Роболюбците амбицират свободолюбието ми

Все ми се струваше, че (не)здравият интерес към моята персона е някакъв временен изблик. Обаче робуващите на култа към турското робство, което така неистово им се иска да е било именно робство, а не „просто” господство, май успяват да ме убедят в моята значимост за тяхната роболюбива кауза. Тя преди всичко има нужда от днешен враг и те правят чудеса да ме откроят като негово олицетворение.

 

Видео, разпространявано в интернет анонимно по отношение на авторството ( защото роболюбците сами се определят като нищожества без имена ), ме е класирало на първо място като мишена на роболюбивата им яростна омраза. Обявен съм от тях за „Най-големия клеветник на България”. Колажът, с който видеото започва, ме представя върху надпис „Playboy” .

Щом крадат от “Playboy” ( където интервюта са давали световни лидери),  нека тогава читателите видят цялата истина по начина, по който съм я споделил пред списанието- за ужас на крадците. http://www.playboy.bg/v13212,ivo_indjev.html

Създателите на видеото си признават някак си, че няма как един баща на 5 деца да бъде обявен за гей, колкото и да е  „евро”. Но примитивните им мозъци не могат да пропуснат секисrтките намеци, характерни за каруцарското им ниво, потвърждавайки многократните ми заключения: русофилщината е преди всичко форма на невежество. Само неук или специално обучен да заблуждава другите българи може да изповядва култа към онази държава, срещу чиято намеса в България са ни заклевали да се борим: Раковски, Левски, Ботев, Захарий Стоянов, Стамболов и дори основателя на социализма у нас Димитър Благоев.

 

Вече трето десетилетие с моята персона се занимават нездраво „здравите сили”, знайни, но най-вече незнайни реваншисти, които се опитват да върнат колелото на истерията и ме обвинят, че му слагам прът- макар, че на зло куче, наистина зъл прът се полага. Би било нескромно сам да се определям като толкова важен фактор за спирането на регреса. Поради явната си глупост други се грижат да ми изградят този образ.

 

Какви ли не акции ми посвещават! Правиха ми чучело край Монумента на окупационната червена армия (МОЧА), за да го замерят с яйца. После ми посветиха видеопрепоръките си да заминавам за някой комунистически концлагер при първа възможност. Отделен клип ме изобразяваше като „русофоб”, който непременно трябва да бъде убит, за да бъдела спасена България. За заплахите с убийство в блога ми дори не си струва да напомням- регистрирал съм ги достатъчно подробно.

Не знам дали могат да бъдат квалифицирани като „много” анонимните желаещи да бъда разстрелян, обесен, тровен с полоний, пратен за храна на прасетата в Белене и т.н. Понеже се крият, спокойно мога да предположа, че са шепа страхливци. А защо не и да е един злодей, побъркано обсебен от незначителната ми иначе личност.

Ударното производство на комплиментарни за мен видеокомпромати ( чието роболюбие на страхливци ме откроява като техен антипод) стимулира в мен обичайната реакция. Винаги съм се защитавал по един и същ начин: колкото повече подлост ми изплискват върху гърба, толкова повече се обръщам с лице към подлостта им. На анонимната агресия реагирам с още откритост. Така ще постъпя и този път.

Бях решил да пропусна тази година издаването на книга, разочарован от неравностойното положение на българския автор спрямо издателя при положение, че издаването на книги се превърна в мой основен източник на препитание от седем години насам.

Мразя да се чувствам безпомощен в ситуация на явна несправедливост, която се налага да търпя като просител. Давайки си сметка, че не мога да постигна нищо друго, си бях наумил да се оттегля поне тази година след седем поредни авторски изяви в периода 2009-2015 г. на книжния фронт в тираж от десетки хиляди продадени „бройки” сумарно ( при среден тираж на книга за страната от не повече от 500 книжни тела, поръчвани на печатниците от издателствата).

Днес си промених решението. И ще го осъществя дори ако трябва да търся спонсорство. Не целя печалба, освен в другия, безсребърния смисъл на думата, употребяван от Апостола – далеч от мисълта за сравнението с него, но пък близо до завета му да не позволяваме да ни заробват „освободителите”.

Поради извънредния интерес към личността ми ще публикувам автобиографична книга. И за да бъде колкото е възможно по-обективна, ще я построя върху най-автентичните документи за „истинската ми физиономия”. Ще я сглобя като „разказ по картинки”. Имам стотици фотографии личен архив. Ще ги споделя с публиката с кратки коментари. Много снимки и малко коментар, тази формула избирам.

