Нова рубрика в ivo.bg: “ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛАЕЩИ ДВУНОГИ”

1image

Понеже уличните атаки на путинофили срещу скромната ми личност не престават и не виждам друг начин за противодействие срещу налитащите да ме лаят и хапят двуноги, реших да популяризирам агресорите. Иначе битката с тях е твърде неравна: те ме разпознават и нападат, но остават скрити.

 

При поредното нападение в центъра на София , в 15.00 на „малките пет кьошета”, ми налетя озверял човекоподобен ( ама наистина озверял, познавам това състояние от разширените зеници на дрогирани „бойци” в Ливан по пропускателните пунктове на гражданската война). Ефектът на „разширените зеници” вероятно се получаваше от диоптрите на очилата му, през които се опитваше да ме убие с поглед, защото съм бил „мръсно животно”.

 

За първи път реших да противодействам в подобна ситуация. Извадих мобилния си телефон, но човекоподобният си нахлупи качулката и търти да бяга. Извиках след него да има доблестта да се обърне, но успях да му направя само една неясна снимка в профил.

 

Давам си сметка, че по нея не може да бъде разпознат ( самият аз бих могъл при случай да го отлича от подобни екземпляри). Все пак регистрирам случая и с това слагам началото на рубриката :

 

„ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛАЕЩИ ДВУНОГИ”

 

Първият от тях регистрирам по скоро по време и чрез описание: 15.00 ч. на 2015 г., на ул. „Хан Крум”. Висок около 180 см., на видима възраст около 60 г., къса черна коса, с очила, набола брада, слаб и леко прегърбен. Прилагам снимка с неясно изображение – за протокола.

Напълно ясна е обаче снимката на друг агресор, лаещ в блога.Да му е честита популярността!

vinegy
vinety81@gmail.com
91.139.201.238
Изпратен на 16.12.2015 в 09:36Иво инджев е турски рязан боклук.Вярно служещ на американоислямска държава

А ето и снимка на мутрата Илиан Иванов Куманов (vinety81), написала горната гадост.

Адрес:
гр. Стара Загора, улица „Братя Жекови“ 62, вх.А, ап.34
телефони: 042 640 963,087 850 3666

Снимка на Илиан Иванов Куманов.

 

38 мнения за “Нова рубрика в ivo.bg: “ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛАЕЩИ ДВУНОГИ””

 1. САМО С ПРЕДПАЗВАЩИ ХИГИЕННИ СРЕДСТВА ПРЕДИ ПРОЧИТА!
  (Забележете насладата на рубладжийските помияри и клозетолизци от “пык” (демонстрирай отвращение от тазих воняща клоака, пиши я с малки букви и руски добавки към откраднатата от монголоидната сган азбука!), че “руски медии ни попиляват…”

  http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D1%8F-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BA%D1%83%D0%BF-news455021.html

 2. На този боклук от Стара Загора бих му цвръкнал малко епоксидна смола в ключалката на апартамента и колата!

 3. Добре, разбирам да не приемаш нечия позиция, но псувните за какво са нужни? И друго защо господинът е нетолерантен (меко казано) към фактите колкотои да не са приятни, а примерно е толерантен примерно към случващото се в България. И за сведение думата “рязан” не е обида. Е, аз не съм турчин, но съм обрязан и какво от това? А и дори да си турчин това има ли значение? Във всеки етнос има двукраки помияри(извинявам се за некрасивата дума). Но за мен г-н Инджев не е такъв. Е, това май е реклама. Е, дадох пример как позиция може да се изразява и без лични обиди. Ама май моят глас е глас в пустиня….

 4. Браво Г-н Инджев,много правилна реакция.Поздравявам ви за смелостта,а тези хора по принцип са страхливци и дребни душици.Бъдете здрав,желая ви светли и спокойни празници

 5. При подходящо правителство, ще бъде полезно да се приеме Закон за Защита на Държавата, касаещ всички прояви на българомразство, величаене на чужда държава, предателство на националните интереси.Защото смелоста на тези неандерталци идва от очакваната и получавана, пасивност на държавата, неслучайно конструирана така!

