Путаницата в путинистките глави

Руската дума „путаница” е по-подходяща от българския й превод „бъркотия” за ставащото в главите на путинистите, които вчера славиха името на Путин в центъра на София.

Путаница явно цари и в българските медии, които упорито продължават да наричат путинолюбците у нас „националисти”, без да уточняват, че става дума за руски шовинисти, дефилиращи с руски знамена и т.н. георгиевски лентички, уголемени до размерите на транспарант начело на атакисткото сборище.

Имам една молба към въпросните медии. Ама наистина молба- нямам как да „изисквам” от тях. Моля ги да запомнят и съхранят кадрите със скандиранията „Путин, Путин” от вчерашния „националистически митинг” в София на 15 декември 2015 г. и да ги излъчат отново в деня, когато руският народ принуди своя душманин да напусне властта. Този ден няма да е много далеч.

Дано и аз да съм на линия да им напомня молбата си ( ако пък не съм , а съм примерно в болница, такова излъчване би било нещо като колегиално поднасяне на съжаления във връзка с „нещастния случай”). Защото не е много сигурно, че дотогава няма да се развитие до своето логично продължение онова, което всекидневно ми се случва по софийските улици в пряк сблъсък с човекоподобните ми сънародници, налитащи на бой от позициите на руски шовинисти в момента, когато ме разпознаят.

Само през вчерашния ден ми налетяха два пъти посред мрачен ден в центъра на столицата. Ами ако беше нощ и не беше в оживения център? Апотеозът на агресията се разигра на метри от вратите на Министерството на отбраната, откъдето минавах случайно в момент, в който към жълтите павета явно се стичаха мутрите на митинга на „Атака”.

Ако от гордост бях приел предизвикателството за бой от страна 150 килограмовата мутра, която ми предлагаше любезно да ми навре главата да не казвам къде ( това не е ли заплаха с убийство?), вероятно сега нямаше да мога пиша тази глупава реплика.

Да, глупава е, защото да спориш и да се бориш с глутница, която разбира само от силата на физическото превъзходство, е глупост. Но пък е глупост по принуда, проявявана при неизбежна самоотбрана, каквато практикувам по единствения възможен начин – като отстъпвам всеки път, когато ме псуват, проклинат, храчат и предизвикват с надежда, че ще им дам повод за саморазправа. Ами ако поне веднъж реша да не преглъщам унижението на отстъплението?

Случката с мутрата със сигурност е записана от камери -няма как да няма такива край входа на Министерството на отбраната. Ако имаше начин мутрата да бъде разпозната със съответните данни, бих завел дело за заплаха с убийство от ИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ или както там би го формулирал един адвокат. Но с поредния неизвестен извършител не ми се занимава, за да не радвам самодоволните неизвестни извършители със своята безпомощност.

За всеки случай – весели празници ви пожелавам и нищо не обещавам.

И тъкмо се чудех дали да поместя снимка от митинга, ето че един от човекоподобните са появи с алтернативно предложение за илюстрация към текста със следното съобщение в ivo.bg:

 

vinegy
vinety81@gmail.com
91.139.201.238
Изпратен на 16.12.2015 в 09:36Иво инджев е турски рязан боклук.Вярно служещ на американоислямска държава

А ето и снимка на мутрата Илиан Иванов Куманов (vinety81
телефони: 042 640 963,087 850 3666
адрес:6002 , Стара Загора, улица „Братя Жекови“ 62, улица „Братя Жекови“ 62, вх.А, ап.34 ), написала горната гадост

Снимка на Илиан Иванов Куманов.

52 мнения за “Путаницата в путинистките глави”

 1. Г-н Инджев надявам се годината 2915 да е неволна машинописна грешка 🙂 Пази боже след 900 г. още да сме под руско (съветско) влияние…въпреки, че нищо няма да ме учуди.

 2. Бог да пази Добрите хора! Г-н Инджев, Вие сте от тях!

