Путин се зъби на беззъбата България

Много пъти съм твърдял, че всяка дума, произнесена от военизираната руска дипломация, е внимателно преценена от началството в Кремъл. Няма такова нещо като фриволно изказване на руски дипломат. Това се отнася с пълна сила за обидите спрямо България като „троянски кон на Русия” и др. подобни руски шамари по търпеливите бузи на „братушките” им тук.

 

Днес имаме блестящо доказателство за това със задна дата. Сравнете какво казва преди година руският посланик в София Юрий Исаков за Южен поток ( в частта за „зъбите”) и заявеното днес лично от Путин на годишната му пресконференция по същата тема. Нали не си мислите, че Путин цитира Исаков? Ако не си го мислите, ще трябва да признаете, че формулировката за „зъбите” на България е била спусната на Исаков още преди година и днес я употребява нейният вдъхновител в лично качество.

 

Ето какво каза тук на 5 декември 2014 г. Юрий Исаков:

 

“Никой не дава просто така “от небето” подаръци, като “Южен поток”. Някой предлагал ли е нещо подобно на България като “Южен поток”? Когато се предостави подобен щастлив случай или щастливо развитие на събитията, трябва да се бориш за него. Ако трябва и зъби да се показват, ако трябва да се отстояват националните интереси – всичко се получава. Ако обаче само говорим, че сме малки и нищо не можем – ще си останем малки и нищо неможещи”, заяви Исаков, цитиран от БТА.

Днес Путин заяви дословно следното:

“Учудва ме беззъбата позиция на българското ръководство, която незнайно по какви съображения пренебрегна националните интереси”, заяви той.

 

Като става дума за „беззъбие”, това ми навява някои съветски аналогии в доста брутален и буквален вид.

 

В „Колимски разкази” мъченикът от съветските концлагери Варлам Шаламов също засяга темата за зъбите и по-конкретно за практиката да бъдат вадени златните зъби на жертвите на съветския терор- практика, възприета по-късно и от нацистките ученици на болшевиките. Ето част от неговия разказ за ужасяващите лагери на смъртта в СССР, описани в повестта „Графитът”, в която той вплита темата за ваденето на зъбите на мъртвите лагерници. Описвайки процедурите по обработването на труповете от лагерната служба, наречена „архив номер 3”, Варлам Шаламов отбелязва:

 

„Служителят от регистратурата, сътрудник на „архив номер 3”, е длъжен да състави смъртен акт на затворника в пет екземпляра с отпечатъци от всичките му пръсти и с данни за това дали са му извадени златните зъби. За златните зъби се съставя отделен акт. В лагерите това се прави откакто свят светува и никой в Колима не се чудеше на съобщенията за изважданите в Германия зъби….

Трийсет и седма година даде на следствието и лагерите много хора със златни зъби. За тези, които умряха в Колима- не им излезе дълъг животът- златните зъби, извадени след смъртта им бяха единственото злато, което те дадоха на държавата в златните забои на Колима. На грамаж в протезите им имаше повече злато, отколкото те бяха изровили, изгребали, избили с кирка в колимските забои през краткия си живот. Колкото и да е гъвкава науката статистика- тази страна на неща едва ли е изследвана.

Пръстите на мъртвеца трябва да са покрити с печатарско мастило и запаси от това мастило- то твърде много се разходва- си има всеки служител на „регистратурата”.

Затова се режат ръцете на убитите бегълци- за да не се мъкнат телата; две човешки длани във военната чанта са много по-удобни за носене от цели тела, трупове” . ( Варлам Шаламов, „Колимски разкази”, Фондация „Комунитас”, София 2010 г., стр. 335)

https://i0.wp.com/babr.ru/n2i/2013/8/n/nrvd1.jpg?resize=406%2C586

За съветските учители на нацистите по въпроса за златните зъби , можете да си припомните от архива на ivo.bg https://ivo.bg/2015/05/19/%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0/

 

Като става дума за съветската статистика, ето и една елементарна лъжа на Путин от днешната му пресконференция, свързана със статистиката. На нея той се похвали, че от 2006-а, когато средната продължителност на живота била 67 (!) години, сега вече се покачила на 72.3.
Което е откровено лъжа. Истината (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy) е, следната:

Русия е 130-о място, средна продължителност 69, но за мъжете е 63, а за жените – 75!

