Шумная ночь, осветен Доган

Какво е общото между убийството на втория по ранг властващ комунист в окупираната от СССР България Трайчо Костов, свалянето на властвалия след това 35 години Тодор Живков, отстраняването на спечелилия с абсолютно мнозинство на избори комунист Жан Виденов, препъването за втори премиерски мандат на Иван Костов чрез доведената за целта царска алтернатива и вчерашното публично политическо екзекутиране на лидера на ДПС Лютви Местан?

 

Май не трябваше да слагам въпросителен знак. Защото е добре известно, че общото между тези толкова различни по своята политическа окраска личности и „случаи” е ръката на Москва, чието споменаване предизвиква фалшив смях с гузни нотки в кикота от страна на говорителите на московския интерес тук. Според тях тази ръка била клише, била измислена, била направо несъществуваща.

 

В надсмиването над „клишето” за ръката на Москва активно участват всякакви умници- от уж десния доктор Николай Михайлов, до кой ли не в паноптикума на туземната ни публична говорилня, в каквато съзнателно беше превърнато медийното ни пространство. Активно се препира и пресява най-важната задача на дългогодишни манипулатори, поставена по следния начин: въртете, сучете, лъжете и мажете, но в никакъв случай не изпускайте от фокуса основната задача да се обслужва ръката на Москва. Защото не се хапе, а се целува ръката, която ги храни, за да ни правят на глупаци от телевизионните екрани.

 

Дали слепците ще прогледнат тук най-после или по Коледа могат да стават чудеса навсякъде, само у нас си е както винаги- каквото каже Москва, това е истината?

 

От доста време предкулисието на тази руска далавера е задминало далеч по своето значение прословутото митично задкулисие. Понеже все още има питащи що за животно е това „хибридната война”, ето им доказателство като на проповед за неверници.

 

Изваждането на „фактора Доган” от политическата му будна кома навръх Бъдни вече отново активира „будните българи” , използвани като негови суфльори в миналото. Нормалните българи бит трябвало да се обидят от тяхната констатация, че Доган се бил проявил като повече българин от тях с бръщолевенето си на един запой. Но къде ти чувство на обида сред хора, които не „забелязват”, че съветския поробител си стои непоклатимо на пиедестала на „освободителя” в България.

 

„Будните българи” бяха поканени да декламират опорните точки на Кремъл с превъзбуда и изпреварващо в медиите (интересно по чия инициатива) в рамките на непресъхващото медийно шоу „Говорит Москва”, което се върти от всякакви трибуни на български език. Идеята на това бързане е ако случайно някой се промъкне с обратно мнение в ефира, то нека да бъде догонващ маргинал, стъпил на динената кора на прозвучалите вече обобщения за българина като (пренебрежимо малка) прашинка, обречена да се лута в посоката, доминирана неудържимо от руския вятър.

 

Основното внушение, търсено в този смисъл, чухме и тази Коледна сутрин от телевизионните екрани, чрез пренасочване на акцента от разлома в ДПС с ровичкането в старата турска рана на българите с цел да се прикрие истината за откровената руска намеса в България с днешна дата.

 

Самата официална Русия обаче се отнесе със слугите си подобаващо като за тях с типичната откровеност на господаря, който не спестява на своя обслужващ персонала строгата си справедливост в името на имперската истина, която трябва да се знае за назидание на колебаещите се. Официалната руска агенция РИА новости, с няколко изречения и още в заглавието си, разби всички пропагандни матрьошки на пуделите си тук, съобщавайки без никакви церемонии защо е махната още една пречка пред руското влияние в България ( в каквато май по неволя е станал Местан заради това, че си е позволил да каже същото, което казаха от НАТО и ЕС за случая със сваления руски изтребител).