 6. Уважаеми господин Инджев, пиша Ви го като коментар, тъй като не разполагам друг начин за комуникация с Вас, на Вашата преценка оставям дали да го публикувате. Понеже смятам, че въпросните двуноги всъщност са безграбначни и в даден момент могат да решат да се обърнат съдебно или административно срещу Вас, използвайки Комисията за защита на личните данни, позволявам си скромно да Ви предоставя следния правен “щит”: Чл. 4, ал. 2 и чл. 5, ал.2, т.7 от Закона за защита на личните данни са излючително във Ваша полза ( https://www.cpdp.bg/?p=element&aid=373 ). Бих могъл да направя и по – задълбочен правен анализ, тъй като ми се струва, че при имплементирането на директивата за Защита на личните данни родният законодател е сложил едно ограничение, което в директивата го няма, но затова си трябва по – дълбоко четене.
  С уважение и сърдечни поздрави.

 7. Мястото на подобни двуноги мутанти мразещи всички, че са живи е в клиниката! Лошото е, че в България властите не си вършат работата.

 8. Такива гадове разбират само от крушум и от нищо друго Г-н Инджев!

 9. Г-н Инджев, шапка ви свалям за постоянството в отстояването на позиция. Тези хора са слаби и затова така реагират. Бог да ви пази!

 10. Бреййй, много смел тоя националисто-патрЕот! Уплашил се от страшното оръжие – телефон 🙂

 11. Този екземпляр ( с корем напреднала бременност в 6 месец ) защо си е скрил руското знаме в чантичаката. Как се нервирам , че не съм от СТАРА ЗАГОРА……………….

 12. Прочитайте това, очень валнуващ очерк!
  Я надеюсь, че адин день цялата хароша страна Болхария ще я напуснат болхарыте и тя ще бъде заселена толька с такива мили русские человеци с руски бани навсякъде, везде и всюду!
  На меня отсега начальниките от ГРУ и ФСБ абещали, что аз буду служить как ГЛАВНыЙ ТЕЛЯК в русските бани, а конкуренцията волэн сыдэрав- ГЛАВНЪыЙ ПОМОЙЩИК- эта такъв, който лиже уборните, кенефите, по-болхарский, и пие течностите, которыЕ се събират там…

  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5183515

 13. Уважаеми г-н Инджев,
  Правилно правите, като предоставяте на вниманието ни подобни снимки – дано си вземете телефон с по-добра камера, който да снима и по-бързо. Можете да носите и една малка камера GoPro в джоба си, която да снима нон-стоп; така и полицията ще има достатъчно данни.
  Мислите, че се майтапим? Не – не е майтап, защото тези озверели двуноги обрязани…, пардон – обезьяни, за да го разберат по-добре… са най-гнусните представители на русофилската паплач.

  Те се дразнят не защото Вие говорите, а защото това, което казвате, е истина. Ако лъжехте като тях, нямаше да се дразнят.

 14. моля ви се , каква мутра може да е този тюфлек недоклатен ?

 15. С голямо удоволствие прочетох изказването на полския външен министър Витолд Вашчиковски (много хард спрямо кипучаята и магучаята!) по адрес на Мартин Шулцовите дрънканици, че в Полша бил извършен преврат. Същият Шулц ни агитираше и кандърдисваше да избираме 1.) гоцэ и после 2.) Кальфин като емблеми на европеизма.Ето и думите на Вашчиковски за Шулц.

