Цвилизационният избор в защита на немощната Русия от мощните й критици в България

„Нашето място е в ЕС, но всякакъв краен тон по отношение на Русия показва единствено собствените ни комплекси, заяви президентът Петър Стоянов /1997 – 2002 г./ на конференцията „България-заплашена от неоосманизъм или нов мост между Изтока и Запада в новите геополитически реалности”, съобщи вчера сайтът Клуб Z в статия, озаглавена „Петър Стоянов: Крясъците срещу Русия издават комплекси”

 

След това начало читателят вероятно очаква от мен да начена задочен спор с Петър Стоянов, но не е познал. Няма да доставя това удоволствие нито на злорадите кибици в мрежата, очакващи безплатен сеир, нито евентуално на самия Петър Стоянов, ако по някаква случайност прочете текста на низше същество, като моя милост, към което вече е проявявал своята високопоставена ехидност.

 

Понеже Петър Стоянов обаче има отношения с други, доста по-висши същества, като семейство Клинтън например ( по линия на една фондация), мога да илюстрирам какво мислят някои от тях по темата за отношенията с Русия.

 

САЩ трябва да налагат по-голям натиск върху Русия. Това обяви Хилари Клинтън, един от основните фаворити за бъдещ президент на Америка.

„Аз оставам твърдо убедена, че имаме нужда от съгласувани усилия да притиснем по-сериозно Русия и по-специално Путин“, подчерта Клинтън в реч пред института „Брукингс” във Вашингтон.

„Смятам, че ние не сме направили достатъчно“, изтъкна тя” на 9.09.2015

https://news.bg/int-politics/hilari-klintan-nastoyava-za-po-seriozen-natisk-sreshtu-rusiya-i-putin.html

 

На 18 януари 2016 г. Клинтън сравни Путин с хулиган. “Мисля, че отношенията ми с него са уважителни. Като много хулигани, той е този, който ще си взема толкова, колкото може, докато не го спрете.”

http://clubz.bg/33292-hilyri_sravni_putin_s_huligan

 

Ето това е краен тон. Това са крясъци ( напълно основателни, според нисшето ми мнение).

 

Най-лесно би било да се крия зад пълните с болка призиви срещу руската намеса в България-викали са с цяло гърло велики българи в диапазона от Раковски до Захарий Стоянов (който в статиите си често възкликва емоционално, т.е. крещи по адрес на руската политика „Аман”!). Но ще се въздържа, за да си спестя дупликата, че това е била друга епоха ( т.е. епохата на българите, свободни да се противопоставят на руската политика спрямо България , която днес се опитват да ни представят като фатална даденост, като ръжен, срещу който не се рита, ако си истински, т.е. удобно смирен и напазаруван за целта българин).

 

Не искам да имитирам Петър Стоянов и подобно на него да предположа, какво би казал „някой” в отговор на Клинтън, но знам, че призивите да си мерим думите спрямо Русия винаги биват опаковани в памука на нашата „специфика”, поради което ни е забранено да сме откровени към „братушките”. От нас се очаква смирение пред руските шамари- българският Шива трябва да има сто бузи.

 

Ще си позволя само една смирена забележка към казаното от Петър Стоянов за крясъците или за крайния тон към Русия. Той греши в последната част на твърдението си ( не за комплексите, имаме ги доста, само Петър Стоянов няма никакви, ако не броим склонността му към надменност, която издава комплекс за превъзходство).

 

В България никой не крещи срещу Русия най-малкото защото е безсмислено да разговаряш с пустинята. Включително и авторът на този текст, който е написал три книги, пълни с доказателства за поводи да крещим като българи срещу всичко онова, което „братушките” са причинили на България и българите през вековете. Българите не могат да променят Русия и руската политика. Обаче имат правото да надигат глас срещу съотечествениците си, които и днес поставят чрез обожанието си една чужда държава и нейните интереси над българските и европейските.

 

Да защитаваш могъщата Русия от тези презрени ( от нея и местните й помагачи) българи с критично отношение към преклонената глава пред грубата руска сила ( или руския газ, споменат като „аргумент” и от Петър Стоянов) е срамно, но само за онези, които могат да изпитват подобно чувство.

44 мнения за “Цвилизационният избор в защита на немощната Русия от мощните й критици в България”

 1. Петър Стоянов е същото руско мекере като Георги Първанов. Купени от КГБ-“полезни идиоти”.
  НИКАКВО УВАЖЕНИЕ КЪМ ТЕЗИ НИЩОЖЕСТВА РУСКИ!…..,- като се каже комунист, се разбира педераст, русофил, разбойник и продажно и алчно за чуждото тъпо говедо.