Ето как изглежда официозната руска реакция в стил “Турция сваля наш самолет, ние сваляме ваш турчин”:

Партия в Болгарии исключила своего лидера за поддержку Турции по Су-24:

Реакция на инцидент с российским Су-24

23:15 24.12.2015 (обновлено: 09:17 25.12.2015)

 

Лютви Местан возглавил “Движение за права и свободы” в 2013 году. Почетный председатель партии Ахмед Доган заявил, что такая судьба ожидает каждого, кто выступит против национальных интересов Болгарии.
РИА Новости http://ria.ru/world/20151224/1348463598.html#ixzz3vJistsO5

Именно заради позицията по отношение на руския изтребител е изключен Местан, държи да се знае и подчертае руската агенция, а не заради някаква патриотична „пробългарска акция” акция на Доган, както се опитват да лъжат за пред лековерната местна публика по казуса с Местан. Кратко и ясно като опорна точка за юнаци нискочели (както и за онези, които доста са чели, но ползват знанията си за заблуда на противника, те. на българския народ).

Турция може да е свалила наш самолет, но ние ще свалим вашия Местан, щом не е на наша страна по въпроса, това ни заявява Кремъл.

 

Перверзията в случая е, че командата за този руски фойерверк е дадена в навечерието на тихата и свята нощ. Вместо свята и тиха, тя бе превърната в шумно повторение на споменатите в началото руски политически екзекуции. И вместо да е свята, нощта освети Доган като инструмент на руското влияние тук. Превърна Доган в говорител на „дядо Иван”, който ни „спасява”- този път от Ердоган.

 

Апропо, къде е бащицата на нацията ни Борисов по време на третото пришествие на дядо Иван, който демонстративно си разиграва коня в у нас като в руски бантустан? Ще става дядо, осведоми ни лично най-овластения българин чрез интернет, измислен от ЦРУ според дядо му Владо от Кремъл.

 

А дядо Владо, „най-случайно” в същия момент бил изпратил специално послание до своите следовници в България, отговаряйки на въпрос на призрачно руско издание, в което отново напомнял основните опорни точки за единството на СССР и Русия с България. Обърнете внимание на произхода на тиражираната „новина” ( от виртуалния официоз т.н. агенция ПИК, позоваващата се други подобни „източници”). „Коледно чудо” било това „послание”, разпространено от мистериозен, неназован „водещ московски седмичник” или от „местна информационна агенция”, съчинили следните два различни текста, чийто оригинал предоставям на вниманието на читателите на ivо.bg без редакторска намеса, но с акцентиране в скоби върху най-големите абсурди от езиково и смислово естество:

 

„Владимир Путин на въпрос зададен му от водещ московски ежеседмичник относно отношенията между двете страни. Ето какво каза той пред изданието, цитиран от sekirabg:

Историческата ни връзка с България е много силна. В момента България е член на НАТО, техните управляващи са направили своят избор и ние сме длъжни да го уважим. Въпреки сегашните обстоятелства нищо не е в състояние да промени на (!) историята или да сложи край на вековните традиции и култура между двата народа. Смятам, че и двете държави са допринесли една на(!) друга за взаимното си развитие през годините. През годините на СССР, ние сме инвестирали много в българската икономика, построили сме заводи и сме изкупували много селскостопански неща(!), което допълнително е подпомагало за(!) развитието на икономките на двете държави. Историята е показала, че България и Русия са най-силни когато са заедно!”

Що за български език? Да бяха си наели руските писарушки наемници, с каквито в от България е пълно!

А ето и още една интерпретация на „специалното послание” на Путин (извън посланието със свалянето на Местан) според сайта bgnews168:

„Президентът на Русия отправи своето коледно обръщение към Европа и…България, предава местна информационна агенция.

Днес според Григорианския календар отбелязваме Рождество Христово. Посрещането на този празник е една от най-топлите и сърдечни традиции в религията ни. Искам да поздравя нашите братя от България, които днес празнуват! През отиващата си 2015 година имахме известни противоречия с българските управляващи, но въпреки това връзката, която свързва нашите народи няма как да бъде нарушена. Тя е била(!) датира отпреди нашето съществуване( значи си имаме връзка и преди да ни е имало-бел. ivo.bg) и ще продължи след нас! България и Русия трябва да са сплотени и единни, за да бъдат силни!

