опит да кажа, че огромното мнозинство от тия нещастници не владеят в никаква степен руски език, така щото няма как да прочетат в оригинал каквото и да било от руските медии.

  Което, всъщност, е добре за тяхното здраве, щото съм сигурен, че ако прочетат нещичко от забранените в Русия Kasparov.ru, EJ.ru, Grani.ru и т.н. или от NovayaGazeta.ru, Echo.MSK.ru и пр., то те немедленно ще получат няколко инфаркта.

 4. @Стамбо
  За съжалени в т 2.) си изброил приблизително 95% от нашия политически и интелектуален “елит” – Бай Ганьо е жив, уви Алеко не е…

 5. Много интересно ми е като как ще ни “информират” блицаджиите за следното съобщение:
  “Полша и Великобритания ще противодействат със съвместни усилия на руската пропаганда. Това стана ясно след края на двустранната среща във Варшава между британския министър-председател Дейвид Камерън и полската му колега Беата Шидло, съобщава BBC.
  „Обсъдихме ситуацията в Украйна и как да се борим с руската пропаганда“, разясни Камерън, подчертавайки, че подкрепя идеята за укрепването на източния фланг на НАТО.”

  ДГД на жълтите, случайно или да, рублофилски “медии”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.