На босия цървулите и на Темида с(к)андалите

Гостуващата снощи в „Шоуто на Слави” Румяна Ченалова отправи снощи в „Шоуто на Слави” твърдения, всяко едно от който би било основание за оставката на двамата най-овластени в държавата началници, каквито са главният прокурор Цацаров и премиерът Борисов, който му наредил да осъди собствения му главен помощник по партийна линия Цветан Цветанов. Щеше ако…

http://clubz.bg/33786-chenalova_obqvi_che_cacarov_e_pritisnal_shefkata_na_sgs_da_osydi_cvetanov

 

Нищо друго да не беше споменала, а само безадресното засягане на темата за разследването по финансови причини в Лихтенщайн на трима българи ( Бойко Борисов, Ахмед Доган и Делян Пеевски) можеше да предизвика истински политически катаклизъм в държавата. https://bivol.bg/%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%B4%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D1%89-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D1%81.html

Можеше ако…

 

Щеше и можеше, но не и в България. Тук по подобен начин проговарят единствено и само отчаяни хора, на които вече им е създадена репутацията на лично озлобени, т.е. необективни, най-меко казано. Такъв е и образът на самия Слави Трифонов след разрива му с Бойко Борисов.

 

Преди да се скарат той му пазеше широкия гръб. Както и този на Първанов, отказвайки да ми предостави кадри от гостуването в шоуто на съпругата му Зорка, за да не се види как в публиката от двете страни на действащия президент седят двамата му най-близки приятели от Перник. Това са изобличените в книгата ми „Президент на РъБъ” Владимир Лазов , подставеното лице като собственик на два мезонета ( активна изпълнителска брънка и днес в неофициалния хотелски бизнес на Първанов) и митничарят Венци Деянов, съден – недосъден ( познайте поради какъв чадър му прекратяват процеса след 17 опита и финтове по „болест”) за присвояване на големи суми по служебна линия. Същият, който през лятото на 1996 г. подарява пред доста свидетели един голф на сем. Първанови, както съм споменал в споменатата книга. http://e-vestnik.bg/9838

 

Отклонявайки се от темата за малко да попитам пак: ако случайно цялата тази компания се чувстваше засегната от мен, защо не реагира вече толкова години? Отговорът е: не само си признават косвено истинността на написаното от мен, но и спазват правилото да не ме вадят от относителната анонимност, в която са успели да ме опаковат медийно.

 

Така че, каквото и да каже Ченалова и самият Трифонов в шоуто, то „не се брои”. Минава именно за част от шоуто в рамките на профанизираната медийна среда в България, която съзнателно беше обезличена до такава степен, че практически няма скандал, който да предизвика някакво реално сътресение в претръпналото от липса на институционална чуваемост за тях т.н. общество.

 

За мен е интересно да видя, че Ченалова потвърждава дългогодишното ми усилие да обърна внимание върху превръщането на четвъртата власт в първа по значение. Запитана как си обяснява задкулисната власт на един редови следовател, какъвто е Пеевски, тя отговори, че влиянието му се дължи на факта, че той е прозрял важността на медийния фактор, с който се е сдобил. Абсолютно вярно! И не защото медиите са силни чрез истината, която би трябвало да защитават, а заради водещата им роля в нейното изнасилване. Без сводници, няма проституция (което, както всички обобщения , не важи за всеки един журналист в България, но отразява статуквото на червените фенери в тази област).

 

Абсолютно вярно, но го казва една дискредитирана личност, която вероятно никога повече няма да бъде допусната в съдебната зала, освен откъм онази нейна част, където са скамейките на подсъдимите. Много преди нея , както вече отбелязах, съм застъпвал тезата за нерегламентираното върховенство на медийната власт над останалите ( видно по абсолютната недосегаемост на лъжливи журналисти и доволните от дейността им босове) в ръцете на онези, които чрез нея си осигуряват безнаказаност за безобразията. А който се обади срещу това статукво, се превръща във враг, подлежащ на публичен линч.

 

Не съм открил аз факта, че свободата на словото е в основата на всички останали свободи. Но в Държавата на Стабилността ( ДС) кой ти слуша някакви си приказки за свободното слово- то е в режим на свободно падане и падение. Това устройва статуквото, включително и пропадащите заедно с престижа на професията кочияши на медийната каруца, навигирана по метода „карай да върви”.

