Борисов откри съществуването на мафията

Поправете ме, ако съм пропуснал да регистрирам ( например в книгата си „Премиер на РъБъ”), но Бойко Борисов днес направи откритие, че в България има мафия със следното изречение:

 

“Сиреч, мафията има интерес да няма правителство, защото тогава контрабандистите и олигарсите си взимат тези милиарди, които са свикнали да си ги получават, закони няма да минават, защото няма да има парламент, и вече това е една прекрасна среда за корупцията и мафията.”

 

Възможно е да е казвал нещо подобно, когато приписа на някакъв зловещ заговор решението си да напусне властта през пролетта на 2013 г. Но двойният акцент върху думата „мафия” в едно изречение определено не е просто езикова прищявка на откривателя на мафията с днешна дата Бойко Борисов.

 

Всъщност връзката между думата мафия и името Бойко Борисов е знакът на равенство между тях, поставян досега. Като в разследването на американското издание Конгрешънъл куотърли. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2007/03/08/317270_boiko_borisov_e_svurzan_s_bulgarskata_mafiia_sochi/.

 

А дали Борисов ще прозре и за съществуването на Петата колона на Путин ще проличи, когато тя скочи да брани завоеванията си при евентуалното гласуване на закони за забрана на комунистическите символи. https://offnews.bg/news/Politika_8/Deputati-zabraniavat-komunisticheskite-simvoli-sas-zakon_623094.html

 

 

30 мнения за “Борисов откри съществуването на мафията”

 1. Борисов, Цветанов, Пеевски, Цацаров,Доган,Гоце!!!!ГЕРБ не са просто резервния отбор на Путин, те са най-голямото постижение на БСП и КГБ/ДС за целия преход! БойКОЙко и ДПС-дружба завинаги!!!! А гнусното изпражнение Гоце е ‘’дълбоко удовлетворен”” след оставката на Христо Иванов…рубладжийска радост за сирищника!!!!

 2. Господа, вчера установих, че положението у нас е изключително сериозно. Отдалеч картината не изглежда толкова трагична. Позвъних първо в Президентството да питам какви критерии имат за избор на кандидат за генерален секретар на ООН. Отговориха ми, че не мога да имам диалог със съветник, а трябвало да напиша писмо (ние очакваме всеки момент да се произнесе името). Освен това въпросът се отклони, че по-важно било кой ще бъде генерален директор. В Министерството ситуацията беше още по-трагична. В приемната имаше една госпожа, която приличаше на секретарка на Тодор Живков. Не остави никакво съмнение, че г-жа Бокова има дори репутация (дъщеря на комунист-убиец и най-върла последователна на криминалния комунистически режим, с данни, че е вероятно дори руски агент). От пресцентъра ми отговориха, че не могат да ми отговорят какви са критериите за избор и кога ще стане известно името). Така че, Бойко Борисов може скоро да направи и друго разкритие – не само, че има мафия, но организирана политическа мафия, свързана с престъпния комунизъм и той е една пешка на тази мафия, а истинските генерали да административните му служители, които са на подчинение на Москва. Много тъжно, опасно и погубващо за България!

 3. Силата на мафията е обратно пропорционална на силата на правовата държава и по-точно нейната воля да се справи с нея, справка САЩ след ВСВ, Кенеди.

  Мафията в България е това което е точно благодарение на такива правителства като борисовото и ако сега се заговори за завръщане на мутренските времена, това е точно заради такива като него.

  Така че мафията има интерес от такива правителства като сегашното, независимо колко много му се иска на Борисов да се представи като неин антипод.

 4. Сеа, Инджев, не мойме така сичко да сриваме, щото Бай Тодор-голем държавник, от него съм се учѝл, казвáл съм, че той построи две Българии, ние, значи, ако сринеме едната, другата ше остане, нема начин… Аз имáх и други колеги, ти си писáл за Иво, Стоил, лека им пръст!, ама като тех беха Каратиста, Самбиста, Джудиста, Тайкуондиста, Рендето, Менгемето, Крошето, Ряпата, Тапата, Стягата, Бургията, Чивията, Чекията, Очите, Веждите, Прешлена, Ставата, Сухожилието, Менискуса, Гръкляна, Глигана, Гръцмула, Цървула, Триона, Питона, Макарона, Кротона, Слона, Тирбушона, ако беха живи, щех да ги зема в партията…

 5. Преди малко при Митьо пъпеша се появиха две текезесарски физиономии и обявиха, че се създава народно опълчение. Много ми намирисва на активно мероприятие, организирано от руското консулство във Варна!