IMG_3129

Не че съм се „крил” досега, но никога не съм се демонстрирал. Ще „изпълзя от землянката” и ще противопоставя моята публичност срещу тяхна подла роболюбива анонимност.

 

 

42 мнения за “Роболюбците амбицират свободолюбието ми”

 1. Гледайте на 1 февруари от 22 ч. по БНТ документалния филм
  „НАРОДЕН ДОМ НА ТЕРОРА”

  Екипът на режисьора Стойчо Шишков е заснел покъртителни кадри, документи и свидетелски показания за престъпленията на комунистическия режим.
  Творбата е удостоена с Голямата награда на кинофестивала “Златен ритон” през 2015 г. в Пловдив.
  Филмът за зловещия дом на Лъвов мост се излъчва в Деня за почит към жертвите на комунизма.
  Сценарист е историкът Ангел Николов.
  Оператор – Мартин Димитров.
  Композитор – Ценко Минкин.

 2. Господин ИНДЖЕВ, гордея се,че съм българин, щом има българи като Вас.

 3. Прекрасно,Г-н Инджев!Очакваме с нетърпение…

 4. Ще очаквам с нетърпение. Колкото до снимката – прилича ми повече на иглу отколкото на землянка. Землянката, както се знае, е характерно за славяните жилище. Даже историците, съм чувал, определят периода на славянските нашествия по това към кой период в дадената област се появявали землянки… Слявяните били единствените, които като превземат дадена крепост не възстановявали разрушените сгради, за да ги ползват, а копаели землянки в основате им… Така съм чувал. Звучи ли ви познато? Като характерно за една “славянска” империя? Тоенби говори за позорния късен дебют на славяните в историята. И тъй като темата история е актуална тези дни, да ви кажа не се чувствам славянин…

 5. Скъпи Иво, изпращам ти за всеки случай и доказан спасител в снега-ако заради теб изродите взривят лавина!
  Това е едно от любимите ми животни, недостижимо и за болшевишките унищожители на природата! НЕ МОЖЕ ЗАТВОРЕНО, много рядко кандисва, само веднъж го видях в зоо!
  Свободна твар, жесток и непокорен индивидуалист, като същевременно мъжкият е най-отговорният природен екземпляр към семейството, с което никога не живее, но тича 10-ина км да му носи храна.

 6. Браво, Иво!

  Стискам палци и с нетърпение очаквам да я прочета.

  Надявам се да има и снимки от “Веселие” 😉

 7. Поздравления, че оглавявате класацията за истински родолюбец, Г-н Инджев!

 8. Мислех, че вече я пишете!
  Снимката заслужава да бъде включена.
  Благородно Ви завиждам за снега.

 9. @ БОГДАН КРИМСКИ-АТЛАНТИЧЕСКИ

  Благодарност!

 10. Иво, страхотна идея! Гарнтирано, бестселър и ще се чете на един дъх.
  Очаквам и, някой талантлив но задължително предприемчив кинаджия да направи филм, а защо не и сериал по мемоарите.

 11. Иво, чакам с нетърпение новата ти книга. Ако има някакъв начин да се публикува и по Amazon Kindle, ще достигне много повече от нас, живеещите в чужбина, които не са от правилния(разбирай комунистически) работническо-селски произход. А иначе за роболюбците ще цитирам Жорж Николов: ДГД.
  Моля, ако някой от съмишлениците тук намери линк за филма “Народен Дом на Терора” да го пусне, за да го гледаме и ние тук в Тексас.

 12. Хммм, чак сега погледах малко от този филм … “Болгария умирает тихо”. Честно, ми иде да кажа нещо много нецензурно за другарката даря и нейната “комсомолска правда”! И всъщност чест прави на г-н Иво Инджев, че протестира така силно, срещу този филм. От друга страна не чувам нещо другите “родолюбци” да се възмущават от лъжите в този филм. Там се казва например, че почти 200 000 руснака били умрели за спасението на България от турецко иго. Еее то пък лъжи лъжи ама чак толкова… И затова какво да им кажем на тези “родолюбци”. Да родолюбци сте, такива каквито ви описва Христо Ботев.

  В МЕХАНАТА

  Христо Ботев

  Тежко, тежко! Вино дайте!
  Пиян дано аз забравя
  туй, що, глупци, вий не знайте
  позор ли е или слава!

