Пазете се от лаещи двуноги-4

В поредното издание на рубриката „Пазете се от лаещи двуноги” днес разкривам един кандидат за затвора, който написа следното в ivo.bg:

Човек
real_emo_86@abv.bg
95.158.175.173
Изпратен на 06.01.2016 в 11:24

Боклук, ти защо не си убит още? Ако бяхме нормална държава, ти отдавна щеше да вуснеш на бесилото или да бъдеш храна за прасетата в Белене.Пожелвам ти час по скоро това да ти се случи. Мръсен продажник, колко ти плащат американците за глупостите,които не спираш да ръсиш?

 

 

Този „човек”(оподобен) , оказва, има име: Емилиян Георгиев. От София е.

Страницата му във фейсбук показва тежката форма на русофилия, видна не само от разни негови реплики, но и от участието му в русофилски групи.

 

Най-важното от тази информация, която публикувам, за да се види лицето на едно от потенциално опасните за живота ви лаещо двуного, е , че се потвърждава опитът ми да бъда нападан най-злостно именно по русофилска линия.

 

Същият е учил в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски”, където не ми е известно да обучават потенциални убийци със склонност към садизъм, както се вижда от пожеланието му да бъда обесен и трупът ми да бъде изяден от прасетата в Белене.

 

Запознайте се с Емилиян Георгиев, който се е надявал да остана анонимен в подлостта си:

12307962_10203773613699733_4449537346877771579_o 1075572_4499683709102_860484229_o

Прилагам линк и към предишните случаи на агресия от страна на членовете на ръмжащата по мой адрес русофилската глутница, регистрирани в рубриката “Пазете се от лаещи двуноги”.

Пазете се от лаещи двуноги – 3

49 мнения за “Пазете се от лаещи двуноги-4”

 1. Иво,този Емил ми прилича на някой,който все едно е работил в лагерите в Белене и Ловеч.Такова поведение на млад мъж е потресаващо.
  Пазете се,Иво!

 2. Петрола днес чукна 32$.
  Идват кошмарни времена за руската ПЕТРОНОМИКА.
  Кремльовския дзвер започва да рита като тея прасета дето ги колим по Коледа,а заедно с него и всичките зверчета по села и паланки из васална България.
  Предстои Местаня да крадне едни 100-150 хил. гласа от Доганя,а кой ли знае,може и повече,може и по- малко.
  Лошо Седларов,лошо!

 3. Олигофрен, какво друго да кажеш на поредното лаещо ‘четириного,’ което се кълне в божествеността на русия и псува американците, но пък не се гнуси от английския език на неговите врагове който е сложил на е-майла си (real_emo). Сигурен съм че това човекоподобно не може да намъдри 3 думи на руски.

 4. Г-н Инджев, честит имен ден да сте жив и здрав и все така честен и борбен.

 5. Браво! Само изваждането от анонимността може да има възспиращ ефект, когато става въпрос за словесни изстъпления на бесни русофили!
  Те обаче не лаят като кучетата, които са си едни почтени и благородни същества с висок морал, а ВИЯТ анонимно, като страхливи хиени, и са готови да разкъсат без колебание всеки посочен от “КОЙ” като заразени от бяс чакали.
  А както се знае, бесните хищници задължително се избиват и изгарят по чисто хигиенични съображения!

  ИМА ЛИ “ЛОВЦИ” В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ЗАЕМАТ С ТОВА НАРОДОПОЛЕЗНО ДЕЛО?

 6. Незнам кой ми е сложил моя имейл,но ако до 24 часа не ми махнеш това което си постнал ще те съдя за неправомерно използване на лични данни! Иначе да русофил съм,защото Русия ние освободила и ако не беше тя ти фес досега щеше да носиш.Така че ако не го махнеш ще те съдя!

 7. Незнам кой е писал с моя имейл, но не смятам че е нодно да чета блога ти или да коментирам нещо, просто не си ми интересен,за да се занимавам с теб и да чета глупостите за които ти плащат да пишеш.