 

Нищо подобно на разпространяваните на български горни текстове няма в оригинал на руски език, но слугите на Путин държат в този радостен за тях момент на демонстративна руска намеса да покажат тук, че след руската тояга „ на месо” дядо Владо подслажда с моркова си русофилската постна трапеза в България. За да не пъшкат безнадеждно под европейското „колониално робство” и да се уповават на евразийското „освобождение” от него, продължавайки делото на борбата срещу врага, т.е. срещу интереса на България да е част от развития свят, към който самата Русия не принадлежи.

 

 

 

 

 

 

34 мнения за “Шумная ночь, осветен Доган”

 1. И Доган и Местан бяха осветени . Защото Местан под прикритието на про -ЕС и НАТО водеше ПРО-ТУРСКА политика . Факта че Местан отиде на инструктаж в турското посолство е показателен

 2. Честито Рождество Христово Иво – на теб, на цялото ти семейство и на все по-многобройните ти читатели и почитатели от блога!!! На всички Здраве, Успехи и Благоденствие!!!

  На звездочелото зеленочорапно петоколонно воайорско воинство съскащо тук също пожелавам по-силно смучене и запасяване че пъпната връв с матушката им е пред скъсване и да почнат да се захранват и свикват с нормална храна вече.

  Скъсване на пъпната връв с русия !!!

 3. Честито Рождество Христово, г-н Инджев на Вас и на Вашето прекрасно семейство! Здраве, щастие и късмет на всички Вас и на коментиращите във Вашия блог!
  Силно се надявам, че настъпващата Нова 2016 година ще бъде решаваща за справяне с петоколонниците-путинофили, тъй като резервите на империята на злото са на привършване и България най-после ще има реален суверенитет!Амин!

 4. Великите православни най-много ни
  “уважават” на големите празници.Велик
  ден 1916-Балчик е разрушен.Рождество
  Христово 2015 – КГБ удоволетворен.

 5. Смешките на Владимир Путин са повторение на неграмотното дърдорене на германката Екатерина Велика в края на XVIII век, “…на бърза ръка обявила за славяни българите, гърците и албанците, подлежащи на освобождаване и присъединяване.” Пламен С. Цветков, “България и Балканите”, Варна, 1998, издателство “Зограф”.

  Иначе руският наемник Меди Доганов, набеден после за Ахмет Доган не е турчин. Той е етнически циганин. Кръщелното му име е “Ахмед Исмаилов Ахмедов”. Името Ахмед Демир Доган е съчетание от фамилията на втория му баща Хасан Долан и малкото име на младата му майка Демирие.”
  Тома Биков, “Досието на Доган”, С, 2009.
  Хубава работа, ама циганска. Здраво объркана. Както казват в Русия – “сукин сын”. Те такива търсеха и наемаха.

  Моят въпрос е: защо Доган не е в затвора, Цацаров?

 6. И днес на Коледа да кажем

  “Бог да прости горяните, последните българи, воювали с оръжие в ръка за свободата на България!”

  Другото е пияният циганин Доган, пазен от българската НСО като руска VIP персона.

  Това ме дразни. Не че плащам данъци, а това че парите ми отиват, за да хрантутя хрантутниците-охранители на руския агент Доган.

 7. Дойдоха ли руснаците вече? Гледам коледния концерт по БНТ и забелязвам, че е доминиран от руска музика изпълнена от наши поп величи, изровени от нафталина на соц-естрадата.

 8. Филип Димитров не го свалиха по Коледа, но и той е в този списък.

 9. “През пролетта на 1907 в Пловдив стражарите докараха студентите, освиркали Цар Фердинад при откриването на театъра на 03 01 1907. Пръснаха ги по крайните квартали. Идваха да просят в Центъра. Съжалявахме ги – давахме им да ядат. И ги питахме: “Защо направихте белята?” Те си казваха: “Голяма грешка направихме. От руската легация ни дадоха по 1-2 рубли да свирим по Царя.”

  Това го разказваше прабаба ми.
  Родова памет.

 10. “Картаген трябва да се разруши!”

  Скъсване с Русия!

 11. Исаков,

  На теб гледам със същото презрение, с което Захари Стоянов е гледал на предшественика ти Каулбрас.

  Разликата между него и теб е, че той е бил доста по-образован. Но стилът е същият – безпардонна арогантност.

