Безпартийните атакисти заместиха “Атака” в обслужването на Кремъл

Ще стане вече седмица от избухването на скандала в ДПС. Не ви ли липсва нещо в отзвука от него?

 

Голям е напънът на леви другари и техните десни побратими в обслужването на Кремъл да обясняват, че в скандала нямало геополитика. По-гъвкавите твърдят, че Русия и Турция са еднакво виновни за намесата. А най-поврътливите допускат Москва да е малко нещо намесена, но не чак колкото Анкара – заради това, че в турското посолство се е скрил за няколко часа Лютви Местан. Не им е важно, че в България за няколко часа се разкри агентурата на Москва в най-важната партия – балансьор в българската политика.

 

Ще приема за вярно твърдението за преобладаващата вина на Анкара, за да не се „цепя от колектива”, както иронично казвахме в епохата на колективизма ( ако си позволя да се усъмня в това разпределение на порциите вина в миг ще бъда обявен за ибрикчия, туркофил, ердоганист, ислямист, неоосманист и прочее сатана). Именно на фона на тази опорна точка обаче зейва празнината с въпроса: къде са нашите пишман националисти да спретнат един митинг срещу турската намеса ( и в подкрепа на Русия, която възнегодува срещу турската роля в скандала чрез Ахмед Доган)?

 

Отгоре на всичко Москва даде ясен знак, че тълкува събитието като своя победа в България. Официалната агенция РИА „Новости” тържествуващо съобщи за отстраняването на Лютви Местан именно заради декларацията му за сваления руски изтребител. В същия дух се изказа и най-агресивният жълт печатен официоз на путинизма „Комсомолская газета” ( шампион по оплюване на европейска България, за радост на руските шовинисти тук). Какво по-ясно указание за празнуване от страна на путинофилите в България, които се представят за местни патриоти!

 

Щом Москва се радва на Доган, туземните московци също се радват тук, макар да дължат своя креслив възход именно на имитацията на война с Доган и ДПС. Ето защо е озадачаващо, че ги няма на площада да спретнат поредния си шумен казачок в полза на Русия и нейната победа над Турция в България.

 

Същото обаче не може да се каже за дефилиращите в медиите политици, социолози и лица на уж дясната политика. От левия Румен Петков и социолога Андрей Райчев, през Красимир Каракачанов и възприеманите от аудиторията като десни коментатори от рода на Михаил Константинов, та чак до професорите Димитър Иванов-Гестапото и телевизионера ( както сам се определя) Юлиян Вучков, в атаката срещу турския сегмент от скандала в ДПС са мобилизирани всички сили.

 

В атаката липсва само „Атака”.

 

Да не би да се окаже, че при толкова много безпартийни атакисти от „Атака” вече няма нужда? Атакист да си в наше време: почиваш си луксозно върху държавната субсидия, докопана с гласовете на лековерни подобия, докато други ти вършат работата- с настървение, при това!

 

Ситуацията напомня на онова време, когато по събранията най-яростните защитници на марксизма – ленинизма от всяка реална или мнима заплаха за него бяха т.н .безпартийни комунисти, борили се цял живот за членство в партията, но останали извън нея ( най-вече поради някакви роднински грехове, регистрирани по каноните на комунистическия фанатизъм). В БТА имаше няколко такива другари, един от които ( достигнал предела на кариерата си като главен редактор на списание) се открояваше за посмешище на общите събрания, когато всички ехидно очакваха поредното му истерично самодоказване като най-предан ленинец.

 

Нещо подобно се случва и днес: безпартийни атакисти атакуват по атакистки в борбата да се докарат на Москва. Молодцы!

 

В паузата, преди от Москва да спуснат новите указания за прегрупиране на силите в България, ето едно малко припомняне за едни пари, отпуснати от ДПС на Волен Сидеров в размер на 1 600 000 лева. Разписката е на бланка на ДПС и е подписана от Ахмед Доган. Не, няма грешка или съвпадение на имената: това е същият Доган, мъдрият, национално отговорният, визионерът, телепатично-резонансно-морфологичният оратор от Бояна, мъдрецът от Сарая, произнесъл най-великата реч на прехода, най-дълбоката на годината, спасителят на етническия мир и изобщо – благодетелят, без когото нямаше да ни има ( все твърдения на безпартийните атакисти).

Всъщност, има “вярна грешка”. Подписът е на най-верния до Доган негов сътрудник Ахмед Емин, (само)убит в Сарая, след което беше и доубит морално от Сокола с репликата, че покойният му е бил “мъжка секретарка”.

https://i0.wp.com/85.14.28.164/d/images/slideshows/0000033758-middle.jpg?w=825

 

http://85.14.28.164/d/images/slideshows/0000033758-middle.jpg

17 мнения за “Безпартийните атакисти заместиха “Атака” в обслужването на Кремъл”