България съответно се е придвижила за този период от 81-во, до 74,място с продължителност на живота за мъжете до 71 и за жените до 78 години.

 

Дали наистина беззъбата българска журналистика ще се захване с лъжите на Путин и с внушенията му? Едва ли. Тук зъболекарите му, въоръжени с чук и сърп, са си свършили работата от десетилетие и половина така, че никой да не се зъби на Кремъл.

36 мнения за “Путин се зъби на беззъбата България”

 1. “Много пъти съм твърдял, че всяка дума, произнесена от военизираната руска дипломация, е внимателно преценена от началството в Кремъл. Няма такова нещо като фриволно изказване на руски дипломат. Това се отнася с пълна сила за обидите спрямо България като „троянски кон на Русия” “-Иво Инджев

  Иво,страхувам се че или греша,или нещо не разбирам,или има нещо по принцип погрешно.

  Ако руснаци са действитено нанесли обида на България и са я квалифицирали като “троянски кон”,това означава,че в България реално не съществува “троянски кон”.Но тогава как да се свърже това с една от твоите основни тези точно за наличието на”троянски кон” у нас.Има написани безброй статии както от теб,така и от други.
  Точно многото русофили и тяхната дейност ти определяш като “троянски кон”,на когото често даваш квалификация “Пета колона”.Но и двете фрази са насочени към едно и също нещо-тоталната проруска мания,обхванала всичко у нас-държавата и обществото-бил могъл да изброя поне трийсет факта,които ти напълно справедливо си публикувал и доказал.

 2. Абсолютно вярно! И най-големите ексцеси на руската дипломация (и публична външна политика изобщо) са винаги много старателно планирани и режисирани. Там няма бурни емоции, непремерени думи, изпускане, колкото и да изглежда така. В случая с начальника на гоцэ -това е, освен бандитската арогантност на дребното кремълско ченгенце срещу някой плах и покорен слабак (за какъвто очевидно той – не без остнования! -смята България), и знак към скотовете на рубладжийска копаня у нас “да се озъбят”.
  А, бе, повтарям-ДОКОГА ЩЕ ИМ ЦЕПИМ БАСМА?! А И ДОКОГА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА НАРИСУВАНИ АНТИКОМУНИСТИ?
  НА ПРОФ. АЛЕКСАНДЪР ЦАНКОВ ПО-ЛЕКО ЛИ МУ Е БИЛО КАТО Е ИЗРЯЗАЛ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОКАЗА ОТ ТЯЛОТО НА БЪЛГАРИЯ?
  ПИСНА НИ ВЕЧЕ!

  МИНИСТЪР НЕНЧЕВ, ЧЕТИ И ДОКЛАДВАЙ ЗА ИЗПЪЛНЕНОТО ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ,ЗАЩОТО ВМЕСТО ГЛАС ОТ НАС ЩЕ ПОЛУЧИШ ПЕНСИОНЕРСКИ РИБОЛОВЕН БИЛЕТ ЗА ЯЗОВИРИТЕ В ЯМБОЛСКО!
  И ТЪЙ-ЦЯЛАТА СЛУЖБА ВОЕННА ИНФОРМАЦИЯ – ОТ СЕРЖАНТА НА БАРИЕРАТА ДО ШЕФА – НА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА С ПОНЕ 30 ВЪПРОСА, започвайки от първите:
  1. Смятате ли Русия за основна заплаха пред българската национална сигурност?
  2. Бихте ли работили активно и мотивирано за ликвидирането на руска агентурна мрежа в България?

