Разследват за изнасилване туземен подмазвач на Путин

Разследват бившия кмет на Стрелча за изнасилване

news.bg

 

Полицията в Стрелча разследва сигнал за изнасилване на непълнолетно момиче. Читател на News.bg съобщи, че снощи в хотел в Стрелча бившият кмет на града Иван Евстатиев е изнасилил 16-годишно момиче, което по-късно е прието в болница в Пловдив. Евстатиев е арестуван, пише читателят в сигнала си до медията.

По случая в районното управление бил задържан 56-годишен мъж от Стрелча и се води разследване.

БНР допълва, че близки на момичето твърдят, че изнасилването е станало в хотелска стая. Самият Евстатиев обаче бил заявил, че не става дума за сексуално насилие, а за доброволен акт. Момичето е ученичка. Тя е била приета в болница, но по-късно е освободена за домашно лечение.

Евстатиев в момента е декан на земеделски колеж. Той е и бивш кмет на Пазарджик.

Окръжният прокурор на Пазарджик Васил Малинов е потвърдил информацията пред „24 часа”. Източници твърдят, че Евстатиев е поканил момичето в хотела. Сексуалното посегателство било извършено, след като компанията изпила голямо количество алкохол.

По информация на изданието, майката на момичето е била секретарка на Евстатиев, докато е бил кмет на Стрелча. Това била причината той отлично да познава момичето.

По данни на полицейски източници при направения на момичето медицински преглед следи от насилие не са открити.

 

Прокуратурата повдигна обвинение на Иван Евстатиев за изнасилване

Topnovini.bg

Неделя, 17.01.2016

Бившият кмет на Стрелча Иван Евстатиев е задържан за 72 часа с прокурорско постановление, съобщиха от Районна прокуратура – Панагюрище.

Евстатиев е привлечен като обвиняем за това, че на 15 януари 2016 г. в хотел “Стрелча” в град Стрелча се е съвкупил с лице от женски пол, ненавършило осемнадесет години, като го е привел в безпомощно състояние – престъпление по чл. 152, ал. 2, т. 1 във вр. с ал.1, т. 3 от Наказателния кодекс.

Пострадалото от престъплението 16-годишно момиче е разпитано пред съдия от Панагюрския районен съд в присъствието на психолог. По делото до момента са проведени разпити и на други свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, както и химическа експертиза за установяване концентрацията на алкохол.

На местопрестъплението е извършено претърсване и изземване, при което са иззети множество веществени доказателства, които също ще бъдат обект на експертни изследвания.

Междувременно в жители на Стрелча излязоха днес на протест в знак на възмущение срещу деянието и с настояване Евстатиев да подаде незабавно оставка като общински съветник.

 

Коментатор в един от форумите в интернет пита „ от коя партия е това животно”.

ivo.bg отговаря : от партията на онези, които се подмазват на Путин. Ето предстаителен списък и свидетелство от мястото на събитието при откриването на паметника на Жуков в Стрелча от Евстатиев:

“…кметът на община Стрелча Иван Евстатиев и подчерта, че паметникът е изграден изцяло и само с доброволни дарения.

https://i0.wp.com/pa1.bg/wp-content/uploads/2015/05/DSC01499.jpg?w=825
Сред гостите бяха народния представител Димитър Димитров, Янаки Стоилов- заместник- председател на 43 Народно събрание, областният управител Трендафил Величков, Илия Кузмин- аташе на посолството на Руската федерация, Евгения Суслова- прессекретар на посолството на Руската федерация, Максим Чередниченко- помощник на военния, военновъздушен и военно морски аташе при Посолството на Русия, Виктор Авдеев- Военен, военновъздушен и военно морски аташе при Посолството на Русия, Официална руска делегация от побртимения на Стрелча град Есентуки- Андрей Задков /заместник- председател на Съвета на град Есентуки/ и Юрий Ивахник /депутат на държавната дума Ставрополския край/ представители на Международна обществена организация „Българска асоциация Витязи- Хан Аспарух”, актрисата Виолета Гиндева, Милен Чакъров- заместник- председател на Национално движение „Русофили”, генерали и почетни граждани на Стрелча.
Протойерей Стефан Табаков,  свещеник в храм- паметник „Св. Архангел Михаил”, освети бюст- паметника на маршал Жуков”.