 1. Запознах се с бивш член на “а-така”, останал бос и гол като пушка, Горкичкия !! Плачеше ми се като го гледах!! Покани ни да хапнем от домашната му торта на Рождество Христово. Беше направена от Юфка! Преглъщах и го слушах невярващо, как висш функционер на “атака” с университетски титли му поискал голям заем (уж бил закъсал) а той му услужил с 26 хиляди лева от току що продадената си къща. VIP атакиста му върнал само 16 хиляди и сега се криел като плъх а човека мизерстваше страшно. Обясняваше ми как в малкото градче само на “комунистите” давали работа а от коридора на панелката ни гледаше със Змийските си Изцъклени очи друг VIP атакист. Болен Лидеров …

 2. За камъните, които възпя Хисарският поп в края на соца, не знам, но наистина маските тези дни падат на поразия: падат от суратите и мутрите на “десни мислители”, “независими анализатори”, “безпартийни коментатори”, цивилни “интелектуалци”,”радетели на българщината”, “евроатлантици” и пр.дегизирана рубладжийска измет.

 3. Това е убийствен документ, трябва да се копира и да се пуска във всяка пощенска кутия, обикновена или електронна

 4. НЕ Е ПОДПИСАНА ОТ АХМЕД ДОГАН, А ОТ АХМЕД ЕМИН, НО ТОВА НЕ Я ПРАВИ ПО МАЛКО ИЗОБЛИЧАВАЩА.

 5. Към DIMITROW:
  Благодаря,че ми обърнахте внимание. За пореден път при редактирането ми е изчезнало изречение.

 6. Много ми е интересно как тъй аджеба си ги раздават тези милиончета!!?? На теб едно милионче, на теб две милиончета … като че ли бонбонки!!! Добре, че Главния поркорор носи рибена фамилия, та да не се чудя защо си мълчи!!!

 7. Г-н Инджев,
  Имам голяма молба към Вас.Не мога да изпращам коментари към блога Ви от домашният компютър.Никът ми там беше *D.Savova*Не разбирам много от компютри,но мисля,че проблемът е в модератора.
  Моля,помогнете ми ,ако знаете как.
  Същата молба отправям и към колегите коментатори.

 8. Към D.SAVOVA:

  Госпожо Савова, модераторът съм аз, а администраторът едва ли ще извърши злодейството да блокира по някакъв начин достъпа на домашния Ви компютър- той няма отношение към съдържанието , а само към техническата поддръжка на блога.
  Наистина не знам какъв е проблемът!

 9. Въпросният документ е ярко доказателство #КОЙ разпределя (руските) “порции” за влияние у нас. Имам “особено мнение” и за “снишаването” на БСП, за мене дори е повече от сигурно, а именно, че в момента тя е в процес на хибернация.
  П.П. При мене го има същия проблем като посоченият от D.Savova=

 10. До Д Славова:
  Натиснете Alt Ще се появи лента с инструменти. Натиснете Tools. Най-доло щората Options

  Ако сте на Internet Explorer:
  Internet Options>General>Delete
  До бутона Delete има Settings. Там можете да изберете какво да се записва и какво да се изтрие

  Ако сте на Firefox:
  Security>clear your recent history

 11. Господин Инджев,пиша това,за да ви уведомя,че в kafene.net е побликувана друга версия на тази Ви статия.Ако имате възможност,оправете проблема.

 12. Какво излиза – Кремъл си спретва частна партия в България, но те дори не я финансират. Финансираме я ние чрез парите на ДПС. Които са наши – или от партийната субсидия, или откраднати от нас чрез обръчите на ДПС.

 13. Свалям шапка на г-н Инджев за поредното попадение в десетката с този анализ и за факсимилето, доказващо официалното задкулисно родство и сътрудничество на рубладжийско-кагебистките партии в Милиционеристан! В този ред на мисли, още си пазя някъде из библиотеката един плакат от ранната “демокрация”, на която перхидроленият онанист сидоров и Негова екзактност лютви местан заедно се явяват на избори от квотата на … СДС. “Екзаността” на този плакат не носи пенджери и брада (с които вероятно по съвет на водещите си офицери напълно промени суратя си), и освен това се казва владимир ясенов зидаров…

  До ДЖИНДЖИФИЛ – не жалете идиота, напълно си заслужава съдбата, дори торта с юфка му е много, дано като почне да пасе трици, се сапикяса кой е виновен за дереджето му (ама едва ли).

  До СИМЕОН В. – вие едва сега ли “загряхте”? Че това си е политиката на “Масква” от векове и за векове. Да не мислите, че валентин златев, р.овч., богомил манчев и прочее еничаре на рАЗИЯ прибират 100% от комисионните по разните им проекти? Не ами – русофилистични медии, разни фондации на шаренкови и гестапа, медийни “остриета” като коларов, волгин, симов и прочее гнус, всички стоят на опашката с протегнати каскети за поредната “дотация”. ДАНС, бирници и прочее служби спят здрав, направо “богатирски” сън. Дай Боже петролът и рублата да продължат да падат, че инак…

  Светли и благословени коледни и новогодишни празници на всички!

 14. g-n Indjew, ewala za pisanoto.
  Shte mi se komentarite da sa redki i po znachimi. Powodi ima wseki den. Horata da mogat da se organizirat i da ne e samo pisano.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.