Пазете се от лаещи двуноги – 3

Лаещ на ПопаНа 19 декември 2015 , във връзка със зачестилата улична агресия по политическа\русофилска линия срещу моя милост, започнах рубриката в ivo.bg „Пазете се от лаещи двуноги”.

 

Регистрирам само най-агресивните джавкания.

 

За съжаление имам повод да попълня рубриката. Още един подлец ме залая.

 

Подлост е да хвърлиш анонимно кал в лицето на човек, който не се крие и стои с името си зад публичната си дейност. Както повечето други лаещи двуноги и този подлец го направи на разминаване, разчитайки на своята неизвестност и бързата крачка.

 

Макар и да е малко вероятно да бъде разпознат от снимките, които успях да му направя, опитвам се да му покажа физиономията в ivo.bg.

 

Когато го настигнах, подлецът нямаше голямо желание да позира. Това е, което успях да направя за протокола и в своя защита. Ако някой го познава, да му предаде моето презрение за проявената подлост.

 

Ето го лаещият посред бял ден в центъра на София на ул. „Патриарх Евтимий”.

лаещият се крие

 

 

 

Нова рубрика в ivo.bg: “ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛАЕЩИ ДВУНОГИ”

 

“Пазете се от лаещи двуноги” 2

24 мнения за “Пазете се от лаещи двуноги – 3”

 1. Г-н Инджев имате пълната ни подкрепа. Знйте че ако има 2-3 които на ден ви нападат по улиците словесно , то ние които ви порепяме сме десетократно повече! Вие сте един от малкото истински и достойни български журналисти. Аз съм потребител на форума на ЦСКА, по-голямата част от хората там категорично ви подкрепяме е ридовно четем вашите публикаци. Давайте смело напред!!! Вие сте герой!

 2. Цял злобарник се заформи. Жалкото е, че този горе е млад човек. Колапс на първите седем години и последвалата педагогическа система.

 3. Дано да има някой който да го разпознае! И да даде име и други данни! Да ги снима още! За да се срамуват! За да не са анонимни! Да се знае кои са, къде живеят, какво работят, какви хора са…. За да не се крият зад качулки и очила руските терористи! Нека снимките им да са тук на сайта на разположение (някак не като в статия, а като отделен бутон наречен например “галерия на срама”) и да може от него директно да се отваря този албум с тези хора, нарушили неприкосновеността на личността и етичните норми с уклон към насилие и терор!
  Надявам се да са малко, искрено вярвам, че българинът не е лош човек!
  Бог да Ви пази г-н Инджев! Бъдете смел и владейте емоциите си в такива моменти! Излъчвайте Сила и Увереност! Вярвайте, че има много българи които с удоволствие ще застанат до Вас! Това, което правите, може и да ви навлича врагове, но си заслужава! Защото го правите за народа си! За децата ни! За бъдещето им! За правдата! За Свободата!
  “Злото е безсилно, когато Доброто е безстрашно!”.
  И както е казал поетът: “Свободата е мила, истината – свята!”!
  Битката е настала отдавна, близо са наш’те душмани. Няма да им се дадем, Доброто ще ПОБЕДИ!

 4. Г-н Инджев,щом лаещите двуноги Ви лаят ожесточено,Вие сте на прав път.Вие сте един от малцината журналисти,които застават с името си зад позицията си,което вбесява лаещите двуноги.Горещо се надявам да не Ви нападат,освен вербално.
  Моето семейство и аз,изразяваме нашата
  подкрепа за Вас и бъдете още по-ръбат!
  Бъдете жив и здрав!

 5. Извинявам се че не е по темата , исках само да напомня че днес на тази светла дата преди 138години София е била освободена от турско робство

 6. След твърдението на г-н Никола Дърпатов на когото вярвам безусловно, че дори във форума на ЦСКА повечето са искрени фенове на ИВО ИНДЖЕВ, един от малкото БЪЛГАРИ заради които си струва оцеляването на РОДИНАТА, оптимист съм. Въпрос на технологично време е, идиоти като (качулестият) да минат в паноптикума на забравата.
  Още повече, че всичко е срещу тях. Фактите, реалностите, времето, тенденциите и най-вече това с което кремльовската пропаганда зомбира почитателите си.
  http://glavpost.com/post/4jan2016/Weapon/74958-rzhavaya-gordost-rossiyskoy-propagandy.html

 7. Щом разпознават Иво Инджев по улиците значи не е толкова безобиден колкото им се иска на управляващите ни.Стискам палци!