  Да забравя край свой роден,
  бащина си мила стряха
  и тез, що в мен дух свободен,
  дух за борба завещаха!

  Да забравя род свой беден,
  гробът бащин, плачът майчин, –
  тез, що залъкът наеден
  грабят с благороден начин, –

  грабят от народът гладен,
  граби подъл чорбаджия,
  за злато търговец жаден
  и поп с божа литургия!

  Грабете го, неразбрани!
  Грабете го! Кой ви бърка?
  Скоро той не ще да стане:
  ний сме синца с чаши в ръка!

  Пием, пеем буйни песни
  и зъбим се на тирана;
  механите са нам тесни –
  крещим: “Хайде на Балкана!”

  Крещим, но щом изтрезнеем,
  забравяме думи, клетви,
  и немеем и се смеем
  пред народни свети жертви!

  А тиранинът върлува
  и безчести край наш роден:
  коли, беси, бие, псува
  и глоби народ поробен!

  О, налейте! Ще да пия!
  На душа ми да олекне,
  чувства трезви да убия,
  ръка мъжка да омекне!

  Ще да пия на пук врагу,
  на пук и вам, патриоти,
  аз вече нямам мило, драго,
  а вий… вий сте идиоти!

 13. Със сигурност ще дойда в София на представянето на книгата, както и на предишната, за да си я купя и получа автограф.
  Поздрави!

 14. Робът много си обича робството, защото робът не се бори за свобода, а за господство. Робът не разбира свободния човек, защото панически се бои от свободата. Той не слуша аргументи, защото разбира само от заповеди.
  Наздраве за свободния човек!

 15. Ето първата добра новина за тази година, ако откриете дарителска сметка, пуснете я, ще ви подкрепяме с всички сили.

  А за робството на роболюбците – пра-прадядо ми по време на “робството” в едно от възрожденските градчета, съвсем типично по робски, имал къща на 3 ката с обща разгъната площ над 800 кв. м, плюс плевници, кошари, обори, хамбар, своя фурна-пещ за хляб и ярмомелка. Да не говорим, че през градчето турчин нощем е нямал право да минава, освен със специално писмено разрешение и увити с парцали копита на коня си, да не буди хората!

  За сравнение, комун-милицейските каскети бяха разпоредили като норматив максимум 120 м2 жилищна площ “в одни руки” (на любимия им павиански язык).

  Какво да кажем повече?!?

 16. “почти 200 000 руснака били умрели за спасението на България от турецко иго”

  хахаха, колко безбрежно тъп трябва да е човек, за да не прочете официалните архиви в собствената си страна и така да научи истината. Всъщност, другарката Даря може и да знае истината, но това е нивото на руската “журналистика” – като им подхвърлят някой залък и почват да трупат глупости и лъжи.

  Според информация в архивите на самата Русия, загиналите по време на руско-турската война 1877-78 г са ни повече, ни по-малко, а тъкмо 11000 (единадесет хиляди) души, като в тях влизат руснаци, румънци, хървати, финландци и пр. Поклон пред паметта на всички тях, но бройката е твърде далеч от 200 000. А български опълченци са загинали приблизително на половината на броя загинали войници.

  Така че ние няма от какво да се срамуваме и какво да крием. А нивото на руската журналистика е такова, че ако един журналист се подхлъзне на заледен, непочистен тротоар във вторник, след това той пише статия не против отговорните за непочистения лед и сняг, а против вторниците. 😀

 17. Господин ИНДЖЕВ,
  МОЛЯ ВЪЗСТАНОВЕТЕ ТЕЛЕФОННИЯ НОМЕР, НА КОЙТО СЪС SMS-И ДА МОЖЕМ ДА ПОДПОМОГНЕМ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ ИЗДАВАНЕТО НА БЪДЕЩАТА ВИ КНИГА.

 18. Към :Павел Тинков

  Господин Тинков, благодаря Ви за доброто желание. Този телефон така и не проработи.Вече съм забравил подробностите защо и как не се случи, но никога не съм имал постъпления от есемеси. Отказах се още тогава, някъде преди 6-7 години , но съм проявил небрежност като не съм оповестил този факт…

 19. Наздраве JOHNY! Да живее Свободата и Любовта между човеците!!! Да бъдат свободни и да се обичат, Какво друго можем да искаме.