 3. Като е за ГУЛАГ- ето един уникален дар за електронната ви библиотека. Книга, пред която наистина човек немее, ако знае историята на автора и на написването й. Съветвам ви да започнете от рубриката “КОРОВА”.

  http://antisoviet.imwerden.net/rossi_gulag.pdf

 4. Ето още „бисери” от изказването на кремълския „мъдрец”:
  „Никога не сме казвали, че там няма хора, които изпълняват определени задачи, включително във военната област, но това не значи, че там има руски войски .”
  „…показа, че общо взето и американската страна е готова да върви към съвместно решаване на въпросите, които може да бъдат решени само съвместно.“
  „Конгениално!”, би възкликнал тов. Ленин.
  Какви тежка умствено-речева девиация! Какви непостижими върхове на демонстративна шизоидност! Или, може би, на безскрупулност и наглост!
  И, помислете си само, тази уродлива менталност предявява претенции да решава съдбините на планетата!!!

 5. “За негови грешни методи,
  те плащаха грешни пари.
  Не ще още, той да си ходи –
  ще плащат и лихви дори!”
  РР
  П.С. Справка към момента: 70 рубли = 0.99$

 6. Ами ще е беззъба България – още от 44-година, когато й избихте зъбите с българските КГБ-зъболекари и Червената армия-“освободителка”, та до ден-днешен с нашите беззъби управленци, които се подмокрят при всяко ЗЪБЕНЕ от Кремъл…

 7. Ако чуете някой да хвали Русия – просто му се изсмейте!

  Какво донесе Русия тук?
  Основно бедност.
  Донесе “стотинковото време”. Защото през 1955 един кибрит в магазина е струвал 40 стотинки, а надницата в ТКЗС-то е била 30 стотинки.
  И друго донесе – съветски министър-председатели. Съветски граждани – от Гошо Тарабата и каскета Коларов до Сергей Станишев – 5 броя поред.

  И днес един таен за Европа съветски гражданин – Бойко Борисов от Банкя.

  Брюксел, не забравяй, че тук живеят и нормални хора. Направи нещо за тях. Не само да наливаш пари в личните сметки на банкянския сатрап.

 8. Да видим от какво ни “освободи” въшливата Русия.

  Заплати тук – 1939.
  Околийски лекар – 5 000 лв месечно.
  Директор на гимназия – 3 000 лв.
  Учител/учителка в гимназия – 1 800 – 2 800.
  Тютюноработник – 72 лв надница /6-дневна работна седмица/.

  Цени: 3-етажна масивна къща – 100 000 лв.
  Най-хубавите мъжки високи германски боти – 100 лв.
  Кило месо – 8 лева.
  Домати – 20 стотинки килото.
  Яйца – 2 за лев.
  Торта от сладкарница – 2 лева.
  Кино – 1 лев.

 9. Най-хубавите червени вина са били до 2 лева бутилката в магазина, а хубавото червено вино се е продавало за 7 до 10 стотинки литъра на пазара.

 10. Путин е ясен, но чуйте Барак Гусейнович Обама какви ги е надрънкал и наредил:

  http://www.front.bg/world/amerika/obama-embargoto-sreshtu-kuba-shte-byde-vdignato

  “Провалила се политиката на САЩ”?!… спрямо кубинските комунистически касапи.. Ах, пардон!- за такива хейтъри и рушители на АМЕРИКА като Обама Куба е “остров на свободата”! Че нали всичките фенове на Барак Гусейнович от Голывууд (така изписвам това просъветско снобско сборище) -ходят на хаджилък при Кастро и му пеят оди! И после- ау-у-у, че страшна обида изрекъл ГЕНЕРАЛ АУГУСТО ПИНОЧЕТ, наричайки Държавния департамент “леговище на марксисти”!
  Май спасението там е само ако възкръснат от гробовете си ВЕЛИКИТЕ:
  ГЕН. ДЪГЛАС МАККАРТЪР, СЕН. ДЖОУЗЕФ МАККАРТИ, БАРИ ГОЛДУОТЪР, РОНАЛД РЕЙГЪН, ДЖИЙН КЪРКПАТРИК, а у нас СТЕФАН СТАМБОЛОВ И ПРОФ.АЛЕКСАНДЪР ЦАНКОВ!
  Мечти и видения…

 11. Иво, това ми напомни, че чекистите садисти са пилили зъбите на живите затворници, като съответно са предали опита на българските садисточекисти. Не случайно на “учителят” който имахме по военно дело през ранните 70 години, един о.з. полковник обирам на мандри, любимият израз беше “ще ти изпилим зъбичките”.

