Пазете се от лаещи двуноги 5

Както при всяко мое появяване в националния телевизионен ефир, колкото и рядко да се случва това, русофилстващите се озлобяват и засилват уличния си лай.

 

Най-новият ми сблъсък стана с един такъв екземпляр на бул. “Христо Смирненски” на ъгъла с ул. “Миджур”. Безсмислено е да възпроизвеждам смисъла на онова, което изджавка. Но имам право на равнопоставеност по отношение на публичността.

Предизвиках го да се представи, но нищожествата нямат имена. Сами си го признават като отказват да застанат зад действията и думите си с името си.

На снимката обаче е разпознаваем. Ето го:

https://i0.wp.com/ivo.bg/wp-content/uploads/2016/02/1image-e1455612665475.jpg?resize=459%2C615

 

 

Пазете се от лаещи двуноги-4

24 мнения за “Пазете се от лаещи двуноги 5”

 1. Иво, не го познавам. Май не е от квартала.

 2. ДГД за боклука от снимката от една “долна, мръсна гад”, да вляза в лексикона на баце.
  Сега, давам думата на една чуждоземна “долна,мръсна гад” при това руска. “Мамка му и прасе”, ти да видиш, все още се намират руснаци които недолюбват лилипут.ин.

 3. Иво,
  ругатните на този нещастен помияр-примат (видно от снимката) трябва да са истински комплимент за теб!
  Те са израз на безсилие и страх, опит за отмъщение на робската посредственост срещу смелостта на таланта.
  Като неграмотната старица, която хвърля още няколко съчки на кладата на Джордано Бруно! Случило се е на 17 февруари 1600 г.

 4. Който го разпознае да му напише и името. За да влезе в залата на ПОЗОРА!

 5. ====================================================================================

  Колко е хубаво, че няма да умра след броени дни, като ПУТИН !

  ====================================================================================

 6. ====================================================================================

  Ама направо съм щастлив, че няма да умра след броени дни, като ПУТИН !

  ====================================================================================

 7. Не е нужно да го познаваме – личи му какъв е по рубладжийската злобна физиономия!
  Г-н Инджев, Вие се пазете от лаещите двуноги!Някои от тях имат толкова злоба, че не се задоволяват само с лаене, а и хапят!
  Нека и Бог да Ви пази!

 8. Господин Инджев,има ги и психопати като този.То му личи.

 9. Коженото яке издава вид на пенсиониран военен или нещо такова,а излъчването е на злобен комплексар.

 10. Кучешка работа. Ние сме виновни, че ги подминава дървения господ.

 11. Бил е човечеца на някоя мазна службица при “бай тошу”.Бил е млад и як комсомолец. Покрадвал си е подобаващо,задявал е другарки по банкетите.
  Сега го яде злоба,немотия и деменция.Зяпа тв алфъ и псува демокрацията,която не е и виждал. И в моя род им такива.
  Да ти е жал ли,бой ли да му метнеш!

 12. За съжаление в България е пълно с русофилски комунистически измекяри, предатели … и продажници.
  Обаче ще дойде видов ден както се казва.

  Някой знае ли къде е участвал наскоро Иво? Винаги гледам с голям интерес неговите участия.

 13. Г-н Инджев,ИСТИНАТА И БОГ ДА ВИ ПАЗЯТ!

 14. Драги sms,

  Напълно си прав в разсъжденията и аналогиите, само коригирам, че Sancta Simplicitas! („свещена простота!“) произнася не Джордано Бруно, а Ян Хус на кладата в Констанц през 1415 г. към дрипавата бабишкела.
  Иво и колеги, много добър физиономист съм и с 90% вероятност ми се струва, че този урод -точно така облечен- съм го виждал покрай ВМА.

 15. Ха, намерих го. На 11.02 в Нова ТВ. http://goo.gl/h891Tm

  Поздравления на Иво за търпението. Аз лично с тия двамата изключително неприятни водещи и с тая отвратителна комунистка не бих издържал повече от 2 минути, не на една маса, ами в и същото помещение …

  Между другото Иво имам предложение за Блог-а. Всяка седмица ми коства доста време да обикалям различните сайтове на телевизиите, за да търся предавания с интересни събеседници. Ето например горното от 11.02 съм го пропуснал. Вие така и така следите целия български видео обмен, може би бихте могъл да публикувате на една отделна страничка линкове или дори само предаванията с дата, в които има интересни политически събеседници.

 16. Този тиквеник поразително прилича на Руди Джулиани!

 17. съществото изглежда тъпо, рогато и агресивно – като сделано в СССР

 18. Не се ядосвайте приятели!