 20. Г-н Инджев, щом сте нямали постъпления от СМС-и, значи някой друг е имал. Според мен, това си е чиста кражба.

 21. Здравейте!Чудесна новина -на фона на случващото се в Родината ни!Подкрепям предложението на г-н П.Тинков,но ако това е невъзможно-да помислим и за друго решение.

 22. “Ядка на Божественото учение е Любовта, Мъдростта и Истината” (Учителят П. Дънов).

  “ЛЮБОВ, която носи изобилния и пълен живот; МЪДРОСТ, която носи пълното знание и Светлина; ИСТИНА, която дава пълната и безгранична Свобода”.

  http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b11/kzlatev/z5.htm

 23. Всякакви “патриоти”прегракнаха да ни убеждават, че сме живяли 500 години в роство, но нека да направим сравнение:
  По време на “робството” всеки е можел да си извади тескере и с него да пътува извън страната. Така ли беше по време на “златното” време на социализма?!
  За 500 години българите не забравиха нито езика, нито вярата си, а за времето на соца имахме другари, които даже нарочно употребяваха русизми и слагаха ударенията по руски образец.
  По времето на “робството” българите не заиграха кючек, а какво е днес – всеки вижда сам!
  По време на “робството” работните и предприемчиви българи си построиха къщи, които и до днес са образец на архитектура, а по времето на прехваления социализъм, бяха построени бетонните кафези, които загрозяват цялата ни страна, а да не забравяме, че за да се вредиш за една от тези бетонни катакомби се изискваше чакане от половин живот и всякакви връзки и унижения!
  Едно отклонение за еничарите: описани са действителни случаи, че когато са минавали да вземат малки момчета за еничарския корпус, туркини са давали децата си на българки, за да ги вземат в корпуса вместо българчета, защото те са били предпочитани, а от средите на еничарите в последствие са били набирани всякакви по високопоставени служители, включително до везири!
  Според мен абсолютно правилен е терминът османско владичество!

 24. Към Петър Дончев:

  Не ми се рови назад толкова години, но смътно помня, че условието беше да има някакви натрупвания от порядъка на сто или стотици левове( наистина не помня, но сумата трябваше да е голяма), за да имам претенцията да я събирам. След близо година опити да разбера какво се случва се отказах. Останаха в рубриката “подкрепи блога” двете сметки за евро и в лева, които са валидни и днес.

 25. Ами “Плейбой” се оказа сериозно списание! Много хубаво интервю! И, да, забелязала съм, че мутрите винаги се спихват пред истината и откритостта. Няма какво да й противопоставят освен боклуци и мутренски скудоумия. Чудесно е, че не позволихте да ви шантажират мутрите и ченгетата. По същия начин постъпи по-късно проф. Георги Каприев.

 26. Как бихте определили периода 1396-1878 година?

  Турско робство
  68% (3550/5222)

  Османско присъствие
  1% (38/5222)

  Османско владичество
  30% (1558/5222)

  Съвместно съжителство
  1% (76/5222)

  http://bg.b2.mk/news/?newsid=ciks

  ***

  Българинът не си дава робството!

  Интензивният и емоционално наситен публичен дебат по въпроса как да се нарича периодът 1396-1878 от българската история и резултатите от проведените анкети показаха решимостта на българина със зъби, нокти и борбено стиснати юмруци да брани свободата на робството и да не позволи да бъде заробен от свободата.

  Някакви си, разбираш ли, либерално настроени представители на академичните среди и на образователната администрация по най-вероломен начин се опитаха да отнемат на bolgar исторически обоснованото му право да има свободата да бъде поданик и да му наложат игото на битието на свободен гражданин.

  Най-страшният аспект на този варварски акт (капката, довела до преливането на чашата на търпението на плебса и до хвръкването на главата на най-уплашения от евентуално отстраняване министър) обаче е посегателството срещу изконното българско право на мрънкане, самоожалване и търсене на виновници за персоналната несрета извън собствената персона. Това последното много добре върви на маса, съчетано с ракийка, сланинка и кисело зеленце.

  Вместо това, посочените по-горе народни душмани се опитваха да налузят на свободолюбивия по отношение на отговорностите homo bulgaricus либералния хамут на задължението да поподреди държавата си, да се разпорежда сам с живота си и да бъде създател на собственото си благополучие.

  ¡No pasarán! (Нема да стане!)

 27. Чудесна новина! С нетърпение ще чакам новата книга!!!

