Кой опипва и изнасилва българската публичност с гузната си лява ръка

Борците срещу либерализма у нас изпаднаха във възторг от възможността да паразитират върху темата за бежанците в Европа и нейната грозна проекция, обобщена в заглавията тук като „масово изнасилване” на жени в новогодишната нощ в Кьолн. Особено самозадоволяващо им се вижда да обвинят не очевидните скотове, задявали жени на тълпи ( защото за нисшите същества това е характерно и феноменът с проявената от тях престъпна агресивност е в кръвта им) , а именно „либералите”, които били млъкнали пред тази очевидност, ясна на борците срещу либерализма също по рождение.

 

Самите германски медии , държавата и обществото занемяха пред предизвикателството, но да обясняваш на туземните ни борци срещу либерализма, че това стъписване е резултат не само от шока, но и от дългогодишните навици на медиите, държавата и обществото най-напред да научават фактите и след това да ги коментират, е като да очакваш от нашите мутреси да си признаят, че нямат нищо против да бъдат изнасилвани системно, но само от чичковци с парички. Как да ги накараш да проумеят, че в Германия важи правилото на светофара при опасност от катастрофа: спри, огледай се и тогава премини на тротоара на заключенията!

 

У нас катастрофата е сеир, който дава възможност за катастрофални заключения по адрес на врага, привиждан като безспорен виновник и осъден без съд и присъда- ако може направо на смърт.

 

В други случаи, когато им изнася, тези нашите пехливани се хващат за прословутото правило от римското право, съдържащо се във въпроса „ Qui bono?”, т.е.” Кой има полза?”. Не и сега. Защото отговорът е : крайно десните и чуждомразците. Така е обаче там, в Германия и в Европа, приобщаването към която институционално левите тук обичаха да си приписват като своя заслуга ( от Първанов, до Станишев). Сега обаче Путин диктува некролози за мечтаната от него смърт на обединена Европа и тази инструкция , като обикновено, има по-голяма сила в редиците на левичарството у нас от някакви си леви традиции и принципи.

 

Левите традиции и принципи в Европа застанаха на страната на бежанците, на мигрантите – както щете ги наречете, но на страната на по-слабия в този драматичен епизод от вечната сага на преселението на народите. Дори и след свинството с масовото опипване, довело и до две изнасилвания, стотици унизени жени и стотици грабежи на лично имущество, подкрепата за приемането на мигрантите в Германия не спада от традиционните 60 на сто и е монолитна сред германските левичари.

 

У нас същите, които не могат да обяснят залеза на социализма тук и по света, виждат в случая от Кьолн шанс да се нахвърлят върху либералните ценности на Европа с яростта на европейските крайно десни граждани и на кремълските пропагандисти. Те направо ликуват, че била замлъкнала мъждукащата в България общност от привърженици на либерализма ( някакви либерали от центъра на София, по израза на министър Москов от времето, когато рейтинга му надскочи този на Борисов заради антиромските му изказвания).

 

Разликата между левичарството, крайно дясното и руския шовинизъм, проповядван тук като висша форма на българския патриотизъм, днес е само в изразните средства. Ако зализаните борци срещу либерализма нападат либералните ценности като „отживели”, „ провалени” и с прочее относително кротки термини, то за побратимите им по манталитет от разклоненията на руския шовинизъм същото е формулирано с изкованите в Москва термини, като „либерастия”, „толерастия”, „еврогейство” т.н.
При всяка драма в държавите, които са неотразим магнит за българските бежанци от съветизираната България, либераломразците у нас стават от сития си сън на набедени борци за социална справедливост и расова чистота на българщинАта, протягат се доволно и започват с обобщенията , заклинанията и бабешките пустосвания на „либерал”, което им звучи като „канибал”.

 

Така беше след януарската кървава баня в Париж миналата година. Така е и с вълната от бежанци в Европа, уж провокирана от либералите на Запад и най-вече от либералните американци, които били създали главорезите от Ислямска държава, дето Путин щеше да ги обезглавява от въздуха, за да спре въпросната бежанска вълна и да ни спаси от злото, породено от съдружниците на либералите в Близкия изток.

 

И ето, че отново нещо чудесно за борците срещу европейския либерализъм им даде нова сила да живнат. Кьолнската драма- голяма, колкото местната катедрала!

 

Самите германци се оказаха стъписани от „приятелския огън” на приютените чужденци и реагираха на (не)културния сблъсък с бързината на хипнотизиран заек от фаровете на автомобил. На медии, политици, общество им трябваха дни, за да напуснат вцепенението и да го анализират, след което да реагират. Но у нас борците срещу либерализма нямат този проблем: веднъж надушили „кръвта” на либерала, не пускат следата.

