Мултикултурализмът на Европа и руската мултащина в България

Румен Петков реши да вкара циганофобията ( доказана виагра за цинично еректиране на политически рейтинг в Булгаристан) в употреба като шоково средство в борбата за власт и ( държавни) поръчки, които Борисов взе да връща, след като явно е преял с тях.

 

Петков, който беше позорно прогонен от поста си на вътрешен министър през април 2008 г. заради връзки с бегълците от правосъдието „братя Галеви”, оприличи спирането на държавните поръчки през последните три дни от страна на Борисов на „цигански оркестър”.

Вместо да бъде държан в усмирителна политическа риза като резултат от компрометирането си като провален вътрешен министър,  той демонстрираше до днес  отлични отношения с уж десния Борисов и е сред политически остриетата на руската Пета колона в днешната власт. Но започва заплашително да ръмжи. http://offnews.bg/news/Politika_8/Rumen-Petkov-Borisov-upravliava-kato-tciganski-orkestar-po-sluh_624443.html

 

Евентуалното реално раздалечаване\противопоставяне между Борисов и старите му съзаклятници Петков и Първанов, би било първи симптом за възможен политически бонус за България в изчистването на мафиотския й образ пред западните съюзници след тридневната кампания по замразяване на гнилите ябълки за милиарди, подарени на едни прасета от самия Борисов.

 

Колкото и да изглежда на пръв поглед трудно за храносмилане моето твърдение, Борисов по-лесно може да се дистанцира от раздаването на порциите в икономиката, вършено досега с неговия властови черпак, отколкото от споделянето на кухнята в тяхното политическо разпределение в съдружие с екземпляри, като Петков и Първанов.

НА СНИМКАТА ОТ 6 НОЕМВРИ 2014 г. : Видните дейци на руската Пета колона Румен Петков, Георги Първанов и техният Калфин са на върха на щастието си от току-що обявеното оповестяване на тяхното овластяване в настоящото правителство на Борисов.

Ако прибягна ( отново) до китайските мъдрости, „за човек с чук, всички проблеми са пирони” ( по Лао Дзъ). Премиерската власт е като чук. Тя може да смаже всеки. Стига човекът с чука, да не е обвързан с онези, които солидарно с него държат сърпа и жънат пачки.

 

Спомнете си, че премиерът Иван Костов удари икономически смъртоносно корпорацията Мултигруп. Но политическите й метастази се преродиха по-късно, включително в момчето Пеевски, оказало се ученик ( и наследник – в широкия смисъл на думата?) на самия шеф на Мултигруп Илия Павлов.

НА СНИМКАТА: Невръстният Делян Пеевски и живият Илия Павлов
НА СНИМКАТА: Юношата Пеевски в компанията на всемогъщия Илия Павлов и днешния раздавач на дипломи на “библиотекари” от Петата колона Стоян Денчев

В резултат на това раковите клетки на октопода налазиха българския организъм отново с не по-малък апетит от онзи, с който мултаците бяха зинали да погълнат цяла България под протекцията на Москва.

 

Докато Европа дебатира дали идва края на мултикултурализма на континента, мултащината възкръсна тук с пълна сила- най-напред на символично ниво с участието на мултака Вежди Рашидов в двата кабинета на Борисов, а заедно с това и чрез овладяването на държавните поръчки от лакомото „дете чудо” Пеевски.

 

Изглежда така, сякаш, Борисов предприема политически животоспасяваща за себе си операция по прогонването на рака от неговата премиерска черупка. Но ако не изчегърта от нея паразитите на Петата колона, с които така безобразно заговорничи вече толкова години и носи с видимо задъхване вече на гърба си, целият тридневен шум в системата ( на „стабилността”, обявена от него за приоритет на управлението му) ще бъде като звуково прикритие на вонята.

13 мнения за “Мултикултурализмът на Европа и руската мултащина в България”

 1. PREKRASNO!
  Ivo,vinagi si na varha I trefish 10-ta.
  Nastoyashtata statiya,spored men,e izpulnena s popadeneya i smisul,s neoborima faktologiya!
  Vapreki tuzhnite,gorchivi istini,me izpulva s optimizum ot elegantnata satira,of neo sporima faktologiya.
  Mnogo se smyah na “shirokiya smisul” na peevski(malka bukva za golyamo phrase!
  Izvineniya za Latin.

 2. Докато Първанов,Доган,Р.Петков,Пеевски,Библиотекарският институт с Гестапото,Дечев,Б.Димитров и др.са близо до властта /до Борисов/нищо няма да стане.Може да се смени Пеевски но системата ще остане.Да не забряваме Цацаров.Следствието.
  Тотално чистене на оборите.Смятам че Борисов няма да има тази воля.
  Млади хора-нахъсани и смели.
  Имало ги е и ще ги има.
  А ние трябва да подкрепяме всяко действие в тази насока.
  Плевнелиев,Кънев.Л.Панов.Хр.Иванов,Калоянов.Списъкът е дълъг.
  Лондонските студенти.
  Сега е време за катарзис.
  Борисов да го чуе.
  Ако не може да се отегли.
  Иначе и аз съм долна,мръсна гад.
  Която все невярва и се съмнява.
  Нови хора.

 3. Днес е тъжен ден.Обесването на Левски.
  Вярвал е в невъзможното.
  Правил е невъзможното.
  Но е останал най великият българин за всички времена.
  Дано има българи да направят за Родината си поне частица от това което е направил Левски.
  Няма да бъдат забравени.
  Не всичко е пари.

 4. Не искам да съм песимист, но не виждам Борисов да се дистанцира от Петата колона и не мисля че ще го направи и в бъдеще. За жалост той не е Стефан Стамболов-доказал го е многократно.