 3. Ето затова не допускат никакво пипане на съдебната система! Ето затова цацаров е главен прокурор! Ето затова няма да се случи никаква промяна /намразих думата “реформа”!/, докато във властта дерибейства гербавата милиционерщина!
  Какво бих могъл да Ви кажа господин ИНДЖЕВ?! Иска ми се да съм поне малко по-млад, да съм здрав и да тръгна до Вас! Неотлъчно!И да “съветвам” необузданите! И ако някой път не успея да отразя агресията на “човекоподобните сънародници”, поне да споделя съдбата Ви, за да не се срамувам от себе си!
  Уви – нямам този шанс! Затова, послушайте ме, времето препуска, ускорявайки с дни своя ход – още малко “отстъпление”, още малко търпение, още малко потисната гордост! Трябва да се съхраните, заради прекрасното си семейство, заради всички нас, на които след “Видов ден” ще бъдете дваж по-нужен! Пазете се, моля Ви! Постойте още малко “на брега на реката” и покрай Вас водата на времето ще премине, влачейки “труповете на враговете” ни!
  Започнало е обратното броене!
  Благословена КОЛЕДА, 2017-ТА!

 4. Приятелю, ти си смел човек. Остави червените говеда да си мучат. Хич да не ти пука!

 5. Иво, кураж и не се поддавай на провокации. Ти си силен с перото и мисълта си и това влудява до ярост матрьошките. Ние сме повече, но просто не го развяваме наляво и надясно.

 6. За съжаление, все по зле се чувства свбодомислещ човек, в задушаващата битова и медийна среда, на явно жестоко осакатената от комуноазиатският, седемдесет годишен експеримент, българска действителност.Сигурен съм че много хора усещат нещата така, но за съжаление, на видимите, явни, пропагандни позиции винаги са проверените кадри на партията-майка, кърмилница на антибългаризма!

 7. Г-н Инджев,

  Винаги съм се възхищавал на стоицизма ви!

  Живеем (в 21-ви век!) в страна, в която властват (буквално) примитиви.

  Единственият ни шанс е да стоим изправени, каквото и да се случва.

  Ето какво казва по въпроса недолюбвания (по политически причини) от мнозина д-р Н. Михайлов:

  “Стоицизмът казва: достойнството на човека е в неговата разумност. В разума на човешкото същество, координиран с космическия разум, с Логоса, като структура на битието изобщо. Когато човекът избере собствената си разумност, той господства върху страховете и желанията. Когато човек е в болница, извънредно зле и както се казва на български “бере душа”, ако е стоик по дух, той мобилизира собствения си разум да господства върху страха. Стоикът е горд, във вътрешно равновесие, безметежност на духа и едно безразличие, дошло като директива на разума. Това е много горда позиция. Тя е достъпна за малцина, елитаристка е. Стоиците са хора горди, които гледат отгоре надолу треперещия от страх плебс.”

 8. …” вчерашния „националистически митинг” в София на 15 декември 2915 г.”…
  Г-н Инджев, много Ви моля да корегирайте годината! Нямам толкова години живот, а това е и лош знак за доброто пожелание към “скърбящите”(без забележката за Вашето здраве в този момент-Господ здраве да Ви дава дълги години).
  Весели Коледни празници за Вас и Вашето семейство!

 9. …” вчерашния „националистически митинг” в София на 15 декември 2915 г.”…
  Г-н Инджев, много Ви моля да корегирате годината! Нямам толкова години живот, а това е и лош знак за доброто пожелание към “скърбящите”(без забележката за Вашето здраве в този момент-Господ здраве да Ви дава дълги години).
  Весели Коледни празници за Вас и Вашето семейство!

 10. Продължавам да гадая какъв ще бъде краят на злото гномче Путин.
  Като на Милошевич, на Чаушеску или на Берия?
  Наблюдавайки мръсната руска душа – най-вероятно като на Берия – в подземните дупки на “Лубянка”.

  И тогава /скоро!/ ще отворим вестниците, ПИК и цялата платена русофилска документация. Поне да видим плащали ли са данъци. Нали помните защо Ал Капоне отива в Алкатрас завинаги?

  Червени платени национални предатели, жалки русофили, с края на Путин идва и вашият край.

 11. Путаницата на Путин води до спутанность сознания! Симптомите точно отговарят!

 12. Тази руска измет с български корени залива всички медии – сякаш няма по-важни новини от поредната изцепка на Болен Сидеровите поклонници?!? И защо им е на така наречените “обществени” медии да ни заливат само и единствено с глупостите на русолюбците – дали са от Атака или от БКП/БСП няма никакво значение. Те трябва да си заработват взятките. Но останалата част от българите НЕ ОБИЧАМЕ импрерията на злото начело с комплексирания кагебист с нежното име Путин! Предпочитаме свободния свят, харесваме запада с всички постижения – човешки права, хуманитаризъм, технологичен напредък, законност и ред, равенство пред закона – все неща, които русолюбивите човекоподобни кресльовци не разбират!
  Та защо им е на “обществените” медии да занимават народонаселението само с “мнението” на фашизоидните русолюбци? Има и друго мнение по тези географски ширини! И то се споделя от не малко хора!