Петата колона ни наказва празнично и в аванс за провала на Путин

 

27 мнения за “Разследват за изнасилване туземен подмазвач на Путин”

 1. Сезирам СЕМ
  Днес, 17.01.2016г, към 23.30 часа по “ВТВ” завърши игрално-документален филм за живота и борбата на Лех Валенса. На три места забелязах, че превода липсваше и то не за едно изречение, а цели диалози отнасящи се за СССР бяха пропуснати.#Кой ги прави тези намеси ?
  П.С. Очаквам отговор тук, с извинение и почит към домакина!

 2. По темата-ДГД! Какви са тези первезни изроди и никак неслучайно на всичкото отгоре пут.инофили обитаващи нещастната ни територия.
  А да видим сега докъде стигат (издържат) топките на цацацурата.
  Сега, нещо “странично”. Скоро открих за себе си с помощта на тукашен коментатор страхотен украински сайт argumentua.com с невероятно качествен исторически раздел. Разбиващ на пух и прах всички съветски митове. Вижте как безостатъчно попилява гордоста на не едно поколение совоци, първопроходството им в космоса Гелий Малкович Салатхудинов .

  http://argumentua.com/stati/fiktivnaya-strana-kak-stalin-perepisal-russkuyu-i-sovetskuyu-istoriyu

 3. Ха-ха-ха…

  Като виден русофил и поклонник на маршал Жуков, др. Иван Евстатиев просто е постъпил с девойката като истински червеноармеец.

  Паплач мръсна, сган червена – преди 71 години изпълзя от землянките и затворите. Само там ти е мястото!

 4. Др. Евстатиев бил Декан на Земеделски колеж – мале, мале… Предлагам на Районна прокуратура – Панагюрище да провери и там как е положението.

 5. Те,другарите,тея нещица най-ги могат!
  Да хапнат,да пийнат,да *бнат,да краднат,да измамят,да убият некой народен враг и так далее.
  НО днес руския петрол сорт Уралс вече е…28.54$,като за кратко беше 27 и малко$ за барел,раиш ли!;)
  Руснаците продължават да стават все по-богати в изражение на рубли-USD/RUB=78,EUR/RUB=85,като очакванията са доларчето да се изправи срещу цели 100+ рубли.Ех,живот здравей,здравей,какво ще ги правят мужиците толкова рубли направо не знам?! 🙂
  Да не говорим,че най-големия руски банкер Герман Греф,шеф на най-мощната банка в русия Сбербанк,направи милото изявление,че:

  “Ерата на петрола приключи, Русия е сред неудачниците, заяви водещ руски банкер”

  http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/01/16/2687032_erata_na_petrola_prikljuchi_rusiia_e_sred/

 6. Този е съвсем бръмбаровиден тип, както ги описва Оруел. Сигурно е опъвал майката, докато му е била секретарка.Ще му дадат условна присъда, като на оня изнасилвач Тодор Славков. Дори да е опиянил жертвата и да не е изнасилване, това си е чистак-бърсак педофилия. Бас държа, че ще се откупи щом е русолизец. Ще изкарат момичето виновно, както в случая с оня руснак шампион по фигурно пързаляне, дето пиян блъсна младежи във Варна. Тогава осъдиха жертвата!

 7. Чудесен текст правещ на 5 копейки (по днешният курс) лилипут.ин и ко.
  Не знам нали коментаторите тук разбраха, че джуджи1, 1(Един) ден преди официалното обяване на ебола от СЗО в “ликвидация”, гръмогласно обяви, че в раззия е измислено и регистрирано лекарство против болеста.
  Боже, колко ватнишка мъка има по света, Боже!
  http://censor.net.ua/resonance/369202/ebola_sestra_moya

 8. 24-ти май вече е утвърден законово в Румъния като Празник на българския език

  Въпрос към русофилистичните боклуци: Мама ви Раша кога го е направила? Или нема никога да го направи защото е Руслямска държава

 9. Ето го в пълният МУ блясък гуруто на первезният изверг от фотото.
  Who is Mr. Putin?

 10. На тъп кол и ръждив синджир скота мръсен!

 11. Аз пък се чудя на правните бездушни термини. Какво ви говори тази квалификация “лице от женски пол, ненавършило осемнадесет години” ??

  Можеше да е поне Гражданка с което да се наблегне, че момичето е Гражданин на цивилизована държава а не просто лице от женски пол. Не знам как е в другите държави но това звучи много фашистко и комунистко. Или поне човек да и казваха … И после чакаме милиционери, съдии и прокурори па и лекари, да заплачат за несправедливостите в държавата. Тях още от университета ги учат на абстрактно възприемане на света. Не трябва ли поне една година да изпълняват хуманни мисии някъде по света, за да се научат на мъдрост и човещина ?? Това трябва да е задължително условие за всеки обществен служител (от милиционер до депутат и съдия). Както и за кметовете. Може ли такова варварство и такава свинщина към деца?? Тия кметове в църквата за какво палят свещи ?????