 8. Бате Иво ЧИД! Бъди жив и здрав и все така градивен за България! Защото, така е казал Конфуций : -Полза да има, а не вреда – Пътят Божествен това е.
  Да не бързаме да съдим това момче. Първо, то може да има такива роднини – комунисти от номенклатурата, руснаци или охранени милиционери. Второ, може да е облъчено от токсичната за българите телевизия на лъжеистината “АФЛА”. Може по онанистична линия, покрай някоя девочка да симпатизира на виновните за обрулената ни икономика – руснаци. Да тонът му е брутален и нека го съди Прокуратурата, защото никъде такива заплахи не остават безнаказани. Господин Инджев, от своя страна говори истината: че Лукойл не внася и 1 лв данък печалба в Бг, че ДПС е дало – 1 600 000 лв./ през 2005г./ за предизборната кампания на пСидеров и тнт.
  Който се дразни от Истината да проумее, че това не е футболен мач или спортно състезание с пристрастие към някой отбор и цвят.
  Всяко безчинство на руснаците в България ощетява всички, цели поколения, дори и неродените. Защото Руският грабеж е във времето и пространството, зареден с много лъжи,предателство, цинизъм и пропаганда, които като осколки поразяват крехки, като Емо деца.
  Аз днес не вечерях заради Руския грабеж. Съдят ме за неплатено парно, което не ползвам пак заради Руския грабеж. Нали сме в Европа и европейското виждане по казуса е друго. И Емо запомни от мен, че всеки Руски градеж в България, дори и виртуален се оказва Тотален грабеж !!! И още. никакви патриоти не сте Вие, а овце в стадото на Овчаров.
  /Справка: Р.Овчаров преподписал – неизтекъл за години напред газов договор с руснаците, ощетявайки България с 4 милиарда/
  За финал да си спомним една епиграма от Радой Ралин: ВЪНШНОТЪРГОВСКА СПОГОДБА Отишъл за круши – върнал се без уши…

 9. Иво с “популяризирането” на изроди като горния, рано или късно ще им секне мерака за “публични” изяви. ДГД!
  А долният “герой” от тихият фронт, слава богу, не е имал твоят късмет в размирният Ливан.

  http://censor.net.ua/news/368159/nachalnik_gru_rf_sergun_umer_v_livane_a_ne_v_rossii_stratfor
  Плюс още 4 добри новини.

  http://glavpost.com/post/7jan2016/blogs/75479-oleg-ponomar-shansov-na-provedenie-chm-mira-po-futbolu-v-rossii-net.html

 10. Към :Емилиян Георгиев
  real_emo_86@abv.bg
  85.130.10.103

  Тези ги разправяй на някой прокурор с надеждата, че другарите от ДПС, които плащат на “Атака”, ще ти помогнат.

 11. ====================================================================================

  Към :Емилиян Георгиев
  real_emo_86@abv.bg

  “Да ти се роди син и да ти доведе зет”.

  ====================================================================================

 12. @Емилиян Георгиев

  Моят малък син пита: ‘Той като има проблем с американците, защо се подписва като real_emo?

  What is the real_problemo?

 13. @Емилиян Георгиев
  Не знаех, че в нормалните държави журналистите ги бесят и хранят прасетата с телата им в Белене. Момче, смени си чипа, защото когато в един недалечен ден Путин бъде набутан в историческото кьоше на Хитлер, ще се червиш пред децата си заради младежките си увлечения по една “нормалност”, която е нормалността на античовеците.

 14. Гнусотията, която излиза от ума на този младеж е ужасна!!! Аз искрено му препоръчвам, да не пие от омразата на лаещите червени кучета а да освободи ума си като го впрегне в занимания извисяващи личността и духа от които има голяма нужда.