 2. Нещо повече, в дебата между кандидатите за президент на демократите в Ню-Хемпшър Хилари Клинтън отива още по-далеч. Тя обвинява директно Русия, че противопоставяйки европейските страни, се стреми да измени границите, чрез завладяване на територии. И, че “ние сме длъжни да му дадем ясен сигнал (на Путин), че подобни методи за изменение на границите не са допустими и няма да останат без отговор”

 3. Отговарям на доказания политически опортюнист П. Стоянов (a.k.a. “предводителя на разбитите авари”) лично, за себе си:

  не, не се чувствам малоценен по отношение на най-комплексираните в световен мащаб хора (не казвам народ или нация, защото всички учени са единодушни, че такова нещо не съществува) и тяхната застинала в Средновековието държава – ползватели на българския език и азбука.

  Не размерът (и въглеводородите) имат значение. Винаги съм казвал, че микроскопичният и беден на ресурси Люксембург е велика държава, а огромната и богата на суровини Русия – не.

  “Не ви е чист косъмът, бай Стоянов!” би възкликнал друг един Стоянов – уж прост овчар, но без комплекси.

 4. Страхотна статия!
  Срам, голям срам за Петър Стоянов, този човек предаде избирателите си!

 5. Много се изписа за някой си въобръжаем агент “Виктор” от преди паденето на Стената. И това спря, когато Петър Стоянов се показа по телевизията и заплаши, че ще вкара в затвора всеки, който още един път спомене за несъществувалия агент “Виктор”.
  И темата изчезна от медиите като с магическа пръчка.

  И тъкмо темата се позабрави за няколко години, изведнъж Виктория Бекъм се появява в ролята на млада булка да дава съвети за почтеност.

 6. http://smart.dir.bg/dnes/news/21639059/
  Случаят с ваксините също е показателен че верността към чужда държава е по-силна от собствените ни национални икономически интереси. /най-енергична се оказа комбината БСП+ДПС/.

 7. Доволна жалка е фигурата на президента Петър Стоянов – “седесарят” на републиката, както наричаше себе си по време на мандата си! Като си спомня питуетите, които въртеше ту при Сакскобурготски, ту при Костов с когото вече се бяха изпокарали (кой е по-по-най!??), се учудвам на какво отгоре ни гледа (нас, простосмъртните българи, които не любим болшевизма и родината му Русия) с превъзходство! Този човек беше жалък тогава, не по-малко жалък е и сега!

 8. След като е предал(продал) кауза, съмишленици, приятели и почитатели, след като е осребрил всичко в собствен интерес, за Стоянов не е проблем да продължи по надолнището към низините на човешкото и политическо достойнство. И до ден днешен се чудя, кой снесе в тогавашната суматоха, това голямо кукувиче яйце в синьото гнездо?
  За този Сребролюбец храбър важи – Предател в нужда се познава!

 9. Към Boreto:

  Там е работата, че беше наистина възторжен седесар ( как иначе да бъде избран за президент в онези времена), поради което възторжените седесари рязко намаляха.

 10. Ние в Пловдив казваме Виктория Бекъм на всички руски кучета, които ни ръфат под прикритие.

 11. Честно казано, жал ми е за Петър Стоянов.

  “Нищо скрито няма да остане неоткрито”. Евангелия.

  Окончателно падение.

 12. Г-н Инджев,
  “Крясъците срещу Русия издават комплекси” казва бившият президент.
  Може и да е прав. Но тези комплекси са лечими.
  докато Мълчанието, подмазването, лиженето на дирника на управляващите Русия издават също комплекси, при това по-тежки и нелечими.
  Г-н Стоянов знае ли, че нито един от тези управляващи не е избран в честни избори – такива, каквито той спечели през 1996-а и загуби през 2001-ва година?
  Ако за г-н Стоянов може да се каже, че е бил легитимен президент на европейска страна, то може ли да се каже същото за руския президент?

 13. Към г-н Инджев

  Намаляха поради “седесари” от типа на Стоянов, Костов, Бакърджиев, Софиянски и сие. Които предадоха каузата за постове и благинките от тях.
  И аз съм от “намаляващите” седесари от онези време – тези хора трябваше да приключат с комунизма по българските земи тогава. Имаха цялата власт, ресурси и подкрепа! … В резултат днес Гоцета, Буди, Гестаповци, “професори” от типа “божидардимитровци” и подобни са яхнали България и “управляват” в ползу курпулентната пеевска фигура.