  Има и още една разлика – вече не сме в деветнайсти век. Знаем ви всичките свинщини и се отвращаваме от вас.

 12. Буквално – Доган е каганерът, който се промъкна в последния момент в рождествената сцена. Манифактурата, както и децата знаят, е кремълска.
  Символично – човечето в приклекнала поза не може да повлияе на оптимизма, който Рождеството ни носи.

  ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

  Здраве, сила и много кураж!

 13. Нямат насищане руските хипопотами, ей!
  Руски хипопотами – потънали до устата в тинята, но пак отварят и реват “Обичайте Русия, вашият поробител!”
  Червени свини.
  По ленински – всичко да ви вземем, пък вие дайте и умирайте!
  Сган. Агент Гоце, агент Сава и агент до агент до безкрай.

  Има ли съд в България?

 14. Бог да прости и Илия Дамянов!

  Беше първият председател на НДЗПЧ на Илия Минев във Пловдив от лятото на 1988. Бях му заместник.
  Беше прост – пловдивски старшина от БНА, осъден през 1971 за “шпионаж в полза на Великобритания” на 15 години. Смешно. Познаваха се с Илия Минев от затворите. Беше лежал и със сливенски горяни. От него за пръв път чух за тях.
  Бог да го прости! Почина през 2 000. Така си отиваха героите на България – бедни, тихо и безславно.

  Бог да ги прости!

 15. Режисура достойна за Оскар!

  Кога свалиха самолета?
  Кога прочетоха декларацията?
  И как точно по Коледа се разигра най-съществената промяна в ДПС?
  Как веднага “наши водещи журналисти” в ранни празнични зори бяха на пост да обясняват как Доган е спасил България от Турция?
  Да не забравяме и въпроса, как се появи “чудото” сътворено от путин, поздравявайки България? (Путин, който споменава българския народ, като говорещ “нашия” език и ползващ “нашите” букви.)

  Дали наистина по Коледа стават чудеса, та и тази постановка да помогне слепите да прогледнат и плахите да проговорят.

  Или може би това е поредната доза отрова от лабораториите на КГБ.

 16. Преглеждам сниманото в Държавен архив – Пловдив.

  1942. Полицейски архив. Молба от арестуваната Цола Драгойчева до Началника на Държавна сигурност – Пловдив. Пълна неграмотност.

  “Г-н Началник,
  Тъй като страдам от бяло течение искам да ме пратите на лечение.”
  Резолюция: “Да се изпрати и да ми се докладва!”

  Обратно: “Изпратената страдаше от сифилис и трипер, лекувахме я успешно. Същата беше полуглуха, защото ушите и бяха пълни с ушна кал. Промихме и ги и ви я връщаме здрава.”

 17. Това за Цола Дрогойчева мисля, че е върхът на проучванията ми за тази година.
  Догодина – дай, Боже – повече!

 18. Като пиша за Цола Драгойчева, веднага се сещам за Мая Манолова.
  Защо ли е така?
  Вероятно защото и двете са истински марксистки, доказали на практика тезата му, че жените трябва да са общи.
  И веднага се сетих за още две видни марксистки – Бокова и Сталинка. Но това вече не е мой срам. На тях срамът да им го берат международните общности.

  На мен тук ми стига да се червя заради само заради омбудсмамата и другата обща мама – но мутрата от Банкя приятелката.

 19. Като срещнеш комунист – присмей му се и го остави да се пени – голям цирк става.
  А като срещнеш камунистка – бягай далече, за да не хванеш някоя зараза!

 20. Това последното съм го чел в учебника по Заразни болести.

 21. Дългата тръба(ЮП през България) на чичо Сава, победи късата хъбова тръбичка(ЮП до Варна) на дядо Бойко. А на нази т.н народонаселение подадоха средната тръба(за кой ли път?). Май, наистина границата на ЕС ще минава през Дунава. И сега, основния въпрос – Имали Българи на тази земя наречена България, който желаят независимост, свобода и Европейска ценностна система?