 15. Смаяна съм от неграмотността на този млад човек! Къде е расъл, кой го е учил, възпитавал, чел ли е някога книги!? Това е ужасно! Един толкова млад човек, а толкова безнадеждно затъпял! Виждам, че се е снимал до знамето “Свобода или смърт”, но явно не знае нищо за това знаме, за възрожденския девиз и възрожденските идеали. Може би никога до промитата му глава няма да стигне историческата истина, че най-светлите възрожденски умове на България са били проевропейски настроени и са виждали в Русия огромна заплаха на националното ни развитие.
  А иначе това е откровена закана, заплаха, вербална агресия, която се надявам да бъде санкционирана бързо, защото нещата са ясни и очевидни.

 16. До @Емилиян Георгиев:
  Оли(гофр),
  Предпочитам да нося фес с турци, отколкото казашка капа с тапири като теб.

 17. Емчо, ще трябва да те разочаровам: използването на лични данни в случая не може да се определи като неправомерно по няколко причини, които не смятам да ти обяснявам, а и да ти ги обясня – няма да разбереш. А относно това, че Русия ни е отървала от “фесовете” – кой ти е промил така мозъка, бе, Емчо? На човек му идва да ревне, когато ти чете глупостите.

 18. Г-н Инджев,
  Волен Сидеров е завършил Шуменския университет.

 19. Този младеж, май не е запознат с историята на България, наричайки Русия освободителка. Накратко:В резултат от националните усилия през 1870 година със султански указ се признава легитимността на Българската екзархия.Българската екзархия е върховна национална организация на Българската православна църква, учредена със ферман на султан Абдул Азис от 27 февруари 1870 г. и просъществувала до 1953 г. ТЕРИТОРИАЛНИЯТ ОБХВАТ НА БЪЛГАРСКАТА ЕКЗАРХИЯ ОБХВАЩА ОБЛАСТИТЕ С ПРЕОБЛАДАВАЩО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ описан в Чл. 10. Духовният окръг на тая екзархия ще обема Русенската, Силистренската, Шуменската, Търновската, Софийската, Врачанската, Ловчанската, Видинската, Нишката, Пиротската, Кюстендилската, Самоковската, Велешката, Варненската епархия (без града Варна и без двадесетте наблизо села, които се намират между този град и Кюстенджа, на които жителите не са българи), Сливенския санджак (без градовете Анхиало и Месемврия), Созополската каза (без крайморските села), Пловдивската епархия (без главния град и без град Станимака, както и без селата Куклен, Воден, Арнауткьой [Долни Арбанас], Панагия, Ново село, Лясково, Ахлан, Бачково, Белащица, без манастирите Бачковски, „Свети Безсребърници“, „Света Параскева“ и „Свети Георги“). Махалата Света Богородица в града Пловдив ще трябва да влезе също в Българската екзархия, но които от нейните жители не би щели да се подчиняват на Българската Църква и екзархия, ще бъдат волни да се отделят. Подробностите по този въпрос ще се определят по взаимно съгласие между Патриаршията и Българската екзархия според вероизповедния им ред.
  Освен изброените по-горе и поименувани места ще се позволява да се подчиняват на Българската екзархия по духовните си дела и на всички ония места, жителите на които, всичките или поне двете им третини, би поискали това, стига да се докаже действителността на искането им, но понеже, както се рече, това ще става по желанието и съгласието на всичките жители, или поне на двете им третини, то, ако някой по този повод би се опитвал да произвежда някакъв раздор между жителите, той ще се привлича към отговорност и ще се наказва според законите.[3]

  Така член 10 от фермана разрешава и други, неупоменати във фермана епархии да бъдат признати за български, ако най-малко 2/3 на християнското население в нея го желае. Съобразно този параграф се извършва плебисцит в Македония под контрола на турските власти и Вселенската гръцка патриаршия. Резултатът от този референдум е включването на голяма част от Македония в границите на Българската екзархия. Това са Скопска, Охридска и Битолска епархии. След извоюване на националната независимост се създават още две епархии: Неврокопска и Старозагорска (90-те години на 19 век).