  Въпросният и подобни на него лишен от крадливото си и доминиращо съществуване от преди и затова злобата им е безгранична. НАТО, САЩ и Европа са предпоставка за определяне на правила по които живеят почтените хора. И затова са заплаха за тоя и подобни. Прочее , не им обръщайте внимание, Когато се бориш или спориш със свиня неминуемо ще се оцапаш и освен това ще направиш на свинята удоволствие. Не се ядосвайте и на действията на техните любимци, Путин и подобни. Те отдавна са доказали във времето , че всичко което правят или планират остава на ниво Волга или Москвич. От тяхна страна също не очаквайте опасности. Ти нищо не могат освен да лъжат и крадат. А крадат толкова много, както и нашите техни последователи, не от нужда… болни са негодниците. Клептомания се нарича болестта. А при директен сблъсък с тях, слагайте ги на място, МНОГО са страхливи и бягат. Правил съм го няколко пъти и работи безотказно.

 19. @ СТАМБО
  Благодаря за корекцията относно Sancta Simplicitas:)Така е!
  При мен водеща е зрителната памет и докато пишех поста в паметта ми изплува някаква сцена от стар филм за Джорно Бруно с разни изроди, облечени в дрипи и щастливи изражения, които ентусиазирано трупаха още и още клони върху кладата.

 20. ПРОПАДАНЕ НА МОГУЧАЯ

  Иначе перспективите на Велика Россия са доста песимистични песимистични: Китай не скрива особено намеренията си един ден да си възвърне “Северните територии”, заграбени от Русия с неравноправни договори през 18 в.. Иран пък не спира да рови сред шиитските малцинства в бившите съветскси републики. В Кавказ ври и кипи. Кримнаш е един огромен автогол, Новорусия се оказа воденичен камък който тегли към дъното, цените на нефта сривата рублата. Финансовата котастрофа неминуемо наближава…

  А Русия има и друг огромен проблем: населението неотклонно намалява (под 140 млн), остарява и се алкохолизира. Както казва един руски академик: “Ставаме вече твърде малко за тази огромна страна…”
  И наистина, при територия почти два пъти колкото САЩ, повърхнината на нормално обитаемата площ на Русия е в обратната пропорция – 1.5…2 пъти по-малка. Така напр. САЩ имат 3 пъти по голяма дължина на ж.п. мрежата, а за магистралната мрежа от пътища просто няма база за сравнение (САЩ притежават 1/2 от световната дълж. на първокласни магистрали)..

  РУСИЯ – СТРАНА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ

  Общият експорт на Руската федерация (РФ) за 2011 г. се равнява на $516 млрд.Делът на суровините и материалите в обема на целия износ е 93,3%. От тях нефтът и нефтопродуктите са 62,0%, газът – 11,2%, черните метали и полуфабрикатите – 10,2%, минерални торове – 3,6%, каменните въглища – 2%, дървесината, цветните метали, рудата и железните концентрати – 4,3%.

  Делът на технологичната продукция от общия обем на експорта на Русия е 6,7%, от които оръжието – 2,3% и други – 4,4%. За сравнение през 1980 г. 25% от износа на СССР е бил в готова продукция.

  Приходите от експорта (над 93% от който се състои от суровини) са най-важното перо от държавиния бюджет на Руската федерация и съставляват 54,5% от всички доходи на страната.

  ПЕТО МЯСТО
  Русия е на пето място в света по отношение на неочакванпоказател.: броят на самоубийствата. По ниво на смъртност от наранявания – също е на пето място, заедно с африканските страни. 19-то място в света по смъртност в пожари – на 20-о място е Ирак. Смъртността от употреба на наркотици е по-висока, отколкото в Боливия. По смъртните случаи на отравяне Русия се превърна в световен лидер. Смъртността при пътни инциденти е пет пъти повече, отколкото в Израел, и е по-висока, отколкото в Египет и Индия. Нивото на насилствена смърт – 16 на 100 хиляда – съответства на Зимбабве, Сиера Леоне и Нигерия. С изключение на гражданска война, по всички други критерии – Русия е страна от третия свят. … “http://www.infox.sg/others/frame/tayna-ischezayuschego-naroda/

  РАЗМИШЛЕНИЯ ЗА РУСКИЯ НАРОД
  1.Павлов в своята Нобелова реч казал следното:
  “Всъщност, аз трябва да изразя своя тъжен поглед върху руския човек. Руският човек има слаба мозъчна система и не е в състояние да възприема действителността като такава. За него съществуват само думи. Неговите условни рефлекси не са съгласувани с реалността, а с думите. ”
  (За първи път публикувано в списание “Звезда” през 1927 г.).
  2. “Руснакът е най-големият и най-нагъл лъжец в целия свят.” Тургенев;
  3. “О, колко трудно е да се живее в Русия, в този смърдящ център на физическа и морална поквара, подлост, лъжи и злодейства.” Аксаков;
  4. “Хора, които блуждаятиз Европа и търсят, какво могат да разрушат и унищожатсамо заради забавление.” Достоевски;
  5. “Не хора, аскотове, простотия, дива орда, душегубци и злодеи.” Булгаков;
  6. “Най-важното достижение на руския народ е неговата садистична жестокост.” Горки;

  7. “Хора, които мразят свободата, обожават робството, обичат веригите на ръцете и краката си, мръсни физически и морално, готови във всеки един момент да потискат всеки и всичко.” Шмелев;

  8. “Хора безразлични и към най-дребните задължения и към най-дребната справедливост, и към най-дребната истина, хора, които не признават човешкото достойнство и като цяло не признава нито свободниячовек, нито свободната мисъл.”