 

Не желая да се сравнявам с Ченалова и имам правото на това разграничаване защото бях изхвърлен от системата СЛЕД като наруших статуквото. Не е като да съм проговорил едва „ в изгнание” ( архивите на предаването „В десетката”, ако в БТВ пазят такива, могат да покажат острия ми сблъсък от екрана с Първанов конкретно и по международния скандал „Петрол срещу храни” по линия на поста му начело на БСП, и заради раздаването на държавни отличия на разни другари, вкл. на един субект, хвалещ се като бивш генерал от съветското военно разузнаване и т.н.). Но в крайна сметка – да, по едно нейният случай си прилича с моя- когато си маргинализиран, дори и да ти дадат думата, тя се приема само „ за сведение”.

 

Нещо подобно постигнаха с моя милост първо чрез премълчаване, а след това с продължаващ отказ от чуваемост. Така критиките ми срещу Първанов получиха етикет на нещо, което се подразбира като реакция от страна на един лично засегнат от него субект. Медийните съвести, гузни от факта, че се държаха или страхливо , или направо сервилно в битката (ми) „дума-срещу мълчание” , накараха публиката да претръпне, а Първанов да дефилира като легитимен властник и днес.

 

Неговото заиграване с Борисов на принципа „първо аз на тебе, после ти на мен” беше втората му линия на защита, за да се стигне до днешната фаза, при която не само е съуправляващ в едно уж дясно управление, противно на всякаква политическа логика ( и на математиката на парламентарната подкрепа, така любима напоследък на Борисов при оправданията му за спънатата съдебна реформа), но дори да заставата в позата на рекетьор на властта.

 

С цялата условност на тази аналогия, Първанов и Борисов си подават щафетата на властта подобно на Путин и Медведев в Москва. Тази приемственост би проличала още повече в случай, че Борисов осъществи мечтата си да стане церемониал майстор на държавата като държавен глава с всичките паради и почести, заменяйки бившия си ментор на престола му след известно прекъсване за един мандат време.

 

За онези, които продължават да отричат очевидността на този брак по сметка ще напомня първородния грях при зачеването на ГЕРБ. От трибуната на учредителното събрание на новата партия в НДК Борисов буквално забрани на партийните си поданици да говорят за, т.е. срещу Първанов. Хващам се на бас, че подобно уникално условие за лоялност към една партия със стойността на Точка първа от устава няма в историята на партийното строителство по света и у нас.

 

Как се върнах към тази тема ли? Ами така, въртим се в кръг.

29 мнения за “На босия цървулите и на Темида с(к)андалите”

 1. И като част от средата и базата, която предопределя всичко, описано и ИЗПИТАНО от Иво…

  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
  МОЛЯ, ОТВОРЕТЕ ДОЛНИЯ ЛИНК САМО СЪС ЗАПУШЕН НОС (АКО НЯМАТЕ ПРОТИВОГАЗ ПОД РЪКА!) И С ПРЕДПАЗНИ ХИГИЕННИ СРЕДСТВА!

  http://pik.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D1%83%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B8-300-000-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-5-%D0%BC%D0%BB%D1%80%D0%B4-%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-news476601.html

 2. Домашен белот. На мах! Оплели са се кат свински черва и пърдят в едно гърне.
  Нали си спомняте как часове преди депутатът пееФски (помолен веднъж да определи мястото МУ в днешна България, баце успя само туй да измрънка: “Какво да МУ коментирам на този депутат”) да го изберат за шеф на ДАНС, тогавашният му парламентарен “шеф” местан наричаше
  шефът на най-голямата парламентарна група: Бойко Методиев Борисов. С трите имена се борави само когато те привлекат като подследствен, обвиняем, подсъдим, осъден. После, кат си делнаха бизнесите не само зацарува медиен мир но и за (екс)тиквата само цветя и рози. До степен, той да скромничи. Не мога да ги накарам да не ме любят.
  За това ДГД!

