Лице в лице със задните мисли в Джурналистик парк

В един от сайтовете н Пеевски, в които можете да прочетете ( ако сте враг) за себе си несънувани „факти”, се появи днес потресаващата новина, че в БТВ щели да свалят от екран предаването „Лице в лице” заради конкуренцията на гърба му от индийския сериал „Малката булка”.

 

Направо се чудя как са пропуснали да обобщят нещо като „Лице в лице на колене заради Малката булка отзад”. Ама да не подсказвам, че току виж…

 

Не ми е работа да се бъркам в тези световно важни дела, но реших да си направя експеримента да науча нещо повече по темата. Тя леко ме развълнува. Това е едно от малкото публицистични предавания в националния телевизионен ефир, в което са ме канили напоследък. Цели два пъти миналата година и дори пак тази година.

 

За моя (не)изненада от предаването научиха „новината” от мен. И се позасмяха на новината за своята „преждевременна смърт” ( по Марк Твен).

 

На мен пък ми олекна. Вече си представях как от БСП отново ще се възмутят от цензурата, както при спирането на предаването „Деконструкция” по БНР миналия декември, довело практически до неговото …мултиплициране. Защото водещият Волгин не само не беше „уволнен”, но напротив- получи възможност да си върши обичайната деконструктивна пропаганда в ” Хоризонт” вече не само веднъж седмично, а направо всеки делничен ден.

 

Още по темата за това как бай Ганьо прави джурналистика, можете да видите тук: http://clubz.bg/34271-urok_po_jornalistika_za_nazadnali

8 мнения за “Лице в лице със задните мисли в Джурналистик парк”

 1. Ех,как красиво се изрази човека!
  Кратко,точно и ясно!
  Така не може да го каже даже и най-заклетия русонедолюбец! 🙂

  https://youtu.be/gmayUKBfmtc

 2. То бива,бива,ама медиите Деляновски направо ми образуваха стрес,аз не ги чета,добре,че ме информирахте,г-н Инджев.
  Уважавам Лице в лице и Цветанка Ризова,надявам се да ни и скроят някой номер.
  Тъжно е,че някои медии допускат такива като Волгин да храчи като градинска пръскачка по всичко наоколо.Аз не го слушам този т.н. Журналист.

 3. ================================================================================

  Към хотелиерите – руски агенти
  Към Благой РАГИН & КО,

  НЕ РЕВЕТЕ ЗА РУСКИТЕ ПРОСТАЦИ, КОИТО НАРИЧАТЕ ТУРИСТИ. 100% ОТ ТЯХ СА АГЕНТИ НА КРЕМЪЛ. ТАЗИ ЧОВЕШКА ИЗМЕТ СА ОТСКОРО ПЕНСИОНИРАНИ ПАЛАЧИ ОТ КГБ, КОИТО СА ИЗПЪЛНИЛИ МОКРА ПОРЪЧКА (УБИЙСТВО), ПОРЪЧАНО ОТ КПСС-КГБ.

  ПАЛАЧИТЕ НА ПУТИН, СЛЕД КАТО СА ПОЛУЧИЛИ ОТ КРЕМЪЛ ХИЛЯДИТЕ ДОЛАРИ НАГРАДА ЗА УБИЙСТВОТО, КОЕТО СА ИЗВЪРШИЛИ, ЗА ДА ПРИКРИЯТ СЛЕДИТЕ СИ, ИДВАТ КАТО ТУРИСТИ В БЪЛГАРИЯ И ЗАПОЧВАТ ДА ХАРЧАТ ДОЛАРИТЕ СПЕЧЕЛЕНИ С ЕДНО НАТИСКАНЕ НА СПУСЪКА И ВИЕ, РАГИН И КОМПАНИЯ, СТЕ БЕЗКРАЙНО ДОВОЛНИ, ЗАЩОТО ЗАРАДИ ЛИЧНИТЕ ВИ “ЗАСЛУГИ КЪМ БКП”, ВЪВ ВАШИТЕ ДЖОБОВЕ ПОТИЧАТ РЕКИ КЪРВАВИ ПАРИ. РАГИН И СИЕ, НИЕ ЗНАЕМ, ЧЕ ВИЕ, НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ БКП (ЗАРАДИ МОКРИ ЗАСЛУГИ), БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕНИ “ПИШМАН ХОТЕЛИЕРИ”, ЗНАЕТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТ КУПИЩАТА ПАРИ В ДЖОБОВЕТЕ НА РУСКИТЕ ИЗРОДИ, КОИТО НАРИЧАТЕ-ТУРИСТИ, НО НЕ ВИ ПУКА, НАЛИ ВИЕ СТЕ ТЕХНИ БЪЛГАРСКИ КОЛЕГИ (ДРУЗЯ – ПАЛАЧИ) !