  “…Това е слабо образован и слабо ориентиран в политическия свят човек, краен левичар, който смята, че всичко, което се отклонява от левичарската норма, е заплаха за Европа…”

 16. Здравейте!
  Малко технически подробности:
  Първия коментар има линк който е бил написан на Български.
  За да се запази автентичния текст на линка е необходимо да се постави пред първия знак на Кирилица удивителен знак !. При това положение линка запазва текста записан на Кирилица.
  При копиране в поста просто се отстранява удивителния и тогава е по-кратък и най-важното четим!
  Вслечая нарочно не съм отстранил удивителния за да видите как става.
  pik.bg/!извънредно-в-пик-руска-медия-попиля-нашето-здравеопазване-българите-са-принудени-да-си-куп-news455021.html
  Все пак сме колеги от форума.

 17. Иво, конгениална идея. В известен смисъл, намирам прилика със случката описана (действието се развива по съветско време) от неизвестен руски виртуал. Ето я и нея.
  Мой покойный приятель Рома Эфрос, преподававший математику в вечерней школе, повесил на стенде членов Политбюро свое фото. И так оно висело много лет, пока не пришла комиссия из райкома. Скандал был жуткий…

 18. Дано да няма много поводи за рубриката. Но я приветствам! Само така агресивните античовеци ще може да бъдат респектирани! Те са страхливи! Страх ги е да излязат от анонимност! Често пъти и се “снишават” и не показват пред колеги(много от тях не работят!) и близки за човеконенавистта си! И кoгaто ги огрее светлината се стопяват като вампири!

 19. Поздравявам двамата капути от снимките с:
  И вновь продолжается бой
  И сердцу тревожно в груди
  И Путин такой молодой
  И юный октябрь впереди!
  ДГД!

 20. Няма ли свестни заралии в блога, бе?Какво дремят? Аз ли ще трябва да бия път до Стара Загора?!

 21. Специално за русофилситичните мьрши:

  В края на 1916г. след много поражения Русия решава да вземе реванш срещу конницата на генерал Иван Колев. Нейното командване изпраща така наречената ”Дива дивизия”.
  В чест на именния ден на императора си, на 19 декември 1916 г., руската кавалерия организира срещу малобройни български части атака, известна като “казашка лава”, която винаги дотогава е имала успех.

  Това става край Сатул Ноу – близо до р. Дунав. За “дивата” непобедима кавалерийска дивизия това е опит за измиване на позора от пораженията си от българите. За император Николай II пък, който е сигурен в успеха на своята кавалерия, новината от победата, в която никой в Петроград не се е съмнявал трябва да доведе до подобряване на неговия апетит при хранене.

  Но… българските части запазват самообладание и почти от упор разстрелват атакуващата “лава”, като бойното поле за минути се покрива със стотици трупове на руски кавалеристи… Поражението на руснаците е пълно! Генерал Иван Колев остава непобедим до края на войната

 22. Непоколебимост,непримиримост,смелост,борбеност,интелект!
  Здраве и издържливост,защото имаме огромна нужда от хора като Вас.
  Светли,споделени празници Ви желая!

 23. Няма обрат при комунистическата смрад, всеки поотделно си е гад.
  Но пак наивността е тук-въртите го сучете го-рубладжии, русофили, туркофили, путинофили, българомразци, но никой не вижда в тези изроди комуниста.
  А всичко у тези категории си е комунистическо-всеки е облян с колунистическа мърсотия, дали ще е от Загора или от кюшета все същите комунистически мишлета.
  Допълнение към названието на новата рубрика “…лаещи двуноги-комунистически подлоги”.

 24. Кучетата да лаят и да се зъбят. Спутанность сознания!

 25. Ето това вдъхновява тупани като горните в “комуникацията” им с Иво.

 26. Днес в рубриката “Наивитета в България” препоръчвам само на най–сериозните читатели интервюто на Ренета Инджова.
  Тя говори за наличието на “политическата ни система”.казано с други думи, държавата Република България има своя “политическа система”.
  А думата “система” е сериозно понятие в науките.
  Досега никой не е казал кой,кога и по какви критерии е създадена “Българската политическа система”.Говори и за някаква реформа,която не се е състояла.Ами колкото прехода и декомунизацита се състояха,толкоз е тази непозната реформа.
  Не е познато всяка страна да има своя политическа система.Както никъде по света няма “национален ефир”,нито регионален,нито общински,нито частен,ното корпоративен,или на дадено радио или телевизия.