  Скоро след това се прекъсва процесът на установяване на българските епархии в Южна Македония. Причина за това са Априлското въстание от 1876 г. и Руско-турската война от 1877-1878 г.
  ЕСТЕСТВЕНО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ ТРЯБВА ДА ПРИНАДЛЕЖАТ НА БЪДЕЩАТА САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ, НО РУСИЯ НЕ ИСКА СИЛНА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНИТЕ И СКЛЮЧВА ТАЙНО СПОРАЗУМЕНИЕ С АВСТРО-УНГАРИЯ И НАПАДА ТУРЦИЯ. Тези документи ги има и всеки може да ги провери.Следват всички антибългарски подривни действия на Русия, та чак до днес. От какво ни е освободила Русия? От нашите територии и пари не е освободила и продължава да ни освобождава. Чудя се на всички, тези психопатриоти, дето продължават да се кланят на Путин, при всичките му масови убийства.

 20. 111 Райхщадското споразумение от 26 юни/8 юли 1876 е тайно, дипломатическо и стратегическо споразумение между Русия и Австро-Унгария, част от подготовката на Руско-турската война (1877-1878)

  Съгласно руския текст на това споразумение, ако се постигне победа над Турция, Австро-Унгария и Русия се съгласяват, че на Балканите НЯМА да се създаде голяма славянска държава…

  222 Будапещенска конвенция от 3/15 януари 1877 г., е дипломатическо и стратегическо споразумение между Русия и Австро-Унгария, част от подготовката на Руско-турската война (1877-1878)

  Конвенцията потвърждава Райхщадското споразумение, с което страните са се съгласили на Балканите ДА НЕ БЪДЕ СЪЗДАДЕНА голяма славянска държава…

  333 Лондонското споразумение за промяна на Санстефанския договор от 18/30 май 1878 г. (за кратко Лондонското споразумение, на руски: Соглашение между Россией и Великобританией об изменении Сан-Стефанского договора)
  1. Англия отхвърля деленето на България по меридиана, като Русия няма да настоява на промяна.
  РУСИЯ ПРЕДЛАГА ВЕРТИКАЛНО ДЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ С ТЕНДЕНЦИЯТА ДА ГЕПИ ЧЕРНОМОРИЕТО НИ В БЪДЕШЕ! АНГЛИЯ Я ОТРЯЗВА!

  ??? ОСВОБОДИТЕЛИ ??? МЕЧТАЛИ СА СИ БЪЛГАРИЯ ДА ОСТАНЕ С РАЗМЕРИТЕ НА ДНЕШНАТА СОФИЙСКА ОБЛАСТ!

 21. @ SMS | ЯНУАРИ 7, 2016, 20:57

  Не мисля, че хиените и чакалите са непочтени или неблагородни, и че “вият страхливо”. Те са такива, каквито са.

  Проблемът на човечеството е… човекът.

  Олицетворението (онтологичната метафора) също е човешко дело, с което натоварваме невинните животни с нашите недъзи.

 22. Емилиян Георгиев
  Българомразецо и продажник на Русия ще бъдеш цитиран от тук нататък като еталон на продажност.Влизаш вече в списъка на българските врагове.Вън от България.
  Нямаш място тук да мърсиш родината ми.

 23. Към :Емилиян Георгиев
  real_emo_86@abv.bg:

  Тъпо, извратено и неграмотно животно!
  Ако, все пак, имаш мозък колкото да не си затискаш главата като затваряш вратата, опитай се да си отговориш на някои въпроси:
  -на руска марка РС ли пишеш смрадливите си брътвежи?
  -руска ли е операционната система, инсталирана на РС-то ти?
  -руснаци ли създадоха ИНТЕРНЕТ, който ползваш, за да заплашваш и хулиш ?
  -на руски език ли изписваш НИК-а си?
  -руска марка кола ли караш?
  -руска марка телевизор ли гледаш?
  – руска марка хладилник ли отваряш, за да си отвориш биричка /произведена по немска или чехска технология/?
  -на руска марка пералня ли ти перат дрипите?
  – на руска марка кухненска печка ли ти готвят онова, което ти сипват в копанята?…
  И в този дух, до безкрай!
  А питал ли си се:
  -защо тъкмо тези, светли личност и национални герои, посветили и жертвали живота си под девиза „Свобода или смърт”, са ненавиждали Русия? Защо сред истинските български патриоти историята не познава русофили?
  -като си се снимал до байряка, чувал ли си някой от тези,които са мрели под него да е мечтал да беси вразите си или като победи и вземе властта, да строи концлагери и да храни с хора прасета?
  -Защо дори смахнатият ти гуру / защото съм убеден, че си „атакист” – от физиономията и „грамотността” ти личи/, все „гуляе” и се разтушва из гнилия Запад и се налива с уиски и шампанско? Защо, верен на идеите си не се запилее из лесовете сибирски и не лочи руски квас?
  И още много са въпросите, които би трябвало да си зададе едно мислещо същество…
  Но, както вече беше установено /с помощта на популярни рекламни клипчета/:
  -не става само с едене – трябва и акъл и
  -не си ти /човек/ ако си … тъп!

 24. Поздравления, Г-н Инджев, за превъзходната идея и непоколебимост да покажете на всеослушание тези престъпни лица. Те, рано или късно, ще осъзнаят грешките си.

 25. Емиляне, защо не попрочетеш ма-а-алко поне какво са мислели за Русия и намесата й в българските работи нашите възрожденци – Раковски, Левски, Ботев, Захари Стоянов? Защо не попрегледаш “Авантюрите на руския царизъм в България”? Защо не се позаинтерсуваш поне малко какво е струвало на България и българите тогава, а и до днес т.нар.”освобождение” – тонове злато, национални катастрофи, политически кризи? Пиротско и нишко дарени на Сърбия, северна Добруджа дарена на Румъния… Пробвай, може и да се излекуваш. Сериозен съм.

 26. эмилияне, пиша имцето ти с малки букви като на всеки руски плазмодий, но може и да се поизцелиш- така че защо не прочетеш какво пишат за Русия-поробителката именно българите-национални герои, наистина проливали кръв за България-ГЕОРГИ САВА РАКОВСКИ, ХРИСТО БОТЕВ, СТЕФАН СТАМБОЛОВ, ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ!

  Отговори и на следните питанки

  -ти на руски компютър ли пишеш?
  -руски ли ти е смартфонът?
  -с рубли ли пътуваш тук-там, за където на ушанкестите монголоиди им трябват визи, а НА НАС -НЕ, ЗАЩОТО СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ?
  -руска кола ли караш?
  -в Тула или Новосибирск ли ти се ходи на екскурзия, или поне до Будапеща и Виена?

 27. Към :Емилиян Георгиев
  real_emo_86? Eй, НОВОБРАЕЦ! наборче ’86? REAL? ВИЖДАШ ЛИ ДРУГАРЮ ТАВАРИЩ ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДЕ СЕ СКРИЕШ ЗАД АНОНИМНОСТТА?! Ти и името ти оставате като нарицателно за НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! Независимо дали го правиш от ПРОСТОТИЯ или са ти платили(рекетирали), си РОДООТСТЪПНИК. Човек без морални ценности! Едва ли живееш щастливо и добре щом си толкова зъл и мислиш толкова лоши неща за хората. Направи си преоценка на живота и ценностите които имаш! Може и да имаш шанс…

 28. Само една униформа на НКВД му липсва… Какви хора има…. Просто нямам думи, не, не НКВД а бяла униформа с качулка като на ку-клукс-клан-ама нали и те са рожба на продажните американци….