 13. Драги Иво,преди години бях пребит в
  подобна ситуация и ако имах пистолет
  щях да го използвам,като след това
  щяха да ме напъхат в затвора!Моят
  съвет е:купи флакон лютив шпрей и го
  използвай!!

 14. Иво, пази се! Надушват края си идиотите (полезни и петоколонци) и за това беснеят.
  Ако решиш (стига камерите при МО да са “редовни”) да съдиш горният тулуп, него ефективно, останалите превантивно, препоръчвам да се обърнеш към адвокат Екемджиев. Има още много свестни колеги но той е първото име което ми изскочи.

 15. Надявам се някои “органи” все пак да се задействат, за да не оставяме на случайността да решава дали г-н Инджев ще бъде бит или не. Освен всичко друго, тези заплахи погазват свободата на словото в България – една доста дефицинта “стока” напоследък.
  Г-н Инджев заслужава уважение за това, че не си поставя автоцензура в резултат на заплахите, които получава. Очевидно след годините, прекарани в Бейрут, той е “претръпнал”, ако може така да се каже…

 16. Малко спрей за мечки от ловнорибарския и един добър нож ще помогнат и срещу 200кг дебелаци. Също и добро куче охранител.
  Ако искат да Ви бият, нека ви бият с перото, където сте силен и където явно не могат, щом прибягват до подобни гнусни номера.
  Българският путинист е странна порода животно, нещо като птицечовка или в случая путичафка, както каза един ръбъ политик опитващ се да определи наведената си поза, като адаптиране към околната среда. Гледаш го уж Българин, пък си псува и плюе сънародниците. Уважавал Българските Царе пък целува ръката на Путин и Руския Патриарх. Обичал България и българската култура пък го награждават за принос към Русия и руската култура. Нито риба, нито патка а най-вече радка-пиратка!!!

 17. Към Людмил:

  За да стигне до подобен тип самозащита първо трябва да изтърпя “физическо насилие”, за да имам основание.
  В множащите се случаи, с които се сблъсквам все по-често, аз съм този, който прави крачката назад, за да бъде избегната тази фаза. Но не съм сигурен в своето “съвършенство” и докога ще изтърпявам откровените предизвикателства с “подвита опашка” само и само да не се оцапам в кочината с прасето, което ме тегли там.
  Характерно е, че само екземпляри, които имат видимо преимущество в сантиметри,килограми, години( а вероятно и в побойнически навици)налитат на бой. Никога нищо подобно не ми се случва с някой човечец- такива хвърлят злобни погледи , придружени с недомлъвка и\или храчки в земята. Както и възрастни жени- те ми правят косвения комплимент в оценката си, че ме разпознават като мъж, който няма да се възползва за физическа разправа с тях от позицията на явно по-силния.

 18. към Людмил и г-н Инджев:
  Има много и достъпни средства за самозащита- аз лично съм си купувала въпросните спрейове и някакъв вид “кучегонна” свирка. Едното ми е трябвало да се защитя от обикновени луди, за които меверето, въпреки хилядите ми оплаквания не е направило нищо. Свирката ми беше много полезна за защита от глутниците. От тях не съм се оплаквала на меверето, а упорито звънях на Екоравновесие. Познайте до 33 пъти дали и тези хрантутници направиха нещо. Обаче, питам аз и отговор не искам- защо, по дяволите плащам данъци на тая държава, след като тя и хабер си няма поне минимално да ме охрани. Пропускам, че съм обирана 5-6 пъти и на всяко мое оплакване пред меверето получавах ехидни усмивчици- “по дограмите ти личи, че си заможна, какво очакваш”. И сега нещеш ли, същите меверейци и екоактивисти се присламчват към разяснителните прояви на съдиите. Нерде Ямбол, нерде Стамбул, ако мине. Е, не минава…

 19. Турски виц

  -Кое пада по-бързо то руските самолети ?
  -Руската рубла.