 28. За да допълня образа на описаните от Иво проточовеци, маршируващи по блоговете под лозунга “Който не се признава за (потомък на) роб, не е патриот!” помествам по-долу част от отговорите, излаяни по повод защитаваната от мен позиция, че България е била под османска власт:

  pineaspple14:11 27 яну 2016 Ти работиш за слугите на всевишния психопат и ше пукнеш от рак, бавно обаче.

  pineapple14:39 27 яну 2016 ДАНС,

  Къде сте бе? Тролът ***** се е подготвил отдавна.
  По IP адресите ще хванете всичките дьонмета. По банковите сметки ще видите ислямистките фондации, които ги финансират.
  Уятми Гояж15:31 27 яну 2016 *****, платен соросоиден червей такъв,
  отиди в темата с анкетата и виж снимката на църквата в Батак. Нари питаше къде имало “ниски” църкви.
  парцал продажен!
  Хюсеин Шамши15:37 27 яну 2016 Дано си получиш заработените сребърници и дано не ти стигнат за лекарства!
  pineapple16:20 27 яну 2016 На дума ли ти плащат, па.чавра долна? Не се ли наяде? Факти ти дадох, уроде! Колко пари трябва да получиш от турското посолство, за де преядеш и да млъкнеш?!
  pineapple16:37 27 яну 2016 Турска пач.ав.ра! Да се задавиш с турски лири дано! Сляпа и глуха да ходиш и в пари да се къпеш, но да няма кой вода да ти даде, из.род до.лен!
  pineapple17:51 27 яну 2016 Отивам на фитнес. Имаш около 2 часа да се задавиш с турски лири. Ако не умреш, ще продължавам да те кълна, ур-роде долен!
  pineapple20:07 27 яну 2016 Явно не си пукнал, гадино. Предстои ти скоро, обещавам ти! Обещавам ти бавна и мъчителна смърт, изроде. Ще умреш в неистови болки! Ще получиш рак на дебелото черво и черния дроб. Ще си носиш изпражненията в торбичка като ходиш на химотерапия. Много унизително и миризливо. И понеже, ще ти се наложи дълго лечение, твоите покровители ще те пратят на лечение в Саудитска Арабия (където те обучиха). Там ще си в компанията на подобни на теб. Мазни араби ще те опъват като се свестяваш от лекарствата.

 29. Чудесна новина, отдавна я чакам!

 30. @ POSTED BY ЛЕДОКОЛ | ЯНУАРИ 29, 2016, 06:09

  Иво (доста милостиво) слага знак на равенство между русфилството и невежеството.

  Според мен обаче русофилите страдат от някакъв особен идиотизъм, характеризиращ се с това, че разпространяваната от официалните руско-съветски източници “информация” постъпва (чрез органите-анализатори – зрителен и слухов) в организма и моментално, без изобщо да минава през мозъка, го напуска чрез органите за разпространяване на лъжи.

  Ето каква задача (за четвъртокласниците) имаме по засегнатата от вас тема:

  Възможно ли е да участваш в една война със 180 000 войника, да загинат 200 000 (от тях) и да спечелиш войната?

  🙂

 31. Отлична новина! Много добре ще бъде да има и втора част с информация за събитията в които сте участвали или знаете със сигурност, но няма снимки, описани с вашия прекрасен и ерудиран стил. Чакам с огромен интерес първа част!

 32. Вижте, понеже Аз повдигнах темата за измислените 200 000 руски жертви с което една друга гадна империя иска да ни направи отново роби, разпалвайки с лъжи, клевети и омраза (независимо към кого), искам да помоля да не постъпваме като нея и нейните идеолози. Не трябва да допринасяме за раздухването на тази омраза, защото на базата на съмнението и интригата тя се разгорява още повече и България се смалява, неспособна да умири чедата си увлечени в братоубийствени спорове, които стават почва за развитие на всякакви злодеи, злодейства и престъпни намерения.
  Аз например не мога да мразя Капитан Петко (напротив, мога само да му се поклоня и да му благодаря горещо), дори и да казват, че е бил русофил, макар че според мен това не е толкова сигурно. В България трябва да почне да се говори на друг език ако искаме да ни има и да не сме роби. Войната русофили-русофоби трябва незабавно да спре с примирие а не с подчинение, за да има сили за по-важни неща, каквито са Добруването и Благосъстоянието на Народа!! А не на неговите чорбаждии, които си гледат кефа и цъкат одобрително на този ужасен сеир. Омразата в обществото е като киселината в човешкия организъм. Спомага за развитие на болестотворни бактерии, смалява значително живота, ерозира зъбния емайл и унищожава зъбите. и т.н. от което трябва да си направим извод какво се случва с народа 🙂

 33. Към джинджифил:

  За да спре въпросната война, първо трябва да бъдат открити “русофобите”, които призовавате да сложат ( личното си, подчертавам)оръжие пред лицето на агресивните пълчища от дисциплинирано маршируващи в строй под руска музика русофили.