 3. Супер,но как да се излезе,от този кръг-овал или каквото етам?Започне ли пробуждане и гражданското недоволство,” Кой” го марргинализират,сразни бакшиши или футболни фенове.Да хващаме гората ли,май само така можеме да си отвоюваме родината…

 4. Тва не са го написáли както требва, ше им набивам канчето, че да разбéрат… По времето на бай Тодър-голéм държавник- щеха да напишат “Другарат Тодър Живков се срещнá с трудовите хора от Бургас”, че и песен щеха да запеат на “Морето и неговите трудови хора”, ама сеа са се разпуснáли нещо…

  http://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B2-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81-news476702.html

 5. За голямо съжаление подобен род подходи където правораздаването е обусловено от решението на политици не е ‘привилегия’ само на БГ. В САЩ днес има достатъчно доказателства за това че Хилари Клинтън е потъпкала не един а няколко закона, за които простосмъртните носят наказателна отговорност и то веднага. Администрацията на Обама, обаче, не повдига обвинения по чисто политически съображения. България е един кенеф, това го знаем добре и затова и не очакваме миризма на парфюм, а само познатата до болка воня непреставаща вече около 70 години. Жалкото е, когато започва да вони от еталоните за върховенство на закона – западните демокрации. Това е обезкуражаващо за хората които искат да живеят в справедливо общество и дава криле на вонотворците у нас и по света.

 6. Медийте водят хибридна война с българите

  От много месеци напоследък всеки ден сме свидетели, че българската медийна мафия залива нещастния български слушател и читател с поредното скандалче, разкритие, СМС-че и какво ли още не. Случайно или не?
  Мисля, че случващото не е случайно. Извън конспиративните теории, целта на задкулисието е да се оглозка каквото е останало по кокъла, да се правят корупционни сделки, да се източват еврофондове, а на гражданините – твърд хляб и медийно зрелище.
  Какво би следвало да е на вниманието на нашите водещи коментатори, хурналисти, наблюдатели? По мое мнение – ограбването на КТБ. Защото само там потънаха 3-4 милиарда лева, което в сравнение с целия БВП е около 5 %, а процеса си седи ли седи в глуха линия, а главният заподозрян е на спокойствие в Република Сърбия. Това са много повече пари от загубите, които българския народ преживя при предишната банкова криза. Това е огромен проблем, сравнен с който и да медиен скандал като СМС-и, подслушвани разговори, турско робство или съжителство и какви ли не още глупотевини ни каканижат от екрана разни „експерти” е нищо. Бикът трябва да се хване за рогата, желязото се кове когато е горещо.
  Не следва ли М-вото на външните работи да повика посланника на Сърбия и да му връчи демарш /нота или каквото изисква протокола/, че уважаемото лице Цветан Василев е много толерирано от техния „много независим” съд. Не е ли време нашия Главен прокурор да постави въпроса пред техните компетентни съдебни власти, че пътя на Сърбия към членство в Европейската общност преминава през бързото придвижване на подобни казуси. Не следва ли Министерството на правосъдието да се обърне както към Европейската комисия, така и към това на Сърбия по този повод. Главата „правосъдие” Сърбия може да е затворила, но такъв случай може и да я отвори наново.
  Въпроси, въпроси… Някой ще каже, че по дипломатическите канали това се прави. Дали? Много се съмнявам.
  Самият факт, че с фирмата наета за да разнищи къде потънаха парите от КТБ е сключен договор за конфиденциалност. Нека попитаме кой е поискал от “Аликс Партнърс Сървисис ЮКей“ клаузата за конфиденциалността? Сигурен съм, че това е била българската страна, за да се потули далаверата, да не излезат имената на видни политически лица на светло с големи кредити. Защо никой български журналист не попита официално фирмата, кой е поискал тази клауза за конфиденциалност. Има ли фирмата такава практика и на какво право се позоват след като това са пари на българския данъкоплатец, завлечени от криминални структури и лица.
  Ето това е хибридната медийна война, която медийте на Пеевски заедно с пригласящите му партийни вождове и няколко крупни бизнесмени водят срещу нас, българите.

 7. Здравословно за нас е легитимната проруска държавна власт тук всекидневно да бъде раздрусвана. За да не се самозабравя. Докато тук не стане като в Албания.