  МИЛИОННИ АРМИИ, СЪСТАВЕНИ ОТ ЧОВЕШКИ ИЗРОДИ СЕ ОБУЧАВАТ ВСЕКИ ДЕН В МРЪСНО ЧЕРВЕНИЯ УНИВЕРСИТЕТ “М.В.ЛОМОНОСОВ”, ПО ПРОГРАМИ ИЗМИСЛЕНИ ОТ РУСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ, ЗА ОБУЧЕНИЕ НА ГЛАВОРЕЗИ, ДЖЕЛАТИ, МЪЧИТЕЛИ, КРЪВОЛОЦИ И УБИЙЦИ, КОИТО СА ИЗМИСЛЕНИ ОТ СИФИЛИСТИЧНИЯ МОЗЪК НА ЛЕНИН, СА , ЗА ДА СМАЗВАТ ВСИЧКИ ПОРИВИ ЗА СВОБОДА НА ЗАРОБЕНИТЕ ОТ КРЕМЪЛ НАРОДИ И 100 ГОДИНИ ДА ИЗМИНАТ НЯМА ДА СИ ВЪРНАТ ОБРАЗА НА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА :

  РУСКИТЕ ТУРИСТИ ОТВРАТИХА НОРМАЛНИТЕ ТУРИСТИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ КУРОРТИ И ПРИНИЗИХА НИВОТО НА ОБСЛУЖВАНЕТО… ОСЪЗНАЙТЕ ГРЕШКИТЕ СИ !

  ДОКАТО СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ХОТЕЛИ ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ – БАНДА БЪЛГАРСКИ КОМУНИСТИ – ЧЕРВЕНИ РАЗБОЙНИЦИ – ПУТИНОБЛИЗАЧИ, НЕ ИМ СЕ НАБИЕ В ТЪПИТЕ ТИКВИ ИСТИНАТА, ЧЕ НОРМАНИТЕ БЪЛГАРИ НЕ МОГАТ ДА ТЪРПЯТ РУСКИ БАНДЮГИ ДА СЕ ЛИГАВЯТ НА СЪСЕДНАТА МАСА, КАТО ПЛЮСКАТ ЧЕРЕН ХАЙВЕР СЪС СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ И ДА ЛЮСКАТ ВОДКА С ВОДНИ ЧАШИ, ТУРИСТИТЕ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ЩЕ ЗАОБИКАЛЯТ БЪЛГАРИЯ !

  ВЪН РУСНАЦИТЕ ОТ РОДИНАТА НИ !

  СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ, РУСИЙО !

  ================================================================================

 4. ====================================================================================

  БЪЛГАРИ, ПРОЧЕТЕТЕ за … руското съучастие в убийството на Левски … Разпространете за да се знае от всички…

  Архивите проговарят за руското съучастие в убийството на Левски
  За митичния досега случай с откачения от някогашното патриотично българско военно разузнаване вагон с турски документи, доказващи вероломната руска роля в убийството на Левски, до днес само се шушукаше боязливо. Авторът на тези редове например е чувал за тази история, но беше предупреден, че тя е “твърде опасна” за разказване.