 27. Иво, имам един приятел от детските години Захари Стефанов. Можеш ли да ми помогнеш да му намеря телефона и адреса, черпя.

 28. Малко със закъснение открих по моето любимо “течение” първоизточника на днешното лаене.
  Ами то е просто продължение на комунистическото лаене. Няма нито един комунист който да не лае.
  Цялата държава лае, целия народ слуша лаенето, поне един от двата фактора е идиотски, а може и двата.

 29. Иво, това което пишеш както и в предната статия и многобройните по-предни е ужасно. Не знам как какви думи да използвам да предам възмущението си, каъв съвет да ти дам. Каква демокрация сме ако рецидиви от сорта продължават да са ежедневие за някои като теб и държавата да продължава да пасува. Остава ми единствено да изразя пълната ми солидарност с теб тук в коментарите.

 30. Към Rossen Iordanov:

  Ако имаш предвид заплахите срещу мен, те са все пак личен проблем. Обаче коментарите, които спестявам тук на аудиторията, според които си заслужавам заплахите щом съм бил говорил срещу Русия ( писани на сносен български език от екземпляри, които явно се имат за българи), са обществен проблем.
  Въпросните автори на коментарите като правило си вярват, че се изказват от името на народа ( българския), от което следва изводът, че в очите на някои съдържатели на български паспорти “народът” това са агресивните русофилски мутри, които имат право да раздават “справедливост” на принципа на уличните глутници срещу някой, който всъщност перифразира в днешно време позицията на българските национали герои – от Левски и Ботев, през Раковски до Захарий Стоянов ( отделно дори и на създателите на социализма тук , като Благоев) за опасността Русия да се разпорежда с българската свобода.

 31. Г-н Йорданов,правилно Ви разбирам,Вие твърдите,че България е демократична страна?

  Демокрация с комунистическа власт и официална комунистическо-просъветска пропаганда,начело с десетки паметници,впрочем стотици и хиляди на окупатори и убийци.
  Икономиката,паричните запаси,дипломацията и др. са в ръцете на комунистите и техните прокомунистически кръгове?????
  От чужбина тези факти не се ли виждат по-добре,че тук мнозонството не ги вижда и не иска да ги види.

 32. Хрумна ми че лаещите двуноги са пълзящи човекоподобия, с които природата е избърсала и бърше отходните си места.За комунистите става въпрос…

  Гледах филма “Чекист”,пействан на сайта на Ангел Грънчаров. Не може нормален човек да каже и една дума.Всичко е казано с кръвта на милионите убити невинни руснаци.Но докато в Русия се намират пишеши,режисиращи,сцениращи,играещи роли,филмиращи ,миксиращи и пр. в Европейска България такива няма.
  Точно обратното,не знам дали в Русия строят паметници на окупатори и убийци,но в европейска България строят и то здраво строят.

  Прилагайки моя любим течен метод,приложих го и към лъжата в България,посочена от Иво Инджев.Тук никой не се впечатлява от това.
  Какво открих при многократните му прилагания.Резултатите се оказаха напълно повтарящи се-лъжата в България се разпространява само сред наивниците.Много ли са,би попитал някой?-не само че са много,ами навсякъде.
  Днес ще посоча няколко наивитета ,написани в сайта на споемантия вече Ангел Гръчнчаров-невероятно честен и достоен човек,но добродушието му е такова завидно ниво,че го прави наивен.