 12. И за за се присмеем на комунистическите мантри за бедност, да ги питам – за какво бедност може да става дума, след като тютюноработникът с една надница е можел да се купи шлифер и да му останат пари да почерпи?

 13. Разбира се, това няма да се случи, но ако Бойко е мъж, сега трябва да отвърне, че не се озъби и тогава, когато лично Пут.ата обяви прекратяването на проекта.
  Освен това, ние сме в Съюз и имаме общи интереси, които бяха подкрепени и в много по–голяма степен защитени чрез европейската намеса, които сега трябва да отстояваме.
  Ако не може да формулира вредите на проекта, само трябва да помоли уважаемия Илиян Василев, за да му ги подреди и то така, че да бъдат напълно разбираеми за руски тролове.
  Направи ми изключително впечатление, когато последният каза, че за няколкото години посланник в Русия, е успял да научи изключително много неща за руската „душевност“ (в кавичките е моя интерпретация, в негов дух)
  Вярно е, няма да се случи, ама е хубаво да мечтае човек, също и за политици с гръбнак. Явно медузата не е такова животно!

 14. Към .500 S&W:

  Солженицин споменава в “Архипелаг ГУЛАГ” пиленето на зъби като една от инквизициите, практикувани от джелатите на др. Сталин ( както и заравянето на живи хора и откопаването им малко преди да се задушат, а и честото отвеждане на разстрел, повтарящо се до пълни “самопризнания). Някои веднага са си признавали всичко, които са искали да от тях, други са полудявали…

 15. Троянския кон по “зъбите си личи”. Явно руснаците искат за “хапем ЕС”, но да отстояваме руския интерес. Но, парите са си пари и фондовете от ЕС всъщност държат спуканата ни от същите руснаци държава. И така чрез ограбването и загробването и, руснаците си го набутаха коня на “едното място”(по Путин). И заради парите от тези евро фондове, политиците за да останат на власт, го таковаха южния паток.
  Дано мутрите на прехода са до време, и то да свърши най-накрая.
  Господин Инджев, моля коментирайте прозрението на пожарникаря от Бънкя което той анонсира в Брюксел. А именно цитата: „Всеки, който не се справя, му се налага помощ, както ние бихме искали да ни помогнат сега в съдебната реформа със свои пратеници да наблюдават всяка една стъпка, която правиме и да сме сигурни, че тя е в правилната посока. Това не е обидно за държавата“, каза Борисов, влизайки в среща на върха на ЕС.„Това е инициатива, която току-що ми дойде на ум“. Е, те ако пратят в съдебната система хора, ще му стъжнят положението пред государите му от КГБ. Как ще обясни напримэрь на агент Гоце това, което току-що му е дошло на ум?

 16. Нещо, което спести на аудиторията, по време на пресконференцията си, лилипутин:
  Бюджетът на ОНД за предстоящата 2016-та година /0,7% ръст/ и прогнозите за 2-3 % ръст в 2017/18- та са по разчети,базиращи се на 50 щд цена за барел петрол!
  Вчера тази цена се срина до 37,40 долара за барел …

 17. Ето например една опашата лъжа, казана днес от Путин във връзка с България: страната ни щяла да печели по 400 млн. евро на година в случай, че е бил построен Южен поток. Нека да сметнем:
  България ще спечели половината от това, което се пренася през нашата територия, като тази сума се плаща така – сума за пренос на 1000 куб. метра на всеки 100 км.
  Ако по проект българският участък е 540 км, а сумата за транзит е 1,7 долара (т.е. 1,54 евро), то излиза, че за да получим 400 млн. евро, първо общата сума на пренос през България трябва да е 800 млн. евро или 1,232 млрд. долара годишно. Това ще стане, ако през тръбата се транспортират около 130 млрд. куб. метра газ. Добре де, но капацитетът на първоначалния вариант е около 30 млрд. куб. метра газ, а в най-добрия случай може да достигне 65 млрд. Къде са другите около 70 млрд. газ? А в първоначалния вариант липсват около 100 млрд. куб. метра! Не излиза! Или ако перефразираме вица за познанията по френски език на българските селяни, разговорът ще се получи така:
  – Ши пулучим 400 милиона евра – ще каже единият селянин на моста
  – уй ши пупулим – ще отговори другият
  Ей, този Путин лъже бетер циганин!