  А Петър Стоянов беше възторжен седесар тогава, беше такъв и при разпада на СДС-то разпарчетосано от Костов, него, Надка Михайлова (тогава) и следващите одиозни шефове на “партията” СДС. Вероятно продължава да е възторжен седесар?!?

 14. Директни новини от US по телефона

  Марко Рубио е наследник на емигранти от Куба Всички останали латиноси /мексикано, гватемало, костарикано/ са демократи, фенове на Обама и Путин, обичащите да живеят с чужди пари.
  Единствено кубинците са републиканци. Антикомунисти и републиканци, искащи разкриването на масовите гробове в Куба и докарването на Путин като следствен.

  Марко Рубио!

  Това го пиша не за друго, а за да знаят русофилите тук какво ги очаква респективно.

 15. Аз лично хич не съм изненадан. Да се изненадват тези, които единствено вярват, а не умеят да мислят. Още преди 15 години стана ясно, че “Виктор” е на терена, за да размаже всяка сериозна предпоставка за автономно и българско управление в България.

  Кой го инсталира ли? Ами същите, които са му дали е печелившото именце в картотеката. Кой стои зад тях ли? Е, хайде, и децата (умните) вече разбраха.

  Изненадани?

  п.п. “Виктор” се появява, както и доста други като него, за да размие ясните граници, които например Радан Кънев постави, които показват кое е дясно, кое е национално, кое е европейско в България. Тоест, Радан и започналото движение, което той онагледява, са твърде опасни за ония, които редят картотеките. А това е доста ясен, макар и косвен, аргумент за правилната посока, в която трябва да се движим заедно.

 16. Не е съвсем в темата, но:
  Ето как в Украйна решават един и наш (нерешен досега) проблем. Аз от сърце им пожелавам успех.

  Декоммунизация на Украине

  https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B5

  https://www.youtube.com/watch?v=eqYCrYYURu8

  Декоммунизация = Дерусификация
  http://argumentua.com/stati/dekommunizatsiya-derusifikatsiya
  Путин довольно ясно констатирует: «… мы пережили, по сути, развал государства: Советский Союз распался. А что такое Советский Союз? Это Россия и есть, только называлась по-другому». Здесь только тупому не ясно, о чем речь. Если мы в этом вопросе не послушаем самого Путина, то кого же тогда вообще? Лавров в последнее время истерично вопит, что украинские законы о декоммунизации очень губительны и опасны. Он что, коммунист и защищает коммунизм? Конечно, нет, он русский и защищает только свой родное — российское.
  Декоммунизация: враги народа и их преступления
  http://www.argumentua.com/stati/dekkomunizatsiya-vragi-naroda-i-ikh-prestupleniya

  Список лиц, подпадающих под закон о декоммунизации.
  В перечень вошли исторические деятели, чья деятельность подпадает под действие законов о декоммунизации. Улицы и другие топонимы, названные в их честь, должны быть переименованы до 21 ноября 2015 года.
  И в този списък са:
  57. Благоев Димитрий. Годы жизни:1856-1924. Основатель Болгарской коммунистической партии.
  117. Ганев Димитрий. Годы жизни: 1898-1964. Болгарский государственный коммунистический деятель, секретарь ЦК БКП (1952-1957 гг.), председатель Президиума Народного Собрания НРБ (1958-1964 гг.).
  146. Димитров Георгий. Годы жизни: 1865-1949. Генеральный секретарь Коминтерна в 1935-1943 годах.
  161. Энгельс Фридрих. Годы жизни: 1650-1895. Основоположник идеологии марксизма. Вместе с Карлом Марксом написал «Манифест Коммунистической Партии». Его фигура использовалась для пропаганды коммунистического тоталитарного режима.
  234. Коларов Васил Петров. Годы жизни: 1877-1950. Болгарский коммунистический деятель. В 1922-1924 гг. – Генеральный секретарь Коминтерна. В 1946 г. один из организаторов коммунистического переворота в Болгарии.
  298. Ленин (Ульянов, Ильич). Годы жизни: 1870-1924. Председатель Совета Народных Комиссаров СССР с 1923 г.
  519. Яшин Петр Семенович. Организатор Красной гвардии Екатеринослава.
  (Список будет пополняться).
  За отбелязване е, че в този списък липсва името на Висарионович Йосиф Джугашвили – Сталин.

