Крясъците от с(к)ептичната яма канонизират, вместо да демонизират Плевнелиев

Правдивите, напълно достоверни, повече от реалистичните в тяхната очевидна сензационност коментари за президента Плевнелиев като протеже на един мой съименник имат нужда от освежаване в светлината на най-новите събития. Необходимо е пълно разобличаване на този никаквец, тази нула, паднала дори под нулата в своята мекушавост, неадекватност и цялостен политически провал. Понеже прекалено много го щадят от кръга на медиите, (под)купени н.в. Пеевски, ще се заема със задачата да разкрия дълбочината на злодейския му образ.

 

Появилият се вече доклад на ЕС за състоянието на съдебната система е най-яркото доказателство с днешна дата за глобализацията на злодейството, наречено Плевнелиев. Но преди това да попитам: защо така щадящо го наричат Плевню споменатите по-горе медии? Няма ли друга дума, започваща с П по аналогия с фамилията на самодървеца начело на Кремъл?

 

 

Щеше ли ЕС сам да стигне до заключението, че съдебната система у нас има нужда от реформи, ако не им беше наредил Плевнелиев да го напишат? По какво се познава ли? Ами дяволът, т.е. злодеят Плевнелиев, е в детайлите. Колкото и да се крие и да скромничи, той прозира зад внушението, направено на ЕС да спомене в доклада си с добра дума тъкмо за председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов. Първо Плевнелиев направи това, а сега очевидно е накарал и Брюксел да се присъедини към мнението му.

 

Еврогейовете, подучени без съмнение от Плевнелиев, дават точно този съдия за пример с критичното му отношение по въпроса за реформата, вместо да споменат например Димитър Узунов, достойният човек начело на ВСС с достойното образование от школата на МВР.

 

Кой друг, ако не отвратителният Плевнелиев, изразил същото мнение по отношение на Панов, може да ги подтикне към тази намеса в същината на българщинАта, изразяваща се в системна съпротива срещу еврогейската толерастия и соросоидната династия от еврочантаджии и местни грантаджии?

 

А какво да кажем за другото доказателство докъде се разпростира влиянието на злодеянието, (световно) известно вече под името Плевнелиев! Нима не е ясно, че Плевнелиев командва и в Америка? Как иначе да си обясним факта, че Хилари Клинтън, потенциален бъдещ президент на САЩ, е била принудена да включи точно този универсален злодей в свой предизборен клип?

 

Величавите мъченици, грамаданите на свободното слово, които водят неравна битка с образа на врага с марката Плевнелиев, заслужават поклон за клона, който режат без да паднат по-долу в с(к)ептична яма, от която се обаждат. А Плевнелиев им дължи едно голямо БЛАГОДАРЯ, че го режат, за да стане ясно кой колко струва на пазара на позора в България.

 

 

17 мнения за “Крясъците от с(к)ептичната яма канонизират, вместо да демонизират Плевнелиев”

 1. Ха, ха! Иво, много благодаря за създадено настроение!

 2. Г-Н Инджев,
  Вие сте от малкото, което все още харесвам в тази държава.
  Вашите статии хранят в мен надеждата, че заспалите, несигурните и страхливците ще се събудят наи-после и ще решат да се сложи ред в нея.
  Жалко за летаргията, която е голяма сила в ръцете на негодниците.

 3. г-н Плевнелиев в никакъв случай не страда от липса на недостатъци, но аз се гордея с него, като държавен глава.

  Да не говорим, че поставен на една плоскост с агент гоце, волен сидеров и други представители на рубладжийството у нас, бивши и бъдещи (кандидат)президенти, е като светъл лъч в тъмница.

 4. От сърце се смях на обилното количество сатира, поднесена ни от г-н Инджев 🙂 Поздравления 🙂

 5. Не е виновен този, който с 11 депутати изнудва премиера, а този, който му го позволява

