Рублофилите са обречени на заг(н)иване от глупост

Знаете ли защо руските опити да закрепостят българите като свои слуги са обречени?

Ето заради това- слугуващите им другари и другарки тук са тъпи. Илюстрирам този факт с пример по-долу.

От около месец насам се върти в рублофилските медии у нас поръчано интервю с техния началник по кагебистка линия Леонид Решетников, което само по себе си е образец на самопризнание за глупост и нахалство. Същият , обобщавайки по съветско-руски обичай, твърди , че знае точно колко българи били купени от американците. Защото явно съди „ по себе си”- по руската вековна традиция хората да бъдат продавани като добитък, макар да не може да обясни защо в условията на свободен избор милиони българи не отиват да работят, живеят и учат в неговата мракобесна империя, а доброволно избират Запада.

Примитивните мисли на кагебиста Решетников, ако имате време за губене, можете да прочете в рублофилския сайт БЛИЦ ( позоваващ се на рублофилския Епицентър), а след това да сравните как днес, ЧЕТИРИ СЕДМИЦИ ПО-КЪСНО, техният рублофилски побратим-близнак ПИК, публикува същите брътвежи с претенцията, че това било „БОМБА” с днешна дата:

Но най-напред БЛИЦ от 5 февруари:

Руски генерал от разузнаването посочи колко хиляди българи са се продали САЩ”

Леонид Решетников обяснява защо все още едни държави играят по свирката на Вашингтон, а други очакват Русия като миротворец

Публикувано: 5 февр. 2016, 19:56 | Обновено: 5 февр. 2016

 

http://www.blitz.bg/news/article/391083

 

А ето е днешната руска „бомба” на ПИК:

 

БОМБА! Бившият шеф на руското разузнаване: 50 000 души от българската върхушка са купени от САЩ, за да провеждат антируска политика!

Автор: ПИК

21:50 | 01.03.2016

http://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%88%D0%B5%D1%84-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-50-000-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%85%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D1%82–news494458.html

 

Така че, спете спокойно, деца ( на Раковски, Левски, Ботев, Стамболов, Захари Стоянов и прочее български свободолюбиви възрожденци , предупреждавали за опасността от руско иго) : прекалено са тъпи слугите на Москва, за да преобърнат естествения ход на историята.

25 мнения за “Рублофилите са обречени на заг(н)иване от глупост”

 1. Телом немытым, говном, перегаром,
  Гарью удушливой, гнилью, угаром,
  Тленом и кровью, плешивым мессией…
  Что так воняет? Конечно, Россия.

 2. Руските слуги в България много скоро ще се обърнат срещу сегашните си “государи”! Защото са ИДИОТИ, и когато станат безполезни и неплатени ще им гледаме сеира. Това са ПРОСТИ и безпринципни неудачници решили да осребрят готовността си да се продадат на всеки дори и на дявола.

 3. “50 000 души от бг върхушката са купени от САЩ.” Бах ти и гигантската “върхушката”, бахти и чудото. Това означава на практика всичкото чиновник от чистачката на кметството в Горно Нанадолнище до баце в кюпа. Мислех че, по тъпа служителка на лилипут.ин от маша захарова няма ама тав. решетников прави и невъзможното да я бие. Той е Шампиона!
  ДГД от една долна, мръсна гад.

 4. Усмивки от старите съветски ленти…

  “Щатите са в трудна ситуация, вероятно дори висят на косъм, коментира легендарният разузнавач.”
  Звучи ми точно както около преди 35 години в урока по обществознание (комунизъм). Реалноста е пак както и тогава-не се усеща Щатите да висят на косъм.

 5. Параграф 22. Отчаяни са затова ръсят глупости за пред безпросветния “матриал” дано мине. Обаче вече не минава и това ги прави още по-отчаяни и мракобесни, че май друго не им остана освен да продължават да ръсят глупости и да се отчайват още повече. Направо живи да ги оплачеш.

  🙂

 6. хахаха, 50 хиляди значи са купени от злият Запад. Доказа се за стомилионен път максимата – тъп, по-тъп, най-тъп, кагебист.

  Ами да, купени са нашите чиновници – ползват интернет, който е измислен в САЩ, компютрите и телефоните им работят със софтуер, който е създаден в САЩ, карат автомобили, които са направени в Западна Европа или в САЩ и т.н. Това ако не е продажничество… 🙂

  Я бе, чиновниците, я си сложете по една руска операционна система, купете си по един руски телефон и по един руски автомобил, покажете, че сте патриоти на България 😀

 7. според мен народа български е по-тъпичък от рублофилите, а те са супер нагли, защото разбират и използват този факт.

 8. 50000 плюс още един
  Аз сам за продан
  За 5 рубли сам готов да се “Разшетам” моля ви се от сарце ако никои има вразка сас Леонид Решетников да ми се обади
  Аз сам зад решетките в момента но ако Решетников се обади на правилните ора
  вапросът може на барзо да Реше

 9. Както казват американците – за всяко танго трябват двама души, коментира първият руски дипломат.Юрий Исаков
  Аз винаги сам си мисел че триват Трима
  Юрий мое да ти се Иска но требе да стиска

 10. Купени ???
  Руските Чебурашки все още не могат да проумеят, че с кражби и мародерства любов не се печели.