 22. Чета първият коментар и неволно ми изплува в паметта популярен лозунг от 70-те по стените на брюкселски здания. Лозунг “поразил” кореспондентът на в-к “Отечествен фронт” Костантин Батков, отец на “бащицата” на ПФК Левски АД Тодор Батков преди няколко месеца. Спомням си и праведният му гняв. Ето го и самият надпис, вие сами преценете кое в постройката на изреченеито вбесява кб: “Нито Москва, нито Вашингтон”.
  Ама така звучало по-благозвучно, отде накъде. А бакалъм, защо на първо място е поставена “белокаменната”. Тет ти булка, Спасовден.
  Сега, нещо далеч по-сериозно и да вляза в лексикона на бъзливият ни премиер дето се ослушва като прасе в тикви: “С пъти, пъти по-съществено”.
  Хибридната война разпалена от лилипут.ин е вече свършен факт и каквото повикало, това се обадило, но … . Поне така твърди Аркадий Бабченко.
  http://glavpost.com/post/25dec2015/blogs/73228-arkadiy-babchenko-rossiyu-budut-gromit-po-vsem-frontam.html

 23. Не е съвсем в темата,(дали? – а нали ни смятат за русофоби, а ние сме по-скоро путинофоби) но в коледните празнични дни не е лошо да се види, пък нека и да се знае, че и западните СМИ виждат много неща:

 24. Наивността се засилва и по Коледа.

  Ако Г-н Местан е на възраст на не повече от 35-40 години, напълно адекватно би било да се счете че той е искрен човек и политик,но,но,но….

  Той е живял, учил и работил по времето на комунистическия режим и е бил агент на ДС, сиреч служил й е по някакъв начин.
  Допустимо ли е такъв човек да няма отношение към този режим и неговата съпричастност с ДС.
  А всеки, който е живял и е бил пълнолетен през този период знае безпогрешно, че България беше тотално подчинена на Съветския Съюз. Не е възможно това да не го знае Г-н Местан.
  Не е възможно да не знае какво е това комунистически режим, комунистически репресии, комунистически унижения и ограничения към турския етнос в България.

  Допустимо ли е такъв човек да не вземе задълбочено отношение към тези факти.
  Той един вид е изненадан че Русия има агресивно отношение към България. Но то не е от вчера, г-н Местан не чете ли исторически материали, нищо ли не знае за набезите на Русия и Съветския Съюз на Балканите. Няма досега, повече от четвърт век нито един български турчин, който да е взел отношение върху съветската агресия срещу България през 1944г. Особено от ръководството на ДПС.
  Кой достоен и честен български политик и особено политически лидер не е взел отношение към комунизма и съветската агресия? Такъв няма.
  Новата история е част от достойнството на всяка една държава и
  народ.
  И тук отново идва на безотказна помощ течния способ(вече не го поставям в кавички, защото го смятам за възможно най-адвкватен и полезен за нормалните българи).
  Как досега един силно изявен политически лидер не е показал пред публиката кога той лично е установил съветско-руските издевателства към българите.
  И той ли се прави на гугутка, че не знае нищо за съветско-българските и българо-руските отношения, и той ли не знае за книгите “Течна деужба”. Ами къде живее дявол да го вземе. Ако е искрен противник на руските мърсотии, все би намерил елементарен повод да каже-абе има в България един журналист, който пише за Съвестския Съюз и Русия и интересите им към нас българите.
  България не е голяма страна, медиите съвсем не са толкова много и разнообразни, журналистическите и публицистическите кръгове са сравнително малко и камерни….Как и този политически лидер не е забелязал такива мащабни анализи на Иво Инджев. Съвсем ли никога не го е виждал по телевизията, с нищо ли не му е направил впечагление, нищо ли не
  е чул от него за Русия, колко са българските журналисти, които са несъмнени специалисти към Българо-Съветско-Руските отношения.
  Чуждестранни информационни канали четат и слушат този хурналист, а лидера на една от най-силните партии в България не ползва негова информация.
  Повтарям-игнорирането на анализите на Иво Инджев се прави напълно организирано и целенасочено от държавния апарат.
  Единствената цел на това пренебрежение е да се служи на комунистическо-руското умопомрачение.
  Изведнъж , ей така като изненада някой вижда в Русия негативи към собствената му страна. Историята и политиката имат свои корени и източници- имат, но Г-н Местан не се осланя на тях.
  Има военен инцидент, има междудържавен спор между Турция и Русия и изведнъж Г-н Местан “оказва подръжка на Турция”.
  В качеството си на какъв? От позицията на каква инстанция? И става “жертва”. А инцидента все още не е разрешен на военно-техническо и дипломатическо ниво.
  Ама изчакайте малко Г-н Местан, къде е Турция и Русия, къде са техните президенти, къде са техните Правителства, къде сте Вие…..
  Малко по-лекичко, малко по-скромно, малко по-тактично.
  По такива деликатни проблеми държанието на нормалните полутици би трябвало да е по-въздържано, още повече към такъв остър инцидент, който е без прецедент.