 6. Като начало ще кажа, че не гласувах за Росен Плевнелиев на последните президентски избори, в които всъщност не гласувах за никого поради липса на смислени кандидати. На балотажа се поколебах заради опасността президент да стане Калфин, човекът на Гоце, но все пак не отидох да гласувам. Моето момиче обаче, дъщеря ми,навършила неотдавна пълнолетие, се оказа по-далновиден и по-умен човек и на балотажа гласува за Плевнелиев – осъзнато и с напълно самостоятелно взето решение. Каза ми, че така трябвало, защото иначе отново щели да изберат Гоце. Понякога, и дори често пъти, младите хора се превръщат в наши учители. Психолозите казват, че така се случва, когато родителите са недостатъчно зрели и отговорни: децата по неволя поемат техните функции, поемат отговорност и израстват преждевременно – емоционално, интелектуално, всякак. Ето че нейната интуиция се оказа силна. Но силна се оказа интуицията и на моите възрастни родители със силен антикомунистически уклон, които също му симпатизираха. Още тогава. Аз обаче го възприемах само като човека на Бойко- Сега нещата са други – бих го подкрепила с чиста съвест, защото Плевнелиев се оказа достоен човек и наистина много, много самотен през всичките тези години. Толкова самотен, колкото само свестните хора в България могат да бъдат. Онзи ден 75 годишната ми майка гледала интервюто на Жени Марчева с Росен Плевнелиев. Беше възмутена от човешката и политическата грозота и безочие на Гоце. Точно така се изрази. Струва ми се, че истински десните хора в БГ нямат време да развиват и да налагат ново лице за бъдещите президентски избори и могат с чиста съвест да издигнат Росен Плевнелиев. Защото той наистина не ни измени. Направи го тихо, скромно, незлобливо, умерено, възпитано и … той си знае още как и какво му е коствало всичкото това. Мисля, че Росен Плевнелиев носи нещо от онази блага македонска кръв, така органично свързана с кръвта на Европа, която е подтиквала нашите прародители да напуснат домовете си, родните си места, за да пристигнат тук и да изграждат нова и съвременна България – модерна и европейска. Дано все пак има някаква историческа справедливост – тук, в този живот. Не ни остава нищо друго освен да сме активни и да се надяваме. И да се надяваме, че един ден нечестивците, мерзавците, подлеците ще си получат заслуженото.

 7. Добре щеше да бъде,на върхъ на държавата България да имаше повече като Плевнелиев и като Л.Панов.

 8. По правописа ще ги познаете. Сравнението “плевня” и името на уважавания тук Г-н Президент е също както да сравняваш бяла мечка и правоъгълен триъгълник.
  Плевен- плевнелия(жител на Плевен)-име, фамилия Плевнелиев давана на живущ в друг град, но роден в Плевен жител.
  В Могъщата липса на първите и следващи 7 години, доказано разкрива Гиганската Мегагалактична липса на елементарни Микроскопични граматични познания на родният език. ( думите с главна буква думовземка от вувузелата на п/ик/утинофилията)
  Плевник (стар. ст. Плевнъа)и Плевен страдателно причастие на плевел(плевене) , две думи с различно значение.
  Горното е за четящите блога на Г-н Инджев както дяволът чете Евангелието.

 9. Поздравления,г-н Инджев, за страхотния памфлет!
  Аз също се гордея с това,че гласувах за президент Плевнелиев и би било чудесно,ако той реши сам да се кандидатира отново за президент.
  Що се отнася до помията,която някои анал/ни/ писачи хвърлят помийна кал,това е ген,заложен в някои примати.
  Благодаря Ви,че оставате верен на себе си и на нас.

 10. Нима е случайност, че на всички високи постове в държавата са поставени бивши членове на БКП?

  Бъдещия президент ще е пак (бивш) комунист, само ако ГЕРБ решат така.

 11. Напоследък крясъците срещу президента Росен Плевнелиев са в кресчендо. Типологически сходни са с тези, срещу Иван Костов; и почти ги настигат като децибели.
  Г-н Lukov, как да заинтригуваме тази истеризираща биологична маса с историческа граматика?

 12. Хайдааа, онзи ден Илиана Пеевска неволно, а днес агент Никалай нарочно подеха рефрена за избори 2 в 1. Май наистина #КОЙ ще ни сервира нещо такова тази година въпреки всички заклинания на премиерчето за “стабилност и магистрали, магистрали и стабилност” (за да си послужа отново със стила на лозунгите на борисовата партия-майка БКП).
  Предлагам ако ГЕРБ или РБ не издигнат Плевнелиев като техен кандидат за президент, да го направим ние чрез подписка в интернет, нещо като гражданска кандидатура.

 13. MIKA,за мен няма значение какъв си бил,а какво правиш в сегашно време.Важното е, да ти дойде акълът в главата.(За сведение-не съм членувала в БКП).

 14. KILIEVA, аз пък не мога да разбера, защо е задължително президента на България, премиера, председателя на Народното събрание, кмета на София, главния прокурор и т.н. и т.н. да са от редиците на Българската комунистическа партия или членове и сътрудници на репресивния и апарат. Един комунист няма как да се е променил, ако след като е осъзнал грешките си, отново и отново се натиска да е в политиката и във управлението на страната.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.