  Ето че вече се пише по въпроса от автор, който се е уверил лично в автентичността на документите, за което трябва да бъде поздравен!

  Преодоляно е едно от най-заплашителните табута на Петата колона в България. Направил го е Георги Георгиев в своята статия във Faktor.bg, която за първи път повдига на документална основа завесата на престъпната руска политика срещу самостоятелността на българската национална революция, подчинена с интриги, лъжи, манипулации, престъпления, подкупи, противопоставяния в революционните среди на имперските руските имперски цели.

  В различни медийни изяви пишещият този текст не веднъж е поставял въпроса за руското съучастие в убийството на Апостола на българската свобода, неудобен на Русия с твърдата си решимост да се бори за нея с български сили без руско покровителство ( и дори срещу него). Неподкупният Левски е бил пречка за руските имперски ламтежи и е бил “ликвидиран” ( както са се изразявали по-късно болшевиките ) с ръцете на турските власти, над които Граф Игнатиев е имал толкова голямо влияние, че е могъл да спаси всеки подсъдим в турско съдилище. Вместо това той “пасува” в полза на “ликвидирането” на най-опасния български конкурент на руските планове за контрол над бъдещето на българите. А както ще видите от статията на Георги Георгиев, руският българомразец Граф Игнатиев не се е ограничил само с пасивна роля в тази антибългарска дейност.

  ​Позор! На зловещия граф Игнатиев България кръсти улица, учим го като герой

  Граф Игнатиев
  2015-05-12
  Коварството на руската дипломация в Цариград нанася жестоки щети върху българската национална кауза

  Георги Георгиев, специално за Faktor.bg

  През 1870 г., след като повече от 10 години българският народ се бори за църковна независимост, султанът издава ферман за независима Българска екзархия.

  Територията на екзархията обхваща всички земи, населени с преобладаващо българско население – около 220 000 кв. км. с около 4 милиона българи – много повече от всеки друг етнос на Балканите.

  Това никак не допада на имперската руска дипломация, която още от времето на Екатерина залага на гръцката Мегали идея в опит да осъществи своя мегаломански план – завземане на Балканите и проливите и възраждане на империя, подобна на Византия, начело с Романови.

  Граф Игнатиев, консул на Русия в Цариград, наричан „вицеимператор” заради огромното си влияние в Османската империя, лично настоява българските владици да бъдат заточени, за

  да се спре процесът на единение на българската нация и църква

  Османските власти отстъпват пред граф Игнатиев и на 21 януари 1872 г. българските владици са заточени в Измир, но българите в Цариград се вдигат на протестно шествие срещу Високата порта. Над 3000 българи се събират на този протест. Великият везир Махмуд Недим паша приема Славейков и Икономов като представители на шествието, изслушва ги и обещава владиците да бъдат освободени.

  Махмуд Недим паша удържа дадената дума: на 30 януари владиците са върнати в Цариград.

  Нещо повече! През 1872 г. Руската църква, пак под натиска на граф Игнатиев и Вселенската патриаршия обявяват схизма против Българската църква. Махмуд Недим паша дава ултиматум на Патриаршията да признае Българската църква и вследствие нейният отказ изпраща заповед до привременния български съвет в Ортакьой да избере екзарх на основание на фермана.

  Само месец по-късно граф Игнатиев след лична визита до султана

  успява да отстрани Махмуд Недим паша

  Трябва да отбележим, че още през 1861 г. предишният руски консул в Цариград – княз Лобанов успява да издейства заточение на българските владици в Диарбекир. Тогава владиците ни са заточени за три години. Поводът е, че за първи път през 1860 г. българските църковни дейци провъзгласяват Българската църква за независима и спират да споменават в молитвите руският император.

  В същата 1861 г. Георги Раковски издава брошурата си „РУСКАТА УБИЙСТВЕНА ПОЛИТИКА ЗА БЪЛГАРИТЕ”. Русия изисква от Сърбия и Влашко брошурата да бъде иззета и унищожена, а Първа българска легия на Раковски в Белград да бъде разтурена. Отново след намеса на злокобния руски консул в Белгард.