  Преди година в лечебницата на малък град, една жена ми се оплака, че местния доктор решил да я излекува като и … отреже крака. Горката жена успяла да избяга от болницата но доктора не се отказал. Извикал Полиция да я арестуват и да и отреже крака насила, защото тя не разбирала и иначе щяла да умре. В кой вестник го написахте това “журналисчета” ?? В никой!!! Жената, която между впрочем 20 години е работила като санитарка, едва се оттървала и след това се излекувала в общинска болница без да и режат крака. А касапите продължават да “лекуват”, “ръководят”, “законотворстват” и т.н.

 12. “Евстатиев обаче бил заявил, че не става дума за сексуално насилие, а за доброволен акт. ”

  Искрено се надявам ,че няма да има пълен обрат в случая и се окаже,че всъщност кмета е изнасилен.

 13. КАСАПИНЪТ ЖУКОВ
  Ако сте забравили кой е Жуков, ще припомня: един от най-кървавите сталински пълководци, виновен за безсмислената смърт на милиони съветски войници. Жуков ръководи настъпателни операции, само когато има пет- или шесткратно превъзходство в сили и средства. И винаги иска още дивизии, танкове, артилерия. В България подобно военно „изкуство” се нарича „коч-маньовър”. Сред военните специалисти няма съмнения, че Берлинската операция, ръководена от Жуков, е не само последната, но и най-бездарната в цялата война между СССР и Германия. За да изпревари войските на САЩ и на Великобритания, Съветската армия предприема фронтална атака срещу укрепените в столицата си хитлеристи и жертва 500 000 свои бойци.
  На съвестта на Жуков тежат разстрелите на хиляди съветски войници, чиито единствен грях е отстъплението пред превъзхождащия ги по организация и боеспособност, а не по численост противник. Вина за първоначалния хаос през 1941 г. и за дълбоките пробиви в съветската отбрана носи цялата паплач генерали и комунистически дейци, които така и не се научват да воюват и да ръководят държавата.
  По-късните победи над вермахта са спечелени от Незнайния воин, от милионите безименни запасняци, цивилни мъже и недообучени младежи, които заменят „несъкрушимите и легендарни” бойци от 1941 г. Понеже „несъкрушимите и легендарните” са убити или пленени. Понеже само през първите четири месеца на войната попадат в плен 3 800 000 (три милиона и осемстотин хиляди!) съветски офицери, сержанти и войници – целият кадрови състав на Червената армия, която е обучавана да води „освободителна” война в Европа и да осъществи „световен поход срещу света на капитала” от стратези като Жуков и сие.
  В началото на юли 1941 г. Сталин се готви да удари Германия и съсредоточава около западната си граница невиждани количества войски и сили. В съветските щабове никой не мисли за отбрана, не разработва отбранителни операции, не обучава войниците си да се отбраняват. Ала германските генерали не пасат трева…
  „До войските на Ленинград. Бойна заповед. 17. 09. 1941.
  …заради това, че са изоставили посочения рубеж без писмена заповед на Военния съвет на фронта и армията, всички командири, политработници и бойци да се разстрелят незабавно.
  Командващ войските на Ленинградския фронт
  арм. ген. Жуков
  Член на Военния съвет, секретар на ЦК на ВКП/б/ А. Жданов
  Началник-щаб на ЛФ ген.-лейт. Хозин”
  Шифрограма № 4976: „Да се разясни на целия личен състав, че семействата на предалите се на врага ще бъдат разстреляни и че след завръщането си от плен те също ще бъдат разстреляни. Жуков.”
  Взимането на мирни граждани за заложници е военно престъпление. Взимането на близки на собствените ти бойци като заложници и особено убийството им е престъпление, за което още не са измислени морални и юридически квалификации. „СТРОГО СЕКРЕТНО. ЗАПОВЕД
  До войските на Ленинградския фронт № 0040 19 септември 1941 г.
  Военният съвет на Ленинградския фронт ЗАПОВЯДВА на командирите на частите и на Специалните отдели да разстрелват всички лица, които захвърлят оръжието си и се оттеглят от бойното поле в тила…
  Командващ войските на ЛФ арм. ген. Жуков
  Този строго секретен документ е публикуван през 2001 г. и фалшификаторът Жуков не е предполагал, че подлата му жестокост все някога ще излезе наяве. И затова е лъгал на воля, че не бил участвал в репресии, че милеел за войника, че спасил Ленинград. Всъщност Жуков прекарва в обсадения град само три седмици. И основната му дейност е да организира разстрели. На свои.
  През 1939 г. Жуков 104 дни командва съветските войски при езерото Халхин Гол в Монголия. По негова заповед тогава са разстреляни 600 бойци. По шестима на ден. За награди са предложени 83 души.
  „Жуков предложи Москва да се предаде и това щеше да стане, ако не беше Сталин.” Главен маршал на авиацията А. Е. Голованов
  „Жуков е опасен и дори страшен човек… 30 години работя с Жуков. Той е властен, деспотичен, безмилостен човек…Виждал съм с каква невероятна грубиянщина се отнася Жуков към много хора, включително към наистина изключително волеви хора.” Маршал на Съветския съюз Р. Я. Малиновски
  „В мемоарите си Жуков силно преувеличава ролята си във войната, като се представя едва ли не за единствения талантлив военачалник в СССР.” К. А. Залеский
  „Жуков е бракониер по отношение на руския народ.” А. Варламов
  „Като човек Жуков е невероятно тщеславна и властна личност.” Маршал на Съветския съюз В. Д. Соколовски
  „Жуков разстрелва цели отстъпващи наши батальон. Също като Ворошилов, той не тръгва с пистолет в ръка да поведе бойците, а разполага картечници – да стрелят по отстъпващите, по своите.” Главен маршал на авиацията А. Е. Голованов
  „Ценяха се и се повишаваха само така наричаните „волеви” началници. С този термин се определяха командирите, за които се знаеше, че където и да са и каквото и да командват, всичките им подчинени ще се страхуват от тях и ще ги мразят. Класически примери са Жуков, Ерьоменко и Конев.” В. Батшев
  „Историята на Страната на съветите е пълна с най-гнъсни тайни и нелепици, които, ако ги погледнем отблизо, се превръщат в ужасна, но правдива картина.” Виктор Ковалчук
  „Правдивата история” на Великата отечествена война е фантастична композиция от лъжливите мемоари на Жуков, изцяло фалшивите романи на Стаднюк и филмите на Озеров.” Анатолий Тарас