  Ето названието на темите от последния ден в неговия сайт:
  – доверете се на Центъра за развитието на личността
  – ГЕРБ е стожер и пазител на криминалното статуква и непресъхващ извор на чалгализацията на политиката
  – Студентите обещават да станат силата,която ще се бори за промяна докрай
  – Страхът от справедливо съдебно възмездие на определени среди стопира реформата в правосъдието.

  На която им тема да се спре мислещ човек,все наивност лъха-до задух.

  Абстракции,отнесености и пр. Явно наивността е станала характерна черта на манталитета в комунистическа България.По време на комунистическия режим хората(не комунистите) бяха несравнимо по-зрели и по-сериозни към действителността.Чак такава наивност извън комунистическите кръгове не съществуваше.

  Къде са наивниците,би изкрещял по мен някой несъгласен с моите изследвания.

  Както възпитаните читатели на нашия сайт знаят прекрасно,аз не се задълбочавам с други сайтове-моята досадна консервативност не ми разрешава да залитам надалеч извън него.

  Ще ползвам тезата на Иво Инджев за ЛЪЖАТА.

  Каква е лъжата,за която става въпрос,на какво ниво е,частична ли е,или всеобхватна….и т.н. и т.н.

  Първата част на мислите ми ще бъде следната:
  Нека да си представим,че Иво Инджев е изобразил на елекронните и хартиени страници в своите разработки едно футболно игрище. На едната врата е той с неговата истина,а на другата варта е ЛЪЖАТА.
  Докато той е един-единствен,излязъл е със собствените си имена и кауза,на другата врата “няма никой”.Не,нищо подобно-на другата врата е ДЪРЖАВАТА.
  Вратата на истината И.И. е едната,а на другата е Държавната Лъжа,за по-кратко ДЛ.Към обяд ще продължа по конструкцията на отборите,вратите и публиката.Най=интуитивните веднага надушват,ДС е много близо до ДЛ.И са напълно прави,но по-късно ще видим…

 33. Г-н Антикомунист, аз не твърдя, а се питам що за демокрация е това българската, копи-пейст на вертикалната руска или хоризонтална като европейските и си мисля че не е нито едното нито другото а май че е ПОЛЕГНАЛА пред вертикално ерегираната путинова демокрация.
  Едно време имахме снишил се Тодар, сега имаме ПОЛЕГНАЛА Тодора.
  А иначе от чужбина действително не се виждат нещата много ясно и тъй като съм тук в БГ от онзи ден за малко , ще се постарая да се вгледам по-внимателно в някои неща. Вече забелязвам че всички са много умни и че са изключително загрижени за зрението и очите ми след като няколко пъти вече ми показаха някои неща които щели да ми ги извадят.

 34. Царство България беше победено през ВСВ и унищожено. Управленците никога нямаше да са на власт ако не беше съветската армия. Затова пазят съветските идоли. Снишиха се за да запазят властта за децата и внуците си, но добре помнят кой им даде властта!

 35. Г-н Йорданов,
  Благодаря Ви за отговора.
  Да, разбрах че въпроса сте го задал иронично и реторично, дори патетично, лошото е, че отговор няма и не може да има отвсякъде е комунистическа зима.Бих се опитал да Ви коригирам колегиално, но в никакъв случай маниакално.
  Българската прокомунистическа и проруска държава не е създадена от Днешна Русия и нейния диктаторски режим. България като държава-лъжа си е същата,каквато беше и до Десети. Но докато тогава лъжата се тиражираше от един център-комунистическата партия(банда), Днешна България тиражира лъжата по напълно свободен и демократичен начин. Докато навремето лъжата се контролираше от комунистите, сега тя е неконтролируема.В ДС дори имаше такъв отдел.
  Ако Ви остане време разходете се до Пловдив-уникалния европейски град, който и ден и нощ осветява с ЛЪЖА половинмилионния град. Във всички посоки, старо и младо…. Направете снимки от неговата локация и ги покажете на своите приятели във Франция или в страната , където живеете, може и на някои мюсюлмани-но и те нямат подобно чудо на комунистическия цинизъм и българския инфалтизъм.
  Само БЪЛГАРИТЕ могат да съвместяват (както по чл.64) символи на агресия, окупация и съветизация със символи на свобода и цивилизация.
  Все пак “и ние сме дали нещо на света” и не се очертава този процес да спре, народа все в комунистическа нива оре. До скоро, а пък може и абиенто….