  И Албания ни надмина. Днес се връщам от там. В самия Център на Тирана е най-голямата англоезична книжарница в СВЕТА, всички млади хора говорят английски. И това след Енвер Хаджа, при когото за притежаване на една географска карта са давали по 10 години. И който и построил прочутите бункери.
  Видях ги. Историята е:
  През 1962 Енвер Ходжа се скарва и с Москва, и с Пекин. Със Западът е скаран, понеже там искал да прави Революция.
  Тогава населението на Албания е било 3 млн /сега е 4/, и Енвер Ходжа да заповядва за 10 години да се постоят 300 000 бункера. Построяват ги ударно с бой от тояги(((. И какво следва?

 8. Като чета(с радостно вълнение)за намеренията на руските “инвеститори” излиза, че всичко перспективно,май цяла България, е обект на техния интерес! Само нас, българите, ни няма в сметките им! Вече са си докарали 300 000 постоянно пребиваващи собственици, поне още толкова е и Петатата им колона у нас (тях ги готвят за черноработници),а ние, останалите местни туземци, сме излишни, но и за нас са подотвили т.н.”демографски план”, който включва емиграция на всичко младо и кадърно, а за най- упоритите, онези, които все пак останат в родината си – кратко, скотско съществуване и бърза, скотска смърт като за скотове! За да не се хаби човешкият материал може да открият и у нас, в Бургас примерно, Световен Център за трансплантация на органи!

  Не вярвате ли? А къде виждате мястото на българите в намеренията на “инвеститорите”?

  “За инвеститорите привлекателни са още енергетиката, селското стопанство, туризмът, финансовият сектор, инфраструктурните проекти, телекомуникациите и строителство. От особен интерес за нас е подготвената от българските ни “партньори” ИНФОРМАЦИЯ за нови инвестиционни възможности, появили се след създаването в България на индустриални зони, управлявани от Национална компания “Индустриални зони” АД”.

 9. http://no-comment.bg/just-comment/svaliaj-vednaga-ot-efir.14397Сваляй веднага от ефир!
  Сваляй веднага от ефир!
  Just Comment

  NO-COMMENT.BG 29 ЯНУ 2016 19:30 29 ЯНУ 2016 19:31
  75 0
  ВИСОК
  Свободата на словото в България вече почти не съществува

  5/ Веселин Дремджиев е свален от ефира на „Bulgaria on Air”. С тази новина се събуди българската журналистика днес. Поредната рокада в родните телевизии показа, че медиите в България са зависими от родните олигарси.

  Въпросът „Кой?“ отново стана актуален.

  Фактът че този „Kой?“ назначава и уволнява журналисти, които не са „удобни“, говори за зависимостта на четвъртата власт от олигархични кръгове.

  За съжаление генезисът на собствениците винаги си казва думата, по-рано или по-късно. По правило, многоходовите модели за манипулиране на общественото мнение, чийто прицел са хората с по-критично възприемане на медиите,

  първоначално имитират независима медия.

  И то за продължителен период, докато спечелят доверието на целевата аудитория.

  А каква тогава е официалната позиция на телевизията? Под формата на новина „Bulgaria on Air” е развила тезата, че

  Денят ON AIR сменя формата си и затуй се налага смяна и на водещите!

  Естествено, не се уточнява, какви са промените, освен водещите, де. Тази позиция на ръководството на телевизията потвърждава още веднъж, че медията обслужва някакви интереси, които определено не са свързани с интересите на журналистиката.
  Неофициално, източници от телевизията твърдят, че водещият е предизвикат главоболия на собствениците, като твърде често канил и твърде внимателно изслушвал някои не дотам приятелски настроени към Русия гости… Като бившият посланик Илиян Василев, например.

  Да припомним един пресен случай, а именно свалянето на предаването „Деконструкция“ на Петър Волгин от ефира на БНР. Свалянето на “Деконструкция” дойде след предупреждението, че БНР може да отнесе глоба от СЕМ за 3 хил. лева.

  По думите на председателя на СЕМ Георги Лозанов предаването на Петър Волгин

  системно отказва да спазва изискването за плурализъм на мненията, което е задължително за обществените медии.

  Според ръководството на националното радио “водещият е допускал в предаването едностранчиво представяне на фактите”.