 18. Иво и 500 S&W,

  Точно така, прави сте! Пиленето на зъби (без упойка, естествено) се споменава и в перестроечната боза “Децата на Арбат” за едно “детенце на Арбат”, следовател в НКВД, който така се издига в кариерата. До момента, в който милозливият Сталин решава да подмени едни палачи с други и се казва на кариериста, “Е, малко си се престарал, так нельзя…” И бившите му подчинени го захващат…

 19. Известна е прокобата, която султан Абдул Хамид, изрича за България, след като научава за убийството на СТЕФАН СТАМБОЛОВ! А за самия СТАМБОЛОВ, след срещата им в Цариград, когато НА ПРАКТИКА Е РЕШЕН ВЪПРОСЪТ С БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ТЕРИТОРИИ В НАЙ-БЛАГОПРИЯТНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ВАРИАНТ, султанът е казал “Ах, защо аз нямам такъв везир?”
  Голяма загадка остава кой е предал на руската агентура плана за дуална монархия, заради който всъщност е убит СТАМБОЛОВ?
  Колко страдания и мъки биха били спестени на България, ако този план (Раковски-Стамболов)~ беше реализиран!

 20. И продължението- над страната, лишила се някога от СТЕФАН СТАМБОЛОВ, до днес тегне проклятието – войни, национални катастрофи, лошо име в света, най-0верният сателит…последно място по…последно място по…троянски кон…невярна съпруга…
  Същата страна, на която днес не й трябва един ИЛИЯН ВАСИЛЕВ и решава, че може да мине без него, оставяйки се да я управляват невежи и безхарактерни примитиви,откровени руски агенти, мафиотски наемници и простаци, простаци

 21. Туй то! Комунделите-забранени в Украйна! Хубава новина, след Аржентина и Венецуела!
  Сега остава да наритат и дебелата гъзина на онова “нашето момиче”, със “здравите български корени”, другарката Дилма в Бразилия, дето ни заля с милиарди инвестиции… Ама как “българка- комуняга-дъщеря на комуняга-терорист-тя самата терористка- и рушветчийка” се оказаха пак в неслучайна зависимост, брей да му се не види!
  То е само защото комунягите обичат страстно, изпепеляващо, беззаветно и безкористно само едно нещо, освен световната революция, дето я няма- чуждите пари, докато ги има!

  http://dnes.dir.bg/news/ukrina-zabrana-komunisticheska-partia-21261649?nt=4

 22. До СТАМБО:
  Да не забравяме и ген. Джордж Патън, загинал при загадъчна катастрофа в края на ВСВ, който е имал идеята САЩ да въоръжат пленените немски войници и да ги пратят да се бият с въшливата червена армия!

 23. Кучетата да се зъбят, кервана си върви! Вчера комунистическата партия на Украйна загуби делото против министерството на правосъдието за забрана на комунистическата партия. Комунистическата партия беше забранена – 24.07.2015.

 24. “Какво има за неразбиране: БЪЛГАРИЯ не е троянски кон, а Петата колона тук.”-Иво Инджев

  Г-н Инджев,аз допускам че не сте оценил Вашия въпрос.според мен той има стойност на водоразделен камък,в него се поставят множество под-въпроси по всички посоки на живота в България,особено в политиката и обществените отношения,ако въобще може някой сериозен човек да ги нарече така,аз не мога…