 36. Бай Бальо,
  Малко уточнение.Казвал съм го и друг път.
  Царство България бе победено действително в периода на Втората Световна Война, но не във връзка със самата война, нито пък във връзка с Германо-Съветската война. Обявената война срещу нашата страна от Съветския Съюз потвърждава категорично тезата на гениалния изследовател Виктор Суворов, че Съветския Съюз е ползвал за повод тежки ситуации в някои държави , за да им се притече “на помощ”. Е, тази болшевишка помощ е съветската агресия. Тя осигурява успеха на съветския преврат в България и операцията е проведена с пълен успех.
  Повтарям-нападението срещу България (Съветско-Българската Война) няма никава връзка нито с Германия,, нито със Съюзниците на Съветския Съюз-САЩ и Великобритания.
  Що се касае за унищожаването на Царство България, практически това стана успоредно със съветския преврат и точно затова българските регенти и други държавници и военни бяха насилствено закарани в Съветския Съюз, което а напълно противозаконно.
  А формалното(законното) унищожаване на Царство България стана през септември 1946г.
  Който акт напълно отхвърля една от комунистическите лъжи, че комунистите се борили и срещу “монархията”, добре но след септември 1944 та до септември 1946г. данни за такава борба няма. Няма и да има, лъжата и до днес шиба заспалия народ.

 37. Да се върнем на терена, който Иво Инджев създаде, но наивността на българчетата не им позволи да участват в играта.
  Припомням, Държавната лъжа в България е тотална, широкомашабна и широкошокираща и точно затова е неумираща.
  Лъжата в България не ще изчезне, докато сегашната Държава я развява.
  Държавната лъжа у нас може за благозвучие да бъде квалифицирана и като БДЛ, и пак според моя любим метод на течението, може да се направи аналогия с БДЖ-положението,пътуват всеки ден и нощ десетки пътнически и транспортни влакове по железопътните магистрали на страната по график.
  По подобен график пътуват и локомотивите на БДЛ , пълни с лъжи, разликата е само, че те са много повече от композициите на БДЖ. И втората разлика е, че лъжите, бълвани от БДЛ нямат свои магистрали като железниците, те-Българските държавни лъжи са без график, по всички посоки, на таласи- по микрофини , медии, кабели и сателити- всичките се приемат от комунистическите сталакмити стърчащи в небето на мирно трудещия се и заспал народ под топлите грижи на комунистическия октопод.
  Защо смятам , че посочената и доказана от Иво Инджев ЛЪЖА е “държавна”?
  Ами защото нейните символи са на държавно ниво-като се тръгне от някой дол, през площади, улици и сгради, после през квартали и цели градове стига се до всевъзможни върхове и всеки достоен човек може в тялото на държавата да я забоде.
  Кой държавник у нас не лъже , кой държавник у нас не е тилерантен със символите на ЛЪЖАТА?
  Държавния глава ли я посочв и срешу нея се насочва, не нищо подбно и той стои на съответната врата и той участва срещу истината борба.
  По-късно ще дойдем отново на терена, където тревата е вечно зелена.
  Също като в една американска песен за “вечните зелени поля на моя дом”.
  У нас лъжата е голяма като слон, който се разхожда върху вечнозелената трева на Българската Държавна Лъжа.
  Следва….