 14. По фронтовете, където се появява Жуков, е измислен “терминът” ППЖ – “походно-полева жена”. Самият Жуков и прислугата му са си избирали по някоя хубавичка радистка или друго момиче с униформа и са ги ползвали като сексуални робини. Жертвата не е имала право на избор, понеже е рискувала да се окаже в наказателен батальон на първа бойна линия и без оръжие. Извънбрачните деца са били убивани или давани в домове за сираци
  Голям стратег, голямо нещо!

 15. @ SIMEON | ЯНУАРИ 18, 2016, 10:36

  А защо да го прави (Русия), след като И У НАС 24-ти май официално се нарича “Ден на българската просвета и култура и на СЛАВЯНСКАТА (!?) писменост”?

  Русия чрез българските си помагачи-майцепродавци ни ограбва не само директно (икономика), исторически и цивилизационно, но и културно.

 16. Към Сарданапал:

  Точно така…Обърнете внимание , че в чуждите публикации за руската намеса в Европа ( в. Дейли Телеграф, в. Романия либера и т.н.)се описва ситуацията във всякакви европейски страни, подложени на руска пропагандна и шпионска атака, но не и в България. Защо? По същата причина: тук от съветски войски нямаше нужда, надзирателите на съветския колониализъм бяха натискащите се за тази роля туземци. Така е и днес. Поради което чуждите наблюдатели не си хабят мастилото да обясняват произхода на топлата вода и топлата връзка по линия на “дружбата” в България.-

 17. Професор Александър Цанков го е казал много правилно: “За комунетата – ако го видиш гладно – нахрани го, голо или босо ако е: облечи&обуй го,но ако вземе да иска власт БИЙ го като маче у дирек да не си помисли даже втори път”

 18. ИВО ИНДЖЕВ | ЯНУАРИ 18, 2016, 14:07

  Което показва докъде (ние, българите) сме занемарили страната си и колко много работа ни чака:

  * датата на националния ни празник – 24 май, 6 или 22 септември, ако щете дори и 13 юли, все едно, но в никакъв случай сегашното менте 3 март;

  * обявяването на 24 май за “Ден на българската писменост и култура”;

  * включването на българската азбука (една от само трите в Европа) в Списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство (Бокова-а-а?!);

  * преименуване на най-големия храм в България;

  * демонтиране на МОЧА и Альошите.