  Ще рече човек, че ПИК и Блиц – примерно – представят фактите многостранчиво?!
  Това какво говори? Може би, че дори обществените медии, колкото и да не са зависими, само с едно „позвъняване от някого“, обръщат листото и „ликвидират“ неудобните. И въпреки протестите в защита на Петър Волгин, той остана извън БНР…

  През 2008 година помним внезапното изчезване на тогавашния водещ на „Здравей България“ по „Nova TV” Георги Коритаров. Тогава той напусна телевизията със скандал, който бе свързан със собственика на „Лукойл България“ – Валентин Златев.

  Официалното становище на медията по скандала бе, че

  раздялата с популярния водещ се случва заради неспазването от негова страна на принципите на журналистическия плурализъм и използването на телевизионния екран за лични цели…

  Ей, тоя плурализъм бе!
  И така стигаме до случая с предаването „В десетката“, чийто водещ бе Иво Инджев. През далечната 2006 година, предаването бе свалено от ефира на БТВ заради споменаване на едни апартаменти, вероятно подарени на тогавашния президент Първанов. Скандалният водещ също е обвинен от ръководството на телевизията в

  „грубо нарушаване на журналистическата етика и основни принципи на сериозната журналистика“.

  Тези примери са само част от журналистическата действителност. И наистина медиите в България са зависими не само политически, но и икономически, което е страшното.

  Неслучайно страната ни е на последно място по свобода на словото в ЕС. Да си припомним миналогодишния доклад на международната организация „Репортери без граници“, където

  България бе класирана на 106-то място по свобода на словото,

  непосредствено след държави като Непал и Уганда. Като причина за тази задна позиция се отбелязва

  силното корпоративно влияние върху медиите!

  За сравнение през далечната 2002 година пак според показателя „свобода на словото“ организацията „Репортери без граница“ ни нарежда на 38-ма позиция.

  „Кой?“ ли е виновникът за достигнатото дъно от медиите…

 10. Държавата наречена България не съществува де факто. Дори задкулисието вече е на аванс-сцената. Според марксическата теория на историческия материализъм държавите се създават, за да защитят собствеността и властта на господствуващата класа, така че слабоумният ни Елит сам си копае гроба. Ако имахме читави служби ( ДС,ДАНС или някакво РУ) с добри анализатори, трябваше да следят блога и книгите на Иво Инджев и да вземат превантивни мерки ( не срещу автора, а срещу процесите), защото, за съжаление, той се оказа пророк. Много неща, за които ни казваше Иво Инджев, понякога изглеждаха пресилени и малко крайни, но, уви…

 11. Да се посмеем дружно 😀

  Извинявай, Иво, това е напълно извън темата, но не можах да се сдържа, то е музикално събитие, каквото се случва веднъж на столетие – представям ви най-новата руска песен – искам рубла за долар – разкошна, чисто по руски безгранична идиотия, над която се смях до задавяне и посиняване. Забавлението е 100% , няма да съжалявате, коремните ви плочки ще се натоварят максимално 🙂

 12. Стартира сайтът pametbg.com за жертвите на комунизма в България

 13. Още малко за Албания като паралел.
  След Косово това е най проамериканската държава в Европа. Малко над 30 000 км, разглежда се за пет дни. Където има албанско знаме, задължително има и американско. Европейските са малко. В момента американците им строят магистралите. Старите им пътища са като във Видинско. Тесни, с дупки. Новите са по хубави от аутобаните в Австрия и Германия.

  В Албания няма спор за лявата идея. Там като се каже комунист, се разбира педераст, разбойник и тъпо говедо.

  За разлика от тук. Идете и вижте.

 14. Албания е нашият естествен исторически съмишленик на Балканите. И съюзник. И те се смеят на кремълските хомункулусчета, на фалирата мегали идея и на избомбения Белград.

  Това тъпото от Банкя няма да го разбере. Дано го разбере тъпото Исаков от монголската легация.

 15. И последно.

  Знаете ли защо мутрата от Банкя толкова набляга на Европейските фандове за развитие?

  Защото може да краде безконтролно.

  В Америка и в Албания е друго.

 16. В момента Бойко Борисов играе ролята на Тодор Живков: шестнайста република.
  СССР се разрадна.