  Къде, на кой язовир се събират един път годишно ( в приблизително подобни количества, като гордите с русофилството си служители на култа към Русия)?
  Къде са русофобските партии ( и пари, с които русофилските партии се финансират от чужда държава за нейните цели тук)?
  Колко и кои точно български русофоби са награждавани от русофобска пропаганда в противовес на награждаването на български русофили на проруска пропаганда в България лично от руския премиер Медведев?
  Колко русофобски журналисти се намират на ключови позиции в медиите по подобие на русофилските им колеги?
  Колко русофобски телевизонни канала има за противопоставяне на русофилския “Алфа”?
  Коя русофобска пария изтъква като свой партиен приоритет омразата към Русия така, както я декларират русофилските ( като Атака и БСП, например)?
  Къде са дружествата “врагове на Русия” и изобщо съответните безброй организации с обратен знак на официално афиширащите се като такива русофилски организации в България- поне една ми назовете?
  На коя паметна плоча, поставена от организация на русофобите, пише гордо “русофоб” ( както да речем пише “русофил” на неотдавна поставената плоча на Драган Цанков в центъра на София)?
  Къде са паметниците с антисъветско и антируско внушение спрямо стотиците , които бдят над руско-съветското влияние в България?
  Къде и какво е русофобското знаме, развявано в противовес на руското, с което дефилират русофилите по техните сборища, че и във всекидневието си- не ми казвайте, че е американското, защото това също е измислица на русофилите, подклаждана от политиката на любимата им чужда държава, комплексирана да се състезава немощно с мощната Америка ?
  С каква лентичка, антипод на георгиевската, крачат гордо русофобите по българските улици?
  Къде са тениските с лика на антипода на Путин ( и кой е той изобщо в света) , за да бъдат продавани в подлеза пред българския ( ?) Министерски съвет заедно с ушанки, на които грее петолъчката със сърпа и чука- и какво да му противопоставят русофобите, за да има поне малко баланс ( и истина в лъжата, че тук имало някаква русофобия).

  КЪДЕ Е РУСОФОБИЯТА ИЗОБЩО, В КАКВО СЕ ИЗРАЗЯВА ТЯ- ПОКАЖЕТЕ Я ПОНЕ В ЕДНО ОТ СПОМЕНАТИТЕ ГОРЕ ИЗРАЖЕНИЯ?
  Къде е също така тя на официално ниво? Нима е в това, че президентът си позволява да казва истината за руската хибридна война в и срещу България ( регистрирана и на съюзническо ниво), докато реалният властелин на България Бойко Борисов се мазни на Лавров и Путин, заявявайки дори на държавния глава да си мери думите по адрес на Русия?

  И ако е толкова невидима русофобията, че трябва да издирваме безпомощно, когато става дума за аргументи, а не за повтаряне на лъжливата русофилска пропаганда ( убедете ме, че не съм прав, посочете ми отговорите на горните въпроси) не е ли това най-доброто доказателство, че русофилите си измислят враг, за да имат основание да служат на своя фанатичен култ към една чужда държава- нещо като днешните антифашисти, които продължават да се “борят” срещу отречения отдавна фашизъм и дебнат за всяка проява, която може да бъде наречена фашистка, за да оправдаят съществуването в своите организации.

  Да продължавам ли ( понеже сте изкушен от духовността и религията): например колко и кои точно български русофоби в расо се месят в делата на руската православна църква ( или поне се изказват русофобски), както руската нагло гази българската си “посестрима” и служи на официалната руска доктрина за “изключителността” на т.н. руски свят, налаган тук с много пари?

  Щом ще търсим справедливост, не трябва ли да се поиска първо разоръжаване на наежените, организираните, финансираните за целта от чужбина русофили, преди да се иска същото от отделните индивиди, наричани русофоби заради дързостта да бъдат повече българи, отколкото руснаци и – о, какво нахалство- повече европейци, отколкото руснаци?