 20. Обичам ги заглавията като долното. А и текста важи. На всичкото отгоре, опорните точки на мурзилките в коментарната част са разбити светкавично и с размах башка неподражаемо чувство за хумор. И за десерт, всичко това в сайт който няма кам да обвиниш в опозиционост.
  http://www.gazeta.ru/business/2015/12/14/7966865.shtml#comments

 21. Г-н Инджев,
  Изключително много Ви се възхищавам и знайте,че истинските Българи са много малко.
  Именно за това Ви уважавам.
  Никога не съм харесвал Русия и знам ,че това е най-голямото създадено зло на света.
  С изключителен интерес следя всичките Ви статии и знам ,че те са в интерес на всички които обичат България!
  Предстои един голям светъл празник- Коледа!
  Искам да Ви пожелая от сърце, да сте жив и здрав,много,много дълги години.
  И най-вече да сме живи и здрави да видим България наистина свободна!
  Бог да ни пази и да ни напътства!

 22. Иво, във всяка нормална държава, една заплаха за бой от 150 кг свиня или горила си е чиста проба заплаха за живота и човек има пълното право за самозащита. Но явно това не е така в задунайката. Аз се присъединявам към съвета на колегата за мечешкият спрей, правилно приложен ще направи мутрата безопасна за достатъчно време да се оттеглиш. Също така е добре човек винаги да обръща внимание на ситуацията, и да има свободен маршрут за оттегляне, което съмнсигурен, че го знаеш и без мен. В една свободна България, правото на оръжие за всеки гражданин трябва да стане едно от основните права на хората. Тогава всички такива животни стават много кротички и вежливи.

 23. Стискам ръката на Павел Тинков за написаното! Ще ми се и на мен да бъда с Иво Инджев, всеки мрачен ден.
  Поне шкембетата на мутрите-атакисти да бяха флуоресцентни.

  Една скорошна премиера от и за държавата на Путин. Не се препоръчва на зрители, които поне веднъж в живота си не са били в състояние да ядат фастъци по време на прожекция:

 24. Иво, Бог да те пази, че без теб сме заникъде! Кретенясалите рубладжийски скотове няма да заличат истинското значение на думата “националисти”-то ще си остане в ЧАРДАФОН ВЕЛИКИ на ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ и в СТРОИТЕЛИТЕ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ на СИМЕОН РАДЕВ!
  Имало прогрес ли? Че в сравнение с ОНОВА ОБЩЕСТВО, КОЕТО НАТИРИ Каулбарс и изтрепа като дървеници кремълските измекяри (а тогава няма НАТО, няма ЕС, да помагат!) къде сме днес по достойнство манталитет и инстинкт за съхранение!

  Сарданапал, умори ме с линка, жив и здрав бъди! Парад на рубладжийско-ченгеджийската парвенющина…

 25. И проблемът не е в едната мозъчна гънка на подчовека от Горно Нанадолнище, който с портрет на Путин е зяпнал получовека – кремльовский клозетолизец волэн сыдэрав, не е, така да се каже, в “народа”, а в интелигенцията и академичния елит на този народ, чиято природа много точно отразява ей тази очаквана новина!…

  http://www.mediapool.bg/rektorat-na-unss-prof-stati-statev-preizbran-za-vtori-mandat-news243205.html

 26. Г-н Инджев,желая ви здрави нерви и ви стискам палци!