  Паралелно с църковните борби се развива и революционното ни движение, възприело изцяло линията на Георги Раковски за освобождение със собствени сили и средства. Начело на БРЦК са негови ученици, а ръководителят Васил Левски неслучайно предупреждава, че „Тоз който ни освободи, той ще да ни и пороби.”

  След залавянето на Васил Левски лично граф Игнатиев настоява пред османските власти Апостолът да бъде съден от специален съд.

  По настояване на графа в състава на съда са включени и българите:

  хаджи Иванчо Хадживеличков Пенчович член на държавния съвет към империята.

  Мито Панов Каймакчийски – член на ръководството на българската църковно-училищна община

  Хаджи Мануил(Мано) Стоянов – член на софийският меджлис

  Петър(Пешо) Тодоров – Желявеца, член на Софийският меджлис.

  Целта е ясна – обезглавяване на националното ни освободително движение и подчиняването му на целите на имперската дипломация. Граф Игнатиев е искал да бъде сигурен, че Апостолът ще бъде осъден на смърт.

  След години хаджи Иванчо Хадживеличков Пенчович ще заяви: „ Каква стана тя?! На нас графа ни каза, че съдим обикновен крадец, пък то какво било?!…”

  Най-зловещата си роля,

  обаче граф Игнатиев изиграва по време на Цариградската конференция на Великите сили, на която трябва да се реши и въпросът за територията на новата българска държава. Конференцията е свикана заради Априлското въстание и последвалите зверства и насилия срещу българското население, когато цяла Европа се надига в защита на българската кауза.

  Конференцията започва през декември 1876 г., само че никой не подозира, че двете властващи в Европа империи – Русия и Австро-Унгария са се договорили тайно още на 8 юли със секретното Райхщадско споразумение.

  Паралелно с конференцията в Цариград, Русия и Австро-Унгария провеждат среща на най-високо ниво в Будапеща, където подписват секретната Будапещенска конвенция. Клаузите са: Русия не възпрепятства Австро-Унгария при анексиране на Хърватска и Босна и Херцеговина, Австро-Унгария не възпрепятства Русия при евентуална инвазия на Балканите. Двете империи се задължават да не допуснат образуване на голяма и сплотена българска държава, а в случай на уреждане на въпроса на международна конференция, да си оказват взаимна дипломатическа подкрепа, което се и случва на Берлинския конгрес.

  В същото време на конференцията в Цариград е постигнато съгласие за територия на новата българска държава, която почти напълно съвпада с границите на Българската екзархия, одобрена от всички Велики сили.

  На 15 януари 1877 г. Русия и Австро-Унгария подписват Будапещенската конвенция и руският консул в Цариград граф Игнатиев е уведомен телеграфически. Веднага започва совалка по саботиране на Цариградската конференция. Още на следващия ден е приет от султана, и му гарантира, че Русия ще се застъпи за запазване на значителни територии на Османска империя на Балканите.

  Русия ще спази това свое обещание и така голяма част от Македония, Родопите, Тракия и Беломорието действително остават в пределите на Османската империя чак до 1912 г.

  Планът на имперската руска дипломация по

  разкъсването на българската нация и българските земи,

  стартиран още на 8 юли 1876 г. и целящ недопускане на образуването на голяма и сплотена българска държава е в своя апогей. След два дни – на 18 януари Митхат паша заявява, че Османската империя се отказва от договореното на Цариградската конференция.

  Едва ли руските дипломати са предполагали, че след години архивът на Османската империя ще бъде предаден от Ататюрк за претопяване в германска фабрика и, че българското военно разузнаване ще откачи целия вагон с архивата на империята, касаещ България, а личната кореспонденция на граф Игнатиев с османските власти ще попадне в ръцете на българското военно разузнаване.