 25. Оставете настрани споровете между Доган и Местан.
  Това са гангстерски разправии. Между двама доносника.

  По-интересно е мнението на US за Турция: тя не трябва за влиза в ЕС. Защото ако влезе, външна граница на ЕС ще стане Близкият изток. С всичките си конфликти, за които ЕС ще трябва да плаща буквално. Това ще го разори.

 26. Това, което се случи поразително наподоби на смяна на великия везир от султана. Просто така, изведнъж от днес за утре. Великите везири, както е известно са били роби от поробеното население и никога не са били турци. Макар да са разполагали с цялата оперативна власт в Османската империя, техния суверен султана е можел да ги смени по всяко време, като смяната почти винаги е била последвана от ритуална екзекуция. Фактът, че политическа сила в България през 21 проявява рефлекси характерни за средновековна Турция показва, че в крайна сметка смяната на ръководството и не е свързано с избор на ценности. В самата си същност тази организация няма нищо общо с либералните европейски ценности.

 27. ДПС е криминална банда, занимаваща се крадене на европейски пари.
  Обръчи от фирми ли? Съд!
  Ако можел, щял да си купи летяща чиния Доган. Този ако не е за затвора, не знам кой е!
  Та НСО-то охранява на всичкото отгоре!
  Затворническите надзиратели трябва да го охраняват!

  То бива, бива “политическа коректност”, ама чак толкова не бива!
  Мястото на крадците е в затвора.

 28. Маските падат, но българите са слепи да видят лицето под маската – всъщност то не е лице а ръка, тази на Москва. Имам чувството че и руския триколиор с мутанта двуглав орел да развеят над сараите Доганови българина пак няма да разпознае руската интрига.

 29. Напълно справедливи са последните коментари на Отбелязвам, просто няма какво да се добави към тях
  Да се страда кой ще е лидер на тази прокомунистическо-проруска партия, доказала своя облик и риля е също наивитет.
  Все едно някой да се вълнува кой и как сменя лидерте в комунистическата партия-дали ще е Станишев, Първанов, Миков или Димитър Иванов…Това са си техни гангстерски работи.
  Руснаците били сменили тизи или онзи, а българите къде са-по механите и вилите.Айде де….

 30. До PANAM. Това е операция против Турция. От опозицията ако се смени там управлението ще имаме ли полза? Кой е против съветските идоли тук?

 31. Не Брат Бальо,съвсем не,операция против Държавата Република Турция може да се извършва само от държавни институции,а не от политиучески партии.Лидерът на която и партия да е у нас няма прерогативи да взима отношение към държавните институции.Да,той би могъл да каже свое мнение,след като Държавния глава и Правителството са взели категорично официално мнение и той да изрази несъгласие с тях.
  Но за каква операция против Турция може да се говори по повод инцидента със самолета,след като случая все още не е разследван докрай от самите две държави-Русия и Турция,Местан по-информиран ли е от турските и руските отговорни лица и институци,пък и от българските.
  Ако искате обаче да кажете,че и самия Местан е участник в операция срещу Турция,в това съм напълно съгалсен с Вас.
  Второто му изказване е за НАТО.ДПС подържало проевроантлатическата ориентация на България.ОК,а кой не я подържа,кой иска да извади България от ЕС и НАТО.Самия той като лидер на партия е далеч от отговорността на българските държавни институции към българските международни членства.Ако някой нарушава нещо,пречи и пр.ОК,нека да посочи конкретен пример.