 27. При хората, господин Инджев, всеки прави това, което може.
  Това е еднозначно с това,… което му се отдава.
  Разликите между глуповАто обоснованите капиталистическо и социалистическо общество, наистина за много остават неразбираеми, особено когато става дума за прехрана. Интересно как тогава се обяснява, че при един неизбежен социалистически непукизъм свързан със собственоста социалистическото, трябва да е по–висшата форма?
  Преди всичко всеки лично трябва да се научи как да си подреди живота и при това да му е ясно, че природата е едно неравенство. Научно го наричат ентропия, което фактически е условието за живот.
  Ако се поогледаме критично бързо установяваме, че извън едната човекоподобност, между нас съществуват големи различия, което е свързано и с шансовете ни за прехрана.
  Някои разновидности извън човекоподобните са придобили способности освен физическата си сила, да използват отрова или други смътоносни начини да плячкосват за препитание.
  При човекоподобните похватите също не са чак толкова различни. Грубата сила е основен пиьом, особено когато са в първичен стадий на развитие.
  Ето един империен примус дрънка с оръжие, очевидно защото му липсват други аргументи. Докато змията Очиларка за всеки случай изпоплзва като аргумент акустиката на опашката си, въпреки наличието на отрова.
  Явно, много неща се свеждат пак до това, какво и как някои неща са научени, защото така се и прилагат.
  Разбира се когато този тип индивиди са принудени сами да се справят с многообразието на предизвикателствата и чрез вроденият им примитивизъм се застрашава прехраната и оцеляването им, те стадно се обединяват в устройващи ги групи.
  Пределно ясно е, че силата на Вашето слово и изключителната Ви праволинейност, която за съжаление понякога не допуска тактически отлконения, предизвикват огромна ненавист. Вие сте сериозна пречка, особено когато се води война с неистини и манипулации, защото много преди други ги откривате с вродените си антени. Тогава човекоподобието има желанието да Ви прмахне от пътя за препитанието си.
  Такъв случай имахме вече при Фрога. Заповеди за това се предават от горе, на долу, по платежната ведомост на средствата за препитание.
  Единственото спасение е бързата Ви мисъл при изборът на защита. В редки случаи може този избор да бъде физическо противоборство, дори поради етични норми.
  Така, че на Вас най–силното качество за самоотбрана се оказва намесата на главата.
  Пазете се, бъдете на щрек, защото ние общобългарски имаме нужда от Вас и Вашеподобни.
  Аз бях изказал някои (нови) предложения, относно по–силна политическа намеса, която вероятно би Ви прилягала. Не знам дали те са станали Ваше достояние, но те биха били от всеобща полза. Особено защото това в момента времето остро го изисква.
  С уважение Б.В.

 28. Меглена Пръмова – политикесата,
  на двата строя метресата.

  Това е по Радой Ралин – вечните остоумия.

  А от мен – понеже не съм поет – да и е.а кривата мутра измамническа!

 29. G-n Injev, za koi li pat s vazhishtenie i gordost ot peroto vi i ot poziziata vi na BALGARIN.Bavno i sigurno predatelstvoto i prodajnostta sa vzeli vrah v stranata ni. Pazete se!
  Shtastliva Koleda, Bog da e s Vas.

 30. До: СТАМБО | ДЕКЕМВРИ 16, 2015, 17:38

  My pleasure!

 31. АЗ СИ ЗАДАВАМ ОТ МНОГО ВРЕМЕ ВЪПРОСА ЗАЩО ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ УПОРИТО НАРИЧАТ РУСКИТЕ ПОДЛОГИГИ – ,, НАЦИОНАЛИСТИ “. ДА РУСКИ НАЦИОНАЛИСТИ… ТИЯ НЯМАТ НИЩО С БЪЛГАРСКОТО ТЕ СА СЕ ОТРЕКЛИ ОТ БЪЛГАРСКОТО И ВЕЧЕ СА ПРИЕЛИ ДА БЪДАТ РУСНАЦИ…

 32. До: ОТБЕЛЯЗВАМ | ДЕКЕМВРИ 16, 2015, 18:50

  Един пресен виц:

  – Къде ще бъдете на Нова година? – попитал Борисов “реформаторите” Москов, Кунева и Лукарски.

  – В ГЕРБ – отговорили тримата в един глас.

 33. Господин Инджев, мисля че е нужно да се консултирате с добър адвокат и той да ви каже точно какво може да направите при самоотбрана, както и какво може да носите като средство за защита. Естествено е че е най-добре да не се стига до физически стълкновения. Но, вие трябва да сте добре запознат с правата си. За да отреагирате на нападателите(възможно е и някъде да ги инструктират, и подучват за да ви дискредитират!). Добре е когато има възможност и излизате на “по-рисково” място да имате и друг човек с вас, като свидетел и да предотврати нападение(както се казва, двама е по-добре от един). А и нападателите също имат слаби нерви и имат и слабо място. Просто трябва да се знае кое е точно, и как да го използваме срещу тях(може да се посъветвате и с човек запознат с такива хора, аз не бих се наел да давам съвети защото не ги познавам добре биткаджийте, надъханите аутсайдери-русофили, и най-обикновенни платенио трепки). Винаги е по-добре да сте подготвен за най-лошото! Както се казва доброто разузнаване е половин спечелена победа, и ако искаш мир, готви се за война!!!! Искренно Ви желая да не изпадате в такива конфликти, но тежка е съдбата на народен будител в България. Дръжте се! Много хора като мен са на ваша страна и ви подкрепят! Много веднага ще се притекат на помощ ако е нужно! Всъщност, комуноидните олигофрени са малко, но са гласовити и това създава впечатлението че са повече. Малко са, и все-по малко ще стават! ЕВОЛЮЦИЯ! Тя ще им разкаже играта!
  П.П.
  Със срива на рублата днес, руснаците които подкрепят Путин на 90%, се скъсаха да купуват долари…. Те толко им е патриотизЪма и любоФта към президентчето…