  Казвате че България не е “троянски кон” на Русия,а “петата колона” изпълява тази роля.
  1.Какви са съставните части на “петата колона”.Основно и единствено това са комунистите и комунистическите кръгове. Не може да се говори за “пета колона” и да не се говори за комунистите и техните организации.Ако някой смята,че “петоколонашите” нямат нищо общо с комунистите и комунистическата партия,значи е пълен неграмотник.Все едно някой да каже,че “антифашистите” в България нямат нищо общо с комунистите.Не,в никакъв случай-всеки “антифашист” е кръгла единица комунист.няма,не може да има у нас някой,който е “антифашист” и в същото време “антикомунист”.
  2.Петата колона не е извън държавата,не е извън впастта(Правителството),не е извън Президенството,просто няма ниакъв начин “Петата колона” в държавата Република България да е “ИЗВЪН ДЪРЖАВАТА”.
  3. Ако е извън държавата,защо ще пишете за фактор,който е извън държавата и логично е да се каже,че не влияе на държавата и нейните институции.Нека си има и пета,и шеста и девета колона,нека да има и безброй “колони” и комунистически пилони……Ако те са извън държавата,какво би попречило на нормалните хора това-много колони-много идеи.
  Ако “петата колона” е извън държавата,тя няма да влияе на живота на хората,защото не тя(колоната) управлява народа,а държавата.Наличието на колони извън държавата е проблем само на колонашите.Ако те са извън държавата Вие няма да им обръщате внимание,защото никой няма да бъде ефектиран и от тях афектиран.Нека си се разхожда “Петата колона” на територията на “европейска България”,0ами да се разхожда и извива като самодива.Ние българите си имаме държава,която е на светлинни години от колонашите.

  Наивниците веднага ще кажат-абе Антикомунисте,абе Американцео проклет,какви са тези глупости дето ги дрънкаш,ти си луд,ти си плесенясал….
  Добре,вдигам ръце но мир не ми дава моето сърце.Какво да правя,къде да отида,накъде да се насоча та нещо в моя подкрепа да посоча….

  Как къде,всеки нормален ще изреве-погледни какво пише един журналист,по медиите специалист.Кой е той,бих бих надал вой?
  Не се прави на заспал герой,това не е Бай Драгой от Софстрой…Това е автора на книги за отношенията межди двете държави-Русия и България.О,да,прекрасно,ще прибегна до тях за да ми стане всичко по-ясно.
  Този журналист определи държавната телевизия на България за “комунистическа”.И неговата ирония силно засегна огромната комунистическа колония.Всички в България се направиха че не чуват,та на комунистите да продължават да робуват.
  А има ли “Петата колона” своя телевизия,за да представят колонашите своята визия.Не,нямат те своя телевизия,но на БНТ те са неизменна провизия,дори полева дивизия.
  Затова “петата колна” досега никога не е казала,че не се интересува от българските медии,или пък никой не я допуска там,за да не бере срам.
  “Петата колона” прекрасно знае,че БНТ е нейно дете.
  Извод-ако “Петата колона” е извън Българската държава,това означава,че никой не трябва да се обезпокоява.
  3. Повтарям за сетен път,та на наивниците да разклатя наклонения им зъб.

  ВСЕКИ ПЕТОКОЛОННИК Е КОМУНИСТ
  ВСЕКИ РУСОФИЛ Е КОМУНИСТ
  ВСЕКИ ТРОЯНСКИ КОННИК Е КОМУНИСТ.

  Няма в България комунист,който да не е петоколонник ,русофил или троянски конник прогнил.
  4. Точно това е силата на уникалния течен способ,защото винаги избутва истината напред-КОМУНИСТИТЕ СА НАВРЕД.
  Дали ще ги нарече някой колони,фили или фъшкии конни,това няма никава разлика.
  Отново правя словесна еквилибристика та,наивниците дано уврат и една проста истина да рзберат. Да продължава някой да тръби,че у нас комунистите са изчезнали,това е поругаване на паметта на всички,които са дали живота си в борбата срещу комунистическата сган.Затова е празен антикомунистическия казан и затова държавната ни визия се представя от комунистическата телевизия.