 29. Към:Емилиян Георгиев
  “Боклук, ти защо не си убит още? Ако бяхме нормална държава, ти отдавна щеше да вуснеш на бесилото или да бъдеш храна за прасетата в Белене.Пожелвам ти час по скоро това да ти се случи. Мръсен продажник, колко ти плащат американците за глупостите,които не спираш да ръсиш?”

  БОКЛУКА СИ ТИ !!! Предател , който неможе да види (или вижда), но взима от рашките, които никога не са ни освобождавали. Явно за теб няма Левски, Ботев , …. Вазов и много други като г-н Инджев. Да не те срещам в София.

 30. В резултат на Балканската война 1912-’13г се създава независимата държава Албания. Един вид, ние освобождаваме албанците, иначе те може би още щяха да “носят фесове”. Та предложението ми е да пратим наш юнак Емилян там в Албания, да обясни на албанците колко са ни задължени, и че трябва вечно да ни бъдат задължени, да ни купуват тока не по пазарни цени, а по най-високата монополна цена в Европа, както ние купуваме горивата на нашите “освободители”. Като начало аз бих бил доволен на това.

 31. От снимките,стила и езика на написаното не е трудно да се разбере,че Емилян Георгиев не е действал по собствена инциатива. Имат думата психиатри,полиция,следователи,прокурори и съда,които са длъжни да пазят сигурността и живота на своите граждани. Иначе-имаме даржава, но тя не е на българите.

 32. Толкова внимание на едно комуне-диване, едва ли досега в живота му е имало такова признание към идиотизма му.

 33. Хм, в най-добрия случай е тролче – плащат му да пише под различни статии подготвени тъпотии.( Затова споменава “плащане” – всеки съди по себе си)
  Като е русофилче може би знае руски, макар че при неговата възраст не е задължително – ако не знае, да го учи и да попрочете малко руски сайтове – напр. Ехо Москвьi/ ха, нямам еръй на клавиатурата/, Дождь… Да чете и да МИСЛИ! Е, гьобелсово-путинската пропаганда е по-лесносмилаема…
  Трагично е, че у нас свободата на словото вече е по-малко от руската.

 34. Ферманът на султан Абдул Азис гласи:
  ОБРАЗ НА ВИСОКИЯ ЦАРСКИЙ ФЕРМАН

  Моята Царска воля е, щото всичките жители по държавата Ми и верни Мои поданици, да могат да помагат, доколкото им се пада на частта, на ежедневните ми Царски старания, които полагам за достижението до по-висока степен на образованието и за благоденствието на Държавата, и това, като те са и във вярата си, и във вероизповеданието си, и във всяко друго отношение винаги осигурени и спокойни, и като поминуват помежду си в любов и съгласие и с начин, който прилича на человечеството и съотечествеността.

 35. Илиянчо,
  Много умни хора ти написаха факти от историята на тази наша Прекрасна Страна България.
  А за” нейната освободителка” р…я , ако ти остане време, и потърсиш в блога на уважаемия Г-н Инжев ще научиш, кой точно е настоявал да бъде обесен нашето светило ЛЕВСКИ!
  Не е Султана на Турция , който е наредил диарбекир,
  а е с голямо ходатайство като руски посланик “негово преосвещенство , превъзходителство и др. пре…, граф игнатиеф”

 36. До Емилиян Георгиев

  Момченце, за такива като теб трябва да се отделят две клетки в Зоологическата градина с табели “Русофили”.

  Като водят децата да гледат животните, да ви гледат и вас покрай маймуните.