 8. Не е по темата, Nikos no, но като е гарга, да е рошава: освободена е от отряда на ген. Гурко. Няма отърване, еѝ…

 9. Спокойно,трябва да оцелеем до края на 2017-та година,когато вероятността в русия хладилника да победи телевизора е много голяма!
  Изчезне ли жужи,ще изчезнат и рублофилските педали или по-точно ще се изпокрият отново в дупките,от които изпълзяха от 2-3 години насам,окрилени от сибирския вятър.
  От украинските събития насам,самият аз с безкрайно учудване установих колко много тайни рублофили е имало в кръга от мои познати и приятели,които страхливо са се снишавали от 1990г. та до агресията в Украйна,която изглежда им подейства като боен сигнал за атака.
  За съжаление на самите тях,те много неразумно се разкриха и много скоро ще се чудят в кой кучи гъз да се завират обратно след краха на мракобесния имперски режим,който им даде кураж да се ежат и да се пенят до посиняване.
  Големия парадокс,е че пак трябва да чакаме “освобождение” от русия в смисъл там да се променят нещата към демокрация,защото съпротивителните сили на България в момента са 1:99 в полза 99-те процента рублофилски “партиен елит”,администрация,армия,полиция и т.н.
  Рекомунизацията е тотална и повсеместна и е станала толкова нагла,че ако случайно се направи опит някой отговорен другар да бъде отстранен от някой пост,се надига квичене до небето в стил:ама,това е лустрация.
  Другарите в момента печелят битката срещу нормалните хора с “много на нула” ,но да се надяваме,че ще изгубят войната!

 10. Този не изглежда да е съвсем у ред…

 11. След като изгледах по-долното видео се сетих за поговорката: на глупака и господ не може да му помогне!
  В конкретния случай бих казал:на комуниста и Ленин не може да му помогне!
  Горките товарищи,зажабиха се с някой и друг петро-долар,по времето когато барелът удари 147$ и взеха,че си повярваха! 🙂

  “Провал импортозамещения. ”

  https://youtu.be/6sT_zqCigtA

 12. Извинявам се, че не е по темата. Беше ми попадала преди време една статия, ставаше въпрос за пръдни. Интересно беше. Помня, че описваха оглушителни такива, но безобидни. Също вид (фусня), който се отделя нежно, съвсем неусетно… и ти насълзява очите. И ти ме просълзи, Nikos.

 13. Извън темата… Просто да не забравяме сталинизмът в действие.
  Днес починал “внезапно” началникът на ГРУ Игор Сергун. Седмица преди това отлетя Кримският герой на 52 годишна възраст. Берия направо бледнее.

 14. Имам предложение. Защо само Иво Инджев трябва да се бори с лаещите и други подобни? А ние пишещите тук къде сме??? Какъв е проблема и ние да правим подобни снимки и да ги публикуваме тук, за направим известни анонимните помиари..
  Както искате го приемайте, но нашият екип тук в САЩ има собствен сървър и готово безплатно приложение за смартфон с което за секунди може да се правят снимки и да се праща текст.

  Ако ви допада идеята, напишете ми тук или на sborson2014@gmail.com за да публикуваме приложението. Приемаме всякакви идеи и критики.

  Но само да ръкопляскаме на Иво (нашите уважения към него!!) просто е подло да го оствим сам средщу помиярите..

  PS
  Как по-добре звучи?
  Помияр или Помиар“

 15. Г-н Инджев,предполагам,че това е наемник.Дано чете и блога ви.
  Ето обявявам подписка за този нещастник да му съберем пари.Нека само да обяви адресът където да му ги предадем.
  А на поръчителите предлагам да излязат като нас с имената и лицата си и проведем дебат по спорни въпроси.Да не се крият като плъшоци в канализация.Не е здравословно.А може да го отнесат както Газпром отнесе Овергаз/преди това Топенерджи съвместно с Илия Павлов/ на Сашо Дончев,защото не им свърши работата по предаване на газопреносната мрежа на България.Дончев да благодари,защото Луканов и Павлов го отнесоха по лошо.Дончев вече не е нужен на руснаците.
  Новите интересни герой за Русия са Борисов,Доган,Първанов,Пеевски и още много ,които за сега не ги знаем.
  Онези като Шаренкова,Малинов,Сидеров,Симов са само слугинаж ,който играе за девалвирани копейки.Те не могат нищо да им свършат.Просто са само миманс.