 

Сега им е паднало да се обадят\ обидят лично, след като мълчаха, например, за изцепката на др. Кирил Добрев „ аз жените ги използвам за друго” ( в отговор на въпрос за евентуално оглавяване на БСП от жена) или след като от години се правят, че не забелязват, как техния Бойко гняви жени по площади и магистрали, като им тика в устата залци. За похожденията на същия или на приятеля му Първанов http://e-vestnik.bg/4473- нито дума!

 

Дреболия в сравнение с онова в Кьолн? Да, така е. Няма база за сравнение. Тук е прието да си биеш жената ( видно от последното проучване на общественото мнение по този животрещящ въпрос), но да си траем за това.

 

„Около една трета от жените в Европейския съюз са преживели физическо или сексуално насилие, след като са навършили 15-годишна възраст, а над една пета от европейките са станали жертва на насилие от страна на партньора си. Това показва изследване, проведено сред 42 000 жени на възраст от 18 до 74 години, живеещи в 28-те държави-членки. Изследването е направено от Агенцията на Европейския съюз за основните права и разкрива степента на злоупотреба, понесена от жените у дома, на работното място и в интернет. Данните за България показват, че всяка 4-та жена е била насилвана физически или сексуално от своя партньор.

Изводите от изследването показват, че 5 процента от анкетираните жени са били изнасилени, 11 процента са били подложени на сексуално насилие чрез имейли или есемеси, а 55 процента от тях са преживели сексуален тормоз на работното си място.”

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1227532

С риск да им дам повод да ме обявят за фашист ( нали трябва има срещу кого да се борят т.н. антифашисти, нуждаещи се отчаяно от фашисти за осмисляне на живота си) : оставете Германия на германците. Те ще се оправят с насилниците над жените там. Борете се със собственото си лицемерие на мутреси, които нямат нищо против един космат екземпляр да им позволява властнически да му пипат мускула на публично място и да се кикотят доволно, когато 10 години по-късно продължава да им се подиграва, че крякат около него като пуйки!

 

Оплаквач(к)ите на гроба на европейския либерализъм трябва да свалят най-напред чер(ве)ните си забрадки и замъглените очила, през които не виждат, че собственият им националсоциализъм се провали и в социалистическата, и в националистическата си част. Едва след това да хлипат за нарушените права и свободи на клетите европейци пред нашествието на черните забрадки и бурки. Защото те , европейците, ще се оправят с проблема, който наистина е голям, но не и непреодолим за обществата, който са отхвърлили и болшевизма и неговата разновидност националсоциализма.

 

 

 

18 мнения за “Кой опипва и изнасилва българската публичност с гузната си лява ръка”

 1. Човешко е да се държиш либерално към изпаднали хора в нужда, които бягат от война и деспот. Сегашните “бежанци” са от различен профил, тъй че не мога да се съглася, че трябва към всички да се отнасяме еднакво!

 2. Снощи гледах по телевизиите много и сърцераздирателни репортажи, как в един, повтарям, един блок в кв.”Овча купел” бил втори “Кьолн”- ни повече, ни по-малко. Една-две госпожи се оплакаха на репортери, че живеещи в съседство бежанци ги задиряли, освирквали, подгонвали. На простия въпрос- това на вас ли се слу

 3. Извинете за гафа, спря тока и не знам какво стана. Исках да кажа, че оплакващите се от сексуални посегателства жени до една не бяха лично потърпевши. На въпроса- от къде го знаят това, всички казваха- една жена от блока се оплака. ЕЖК- агенция. Как пък никой репортер не попита за името на тая жена, за да иде и лично да се увери в казаното.

 4. Тръгнахме пак да оправяме света, а пък гредата в своите очи не виждаме… А гредата е направо монументална, стърчи като Моча в окото ни. Ето данни, които видях в един друг форум и които пре-поствам тук. Ужасяващи са, особено в последиците си, за бъдещето, ако изобщо такова има, на тази територия:

  “От регистрираните в Търговски регистър субекти думата „Руска Федерация” се среща в 51415 фирмени досиета като гражданство на собственици или управляващи на тези фирми. Само на 30.09.2014 година са регистрирани осем нови дружества с такива собственици. На 29.09. – девет нови, на 26.09. – девет нови. Такива са темповете и в другите дни назад. Новорегистрираните хиляди фирми на руски граждани са основно в Бургас, Варна, Созопол, Царево, Ахтопол, Равда, Св. Влас, София. Шест от руските фирми са декларирали над 20 000 000 лв. годишен приход, както следва ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ АД – приход 7 639 339 000 лв (7 МИЛИАРДА 339 милиона или 10 % от БВП на България). Печалба – няма!!!!!!!!! За последните 6 години декларирания приход е 40 МИЛИАРДА ЛВ., но няма година, в която да са отчели дори една стотинка печалба. Вече са изхвърлили на улицата 15 000 българи, работещи в рафинерията. ТИТАН МАШИНАРИ АД – приход 80 333 000 лв.(80 милиона), печалба – само 798 000 лв. СОК КАМЧИЯ ЕАД – Едноличен собственик на капитала: ГРАД МОСКВА ЧРЕЗ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МОСКВА, ДЕЙСТВАЩО ЧРЕЗ СВОЯ ОРГАН ДЕПАРТАМЕНТ ПО ИМУЩЕСТВОТО НА ГР. МОСКВА приход 23 000 000 лв. (23 милиона лв.), печалба – няма. Заб. – тук съуправляващ е Станка Шопова – ЦК на ДКМС. ТРЕЙДНЕТ БЪЛГАРИЯ ЕООД – приходи 397 879 000 лв. (397 милиона лв) Печалба – 3 247 000 лв. или под 1 %. ПРОМЕТ СТИИЛ АД (в борда има руснаци и украинци) – приходи 441 000 000 лв. , печалба – НЕ!!! ЛУКОЙЛ БУНКЕР ЕООД – еднолична собственост на Руска Федерация. Дори в графата приходи резултатът е отрицателен, а за предни години при приходи от порядъка на 500 000 000 лв. печалба няма декларирана. За сравнение – ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ ЕАД декларира приход от 423 000 000 лв. и печалба от 201 000 000 лв. РОМФАРМ КОМПАНИ ООД (фирмата е българска) отчитат приход от 250 милиона лв. и печалба 154 милиона лв. При фирмите с деклариран приход между 5 и 20 милиона положението е същото. Общо 21 на брой. При проявен интерес ще публикувам списък с имената им и данните от счетоводните им отчети. Търговски Регистър е публичен и всеки може сам да провери. Руските фирми с годишен приход между 2 и 5 милиона са 20 на брой. Сред тях е и веригата Берьозка”. Деклариран приход за 2013 г. (добре, че има касови апарати, все пак) – 2 875 000 лв. Печалба – ха, сетете се сами? Сред регистрираните като чуждестранни представителства с приход от 5 до 20 милиона са три руски фирми, но отново нито една не е декларирала и една стотинка печалба. Към списъка прибавете и стратегическите предприятия като БТК, която стана руска собственост през 2012 г. БТК е декларирала приход за 2012 г. от 849 000 000 лв., но не е отчела и стотинка печалба. За 2013 г. все още не е декларирала печалба. Добавете към списъка и онези руски образувания, които са регистрирани чрез подставени лица (като ТИМ например) и ще видите, че цели сектори на икономиката ни, освен енергетиката са руска собственост или в зависимо положение от Кремъл – вътрешния въздушен транспорт, речно плаване, вестници, електронни медии, ТЕЦ- ове, пивоварни, цели курортни комплекси и огромен брой хотели, зърнобазите в Добруджа, чрез които се рекетират зърнопроизводителите и се контролира и цената на хляба, МОЛ-ове… Да изреждам ли още??? 30 % от икономиката на България е в руски ръце, а възвращаемост – ъ! Към сметката с ограбването на България прибавете и факта, че държавата плаща най-скъпия руски газ, почти двойно по-висока цена от страни в Централна Европа като Чехия, Унгария, Германия… Сещате ли се за каква корупция иде реч, за какъв целенасочен, планиран и дирижиран от Кремъл политически и икономически саботаж на икономиката на България иде реч. За каква руска гнусна ченгеджийница ?!?!?”

  Истината е, че сегашната икономическа и физическа (с присъствието си) окупация е много по-страшна от окупацията на сталинската армия, защото е инфилтрирана в сърцето на “българския” (все по-руски, обаче) социално-икономически и политически живот. И кой ще ни освободи от тази окупация, след като сами сме съдействали тя да се усилва?!…

 5. Изводът
  един е
  лъжите долу!!!
  сиктир на се сере!!!

 6. Бойко Борисов : “Вие гледате сериали всеки ден, по действителен случай, особено “От местопрестъплението: Маями“, така че не е нещо, което се случва само в България“ /no comment/

 7. Прекрасна статия Г-н Инджев! Мой съсед редовно налага жена си / приятелката си, но никой от съседите, включително и аз не реагираме. Виж ако чужденец, обаче посегне може би ще кажем или направим нещо. А за жената каква е разликата дали я насилва българин или чужденец, и единия и другия за нея са животни. Ненасилените жени и мъже, правят разлика, което е абсурдно от гледна точка на логиката. Така, насилените жени стават само повод за безсмислена омраза, от която извличат ползи разни отпадъци от ляво и крайно дясно.