  Неслучайно само след 7 години, когато България обявява Съединението на част от разкъсаните ни земи, Руската империя е единствената държава, която се противопоставя и след неуспешни опити да провокира султана като суверен на Източна Румелия да въведе армията и да прекрати Съединението или най-малкото – да възрази официално, за да има повод Русия отново да вкара своите войски в България под претекст, че България нарушава Берлинския договор, Русия принуждава верния си слуга Сърбия да ни нападне в гръб. След това Русия ще скъса дипломатически отношения с България за 10 години.

  Предстои да публикувам и секретните грами на руските дипломатически мисии в София, Пловдив, Букурещ и Цариград, в които ще видите още подлост и коварство – организиране на преврати, метежи, подкупване на български политици, организиране на убийства, въоръжаване на шайки, които да нахлуват в Източна Румелия с цел дестабилизация…

  Русия ще получи заслуженото си! Когато през 1916 г. напада България заедно с Румъния през Добруджа и в гръб – през Макдония със специално създадения за целта Руски експедиционен корпус, командван от ген. Дихтерис, руските войски ще бъдат разбити на пух и прах от храбрата българска войска, а на 3 март 1918 г.

  Русия ще капитулира пред България

  и ще подпише най-унизителния мирен договор в историята си – Брест –Литовския мирен договор. Над 1 милион кв. км. от територията на империята ще бъдат откъснати, а от грозните нокти на руския империализъэм ще се откачат Финландия, Литва, Латвия, Естония , Полша, Украйна, Беларус, Грузия, Армения…

  Част от тях ще бъдат анексирани отново, но процесите, започнали с този договор продължават и днес.

  На 3 март 1918 г. Датата не е случайна. Избрана е от победителя! България!!!

  По ирония на съдбата днес на името на злодея, граф Игнатиев, работил усърдно срещу свободата на България и пратил на бесилото Апостола е кръстена една от най-важните улици в София. А в учебниците по история, които трябва да възпитават бъдещите българчета, руският сътрап е представен като герой. Едва ли има друга държава, която може да си причини сама подобен позор.

  ================================================================================

 5. Аз също бях замесен в подбни събития преди няколко години, когато при посещение в България имах неблагоразумието да дам интервю в една телевизия, от коят оме поканиха да разкажа за живота си в Англия. Година след това, не веднага, почти по сталиниски, журналистката беше уволнена от телевизията от предаване което самата тя беше основала и водила доста години. Сега същата работи в малък вестник. Така че комунистическата мафия не спи. Например след като българи се събрахме преди няколко месеца в района на Нотингам и написахме писмо до нашия предтавител в Парламента в който му описахме опастността от възглавяване на ООН от човек с нечисто минало и съмнително настояще, престоял твърде дълго в МГИМО за да остане чист, един месец след това на четирима от участниците в посланието започнаха да се случват странни неща, бяха ни откраднати номерата на колите, намерхме забодени скрюта в гумите си, изчезваха неща от задните ни дворове, които с години бяхме държали там без никой да пипне, тъй като жевеем в елитни квартали с нулев крайм. Един от нас беше връщан многократно от консулството за непавилно оформени документи за продажба на имот в България, докато накрая сателитна фирма към консулсвото му написа “правилния” документ срещу 140 паунда за услугата. Изобщо сред българските представителства в чужбина има много такива пишман червени дипломати за които все ден е мисия ЛОндон, недотаковани отрепки от червената дипломация която излагаше и продължава да излага Българя по света и унас.

 6. P.Tihomirov,

  Уби ги бе, братче, особено този долен келнер-чейнджаджия от соца (с милиционерско разрешение), сесесерски толуп и дърт десарски доносник рагын, на когото само руски туристи му в келнерския акъл смрадливата паст!

 7. Четях ПИК
  Написах коментар:
  Недялко Недялков син на Комуниста перестройчик Недялко Йорданов от Бургаския Театър
  В резултат:

  41
  Нецензурно съдържание!
  преди 4 минути
  0
  0
  Отговори
  Сигнализирай
  Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
  Просто за сведение.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.