 6. “Другите държави си имат мафия, в България мафията си има държава.”
  А баце е главната марионетка в нея. С има-няма два милиарда в зелено, последното по Тони Филипов, д-р.
  При всички положения, Рапона е пътник след като в раззия процесь пошьол. Рейтингът на слънцеподобний лилипут.ин за пръв път от години е мръднал надолу. Вижте отдолу убийствените коментари. Реалната покрепа на джуджи 1 при всички положения е под 50%.
  http://www.gazeta.ru/politics/news/2016/01/27/n_8175233.shtml#comments

 7. Почина Блек – авторът на тази прекрасна песен от 1987 г. Лека му пръст!
  Беше певец и човек на НОРМАЛНОТО, и песента му ще звучи винаги като незабравим спомен за незабравимо време…
  Тогава РОНАЛД РЕЙГЪН мачкаше империята на злото, ДЖИЙН КЪРКПАТРИК караше бандитите от третия свят начело с пъпчивата мутра арафат да се посират от страх, по площадите на Варшава, Будапеща и Прага вече се носеше Вятърът на промяната!Бяхме млади, вярвахме, че “Прекрасният свят” ще настъпи и за България. Тя обаче падна в ноктите на ей-такива като тези на снимката и на онези, които ги създадоха и ги командват до днес по кремълски канали.

  Надеждата обаче остава и БЛЕК ни дава оптимизъм.

  No need to laugh or cry
  It’s a wonderful, wonderful life

  Вечна памет на чудесния певец!

 8. Почина Блек – авторът на тази прекрасна песен от 1987 г. Лека му пръст! Беше певец и човек на НОРМАЛНОТО, и песента му ще звучи винаги като незабравим спомен за незабравимо време… Тогава РОНАЛД РЕЙГЪН мачкаше империята на злото, ДЖИЙН КЪРКПАТРИК караше бандитите от третия свят начело с пъпчивата мутра арафат да се посират от страх, по площадите на Варшава, Будапеща и Прага вече се носеше Вятърът на промяната!Бяхме млади, вярвахме, че “Прекрасният свят” ще настъпи и за България. Тя обаче падна в ноктите на ей-такива като тези на снимката и на онези, които ги създадоха и ги командват до днес по кремълски канали. Надеждата обаче остава и БЛЕК ни дава оптимизъм. No need to laugh or cry It’s a wonderful, wonderful life Вечна памет на чудесния певец!

 9. @ димитър

  Митко, напълно точна ти е хипотезата- “протестът” е чисто руско подривно мероприятие (същото в 100% като сценарий не мина в русофилската Черна гора) с подвижен матрял-БГ-лумпени на показ, с комундели, атаки, бнс-та, расатета и пр.- като бекграунд, а пък това за “лустрацията” е само въдичка за наивници!

 10. Може би Бойко направо си призна, че е част от мафията. Да видим какво казва обикновено: АЗ правя това, Аз правя онова. Аз вземам решения. Аз определям и заменям хората на техните постове. Аз назначавам президента, кмета, министъра и т.н. Аз казах на МОЯТА партия какво да прави, кого да избира, какво да избира. От МЕН зависят другите, на МЕН се кланят всичките. Е, след като сам поема отговорността за всичко сторено, този АЗ как ще обясни днешното си умопомрачително заключение и дистанцирането си от мафията? Нали правят едно и също … според него!

 11. СТАМБО,
  Едно време черногорците бяха считани за глупави и имаше много вицове за тях, но ми се струва, че днес процентът на серсемите в България е по-голям, отколкото в Монтенегро. И тук, и в чужбина съм се нагледал на “български патриоти”, за които русия – тази азиатска бушмения, им е по-мила от България! Колко ни е нужен днес Великият Роналд Рейгън, или ген. Аугусто Пиночет! Надеждата е единствено във фалита на путистан!
  Амин!

 12. Бойко Борисов досега не се ли е поглеждал в огледалото? Всеки път когато го е правил е “откривал” мафията!

 13. Извинявам се че не е по темата , но вчера четох в Дневник че израелския военен министър открито е обвинил Турция че финансира и подкрепя ИДИЛ. С тези си деиствия Турция е заплаха за България и ЕС и се посрамва като държава членка на НАТО

 14. Митко,

  ей ги тук изтипосани

  http://onchos.free.bg/kafe/64.htm

  но им увряха главите, след като видяха, че от руски “инвеститори” по-лошо няма (алуминий, боксит, туризъм, бира~ всичко бяха налапали по едно време дерипаските)

  С всяка дума в поста ти съм съгласен.Пред великите имена, които си споменал- поклон, за другото- АМИН, ДАЙ БОЖЕ!

 15. борисов е част от петата колона и част от мафията която управлява БГ от десетилетия. няма как да се постави над себе си или да излезе от кожата си, за да прозре че той е част от проблема, наречен мафия. когато мафията е самата държава то тя престава да е проблем. така беше при БКП – партията бе държавата и обратното. сега БКП е сменено с мафията чиито интереси се припокриват с тези на русия (може да се каже че мафията в лицето на почти всички политически сили се борят за правото да са подизпълнители на поръчките от москва – където седи Капо Ди Тути Капи).

