Руската окупация на Русия

IMAG0717

НА СНИМКАТА:  НИКОЛАЙ КОБЛЯКОВ НА бул. “ВИТОША” В СОФИЯ ПРЕЗ ЕСЕНТА НА НЕГОВОТО ОСВОБОЖДАВАНЕ СЛЕД МОСКОВСКИЯ МУ ПОРЪЧКОВ АРЕСТ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2014

Русия е сравнително нова държава на картата на стария континент ( и азиатското му продължение)

Тази негостоприемна за чужденци територия никога не е била окупирана ( напълно и за продължително време- нашествия е имало, но не и чужда

Монголските завоевания не се броят. Не е имало Русия тогава в днешния смисъл. А и московските князе, като Александър Невски ( наложен като  златен православен похлупак на българите в центъра на българската столица), са били колаборационисти с азиатските завоеватели. Бъдещата Рус(ия) възприема и практикува до ден днешен тяхната система на управление, подчиняваща личността на личната власт на владетеля.

Днес обаче Русия е окупирана от руснаци. Напълно. Без остатък. Тезата е на Николай Кобляков, руски беглец от руската окупация, който сравнява периода на германската окупация и днешната руска ситуация.

http://pavelnik.blogspot.bg/2016/01/blog-post_17.html

5 мнения за “Руската окупация на Русия”

 1. Чудесен текст!

  (И) колко до болка позната окупация.

 2. Кратко, точно и ясно!
  Освен, че “Бъдещата Рус(ия) възприема и практикува до ден днешен тяхната система на управление, подчиняваща личността на личната власт на владетеля.”, днешна Русия наследява от монголците и средновековния азиатски манталитет.
  Че човекът и човешкия живот са едно нищо и че всички съседни земи и държави подлежат единствено на завоюване /”освобождаване” от какво?/, присъединяване и разграбване.

 3. Че този,в центъра ни,с-у хотел Радисън,
  е” освободител”,не защото нас е освобождавал,а защото “руската”,измет,еосвободил от
  “Крепосничеството”.

 4. Ето къде ще върне руснаците путин със сегашната си политика.Лошото е ,че и у нас има доста мераклии/по една или друга причина/,ние да ги последваме.http://skif-tag.livejournal.com/2007486.html

 5. Черквата Василий Блажени в Кремъл, Москва и мавзолеят Тадж махал в Агра, Индия много си приличат. Забележителни паметници на монголската архитектура. Първият е построен в средата на XVI век, а вторият – в средата на XVII век.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.