  Според мен това е преиграване в стил “покушение срещу Ахмед Доган на сцената”.

 32. “От опозоцията ако се смени там управлението,ще имаме ли полза.”

  Бай Бальо,не е ясен въпроса,или си поставил погрешно буквата “о” на втората дума.

  Но да приемем,че става въпрос за Турция-евентуално ако се промени там управлението.

  Кое управелние-Държавата,държавното устройство,властта,политиката…?
  Никъде нищо не може да се промени-нито в Турция,нито в България.Първата е с население около 71 милиона-в сравнение с България,по всички критерии тя е по-силна държава с по-силен народ и по-достойно общество.Това съвсем не я прави пример за подражание като цяло,но има неща,в които може да се вярва.
  Политиката на Турция е изключително принципна към България-говоря за официалната политика,това,което нейните държавници говорят.Ако тя има други,скрити цели,това го знаят само много малко високопоставени кръгове.

  Полза България не може да има от нищо,отникъде и от никого.България е дълбоко НЕПРАВИЛНА ДЪРЖАВА. Защо?-тя е узурпирана от комунистическата сган тотално и безвъзвратно.Комунистите са се разлистили и вързали плодове(без кавички) навсякъде.Властта е тяхна и проруска,държавата е тяхна и проруска,Президента е просъветски и прокомунистически фактор,въпреки една-две немотивирани реплики,контрирани от министър-председателя и Г-н Плевнелиев не пожела да отговори на ехидно-ироничната му забележка.

  Що за Дъражвен глава(президент) е ,щом като първо ПОЗВОЛЯВА на Министър-председателя да се подиграва с него в предупредителен смисъл и що за човек-Държавен глава е да се прави че не е чул това предупреждение.Самия той е страхлив по природа ,или много внимателен за да не засегне интересите на комунистите и Русия.

  Това са ДВАТА ОСНОВНИ ФАКТОРА в България-КОМУНИСТИТЕ и РУСИЯ.Те са просто тим като смолист дим.

  Всичко се върти около тях,всичко се страхува от тях,всички се консултират с тях.

  Вземи и последния случай с ДПС и лидерите му Доган и Местан.Нали не допускаш,че комунистическата централа и отговорни руски служби нямат абсолютно нищо общо с тази акция-провокация.

  За втори път отговарям на читателя,който лично ме пита “каква е рецептата”.Няма такава и не може да се приложи никакво лекарство към България.Тя е погрешна,абсурдна държава-НЕ СТАВА. За нищо не става,защо ли?-защото не можа комунизма да преплава и затова символиката му по места остава и ЛЪЖАТА РАЗВЯВА.Която (ДЪРЖАВАТА) съвсем отговорно ОСВЕТЯВА.

  Нали не ти е нужно да посочвам за сетен път фотографията горе вдесно,където лъжата свети БЕСНО.
  Малко се увлякох,но се надявам да си ме разбрал поне ти.

  Втория ти въпрс е ясен и силногласен-записвам го с главни букви та наивниците да го прозрят,въпреки че пак ще замълчат.

  КОЙ Е ПРОТИВ СЪВЕТСКИТЕ ИДОЛИ ТУК.

  Никой,абсолютно никой,малобройните противници на съветско-комунистическите “идоли” са слаби,неорганизирани и дълбоко психолого-г(а)изирани.
  Те не могат нищо да направят,защото са извън държавата и са капсулирани.
  Те не могат да се преборят с БДЛ.
  Наивността у нас е душевна епидемия-тотална и брутална.

  Да,напълно съзнателно го казвам-БЪЛГАРСКАТА НАИВНОСТ е БРУТАЛНА.

  Вземи само потоците от наивно-глуповато-бруталната фразеология на министър-председателя.Може ли да посочиш поне едно негово изказване,което е пример на цивилизованост и политическа изисканост.Само погледа му е достатъчен да не допуснеш етичност и разум в поведението му.
  Съветските символи на идиотизма завинаги ще останат по местата си-просто НЯМА КОЙ ДА ГИ ПОБУТНЕ ДОРИ. Всяка надежда забрави!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.