Пролетарии от всички страни, емигрирайте ( в Русия, където ще се почувствате богати)

Обръщение във връзка с преобръщането на палачинката в съотношението на рублата спрямо лева.

 

Братя и сестри русофили, сега е моментът за емигрантска вълна от България към Русия. Излиза адски изгодно.

 

Разбирам защо не сте консумирали с краката си любовта към своята матушка. Просто беше много скъпо – любовта си е любов, фанатизмът си е фанатизъм, но сметките са си сметки. Ето защо нито един от вас не е емигрирал в най-богата ресурсно, най-голямата по територия и най-миролюбивата окупаторка на света.

 

Същевременно близо 2 000 000 ( два милиона) български предатели с еврогейска и соросоидна ориентация избягаха от съветизираната България на Запад защото не могат да оценят колко готини неща е направил СССР за България, осеяна от заводи за бронетранспортьори и прочее производства, годни за подаръци за третия свят в общата му борба с втория срещу първия (по развитие във всяко едно отношение).

 

Ето че дойде звездният, направо петолъчният ден, когато упражнението по емигриране от тясната България в безбрежните простори на матушката поевтиня до символични стойности.

 

Един български лев удари днес 45( ,7043443) руски рубли.

 

Връщаме се към символика от времето, когато СССР се разпадаше , а по площадите хората припяваха „45 години стигат”.

 

45 рубли стигат ли за един лев  или ще чакате още да поевтинее емиграционният ви нагон? Не е ли време да покажете солидарността си на истински братушки и с лична саможертва, подкрепена от силния лев в джоба, да върнете всички добрини на СССР и неговото днешно подобие Русия?

 

 

Ну, хорошо. Не ви се рискува чак толкова европейското мизерно благо в оплакваната от братушките ви бедна България. Ами поне хващайте тогава влака (не онзи с конските вагони, с които Сталин изселва ВСИЧКИ българи от Крим като врагове ) и заминавайте на културен туризъм в държавата , чиято култура ( европейска, чудодейно прихванала се на като такава на враждебната руска обществена почва) е единственият ви аргумент в споровете за ориентирите на България и българите.

 

Не искате и това? Ясно. Чакате матушката да дойде тук и да ви освободи от еврогейското иго, което ви гарантира 1 към 45 превъзходство срещу руската рубла, поевтиняла до нивото на бедна метреса като корупционно разплащателно средство в разпродаването на българския интерес.

 

Този път обаче не сте познали – вече нямате мълчаливата подкрепа на Запада, оказана на съветското изнасилване на България като наказание за грешния й геополитически избор през първата половина на миналия век.

 

Пролетарии от всички страни, не чакайте пролетта, емигрирайте (докато в Русия не са започнали гладните бунтове, сред които ще се окажете отново врагове, нарочени за депортиране по концлагери и азиатски пущинаци)!

12 мнения за “Пролетарии от всички страни, емигрирайте ( в Русия, където ще се почувствате богати)”

 1. И обратното е забавно – една рубла струва ДВЕ стотинки!

 2. Хааа-ха-ха!!! Путинофилните комунопитченца ще се нас*рат от безсилна /за щастие/ злоба!

 3. Това е само началото.
  Тече обратното броене.
  Тик-так, тик-так …

  Брент – $30 за барел;
  Урал – $20 за барел;
  Господин В. Петков, ако все така върви, след време няма да може “обратно” – ще се наложи да цепите стотинката.

 4. Г-н Инджев, мисля че във второто изречение след картинката “45 лева стигат ли за рубла”, трябва лева и рублата да се обърнат и да стане “45 рубли стигат ли за лев”.

 5. ВЕЛИКО!
  Иво, вчера лилипут.ин покани и евреите от Европа (експлоатирайки страховете на някои от тях, мними, преекспонирани или истински) да населят матушката. Въобще, юруш на маслините (турски), оп-па, грешка, санкционирани са, на де, що се бара русофил в матушката.
  Имам, по-скоро имаХ няколко приятели, антикомунисти и антисъветчици по съвместителство по байтошово време. Не можех да взема думата от тях. Макар че, и по него време, благодарение най-вече на “черните станции” бях с “пъти, пъти повече” информиран за истнската същност и на комидеологията и на сесесере-то. Сега са пут.инофили, че наистина не се траят. Остана само един, базиран в масква. Дебна го на скайпа, ама нещо се крие, да го помоля да ми смени спешно 10-тина хилки евраци. Та и аз най-сетне да се изживея кат милионер. Па било и в дървени рубли.
  А сега, две препечатки, още два “нежни” пирона в ковчега на путиновата раззия.

  http://rusmonitor.com/putin_sobchak.html

  http://fayno.in.ua/post/13jan2016/history/115-pozornye-mify-rossii-otechestvennaya-voyna-1812-goda.html?utm_source=news_media&utm_medium=inner_teaser&utm_campaign=pozornye_mify_rossii_otechestvennaya_voyna_1812_goda

 6. През Средновековието европейските алхимици няколко века неуспешно се опитват да създадат в лабораториите си хомункулус /на лат. буквално “малко човече”/. Но не успяват.

  Те не успяват, но алхимиците от тайните лаборатории в подмосковието успяха и го създадоха. И не само го създадоха, но му дадоха и цялата власт. Хомункулусчето се оказа много способно – за три петилетки води няколко войни, причини безброй злини и досъсипа всичко във владяната от него територия. И като не остана нищо вече за досъсъпване, сега предстои то да изчезне по чудодеен начин.

 7. Като дете четях стари списания на майка ми *Икономия и домакинство*,*Модерна домакиня* и се чудих на призива ,който съм запомнила до сега -*Помогнете на гладуващите в Поволжието*.Какви бяха тези гладуващи и защо ,разбрах чак на зряла възраст.Да не започнем пак да събираме помощи.

 8. Според мен пък ще стане точно обратното. Ще има втора емигрантска вълна от Русия към Запада. Трябва обаче да се вземат сериозни мерки. Ще пускаме само млади рускини със дълги бедра за компенсация.

 9. Да бъдеш милионер в Руслямска държава скоро ще е задължително. А като стaне Марко Рубио президент,а нефта под 20 долара за барел……..

  Само че този път нормалния свят НЕ бива да им помага без нов Нюрнбергски процес

  А нашите русофилистици – до един в мамаша им Раша без право на връщане обратно

 10. Втората студена война май ще се окаже твърде кратка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.