  Извод-БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Ръ.Бъ. е държава на “Петата колона”,ако трябва и милион пъти ще го спомена този факт-държавата и колоната са двете съставни части на комунистическия ад(т).
  Троянските коне в България са вързани с вериги към колоните на комунистите.
  Няма нито една “колона” в България,към която да не е привързан нито един българо-рсуки “конник”.
  Кой каза че България е Малката Русия-това съвсем не е простотия.

  Молбата ми към Г-н Инджев този път е на максимално високо ниво с максимална искреност-какво погрешно току-що написах ,с кое не сте съгласен,кой факт измислих и коя лъжа прелистих.

  Краен извод без повод,та поне някой да ме разобличи с истински довод.
  Република България е ДЪРЖАВА в комунистическата морава.Тя е държава на всички колонисти и русофилисти,на конници и комунисти.
  Всички до един мръсници бесни и прости.

 25. Защо Г-н Инджев е опредлил държавата България като “беззъба”.
  Отговорът е елемнтарен -за съжаление покварен.

  Защото тази държава е узурипрана от Петата колона и за разлика от Испания и Мадрид,тя гори като като влагоустойчив кибрит.
  Петата колона е без “зъби” защото тя не дъвче а преглъща вече сдъвкана в Москва храна,тя просто няма нуждая от зъби,защо да дъвче сама и да я боли.
  Налице ли е непоклатимия “течен метод” и тук-да ,и навниците удря като с чук та дано да видят комунистическия боклук,ей така напук.
  Кой разумен българин не знае,че НРБ също беше “беззъба”.Кой не помни,че в Москва се дъвчеше всичко и внасяше сдъвкано в ЦеКа и Политбюро и постоянно се играеше едно и също комунистическо хоро

  Пренесено ли дъвченето от Съвесткия Съюз в днешна Русия?-ами да,като на тепсия.
  Пренесена ли е сдъвканата в Москва храна днес на “петоколония” в Ръ.Бъ. пес?
  Кой го пренесе това умопомрачение???? Как кой -комунистическото те…………ие.
  Умолявам наивниците да не търсят липсващите букви,не е тази наука за тях-те живеят тихичко без гняв…..

  Все се страхувам,че по някой въпрос “течния способ” ще остане бос.Затова понякога унивам,но в никакъв случай не заспивам.И винаги откривам как като кос,способа убожда на всеки наивник провисналия му нос.
  Стига с тази рима,та за догодина да има…..

 26. Днес в нефициалната рубрика “Наивността на българина”,ще включа статия на Николай Слатински за “олигархията”.
  Публикувана е на неговия Фейсбук и в други електронни медии.

  Прави страхотно емоционален и “правдив” анализ на течението на живота у нас.

  Говори за преход и ролята на “Олигархията”.

  След около 25 употребявания на тази дума за какво ли не,той не споменава нивто веднъж комунистите.Ама преход,ама тоива,онова,напоред-назад,отгоре-надоле ,но комунисти у нас няма.Не посочва и нито един олигарх.
  Ако това не е върховна наивност,какво е.

  Идва Десети и край на комунистическите пируети.
  Така и ще продължава-комунистите все някой в режим на збрава да поставя….И един ден никой няма да зне какво е това комунист,даже няма да се знае нищо за комунизма ,Мочите и Альочите ще са все така свежи,няма начин това да не се забележи.

 27. Междувременно, само за едно денонощие цената на барел нефт отбеляза поредното падане от 37,40 на 35 долара.САЩ предлагат на пазара по 34!
  /А лилипутиноидите си пресмятат на 50, щото иначе не им излизат сметките…/

 28. Днес в едно от сутрешните предавания на БТВ,на гости на Хикимян беше една руска поданичка женена в България, която в прав текст заяви, че за нея, България е като Крим и че населението и е “братушки”. По изумително бе поведението на Хикимян, който гледаше тъпо и ухилено, без да каже нещо.

 29. Г-н Инджев,
  да не забравяме и друга опорна точка: в САЩ годишно биват убити към 30,000 души (при 300,000,000 население). Много лошо — и се дължи на пустата Втора поправка в Конституцията им.
  В Русия (140,000,000) годишно умират 40,000 души от… алкохолизъм.
  Но руснаците сочат към САЩ и се смеят колко били зле…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.