 38. Защо БДЛ е така здрава и всесилна.
  Защото всичко в нея се храни съвсем отговорно от поданиците на държавата.Те избират държавните лъжци, те избират държавните крадци,те приемат безропотно лъжата, те са на комунистите в краката.
  За разлика от отчетите по декомунизациите и преходите, които никой в проком и прорус Ръ. Бъ., аз ще отчета борбата срещу лъжата на терена, който посочих.
  За голямо съжаление, Българската Държавна Лъжа е в още по-голямо настъпление. Защо мисля така?-защото фактите са с такова вдъхновение.
  Не е сигурно само дали държавата вдъхнови народа, или обратното, но на 22 септ. тази година, Деня на Независимостта в ямата на срама замина.Кой го изпрати там?-ами как кой- самата държава , никой друг няма прерогативи да вдига паметници върху държавни ниви. Особено пък да се вдигат паметници на маршали, които извършиха последната в българската окупация на българската нация. От тогава тя може всичко да е , но не истинска нация. Впрочем тя е нация-комунистическа, както преди четирисейтина години каза комунистическия диктатор. Досега никой не е отхвърлил или потвърдил неговата квалификация- явно все още се гордее с нея българската нация.
  Никой не каза, че Тодор Живков е допуснал малка грешка, както добрия шахматист с някоя пешка.
  И днешните българчета горди, живеят
  с такива лъжи бодри.

  Така тази година “Европейска България” ще отчете и съветската агресия ще почете. По новому, по напълно демократичен път,но без комунистическия прът.Впрочем българчетата се хранят с лъжи и в истината да повярват никой не може да ги задължи.
  Прекъснал ли е Иво Инджев своята борба-нищо подобно, но как срещу лъжата може някой сам да воюва-стои един-единичък на своята врата, докато отсрещната бълва лъжа след лъжа.
  Даже тя не се вижда и кога ще спре БДЛ, никой не предвижда.
  Както моя скромна немилост многократно предвиди, края на лъжата се не види.
  Вратата на БДЛ е буквално невидима, защото ДЪРЖАВАТА с огромни лъжи я зарина.
  Лъжата се успешно носи от наивните българчета-морални албиноси.
  Само хора с избелели и избледнели мозъчни кухини могат да живея сред гори от символи на мърсотия и комунистическа помия.
  Идват “светли християнски” празници,
  но народа пак ще се всели под мрака на символите на комунистическите безродници.
  По-добре е софианците заспали, вместо да ходят в храма “Невски”, да отидат пред храма “Съветски” .
  Така първия “светия” ще бъде почетен пред последния символ на Русия-с окупаторска носия.
  Не могат сифианци да живеят без комуно-руските марсианци.
  Тези редове сътрудника на Държавния глава задължително ще прочете и в архива ще ги заведе.За Президента в България няма лъжа, всичко е тип-топ, той не вижда комунистическия октопод.
  Навремето единствен Георги Марков с перо срещу лъжата се опълчи, но комунистическата сган го ликвидира-тя и днес с това парадира, а народеца нещастен и тотално оглупял се крета след нея, ей така по традиция, както след комунистическата милиция.
  Имаше Георги Марков-имаха комунистите проблем, убиха го и проблема беше разрешен.
  Има днес един журналист(втори няма и да има) срещу лъжата, но ДЪРЖАВАТА здраво е стегнала пипалата.Те са го покрили с дебели сенки и от неговата кауза никой не бере
  дори и дренки.
  Какво прави народеца умрял на трибуните на стадиона на борбата?
  Все още се храни с ЛЪЖАТА…..

  Лъжата и наивността задължително го водят до глупостта! А глупостта-до пропастта.
  Умолявам Г-н Йорданов, гостуващ тези дни в своята съветско-руска родина ,да намери нещо по-радващо от моята словесна лавина.
  Благодаря предварително и срещу лъжата ще се боря още по-решително.
  Зад вратата на И.И. може някой да открие дребни и невидими следи-да, това са останки от моите скромни борби.
  Нескромно и без позволение съм се записал в неговия отбор, но не понасям комунистическия плесенясал двор.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.