 17. Както е отбелязал колегата Johny по-горе България отдавна е превърната в клуб по интереси, в който силата е на страната на този с най-големите амбиции, естествено подплатени с достатъчно средства.

  Продажността на т. нар. елит е в основата на всички беди и това според мен се дължи на насилствено прекъснатата управленско-династическа връзка след падането на България под турско робство. Оттогава България винаги е била разменна монета или просто политическа играчка в ръцете на по-силните. Песимист съм за бъдещето на България като правова държава със силно гражданско общество, поне в близките две поколения, затова и я напуснах.

 18. Да не забравяме, че сме събота сутринта. Началото на викенда. Малко отмор никога не е излишен. За това давам думата на блестящият сатирик Василий Рибников. Уж се е центрирал върху “многообразните” отношения между вова (да-да, самият ТОЙ) и (екс)съпругата люда но това е само на пръв поглед. Приятно четене.
  http://censor.net.ua/resonance/371576/vovan_i_lyudmila

 19. http://dnes.dir.bg/news/-21584089?nt=4

  Иво и колеги, фактът, че пропагандата и дипломацията на Кремъл, начело с Лавров, се вкопчиха като кърлежи в ТАЗИ абсолютно измислена история и я раздуха до световна истерия, и то СРЕЩУ Германия, може само приблизително да ни подскаже КАКВО хвърлят в пропагандата срещу България.
  Само като подредим в логическа причинно-следствена последователност събитията от 1 седмица насам-всичко излиза като на врачка картите. То “бунт срещу робството”, то митинг “анти-НАТО”, то затопляне на АЕЦ-а и туризма, то умилкване и подмокряне на неполивани женици-министърки пред разни руски бойлери… Да ама ДАНС разследва с всички свои екипи и експерти „но политически коректно!)подстрекателстото на Хасан към Ибрям да открадне две кокошки, а може и курсове по готвене на пельмены да организират!

 20. “…Тук по подобен начин проговарят единствено и само отчаяни хора, на които вече им е създадена репутацията на лично озлобени, т.е. необективни, най-меко казано…”

  Май е точно обратното. Точно отчаяните и озлобени личности започват да си казват всичко. Искрено и лично!

 21. По Би Би Си (BBC) филмчето за Путин Тайнте богатства на Путин се излъчва всеки ден. Предполагам че, следващото издание ще бъде за Медведев.

 22. В момента по bTV Cinema излъчват филма на Клинт Истууд “Джей Едгар”.
  Препоръчвам го на всички от форума!

 23. Пеперлиев по 30.01.2016 в 09:43

  Точно обратното на точно обратното какво е според вас?

 24. Слушам в момента Иво по “Хоризонт” в “Съботаж” и си мисля – точно Иво Инджев би трябвало да води това предаване. Ижедневно 🙂

 25. Политиката на Кремъл е да всява раздор между Българите. Всеки да е срещу всеки.
  Първото и основно правило е да не следваме техния план!
  Втория е да съдим този който не работи за България, а не този когото ни посочат отвън!
  Накратко, ние сме различни и имаме своите проблеми, но не се връзваме на флашки, слухове, Славейчета и други подобни.
  Освен това тези 300 000 отчаяни евкуирали се от Жизнь в Русия ще следват нашия план ако имаме дупе да им го наложим, а не вечно да се оплакваме.
  Ще останем силните, а слабите ще се покорят.

 26. За Светослав. Съмнявам се дали КОЙ е причината да бъде свалено предаването по БНР “Деконструкция” на П.Волгин. Не знам за случая Дремжиев, но за Коритаров и Иво Инджев съм съгласен с вас. Само че тези три случая са целофана, с който е опаковано онова нещо-Деконструкцията де. Струва ми се, че с голямо закъснение оплаквате “Свободата на словото”.

 27. Отлично представяне в “Съботаж”! Браво!!!

 28. Светослав, дали оплакваният “страдалец” на едностранчивото разбиране на “свобода на словото” плащано при това от Анка данъкоплатка
  петър иванов (волгин) би харесал един от долните вицове. Отнюдь.
  http://censor.net.ua/news/371789/luchshie_anekdoty_nedeli_ot_tsenzornet

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.