 5. Борисов не може да предприеме каквито и да са реални действия за нормализиране на държавата.
  Той ако можеше , ако изобщо беше способен щеше да го е направил до сега, след толкова години пълна власти едноличие.Борисов няма интелектуалния капацитет.Основната движеща сила при него, ако може да мръдне нещо е самолюбието му и обидчивостта, това прилича на воля за действие , но не е. Как да излезе от себе си, само с приказки и намерения ?А и нали си изгони МВР министъра, Правосъдния Присветния, с кого и какво ще променя .С предателя Москов ли ? Подлизурковците около него ,а и цялата му партия , не стават, и са напълно подчинени на волята му.Пълна скръб ,като ги гледаш как отричат думите и действията си по негова команда!
  Гениалната му формулировка на фундаменталния ни проблем, за нашите ширини е със значението на Айнщановата “ Теория на относителността” , за науката.
  Той и ние сме прости!
  Това е обяснението за минало, настояще и бъдеще.
  Затова и така живеем , спасявайки се поединично ,плувайки във флуида от лъжа и фалш , нашия обществен живот , който сами изградихме.И често потопени в него се чувстваме омерзени.По-чистофайните ,се изхитряват , под душа и бегом към терминала.
  Този флуид ,понякога наричаме мафия,демокрация, корупция,медии, милионери ,крадци ,другите – не ние , но той флуидът на нашия български живот, може да се нарече и предателство , мързел , некадърност , изостаналост , нецивилизованост.
  Няма спасение в близките години .Това е не само дълго градена система от лошите ,но и начин на мислене.Това трудно се променя.
  Така както чакахме да измрат комунистите , за да започне да им залязва партията , така трябва да се чакат да измрат днешните политици, да дойдат ново поколение хора ,по-малко омърсени от флуида , а след тях, отново друго поколение все по-малко омърсено и така докато флуидът намалее в нормални граници , така че всеки да внимава и да имаше шанс , да не се изцапа с него .
  Но иначе Тони Хоук, Анка 1x 25,4 mm , Победителят и все такива лъснати като тях журналета , ще ви омайват с пищните безкрайни, безбройни скандали , кой отново се е олъоскал по сурата с флуида .
  А реката от мръсен флуид ще продължава да си тече , спокойно , омърсяваща всичко наоколо.
  А нас българите все така ще ни мързи да се очистим сами .
  Тогава да викнем германците , с пароструйките !

 6. Явно Борисов се е отметнал от поръчките на пожар, за да имитира дейност пред Юнкер и ЕНП и да спечели едно потупване по рамото на срещата си в четвъртък.
  Обаче това наистина ще доведе до още по-големи проблеми с върховенството на закона, защото тези поръчки наистина формално имат избран изпълнител. Тоест с БЕЗЗАКОНИЕ се борим с БЕЗЗАКОНИЕТО.
  Освен ако не се разберат с Борисов, което също ще е достатъчно ясен сигнал за начинът им на провеждане, най-вероятно отмяната им да бъде обжалвана.
  Какви ли други банкянски глупости ще видим до проверката на прокуратурата. Тя впрочем е много интересна.
  Не е ясно как механизмът ще бъде отменен, въпреки че това ще се превърне в лелеяната мечта на мафията в България. На Румъния и ръкопляскат, нашата прокуратура я слагат под особен надзор. И някой започва да разпространява лъжи, че мониторингът за нас щял да падне.

 7. Пожарникарко иска само да позамаже малко връзките си с Пеевски(син на Илия Павлов-вижте хиксираните крачета и като цяло женствената структура и на двамата!?!), Доган и КГБ. -Няма да може. Ще се опита да поизлъже част от народа. -Няма да може!
  Бойко е руски агент! -Това е доживот!Уникално прост и неграмотен! -И това е доживот! Страхлив селски тарикат! Става само за теляк в банята в Банкя!
  О С Т А В К А !!!!
  Нови хора, скъсване с руските проводници на Путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-вска поритика!
  За една СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!
  За една ЧИСТА И СВЯТА БЕПУБЛИКА!!!!
  НАРОДЕ????

 8. Аз съм долна,мръсна гад.
  Но за нищо на света не би се сменил с когото и да е от снимките. ДГД!
  Статията е превъзходна. Политиците които наистина жаждат реформи да си правят записки и да действат. Не са сами!

 9. Уж сме парламентарна република, а се вторачваме в една единствена властова фигура; чакаме с трепет тя да мигне я с лявото, я с дясното око, па да си изтълкуваме какво ни чака, като да е Делфийският оракул. В зависимостта от една сила, била тя и божествена има нещо крайно архаично. Няма да се питам в кой век живеем, няма да се питам, толкова ли сме негодни като “матрЕал”, че моментното състояние на Едного задължително да се екстраполира връз дългосрочното състояние на една голяма мнозина. Направил търг по ЗОП, скимнало Му – отменил Го. Утре може да му скимне да отмени днешното си отменяване и така до безкрай. Видни реформатори, божем юристи, се прехласват и Го аплодират с отвращение, щото се движел по “ръба на закона”, ‘ма полезно се движел. Обаче законът ръб няма – има буквално съдържание и дух. Когато някой се движи по “ръба” на закона, това означава единствено и само, че той го нарушава- или буквално, или като превратно го тълкува, а най-често и двете. Въпросната Едноличност, бидейки крайно ограничена умствено, но и разчитайки на нашата още по-крайна умствена ограниченост, панически разиграва “катарзис по домовете”. Аз го наричам поведение на хунта, но Радан Кънев не ме споделя. Жалко за него или за мен…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.