 34. Преди малко БНТ ни възрадва с репортаж от конференция за възхвала на Бокова, организирана от т.н. “Атлантически клуб” (за по-неосведомените – ченгеджийско-червендалеста структура, много важен филиал на ГРУ и ФСБ в България).
  Вот вам атлантизм!

  А вот вам и ИДИОТ в същата кампания, който не е от Кремъл, а от Държавния департамент на САЩ!
  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5177299

  Явно този другар се е устремил към стандартите на Ендрю Янг. Това е непостижимия ИДИОТ-посланик на САЩ в ООН, разбира се, назначен от др. Картър но – О, небеса!- изритан ДОРИ от самия др. Картър, защото дори и на др. Картър идват малко множко ексцесиите на др. Янг. Достатъчно е да припомним, че той -ПОСЛАНИКЪТ НА САЩ В ООН иска…..международен процес срещу САЩ като най-голям нарушител на човешките права с най-голям брой политически затворници в света (?!?!)- Това през 1978 г., по време на касапницата на Пол Пот и репресиите над дисиденти в СССР и цяла Източна Европа! Ето биографията на този абсолютен политически и дипломатически ИДИОТ, чието наследство очевидно днес актуализират кадрите на Кери и Обама!

  https://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Young

 35. САРДАНАПАЛ, хаха това беше яко хаха

 36. До: СТАМБО | ДЕКЕМВРИ 16, 2015, 21:03

  Бокова има уникалния шанс да спечели (донякъде, компромисно) подкрепа от истинските българи с едно просто действие, което е изцяло в нейната компетенция.

  Става въпрос за включването на българската азбука (подчертавам – БЪЛГАРСКАТА, създадената от св. Климент Охридски БЪЛГАРСКА азбука, а не някаква си безлична “славянска писменост”, както руснаците настояват да се нарича) в списъка за световното културно наследство на ЮНЕСКО.

  Има време, макар и в последния момент, до юни 2016 да направи това.

  Въпросът е дали ще събере достатъчно сили да преодолее своята (лакейска по отношение на Русия) природа, за да направи поне веднъж в живота си нещо за България – родината, която ѝ е чужда.

 37. Няма да събере. Това е все едно петоколонник да гледа волейболен мач например, и да подкрепя българския нацонален отбор срещу сборная! Никога!

 38. Много е далеко от мен да Ви давам съвети за предпазване. Нямам познания, нямам опит.
  Но искам само да Ви кажа, че Вие и Вашето семейство сте и в сърцето, и в мислите, и в молитвите ми.
  Да бъдете всички живи, здрави и силни!

 39. Скъпи г-н Инжев,
  И аз, както всички признателни, четящи и коментиращи хора в блога Ви съм много,притеснен и Ви моля да известите международните организации, защитаващи
  Правата на Журналистите за Свободата на Словото и Правото им да Живеят!
  Моля, не отлагайте!
  Бог да Ви пази!

 40. Да кажем все пак, кое е неморалното на нашето време.
  Неморалното е, че същите тези хора, които вкарваха в затвора за “притежание на чужда валута” – за 20-30 долара /имаше такън текст в НК/, сега имат милиони долари. И уж ги крият в западни банки. Смешно. Като Путин и Борисов. Смешници, катафалката няма багажник.

  Една случка, на която съм свидетел.