 17. Даа, освен това забравих, съжалявам.

  Извинявам се на всички жени!

 18. Ще се въздържа от ругатни, най-малкото защото “паднал /авар/ не се рита”. И темата за комплексарщината няма да засягам – “в къщата на обесения не се говори за въже”.
  Урокът Петър Стоянов ни доказва за сетен път, че е крайно време да се освободим от дихотомии-капани, като “ляв-десен” и “комунист-антикомунист”.
  ЕДНА Е ИСТИНСКАТА РАЗДЕЛИТЕЛНА ЛИНИЯ И ТЯ Е:
  “ЕВРАЗИЯТА НА МОСКВА СРЕЩУ ДЕМОКРАТИЧНИЯ ЗАПАДЕН АЛИАНС”!

 19. И разбира се да не забравяме кой командореше тайно парада по онова време. Не без известната в известни среди Г-жа Стоянова, Антонина. Опраскваше наред где- що мърда от Швейцария та чак до генералът Димо.

 20. И Бокова е като мухъла в банята, избива навсякъде.

 21. И аз бях до неотдавна от възторжените седесари /от и на всички митинги на С Д С/възхищавах се на много от лидерите им, а “кво” стана – Георги Марков, който взривяваше хората на митингите всеки път с думите “ДОЛУ БКП”-седи до Бойко Борисов и на всяко изречение повтаря фамилярно по три пъти бате Бойко, бат Бойко, ами Венцислав Димитров, който стана и съветник на Г. Първанов, да не говорим за “ваклото агънце- Стоян Ганев /Господ да ме прости/ ,да не говориме за другите-Румен Воденичаров, ония дето си спестяваше от баничките-М, няма да му пиша името и даже и най вече-марксиста -първия “демократично” изПран президент, толкова са много, немога да ги изреждам всички.
  И така за сега вярвам на Радан Кънев от думите му пред ТВ.
  А единствения ми кумир и идол е автора на този блог- брилянтния и ерудиран журналист – Иво Инджев. Извинявам се за сантименталните ми и ненужни излияния.
  DIMITARI-Димитър Ив. Димитров

 22. Силен текст, чудесни коментари! Може би, и защото емоционално засяга “сините” ни възторзи от младостта, песните, сълзите и гнева ни през лятото на 1990, че само ние сред соцбараките си преизбрахме палачите и концлагерните надзиратели, радостта от крехката победа година по-късно, бунтът от януари 1997,… да не продължавам, изпитали сме го всички!
  ДРАГИ ОТБЕЛЯЗВАМ, знаеш, че и аз като пиша тук нещо с ключови думи КУБИНСКИ АНТИКОМУНИСТИ-РЕПУБЛИКАНЦИ, ЗАЛИВЪТ НА ПРАСЕТАТА, КЕКАВИЯТ КЕНЕДИ, БАЩАТА НА ГЛОРИЯ ЕСТЕФАН, СМЪРТТА НА ГЕРОИТЕ, ставам на крака! Моля се Богу за Марко Рубио, вече има поляците в САЩ 100%!
  Пращам ви обаче един по-хладен анализ за руските санкции от по-центристка спрямо Кремъл позиция само за да обърнете внимание върху “силата на думички”- като “общия европейски дом”, и “общи ценности”, които
  еврократите се сетили, че трябва да отпаднат от договора ЕС-Русия. След 22 години, молодцы, все пак напредък, можеше да дочакат смрадливите ушанки и ариергарда им СМЕРШ по лъскавите брюкселски павета…
  http://www.kultura.bg/bg/article/view/24345

 23. Здравейте, малко офф както винаги от мен..
  нещо по въпроса за “добрите” седесари и не толкова добрите.

  Значи, мен лично винаги ме е интересувало кой какви политики води и тези политики да са съвем ясни, без да се налага обикновенния човек да си задава въпроси.!

  Това която ми е правило впечатление още по онези години, Ж.Желев и П,Стоянов, че като поведение тези хора всъщност се оказаха големи БСП-ари, в това число и дооста от т.нар твърди седесари!!!
  Тогава съм бил 14-15годишен и дори тогава ми е правило впечатление че тези хора гледат да държат нещата така, че да не се правят истински реформи!!!

  Т.е мисълта ми е,по делата им ще ги познаете!!!

