Наш депутат доказа нагледно в парламента, че не е гей

Имаме извънредна новина, която днес тресе сексуал…социалните мрежи.

 

Независимият депутат Велизар Енчев стана първият български депутат в историята, включваща и периода на съветското изнасилване на България, отбелязван с абревиатурата НеРеБе, който получи публичен сертификат за хетеросексуалност.

 

Макар гледането на порно да не е гаранция за това, все пак Енчев може да се похвали, че както никой друг свой колега от което и да е Народно събрание може вече да претендира, че не е гей. За целта е разгледал на своя лаптоп насред законодателния храм, т.е. на публично място ( да не се бърка с публичен дом) кадри с голи жени.

 

 

Енчев е заловен да върши това от камери на официозната телевизия Канал 3, в която за нищо на света не биха се поинтересували доколко и защо би могло да бъде вярно, че Бойко Борисов е имал мерак да „опраска” съдийката Владимира Янева преди 5 години, както самата тя подхвърля в аудиозапис, станал също публично известен тази седмица.

 

Депутатите, които могат като нищо да завидят на Енчев за бетонирането на имиджа му на истински мъж, трябва спешно да внесат закон за легитимирането на порнографията в парламента. И без това много българи са убедени, че тя вирее там и без регламент. Поне да се въведе такъв и всеки , заплашен от внушения за неговата обратна на хетеросексуалната ориентация, да има право да даде доказателства по почина на Енчев.

8 мнения за “Наш депутат доказа нагледно в парламента, че не е гей”

  1. Страхотно! А идеята е зашеметяваща и с поразяваща точност. Сърце на място за самците и самките в нс.
    И аз се чудя защо вече на изпадналата в немилост есксшефка на СГС е отмилял до степен да си спести “опраскаването” с баце. Няма да й свърши работа каквото и да означава това. Вече не го Аресва? Много се е налял или просто е изгубила интерес поради неизвестни на войорите причини.
    Колкото до велизар енчев щом като този доказан сухар си пада по горните картинки не смея да гадая за колегите и колежките му.

  2. Едва ли всичко това доказва хетеросексуалността на (в)елизар (е)нчев, който е изявен “путинист” (не е ясно в политически и сексуален смисъл дали е хомо или хетеросексуален). А и любовта му към Сириза и Ципрас не се знае (или може би се знае), от какъв тип е?

  3. Не е ясно какво в гледал Велизар Енчев. Може да са порно звезди , а може и да са травестити, едни такива твари дето смучат пари от ЕС под формата на десни сестрински партии на ЕНП , а пък по принцип, по убеждение и душа са си ППП -та / Прости Путински Подлоги/ . Може пък да е била и Цецка Цачева по комбинезон или Цв.Цв. с жартиери. Да ме прости Господ , ама от тая пасмина всичко очаквам.

  4. Горкият корнет Енчев!

    Как ли ще се “гъне”, когато (рано или късно) в Кремъл избухне някой гей-скандал и Путин бъде принуден да признае, че мъжеложството е вековна православна традиция.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.