  А С Пушкин.

  9. “Нещастни хора, които повтарят мантрата за величието на Русия. Те не трябва да се проклинат, защото няма какво да се проклина. Това са празниместа. 70 години те празнуват победата над фашистите! Вече всички фрицове издъхнаха, а робите все празнуват. Тъй като те нямат какво друго да празнуват…За 70 години нито една победа, нито едно постижение, само една показност.

  ….

  Те наричат американците тъпи. Искрено се смятат за конкуренти на Америка . Седят зад компютър, работещ под американска операционната система,който е свързан към Интернет, която също е измислена от американците, и ги наричат пиндоси! А по телевизията ги заплашват с ядрена война. Не заплашват да се конкурират с IBM или с Apple – не, заплашват да хвърлят бомбата. Ако пък някой е забравил, бомбата са им подарили американците, също. ”

  10.Носителка на Нобел: Във всеки руснак живее малък Путин
  09.10.2015

  Светлана Алексиевич

  Тазгодишната носителка на Нобелова награда за литература Светлана Алексиевич изненада журито с резкия си тон срещу руския президент Владимир Путин, коментира германското издание Der Spiegel. Беларуската дисидентка предупреди, че както в Минск, така и в Москва „има много опасни хора“, склонни да направят стъпка назад към авторитарното управление.

  Западът може и да търси диалог с Русия, но в Кремъл интерпретират това като проява на слабост. Това е трудно за проумяване от европейците, тъй като „само съветските хора могат да разберат съветски хора“.

  Светлана Алексиевич увери, че в Беларус и Русия „има много агресивни хора, които представляват опасност за света“, допълвайки, че „във всеки руснак живее по един малък Путин“.

  Александър Невзоров: Великата руска култура и душа никога не са съществували
  Руснаците се чувстват щастливи, само когато бомбардират някого, казва известният журналист и режисьор пред „Аргументи и факти“

  Нужно ни е да се гордеем с нещо. А с какво? Не сме посторили големия андронен колайдер, Марс не сме покорили. Остава най-примитивното-да се гордеем с митична сила. Всичко това би могло да изглежда и като нещо весело, но, за съжаление, това е прекият път към кандилото, цървулите и други антисанитарни подробности. Жалко за тези, които не го разбират. А що се отнася до мнозинството, то, повярвайте ми, те са способни да променят политическите си, а и всякакви визгледи, на диаметрално противоположните за 15 часа. Ние знаем до каква степен е покорна и склонна на компромиси тази маса.

  – Но на нас от училище ни разказват за особената руска душа, за националните връзки…

  – Е, аз не отговарям за това, което разказват в училище. А ако искате да говорим за великата руска култура, то трябва честно да признаем, че тя никога не е съществувала. Всичко, което имаме е производно на западната цивилизация. Даже матрьошките са измислени в Япония и са донесени в Русия едва в края на XIX век. Огледайте се около себе си! Виждате ли нещо исконно руско?

  – Литература, например.

  – В „Евгений Онегин“ на Пушкин, руското е не повече отколкото в автомобил с американска марка, но произведена във Всеволжск.

  Я си спомнете:

  По руски много слаба беше —

  списанията не четеше

  и бъркаше се всеки миг

  на своя матерен език,

  та пишеше тя по фрзнцузки.

  И до сега — не съм суров —

  не може дамската любов

  да се предава в нас по руски;

  езикът ни прекрасен уж,

  за проза пощенска е чужд“*

  Римата, формата на поетичен роман, както и всякакви други литературни, музикални, живописни и други форми – всичко това е привнесено, грубо казано-лицензионно. Всичко криво-ляво национално, руско е било захвърлено като боклук при прехода от XVII в XVIII век. Петър I решил, че с това не може да се отиде в цивилизацията, не трябва да се показва на света.

  – Чакайте, ами великият, могъщият руски език?

  – Е какво му е великото и могъщото?! Руският език е франко-полско-англо-латинско-тюркска смесица. Да, в резултат се е получило нещо, но трябва честно да признаем, че в него няма нищо уникално. Прочетете, поразучете какъв е бил руският език до времената на Петър. Руското дворянство след войната от 1812 година** е говорело на френски не защото не са били патриоти. Просто на руски е било невъзможно да се изразиш. Не е имало обозначения за повечето понятия и явления.

 21. Г-н Инджев, много харесах Вашата изява на 11.2 по Нова. Вие говорехте само с много факти, а началника на политическия кабинет на другаря Станишева – другарката Буруджиева, плещеше само комунистическите си алабализми. И типичния им начин на разговор – почти не дават на събеседника си да говори. Като, че ли всички от един х** са правени. А между другото, тя не е и Буруджиева. По съпруг тя е с гръцко име, но се срамува от него. На светлинни години сте пред тази комунистическа пачавра.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.