 37. С табели: “Местни руски павиани – русофили”

 38. Четеш ли, Емилиянчо? Четеш ли, ливадо недокосена, какво ти пишат останалите от блога на Иво ИНДЖЕВ?
  Схващаш ли с ограниченото си и извратено мислене, какво е разликата между НАС и ВАС?!
  Никой от колегите тук не пожела издевателства, физическо насилие над теб или /не дай, Бог!/ смъртта ти. Някои /непоправими оптимисти/ дори се опитват да ти помогнат някак си! Белким зацепиш и ти просветне! /всуе/
  Ето в това е огромната разлика! Ние уважаваме и обичаме ЖИВОТА! НАШЕ КРЕДО Е ПРАВОТО НА ВСЕКИ ДА ГО ЖИВЕЕ СПОРЕД СВЕТОГЛЕДА СИ, СТИГА ДА НЕ ПРИЧИНЯВА ЗЛО ДРУГИМУ!
  Вие – НАПРОТИВ!ИЗТЪКАНИ СТЕ ОТ ОМРАЗА!
  МРАЗИТЕ СЕБЕПОДОБНИТЕ!
  МРАЗИТЕ РАЗЛИЧНИТЕ!
  МРАЗИТЕ УМНИТЕ!
  МРАЗИТЕ ЗНАЕЩИТЕ!
  МРАЗИТЕ КРАСОТАТА!
  МРАЗИТЕ СВЕТЛИНАТА!
  МРАЗИТЕ ЖИВОТА!
  МРАЗИТЕ ПО ПРИНЦИП!
  Ваши идоли са мракът, бездуховността, насилието, кръвта и смъртта! ЖЕРТВАТА

  М

 39. е базова категория на тъпата ви, извратена идеология /ако изобщо вдяваш за какво иде реч?!/. Наричат я болшевизъм, фашизъм, комунизъм, тоталитаризъм и безброй други /евфем/изми! Всъщност, става дума за едно и също!
  Вие дори към кумирите си имате извратено отношение. Не питаете към тях искрени топли чувства, чувства на почит и уважение /за любов не говоря -тя ви е чужда “аб ово”/. Ако са живи люде изпитвате СТРАХ! Страх, който по повика на новия лидер е готов да се превърне в ОМРАЗА и да разтерзае падналия! Ако пък интересът диктува да се величаят герои от миналото, подражанието ви е пропито от ЛЪЖА И ЛИЦЕМЕРИЕ!
  Това са всъщност трите “кита” на които се крепи жалката ви същност:
  СТРАХ, ЛЪЖА, И ОМРАЗА!
  Адският огън, който подклаждайки ги ви изпепелява отвътре е съзнанието, че НЯМАТЕ БЪДЕЩЕ!

 40. Павианите не могат да приемат, че не са като другите. Опитът им чрез лъжи и насилие да сполучат в собственото себеутвърждаване води до куриозното “най”. И даже си вярват. Ама присъствието на това “най” предполага, че не са като другите; т.е. сами се изключват!
  Клетва!

 41. @ПАВЕЛ ТИНКОВ
  Като споменахте ‘лидер’, ще посоча казаното от Ю. Латынина: “В Красной армии была другая командная структура, которая позволяла командующим безнаказанно посылать десятки тысяч солдат в мясорубку, а самим распивать водку в штабной палатке с полуголыми бабами, чем, собственно, и обусловливалась пресловутая потеря связи командующих с войсками 22 июня. И только в Красной армии можно было сказать: ‘Дорасходуй живую силу, и отступаем на переформирование’, – это из воспоминаний отца Дмитрия Орешкина”.
  Впечатляващо падение!

 42. @Емилиян Георгиев

  Чети интервютата и публикациите на РУСКИЯ журналист Александър Невзоров за любимите ти руснаци и любимата ти “освободителка” Русия като не харесваш какво пише Иво Инджев :

  http://www.faktor.bg/kultura/artfaktor/64168-aleksandar-nevzorov-velikata-ruska-kultura-i-dusha-nikoga-ne-sa-sastestvuvali.html

  http://www.faktor.bg/kultura/artfaktor/64168-aleksandar-nevzorov-velikata-ruska-kultura-i-dusha-nikoga-ne-sa-sastestvuvali.html

 43. към ПАВЕЛ ТИНКОВ:

  И аз Ви свалам шапка за написаното!
  Искам само да добавя, че след колапса на СССР те вече нямат идеология, останали са им само трите “кита”!
  Бъдете здрав!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.