  1977, Корекомът под хотел “Рила”. Влизаше се от към малката черква. Отишъл съм да погледам – без валута в мен. 10 и половена сутринта – вътре имаше не повече от 50 души. Влизат трима цивилни, вратите се затварят и казват: “Държавна сигурност, обиск на всички. Имате ли документи за притежаваната валута?”. За секунди пода се покри с долари и марки – хората изхвърлиха всичко, за да не намерят в тях. Няколко хиляди. Останаха няколко неплоклатими – те имаха бонове от работа в Либия.
  Мен ме преджобиха и ме изхвърлиха – после ги гледах през прозореца отвън. Старателно събраха всичко от земята, преброиха го, раздели го на три и доволни отидоха да обядват в ресторента.

  Това беше ДС. Кокошкари като бащите си.

 41. Защо? Защо един достоен български гражданин многократно е заплашван и малтретиран в центъра на София без всякаква причина и без какъвто и да е опит от страна на властта да изпълни своето задължение като защити своя гражданин от насилие. Защо? Защото мафиотската власт защитава само себе си и своите слуги.Колкото и скъпо да е на държавата.Мафиотската власт толерира омраза спрямо тези,които не я харесват. За това и слугуват медии,полиция,прокуратура,съд. За това от чужбина насъскват верните си кучета.От тази чужбина на хибридните и реални войни,която заплашва народите с ядрено и ракетно унищожение. От последните избори се видя, че за пропутинските партии Атака,АБВ и БСП са гласували около 5-6 процента от гражданите на София. Срамно е, че властта и останалите 94% други граждани не се противопоставят на тези,които тероризират и си служат с грозни заплахи срещу несъгласните с тях.При последното грозно събитие е имало много присъстващи защото е станало в центъра на София,но противно на елементарния човешки морал те са останали безмълвни и не са защитили един човек като тях. Защо? Защото хората са уплашени и се чувстват безсилни да се противопоставят на организираното зло. Срещу тази обреченост за непротивене на злото трябва да се насочат нашите усилия.Нали говорим за гражданско общество.В конкретния случай то би трябвало да реагира. Ще се намерят представители на тази кауза. Хладнокръвие и осторожност,г-н Инджев.И добро настроение. Много,много хора Ви обичат.

 42. И още за vinety81
  телефони: 042 640 963,087 850 3666
  адрес: улица „Братя Жекови“ 62, 6002 Стара Загора

 43. Към Митко:

  Благодаря Ви за разследването.
  Възползвах се и публикувам снимката и данните на разконспирираната мутра, която напада от засада и се надява да остане анонимна, като всички подлеци. Сега всички читатели могат да му се насладят- правя го като човек, който стои с името и физиономията си на своите публични позиции и няма други средства за самозащита срещу криещите самоличността си нападатели, освен публичността.
  Предупреждавам го отсега: всяка форма на продължаваща агресия от негова страна ще получи адекватен отпор.

 44. Само да допълня адреса:
  улица „Братя Жекови“ 62, вх.А, ап.34

 45. Този заслужва не “отпор”, а шамари в центъра на Стара Загора. Това явно е някакво младо старозагорско говедо с баща надзирател в затвора.

  Не знам дали съм ви писал – няколко дни след падането на Стената на Главната в Пловдив срещнах доносникът на ДС, който ме беше натопил. Такъв шамар му отвъртях, че очилата му хвръкнаха на 10 метра. Отиде, прибра си ги и дума не каза – избяга. Спряха се хора и ме питаха: “Защо ударихте човека?” Казах: “Доносник на ДС” и започнаха да ръкопляскат.

  На такива – само шамари публично! Пък после нека се оплаче – веднага отива под съд за национално предателство!

 46. Сложете му данните публично на тая руска изтривалка ВСИЧКИ ДА ВИДЯТ

 47. Г-н Инджев,чета Ви с голямо удоволствие и Ви подкрепям от все сърце!Бъдете жив и здрав Вие и семейството Ви!Пожелавам Ви весели празници и дано в тази държава възтържествува правдата!

 48. Аз предлагам по-нестандартен начин за отпор на дебилите, господин Инджев, вие сте силен в медиите ударете ги там. Има едни камери “go pro” за любители на адреналина, та монтирате си една на излизане и следващия мераклия да си мерите мускулите го изтипосвате в интернет да му се радват роднините и евентуално прокурора. Казва се bully shaming, коректива все пак е обществото, може би то може да им въздейства.(?)
  Давам линк:
  http://shop.gopro.com/EMEA/cameras/?gclid=CILMgOCz5MkCFQHkwgodO0wI-Q
  Май е време да вземете сериозни мерки, защото наглоста им е много голяма.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.