 8. Уважаеми г-н Инджев,
  От години са известни забежките на Бойко Борисов, а похотливостта му не прави чест нито на него, нито на жените, попаднали в лапите му.
  Той използва служебното си положение, за да задоволява долните си инстинкти – и го прави вече 15 години.
  Защо, мислите, го напусна Цветелина Бориславова?
  И защо никой журналист не смее да го попита по-сериозно за това, което говори по адрес на жените?
  Вие дадохте пример с него, с Кирил Добрев, но има едно видео, което беше пуснато по бТВ и после… изчезна от архива, в което той казва на Ани Салич:

  “…Ако някой каже за една жена, че е умна, обикновено тя не е много хубава…”
  “…Аз не съм способен на страдание. В това отношение съм голям егоист. В смисъл, такъв, че.. Аз гледам така да подредя, че на мен да ми е угодно в живота. Така да подредя нещата, че да ми е добре на мен…”
  “…за децата ми не съм оставал време да ги гледам. Никога не съм къпал бебе, никога не съм го приспивал. Никога не съм го преобличал. Никога… не съм го водил на детска градина…”

  Вижте видето тук: http://boikob.blogspot.com/2009/07/blog-post_20.html

  Вие и Вашите читатели сами преценете дали това е нормален човек или не. Особено Вие, който имате, доколкото е известно, 3-4 деца, Вие какво мислите за такъв човек?

 9. До Бойко. Благодаря и за инфото и за видеото. По същество не казвате нищо принципно ново но конкретиката винаги е по-въздействаща отколкото и най-добрата квалификация.
  За протокола, Иво има 5 деца.

 10. Извън темата, добавка към СТАМБО в 16:59

  Неофит се опложда с руски медал при всеки прием в руското посолство:

  ПРИЕМ при исаков за 9-ти юни
  http://clubz.bg/19513-patriarhyt_simeon_i_ovcharov_na_priem_v_posolstvoto_na_rusiq
  МЕДАЛ:
  http://epicenter.bg/article/Patriarh-Neofit-s-medal-ot-Doma-na-Moskva-v-Sofiya/75872/2/0

  ПРИЕМ при исаков на 22-ри декември http://rus.bg/obschestvo/89-obschestvo/14060-v-posolstve-rf-v-sofii-proshel-priem-po-sluchayu-novogodnikh-prazdnikov – и те ти МЕДАЛ
  (http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1543154)

  Очаквайте къснопролетната българска продукция: ‘ЧИЙ Е ТОЗИ КАЗАЧОК? ЧИЙ Е ТОЗИ НЕОФИТ?’

 11. Да, ние сме писали нееднократно за отношението на “премиера” Борисов към жените. Както и за какво ли не още през последните десетина години.

  http://boikob.blogspot.com

  Полза – никаква, освен тази, че десетките хиляди са наясно с неговите недостатъци.

 12. Всичко в тази статия е казано изключително конкретно и изчерпателно. Едва ли има какво да се добави по темата. Съгласен съм с мнението на Инджев!

 13. Едва ли могат да се измислят по-точни думи, които да демаскират фалшивото надсмиване над бедните Германци от страна на големите мачовци и техните мутреси! Истинска наслада е да се чете публицистика, която поставя точно пръст в раната, която уж не съществува, уж всичко ни е наред, уж сме европейци, уж… Поздравления!

 14. А кой има интерес от всичките атентати – с бомби, куршуми и тълпи в сърцето на Европа, включително и свалянето на самолет в Египет? Не се ли случва всичко това след санкциите на ЕС заради Крим, и срива на петрола?

 15. Проблема на българите е че живеят от и за чуждите драми, а не виждат своята, заради това нямат и решение на собствените си проблеми.

  От доста време живея в Германия и забелязвам как българските медии с голяма охота забавляват публичността там с чуждите проблеми, като тези тук в Германия. Само че така както дявола чете Библията – никога не споменават за същността на проблема, винаги изопачават истината както им е угодно(=поръчано) и винаги в най-черни краски. Опорната точка е >За ЕС или само лошо или нищо<.

  Вземете за пример този случай за насилие на жени тук – за мен това си беше една дирижирана провокация и на повечето хора тук им е ясно че е така. Заради това и повечето медии тук призовават да не се лепят етикети на цели малцинства защото поръчителите точно това целят – да чернят наред всичко в ЕС, също както и българските медии. Само че политиците в ЕС (слава Богу!) не са толкова първосигнални като тези в България и хората тук знаят да съберат 2+2. Заради това и сметките им излизат, за разлика от населението в БГ, което сега като в транс повтаря мадийните мантри които са им наляли в главите черните станции там, а не вижда че мутри, олигарси и продажни политици го опраскват по три пъти на ден, 365 дни в годината.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.