 16. “Истинският лакмус за отношението на властта към задкулисието остава одобрението на кандидатите за строеж на нови 60 км от магистрала „Хемус“. Подкрепата на правителството и парламента за офертите на Пеевски и Валентин Златев за близо 1 млрд. лева за пореден път ще даде ясен знак, че приятелите на премиера държат здраво инициативата.”/Зелените/

 17. Lolita Nikolova,
  Сбъркали сте адреса.Не Президентът,а Правителството предлага кандидатът за ООН.

 18. Мафиота вика дръжте мафията.Всички знаем, кой е боко.То не бяха грами на посланици,доклади на американски държавни и частни разследващи служби. Но за съжаление е много дребен на фона на Путин и минава за съюзник и засега, наблягам на засега,няма филм за грабежите му и другите престъпления.Само участието му в онранителния бизнес на Лукойл ,по време на югоембаргото му е донесло милиони. И все пак,след излизането на филма за Путин, може да очакваме следващи разкрития за европейски лидери,слугуващи на джуджи и незаконното им забогатяване.

 19. @ Lolita Nikolova
  Вие казахте нещо много важно, че Бойко Борисов “е една пешка на тази мафия, а истинските генерали са административните му служители”. Изглежда нещата са точно такива, Бойко Борисов не управлява. Неговите задължения се изчерпват с това да се прави на харизматичен пич и да поддържа рейтинга си висок. Останалото се поема от службите зад гърба му, които го направляват при всеки негов ход. Цветан Цветанов (партийният строител) със сигурност е по-висок чин от Бате и може би той е прекият му началник. Бате е фасада за пред хората, един Орешарски с човешко лице.

 20. Борисов казва: “контрабандистите и олигарсите си взимат тези милиарди, които са свикнали да си ги получават”. За да ги получават някой им ги дава и тъй като ББ е управляващ вече втори мандат, а преди това беше и кмет, значи той им ги дава и съответно прибира своята комисионна. Приказките на ББ са отново предназначени за чалгаджийките, които гласуват за него. За останалите е ясно, че самият той отглежда олигарси и контрабандисти около себе си. Мафията още не е решила да го махне от властта, тя го държи и дори да иска да се оттегли, няма да му позволят.

 21. @ ЕКАТЕРИНА
  Съгласен съм с вашето мнение напълно.
  ББ управлява България като селски кмет а всеки селски кмет има началник. Някак си по терлички, много незабелижимо беше отбелязано тези дни,че по ЕП Енергиина ефективност ( саниране на сгради) средствата са оползотворени. 1 милиард лв за 2000 сгради или за сграда по 500 000 лв. Елементарната аритметика показва че, допълнителната топлинна изолация на една от тези сгради струва колкото построяването на 10 нови апартамента( средна за БГ цена 50 хил. лв.)Това ако не е пладнешки обир пред очите на цяла България или както му казва ББ -“мафия”, здраве му кажи, аферим, машалла.

 22. Г-н Инджев, моля да бъда извинен за пропуснатата буква във фамилията ви в предният ми пост. Това е техническа грешка от клавиатурата и мое недоглеждане преди изпращане на коментара.

 23. Мисля си, че ДС-арите са в паника, щом вече видно назначиха агент “Николай”-Георги Евдокиев Марков за дясна ръка на Бойко Методиев Борисов. Почти не минава ден без агентът да се изяви в някоя от националните медии в отчаян опит да ни представи Бойку като българският Виктор Орбан.

 24. Другаря Бойко е очарователен в опитите си да се разграничи от мафията и олигарсите. Направо ще подмокри бабите, този велик национален герой.

 25. До ТЕО

  Колега, дали ще си признава или няма, е без никакво значение – който не го мързи, да порови в АПИС/Дакси и да види с очите си съдебните регистрации в кои фирми с кои знакови бандити е (бил) съдружник – Пашата, Големия Маргин и още неколцина. За какви 5 рубли говорим?

  Иначе анализът на Илиан Василев, дето го цитира СТАМБО, е трепач, но дори той още не се е докопал до дъното – от какво трябваше да ни ОТВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО днешния “протест”. Повечето анализатори смятат, че е от доклада на ЕК. Ама май не е така, защото в момента някаква руска енергийна делегация подписва някакви документи с крадливото костоваче божо лукарски относно някакъв бълкански газов хъб. Всички ТВ-та в Милиционеристон стенат в оргазъм, макар че май иде реч само за отбиване на номера и оправдание за авансово изплюсканите комисионни.
  Повече тук:
  http://www.mediapool.bg/ruskoto-uchastie-v-balgarskiya-gazov-hab-e-pod-vapros-news244830.html

  Обърнете внимание на подписа на “репортерката” – според осведомени това е никът на служебните доклади за вътрешна употреба, докопани от ДАНС.

 26. SOFIA, Jan. 28, 2016 (Xinhua) — Bulgaria and Russia on Thursday agreed to deepen cooperation in areas such as energy and tourism after a bilateral meeting.

  In the energy sector, the two countries signed an agreement under which Russia will carry out activities on the extension of the lifespan of one of the two operational reactors of KOZLODUY nuclear power plant.

  http://news.xinhuanet.com/english/2016-01/29/c_135055024.htm

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.