“Най-трудните 30 минути в живота” на Борисов

Дали съвпадението на датите е случайно или не, но в навечерието на същия 17 декември, на който на практика Доган се е осветил по нареждане на руското посолство в Бояна като защитник на руския интерес в България и ритуално е поднесъл пред стотина души главата на Местан в жертва на тази “кауза” ( която сега усилено се опитват да ни продадат като връх на българския патриотизъм), премиерът Борисов е разговарял на работна среща с канцлера на Германия Ангела Меркел преди Съвета на Европа в Брюксел.

 

БНР съобщи тогава само, че темата била газовият хъб “Балкан”. В някои сайтове се появи все пак информация за истинския акцент на срещата: бежанската криза ( по време на която Борисов се опита да имитира унгарския си колега по популизъм Виктор Орбан).

Според дипломатически източници, както стана известно на ivo.bg ,  на практика не е имало разговор,  а монолог. Меркел е говорила 30 минути. На излизане Борисов е заявил, че това са били “най-трудните 30 минути в живота му”.

Снимката от срещата е добра илюстрация към тази констатация.

Борисов се срещна с Меркел, обсъдиха газовия хъб

7 мнения за ““Най-трудните 30 минути в живота” на Борисов”

  1. джуджи вече играе “ва банк” и ще се стреми по всякакъв начин да дестабилизира България !!! Мустакатия султан, ако е умен, трябва да “озапти” еничарите си, защото Турция има интерес България да не е зависима от джуджи !!! Защо и Русия, и Турция не са едни нормални , демократични държави с богати и независими граждани ???:(((

  2. Дърпали са му ушите началниците. Горкичкият.

  3. Така е, като не си слуша началника, ще му трият сол. Много е неприятно като си едноличен “Бащица” в БГ, някой па макар и Меркел, да ти набива канчето.

  4. Отново лъже Другарят борисов. Що не, всъщност, да не му е за хиляда и първи път де. Истината е, че му е по-трудно даже от тези 30 ‘най-трудни’ минути, когато големият му началник, Путин, го хока. Горкичкият ни премиер, чак жал да му стане на човек за трудните му мигове. Нека го успокоим като му припомним че трудностите, Другарю борисов идват с територията ви на главен проводник на руските интереси и влияние в БГ. Искате хем да сте пожарникар милярдер на руска служба, хем на чело на територия БГ да правите каквото, когато и с когото искате, а още и да нямате трудности. Е такова добро няма в руско-пожарникарско-балканския сценарий на романа ‘Кой?’ писан лично от големия ви началник. В този роман той е отредил и роля за Меркел, но не ви е информирал за това, защото не счита че сте от ранг, който заслужава да държи в течение на сценария. Казал ви е да бегате да играете мачлетата. И да не забравяте да си ядете филията с мас, че искаме да сте ни жив и здрав премиер, с бодър дух и духовитост да ни разсмивате както винаги досега и през новата 2016!

  5. Що ли си мисля, че наближава краят на трудностите му???

  6. Нали Борисов каза, че сега като Премиер му е по-лесно отколкото като е бил кмет. Нямало кой да му се бърка, вдигал телефона и проблема е решен.
    Телефонно управление.

  7. Точно ли път кака му Меркел, ще има основание да му налива акъл, след това което направи за Германия и Европа по повод на бежанската вълна?! Жалка и нещастна Германия с канцлери на подписка в посолството на Големия брат? Не, че нашият човек е цвете за мирисане, ама …

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.