  И да се повторя..
  бях 14годишен когато историите за “сериозните стари седесари” вече звучаха утрепано!!!
  Голямото разцепление тогава може да е имало самоедна причина, а тя е дали България ще тръгне по път на твърда полика за поддържане на валутен борд и твърда банкова регулация или съответно към по-половинчата такава политика!!!

 24. На ” ТОЙ Е ” съм лепил плакатите високо на електрическите стълбове за да немогат да ги късат ,гласувал съм винаги за СДС до създаването на ДСБ и един от виновните за неприетия закон за отваряне на досиетата на доносниците и ченгетата от ДС е “ТОЙ Е”.

 25. “В тази страна в която всички сме братовчеди” изразът е компилация от част от изречения на Филип Димитров и Иван Костов казани по различен повод, имах съмнителната чест да познавам петър стоянов още от студентските му години. Дрънчеше на китара песньовки на Висоцки на купони в апартамента на тогавашното ми гадже, днес булка. Правеше ми впечатление на отракан тарикат играеш ролята на умерен “бунтар” в рамките на закона. Толкоз и дотам. После, пътищата ни се разделиха и отново се присетих за него когато Иван Костов го “назначи” за кандидат-президент на СДС. В кампания в която алековият Бай Ганьо магаре да беше излъчила синята коалиция за надпреварата при срива на жанвиденовото правителство, пак печелеше. Но имайки едно наум, просто нямаше сила която да ме накара да го нарека “моят президент”, не съм гласувал нито веднъж за него. От което сега оставам злорадо доволен от себе си.

 26. За Г.Николов. Коректността е добро качество. На общото събрание на СДС за избор на кандидат за президент били идигнати кандидатурите на Ал.Йорданов,Асен Агов и П.Стоянов- предложен от Лучников.Така че П. Стоянов не е назначен,а е избран от 3 хиляди делегати. Вие е трябвало да бъдете там за да се избере правилния кандидат за президент.

 27. @ KIKI | ФЕВРУАРИ 5, 2016, 19:03

  15. Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас с овчи дрехи, а отвътре са вълци грабители.
  16. От плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи?
  17. Също така, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошото дърво дава лоши плодове.
  18. Не може добро дърво да дава лоши плодове; или лошо дърво да дава добри плодове.
  19. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсича се и се хвърля в огън.
  20. И тъй, от плодовете им ще ги познаете.

  Матей 7:15-20

 28. Леле, много са го закъсали щом опряха до Петър Стоянов!… Нека им помага на братушките, както помогна на Бареков. Може и Богомил Бонев да изтупат от праха.;-)
  Към JORDAN – Истерията с ваксините ( междувпрочем не съм фен на никакви ваксини – не от най-крайните, но почти) не е заради самите ваксини или заради самият Москов, а е отпор срещу каквато и да е реформа в здравеопазването ( т.е. парите за него)

 29. Един факт трябва да стане ясен на всички нас. Битката между доброто и злото навлиза в последната си критична фаза.
  А империята на злото дефинирана безпогрешно още Регън, показва също последен предсмъртен гърч.
  В този последен бой тя (империята) хвърля всички налични бойни единици. Дошло е времето и на спящите клетки (бившите президенти и много, много други), които бяха добре платени и най–вече добре законспирирани.
  Но вече тя няма какво да пази, работата е на живот и смърт. Както ги зовеше Сталин–Всьо на фронте!
  Сега трябва само да чинеме сеир и да отмятаме, защото скоро ще дойде Видов ден!
  Този път трябва да ги подредим в един акрибичен списък, без пропуски, защото те успяха да унищожат голяма част от досиетата.
  Това, което обаче ще ги изобличи и постави пак в графата на сътрудниците са действията им. Защото регламента в началото на прехода е бил, ето ти торба пари или облаги, а ти ще се отплащаш когато имаме нужда от теб!
  Точно поради това сега изкачат като мокри плъхове от потъващ кораб мъчейки се по даденото нареждане да спасят положението.
  Така, че господин Инджев, не си цапайте егото, с перото си само ги отмятайте!
  Ще дойде и момента, когато Бойко ще си глътне граматиката (ако има такава). Горчиво ще установи, че Раданчо ще го задмине на следващите избори защото предизвиканото разочарование от ГЕРБ е грандиозно. Няма да го спасят нито магистралите, нито сигурността, с която ни будалка.