 16. Когато едно общество постави омразата на чело на неговото чело ще изплуват чудовища. Християнското учение, което беше донесено от Спасителя Христос, даде основата върху, която може да се създаде мирен и благороден живот за човеците. Човешко общество в което духовната храна е любов, милост, смирение, благоразумие, уважение и искреност е това, което Създателя желае ние да изградим, за да бъдем в хармония със Вселената и Небесното Царство. Той не иска ние да крещим обезумели и сочейки брата си да желаем неговата смърт!! Всеки, който желае това не е от Бога. Той е или измамник или заблудена, поробена душа тънеща в духовна тъмнина. Всички Богатства на света не са в състояние да изкупят греховете на душата а само едно единствено нещо. Нейното искрено разкаяние и работа за придобиване на духовно просветление.

 17. Не мога да се изразя по-добре от РОБЕРТ АС СТ-напълно споделям написаното!Подкрепям и идеята на BORSON,макар че,не съм съвсем на “ти” с новите техники-ще направя каквото мога и то с Ваша помощ приятели.

 18. ПП
  Забравих Светият Синод во главе с Патриарха.В услуга на Русия.

 19. Никос, като припомняш това, че София е била освободена на тази дата е освободена София няма как и аз да не се намеся!
  Нека бъдем благодарни на всички хора борили се за това да има независима от никой България! Сред тях са и Паисий Хилендарски, който ни призовава да се зовем българи, българофили, а не чуждопоклоници. Борците за независима българска църква и де факто признание на българския народ, които побеждават и фанариотите и покровителите им от Русия. Нека не забравяме и Апостола на Свободата, които не търпи Русия да се меси в България, Раковски които изобличава двуличието на руснаците неподкрепящи свободна България. Ами българските опълченци устояли до последно и спасили Русия от разгром? И не само те, а онези безброй загинали българи за свободна и независима България! Заради тяхната саможертва бе свикана Цариградската конференция и впоследствие България стана свободна и независима!
  Позсдрави на свободна София от един свободен Пловдивчанин!

 20. Сервис Google Translate “ошибочно” переводит некоторые слова и фразы с украинского языка на русский.

  Если ввести в окошко перевода словосочетание «Російська Федерація», то переводом будет слово «Мордор». Под словом «Мордор» обычно понимается область на юго-востоке Средиземья из легендариума Дж. Р.Р. Толкиена.

  Фамилию министра иностранных дел России Сергея Лаврова Google переводит — «грустная лошадка».

 21. От една страна-“Истината боли”-навремето в един френски комикс истината беше изобразена като голяма тухла удряща едно човече по главата. На много хора в България истината не им харесва. Не ми е ясно друго-защо г-н Инджев нападан? Няма ли други много по-подходящи хора за нападане-например членовете на правителството ни. Уважавай чуждата позция-това е част от личната ми философия. Ама май малцина я споделят….

 22. Ще се опитам да припомня на тези,които не са запознати добре с миналото.
  Лаенето е дейност,която комунистите започнаха в началото на 20-тте години на миналия век.
  Те лаеха против всичко нормално,против всичло цивилиозовано,против всичко човешко,против всички постижения на хората.Техния лай после прерасна в терор ,ама масов терор,комунистите лаеха и убиваха,лаеха и крадяха,лаеха и лъгаха.
  След като прекратиха самите те комунизма,лаенето не го прекратиха,само го доработиха и осъвремениха.
  Това лаене е модифицирано в тон( и унисон) с лаенето от Москва.
  Няма в България лаене,което да не е свързано с Русия.нито един лаещ в България не лае без помощ от Русия.
  Така че моя безотказан ТМ за сетен път разкрива течението и при лаенето.То ще продължава защото не може да има лаене в България без Мочи и Альочи.Те са главните инспиратори на лаещите.затова те са толкова много.
  Просто няма нелаещ комунист.

 23. Никола Дърпатов, надявам се това, че във форума на цска симпатизирате на г-н Инджев, е някаква шега. Защото иначе това заявление ми звучи също както и да бяхте се похвалили, че форумът на Атака също го подкрепя. Ако казвате това сериозно, по-шизофренно твърдение не бях чувал. А какво е отношението Ви към другите съветски символи, натрапени на България?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.