Маша, машата на руската българофобия, участва в руска тройка на картина с Путин

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, която наруга България заради опитите на София да води независима от Кремъл политика, не е случайна персона ( non grata, каквато трябва да бъде обявена тук).

 

Маша, която се изявява като маша на българофобите в Русия, е специална тръпка за руската пропаганда.

 

Това се вижда не само от ролята, която й е отредена в обтягането на двустранните ни отношения.  Тя участва в руска тройка като фон на самия Путин, който във въображението на подмазвачите награждава със съветска геройска звезда светинята на руската култура Пушкин.
 

Алексей Сергиенко (Санкт-Петербург). Путин награждает Пушкина Звездой Героя России.

Алексей Сергиенко (Санкт-Петербург). Путин награждает ...

 

22 мнения за “Маша, машата на руската българофобия, участва в руска тройка на картина с Путин”

 1. пълна порнография…впиянчените чебурашки скоро и Христос Спасителя ще окичат виртуално с дрънкулки..само и само да е герой на разкапалият им се ссср.!!

 2. Брях, тоз Путин! Как не го е грях?
  В моргата да ходи, за да взима проби…

 3. За английскоговоящите ще си позволя да споделя да споделя една статия на една друга “Маша” от преди 100 години на която случайно попаднах. Колко ли още столетия се предполага да търпим едни и същи опорни точки. Риториката на текста под картата е върха на наглоста.

  http://www.illustratedfirstworldwar.com/item/the-faithlessness-of-ferdinand-bulgarias-treachery-to-russia-bpc000003_19151218_01_0012/

  А това е и самата статия.

  http://www.illustratedfirstworldwar.com/item/misguided-bulgaria-bpc000003_19151218_01_0011/

 4. Вече предчувствам че кандидатите за президент и вице на ГЕРБ ще са Бокова и Попова.

 5. ————————————

  На картина:
  РУСНАК – ИДИОТ СЕ ГАВРИ С ПУШКИН В ПРИСЪСТВИЕТО НА КУРВА – КОМУНЙИСТКА !

  ————————————

 6. Маша оплаквачката изломоти нещо и по адрес на Естония вчера. Очевадница е тя, успява между два шопинга да изглади и роклите на (опорни) точки.

 7. А като гледам креватния гоблен, забелязвам, че вече и анатомията им куца. По едно време поне там го докарваха. Санкциите ли нещо ги удариха, хм 🙁

 8. @#Болгария НАША-…?!
  Ха дано! Ho не вярвам, защото това би била първата изборна загуба на ГЕРБ, а както знаем, Борисов никак не обича да нье пичьели. Преди 10 години ГЕРБ се намърда в нишата, която оставиxa след себе си разбитият СДС и ментето НДСВ, така че масовият герберски избирател не е комунист-путинист-рубладжия и няма да гласува за някакви тетки, които дори от кумова срама не се опитват да поизмият червената боя от себе си. Повече в стила на Борисов ще е кандидатката му да е някое Десе, Лиле, Руме или Данче. Не че не са и те червени, но само отвътре, за да не ce дразни окото на десния проевропейски избирател.

 9. Хм… Това е чист ужас, да ви кажа. Ето защо.

  Всички знаем (или поне грамотните знаем), че прадядото на Пушкин е еритреец на име Абрам Ханибал. Името е, меко казано, свръх-екзотично за руските уши. Кожата на тоя човек е била с 2 нюанса по-тъмна от кожата на Обама. И по-близките роднини на Пушкин са доста тъмнички.

  Покрай Обама на всички им стана ясно какво мислят руснаците за цветнокожите. И като се има предвид руското отношение към цветнокожите, то горките роднини на Пушкин се въртят в гробовете си като пумпали.

 10. Ама той Пушкин е негър.
  Да им е.а руската политическа коректност, с оглед на предстоящите президентски избори в US.:-)
  Путин е закъснял да се негросва.

  Идва Марко Рубио, момчета и момичета.

  Първо ще видим има ли русофили в НСО. Ако има – вън! За безопасност, не за друго.
  Второ – Декомунизация на МВР. От кога ви разправям, мръсни просяци. Отивате да кОпате картофите и тютюна. Цървули потомствени.

 11. Стерва и блядь най-долна, но вездесъщото й присъствие от висшата политика на бандитската империя- до кичаджийското й възпроизвеждане в пародии като тази на картината изисква анализ по Фройд, задълбан в травматичните тайнства на руската пияндурска душа…
  Холан другото, ами я вижте, че и ние уж сме реагирали официално срещу наглостта на тая кремльовска курветина. Невероятно, но факт! Ако обаче разсърдим с нетактичността си матушката-тройна наша освободителка, ако забравим да поливаме вековните корени на дружбата, както каза др. Борисов? Тогава что делать! Ами туризма, Камчия, необятните пазари,енергетиката, концертите на йосыф кабзон? Ето защо предполагам, че ответното изявление е поднесъл твърдия евроатлантик-посол на Болхарската Задунайка в Масква бойка коцэв в протоколно облекло- новгородски кафтан, будьоновка с петолъчка на главата и сибирски лапти на ногите, танцувайки казачок в ритъма на “катюша”. Това е балансираният български подход към руските обиди. Не е, значи, така дисбалансиран като естонския подход например, защото направо съжалявам руския пасол в Талин, като знам какво ще последва за него от естонското Външно министерство след свинщините на Маша.

  http://dnes.dir.bg/news/rusia-izjavlenie-ministerstvo-vanshnite-raboti-govoritel-izbori2013-21833416?nt=4

  http://dnes.dir.bg/news/rusia-izjavlenie-ministerstvo-vanshnite-raboti-govoritel-izbori2013-21833416?nt=4

 12. Да дам думата и на Василий Рибников.
  Невероятно точно успоредица между “дружбата” на козела Тимур с тигрицата Амур и слънцеподобний лилипут.ин и Меркел. И още и още.
  Няма как горният кич да бъде изключение. Най-добре е да влязат ония с белите престилки. А дано, ама надали.
  http://censor.net.ua/resonance/376349/den_kozla_timura

 13. Хайде и ние да кажем като Лермонтов, който го е казал още през 1841 година:
  Михаил Лермонтов
  * * *
  Прощай, немытая Россия,
  Страна рабов, страна господ,
  И вы, мундиры голубые,
  И ты, им преданный народ.
  Быть может, за стеной Кавказа
  Сокроюсь от твоих пашей,
  От их всевидящего глаза,
  От их всеслышащих ушей.
  1841
  http://ilibrary.ru/text/1041/p.1/index.html

 14. Не съм изкуствовед, но бих нарекъл стила на картината по награждаването на един от изявените представители на Руската Паразитна Култура на Подражанието на европейската култура,
  Руслямски Реалистичен Фундаментализъм. Това е продължение на Социалистическия Реализъм, който знаеме, че е възхвала на управниците с достъпни за тях изразни средства. А някой твърдят, че “изкуството не се развивало”.

 15. В горния смисъл великото комиксово аранжиране на МОЧА е соцарт.

 16. За съжаление, по технически причини, не мога да дам линк.
  На сайта “Эхо Росии” авторът Илья Новиков е публикувал статията “Рублевая проститутка”. Писана е по друг повод, но в нея може да се прочете следното: “…нельзя сравнивать Марию Захарову с проституткой, это обижает честных проституток.”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.