  Това нас ни чака, приятели!

  Само един Иво и спорадичното обаждане на няколко други гласове не стигат – така пролет няма да дойде.

 19. Богдан Кримски-Атлантически

  Не сме забравили, драги Богдане кой е извергът жуков -както се оказва- абсолютен бездарник като военачалник.
  Книгата на ВИКТОР СУВОРОВ блестящо документира “качествата” на жуков, а “Тя се казваше Татяна”- лакомията му за власт и облаги.

  http://www.fakelexpress.com/books/siankata_na_pobedata.htm

 20. Възниква тук отново въпросът за инплантираните комунисти във всички учебни заведения на България. Там агитационната проруска война не е спирала след 1990 и облъчването на ученици и студенти с проруска и тодорживковска пропаганда е считано за нормална практика. Основната задача на ДС(КГБ) беше и си остава овладяването на икономиката, образуванието и силовите структори ( на диктаторската държава са нужни бедни немислещи личности). Матрицата за подмяната на старата социалистическа доктрина със ограбителско-социалистическа включва русофилщината, като това е гаранция че, “големата майка- матушката” ще помага с каквото може. Аз, на това му казвам – подмяна на “диктатурата на пролетарията” с “диктатура на милйционера пехливанин” ( например ГЕРБ, ДПС, Атака, БСП….)

 21. Това не е първи подобен подвиг на този примат от редовете на столетницата. Ако се не лъжа, по време на първото правителство на Негово мадридско нищожество Симеон Борисов Фердинандов, го уловиха, че доставя непълнолетни български момичета на международни гости на община Пазарджик (предимно от рАЗИЯ и Беларус). Тогава не можа да иде да търка пандизчийските нарове с края на гърба си, защото НЯКОЙ плати доста на момичетата и те почнаха да оттеглят показанията си.

  Този път обаче май няма КОЙ да плати, а и рублата се срина под 85 RUB за евро, а петролът – под 29$ за барел. Нищо, по неписания пандизчийски кодекс на честта изнасилвачите се ползват с особено “внимание”, тъй че на др. Евстатиев му предстоят много мигове на кеф и популярност. Дай Боже на всеки комуно-милиционерски примат в Милиционеристан!

 22. За мен в случая – като жена – ще ми бъде важна реакцията/поведението на майката на изнасиленото – без всякакви съмнения, както си правя извод – ДЕТЕ (според педагогическите квалификации). Защото не искам да вярвам, че в моята Родина – България – положението е (също)толкова безизходно в това отношение, колкото в “освободителката” ни, и по-точно, с майките, които са принуди/заплашени да мълчат за убитите си деца: Курск, Източна Украйна, а преди това и много друга де…

 23. А сега да видим и чуем позицията на същия този протоерей от БПЦ, дето е богопомазал делата на БСП кмета-изнасилвач. Неговата партия брутално изнасилва цялата ни нация в продължение на 70 г., включително и църквата, та и сега не е чудно да си замълчи пред един индивидуален вандалски акт…Е, сега е наред морала на правосъдието или юмрука на народовластието…

 24. По-горе пропуснах текста към сцената на изнасилването:
  ‘Руски стихове в изпълнение на деца от детската градина в Стрелча, откриване на бюст-паметник на маршал Жуков в Стрелча, 2 май 2015 г.’

 25. Към ЙОЦО: (извън темата)
  Очевидно визирате шампионът по фигурно пързаляне на двойки Максим Стависки, комуто бе позволено безпрепятствено да напусне България и да се покрие в Русия. С партньорката си Албена Денкова бяха разделени известно време, после отново започнаха участия в спектакли и шоута на лед извън България.
  Отдавна не бях чувал да се споменава името му, но ето, че отскоро – месец може би вече тече рекламна кампания по БНР (“Хоризонт” най-вече), Дарик радио и др. за поредния грандиозен руски спектакъл на лед в София, в който едни от участниците е и тази двойка шампиони. Нямам нищо против подобни спектакли, но съм категорично против участието на гореспоменатия Максим Стависки в това представление на българска земя. За мен той си остава един “убиец на пътя”, който беше покрит от властващите у нас русолюбци и избягна затвора! Въпреки всеобщото възмущение на честните хора у нас! Не би трябвало да му се разрешава на този да стъпи у нас,а камо ли да участва в шоута! Срам!
  Предлагам да не се мълчи по този въпрос!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.