 30. Много благодаря, г-н Инджев

  Светът затова е хубав, защото е пъстър и шарен. Различни мнения, но но целта е една: демаскиране на Русия и русофилите, добро за България и българския народ.

  Драги Стамбо,
  Снощи тук обмисляхме за сетен път къде в Пловдив да сложим паметника на Роналд Рейгън Победителят. На мястото на Альошата, казвах. Двама
  искаха на Площада.
  До ще време.
  До две години ще му измислим мястото.

 31. Две думи за аболюцианизма и феминизма.
  Едно е да се бориш за правата на негрите и съвсем друго е да дадеш дъщеря си на негър.
  Предварително се извинявам.

 32. Към Империята всеки краен тон е недостатъчен, към Русия – не.
  А Руската империя е враг не само България, но и на самата Русия
  Петър Стоянов явно не може да направи разлика между Империята и Русия.

 33. До Стефан. Благодаря за уточнението. Прецизирам. Петър Стоянов беше предпочитаният кандидат на Иван Костов. Може би защото е бил към него момент най-малко изхабен. Предполагам, не съм бил там по “технически причини”, това е бил водещият мотив при избора му. Както и да е, стари работи.

 34. @ JOHNY | ФЕВРУАРИ 5, 2016, 23:16

  Тъй като, за жалост, сме предмодерна държава, в която човек не може да се добере до информация по институционален път или да се осведоми по даден въпрос от медиите, то оставаме в плен на клюките.

  Та мълвата в случая с ваксините е, че при всички тези бартери, дарения и контрадарения, в крайна сметка остават едни 15-ина лева на парче ваксина.

  Пепи, като министър от ГЕРБ, едва ли ще даде разяснения по въпроса, но д-р Москов, в качеството си на политик от РБ, е длъжен, мисля, да изчисти тези неясноти.

 35. Освен да ги представят с принадлежност към ДС и зависимостите им трябва да се обявяват и прякорите! “Пешо муфтата”

 36. До Стефан. Оставаме на различни мнения.
  Поздрави!

 37. @ ОТБЕЛЯЗВАМ | ФЕВРУАРИ 6, 2016, 03:34

  Са па “давате” дъщеря си…

  Не си ли избира тя с кого да се свърже?

  Ваша работа, де.

  (Не се заяждам, просто ми е интересно.)

  😉

 38. Респект за статията, г-н Инджев.

  За комсомолкия секретар на ЮФ на СУ Петър “Йори” Стоянов неведнъж съм писал. ЗА това как рева със сълзи, че не го избраха за командир на една международна студентска бригада – също.

  Както казва колегата Johny, много са го закъсали, щом са опрели и до Йори. То май вече не им останаха ни агенти под прикритие, ни агенти на влияние, ни “сини” политици, дето отдолу им избива кафяво-червеното. Лично за мен Йори е безкрайната погнуса, която изпитах, гледайки реакциите му по време на безредиците през зимата на 1996-97. Тресеше се от страх, горката твар, че няма да успее да си изконсумира президентския мандат! А в ютюбето на ЕВРИУАН ЕЛС – https://www.youtube.com/watch?v=ERSprKgJ2wA

  Постовете на хора като KIKI обаче ми дават надежда, че все още не всичко е изгубено.

 39. Респект за статията, г-н Инджев.

  За комсомолкия секретар на ЮФ на СУ Петър “Йори” Стоянов неведнъж съм писал. ЗА това как рева със сълзи, че не го избраха за командир на една международна студентска бригада – също.

  Както казва колегата Johny, много са го закъсали, щом са опрели и до Йори. То май вече не им останаха ни агенти под прикритие, ни агенти на влияние, ни “сини” политици, дето отдолу им избива кафяво-червеното. Лично за мен Йори е безкрайната погнуса, която изпитах, гледайки реакциите му по време на безредиците през зимата на 1996-97. Тресеше се от страх, горката твар, че няма да успее да си изконсумира президентския мандат! А в ютюбето на ЕВРИУАН ЕЛС – https://www.youtube.com/watch?v=ERSprKgJ2wA , в качеството на домакин-посланик се върти едно друго същество, чиито татко някога отговаряше по линията на ДС за целия Сталински район на столита ни (да, имаше и такъв). ДЕто е думата, колкото по-милицонер при Яшар Замфиркьов, толкова по-демократ днес, спракта – Бокова!

  Постовете на хора като KIKI обаче ми дават надежда, че все още не всичко е изгубено.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.