 34. Г-н Инджев, не съм “изкушен” а съм убеден в неща, които трябва да се приемат много сериозно. Убеден съм, не защото съм прочел или чул а защото лично съм ги преживял, лично съм участвал и лично съм свидетел на начина по който е устроен света. Това не е религия. Това е Истината и Аз я приемам. Светът е създаден от Един Бог – Творец, който е толкова добър и прекрасен, че може да се разбере само с Вяра и Мъдрост! Той изпрати сина си Господ Иисус Христос, на който Аз съм се врекъл във вярност и го приемам за свой единствен Цар и за мой Спасител! И мога да свидетелствувам за Христа, че е истинския Месия или Христос, който ни спасява всеки ден с Благословията на Бог Отец и Светия Божи Дух!! Той наистина изтърпя нечовешките мъки, за да има между нас Любов и Мир!! Поклон и Слава!

  Простете ако съм Ви засегнал! Зная, че Вие сте Светъл дух и не искам да преча на мисията Ви! Мисля, че всички трябва да Ви уважават и да четат това, което пишете, защото то е продиктувано от истинска страст към родолюбие и истина.
  Не мисля, че думата “примирие” или може би по-точно помиряване, означава разоръжаване пред пълчищата русофили (и тук не говорех за злодеите, които използуват русофилството и затова трябва да си понесат отговорността а за народа на България, който е потърпевш). Още по-малко пък, някой да полага личното си оръжие. Просто исках да наблегна на вредата от постоянните вражди в Българското общество. Според мен идва ново време в което всичко това ще бъде минало и за България наистина ще дойдат по-светли дни!!

 35. Към ДЖИНДЖИФИЛ:
  Джинджифил или наивността Ви е безкрайно голяма или сте един от онези духовници от протеста на Атака пред Народното събрание. Не разбрахте ли, че се води война. РУСИЯ ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, и се опитва по всякакъв начин да дестабилизира обществото ни и държавата, подменяйки православното християнство с путино-дугиновото православие. За какво примерение и от кого? Задръжте за малко отворени очите си, за да можете да видите, надявам се, че самата идея за християнството се дискредитира и изкуствено се насаждат клишетата „освободител-поробител“ и русофил-русофоб“, , с цел да се разбият ценностите ни, вместо да се изучава и разпространява ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ. И това не са „… вражди в Българското общество“, както казвате Вие. Това е битка на ценности! Трябва ли да се примирим с агресивното русофилство в България изповядвано от партии и безбожници, несъвместими с Христовото учение, или трябва да водим битка с тях до победа? ДА, ТРЯБВА! И това няма да ме направи по малко вярваш в БОГ от Вас и няма да съм по-малко милосърден и добродетелен от Вас, а точно обратното. Защото само по този начин може да се даде така необходимата живителна светлина на онези наши блудни синове, които по времето на комунизма загубиха вярната посока. А Вие говорите за примерение!? Примерение с тези, които имат нахалството да говорят от наше име, за някаква любов между БЪЛГАРИЯ и русия и препоръчват затопляне и задълбочаване на отношенията ни с тази страна. Любов, затопляне, задълбочаване със страна, която реставрира най-лошото от комунизма? Една чужда на нас БЪЛГАРИТЕ държава – русия! Целта на русия и на нашите безродници е една и съща. Да докажат, че света е като тях, т.е. всички са маскари, и да девалвират ИСТИНАТА. Само в битката за ИСТИНАТА се ражда СВОБОДАТА. Това е езика, на който трябва да се говори. И само този език ще доведе БЪЛГАРИТЕ до пълна КОСОЛИДАЦИЯ , гарантирайки СВОБОДА, НЕЗАВИСИМОСТ и БЛАГОПОЛУЧИЕ на своята, любима МАДАРА-БЪЛГАРИЯ!

 36. @ ДЖИНДЖИФИЛ | ЯНУАРИ 30, 2016, 10:26

  “Войната русофили-русофоби трябва незабавно да спре с примирие а не с подчинение, за да има сили за по-важни неща, каквито са Добруването и Благосъстоянието на Народа!!”

  Остава и да кажете как ще изглежда това “примирие” при положение, че русофилите не желаят “Добруването и Благосъстоянието на Народа”, а тъкмо обратното – поставянето на България и народа ѝ като жертвен агнец в краката на кръвожадния им варварски бог.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.