  Българи не спете ами взимайте пример от вашите сънародници. Идват нови времена на мир и красота.

 11. Междувременно да се посмеем на още един бисер от Чебурашките – “Двигателя на Бъдещето” с двойно КПД, измислен с голям ентусиазъм през далечната 2009 година.

 12. Отиват си.
  Глупавите русофили,техните господари и слуги оттичат в канала.
  Нещата се просветлиха.С фактите и историческите документи не могат да се борят с голи лъжи.
  А за истината бронебойни патрони няма открити.Тя струя от всякъде,независимо ,че крият в Москва архивите.
  Нека крият.По зле за тях.
  Гледам предаването Бг история по БНТ с учени историци.Ами никой вече не си *криви душата*в полза на Русия.Включително и прословутата Нина Дюлгерова.Защото кога фактите говорят и русофилите мълчат.
  Не могат да скрият истината за окупационният фонд,за 32 тона злато,което сме им платили срещу 15000 жертви в Руско турската война,където сме отхвърлили турското владичество ,но е било необходимо огромно усилие години наред да отхвърлим руското господство и да получим независимост.Чак през 1908 г.С много жертви,лъжи и предателства.Старателно укривани през годините.
  Истината лъсна и такива изказвания,като тези на Решетников,Исаков,Захарова потвърждават тази истина.За имперските,грабителски политики на Русия.
  И накрая с риск да разгневя някои *съмишленици* и от ляво и от дясно ще направя дълбок поклон пред достойните български въже и жени,които управляваха България 1997-2001г.Един от тях скоро си отиде /Соколов/Направиха невъзможното въпреки грешките да запазят България.Ако не бяха те сега сигурно щяхме да бъдем руска провинция като Крим.
  А критикарите преди да критикуват да кажат ТЕ какво са направили за съвременна България.
  Аман от неблагодарници.

 13. Иво и колеги, има обаче категория „конвертирани рублолизци”, които не можем да ги оплачем откъм материален стандарт. Ето много показателен пример. Апропо, тоя тип не е нито от бсп, нито от атака? А от коя ли партия ще да е-любопитствате вие и градите хипотези. Верни в случая – тоя тип е от „партията” на мутрите, мутресите, милиционерите, простаците, криминалните перачи, текезесарските селяндури, средните далавераджии с амбиции да станат големи, полу- и четвърт интелигенти с големановски мераци- и всичките с пъст устата зяпнали единствено достъпния за разбиране и близък на манталитета и вкуса им свят – криминалното блато на Русия. „Партия”, която дребни по дух и обречени на пълна забрава еврочиновници легитимираха като „дясна”, но която говори с езика на махленска банда и никога по никакъв повод не се е произнесла с гласа на истинска дясна партия- ще рече, с опора върху ценности, памет, история, морални принципи. Българският обществен организъм за пръв път беше връхлетян от такъв щам с идването на Мадридския измамник, сега е втората разновидност и по-опасната.

  http://www.mediapool.bg/bivsh-deputat-ot-gerb-dostavyal-vaglishta-na-tets-varna-za-500-mln-lv-news246263.html

 14. Поклон пред паметта на Петко Бочаров!!!

 15. Стамбо, Приятелю, ти се изкара много претенциозен към последната цедка пишман-политици на протяжният преход. Мутро-милиционерска сган селектирана лично и начело от банкянското слънце. Единствено ги движи далаверата, усъвършенстването на покрилата надлъж и шир изнемощялата снага на майка България корупционна система. Готови са по всяко време за 5 лева да продадат майките си и ако не носят отговорност не само в една вирткапка да удавят целокупно БЛОГА ни, воглаве със Стопанина му защото са ни прозрачни и вадим всичките им кирливи ризи на показ. ДГД от една долна, мръсна гад.

 16. Решетников, мнооого си тъп и смешен. Не си ориентиран във времето и пространството, както се се казва деликатно.
  На колко гарафи водка беше, като го обяви това за 50 000-те хиляди българи, купени от Америка?
  И ти си бил шеф на руското разузнаване? Мале, мале… Вие сте луди, бе! Луди за вързване.

  Хайде – Мария Захарова е ясна. Простотията и блика от очите. Да я подиграеш и толкова, ама ти?
  Шеф на Руското Разузнаване – голям вицаджия и смехурко.

  Представям си умственото ниво на Путин. То ще е под кота нула – на ливадата да кажем. Някъде около умственото ниво на къртиците.

 17. Днес пазарувах в една от големите търговски хранителни вериги.
  Пред касата, на която и аз се наредих, по неизвестни причини се образува дълга опашка. Помислих си с досада, че това е, защото аз по принцип съм си с “маркототевски късмет”, но този път се оказа друго. На касата “работеше” една нафуката рускиня, която нито можеше да маркира продуктите с касовия апарат, нито разбираше какво я питат гражданите от опашката. Просто не знаеше български!? Тъй като за кратко време пред нейната каса се образува голямо “задръстване”, след 10 минути дойде да я смени друга служителка, която само за няколко минути стопи опашката. Запитах се, дали и тази руска гражданка не е от ония, със “сините карти” като високо квалифицирани специалисти, за които Калфин задължи работодателите по закон да получават задължително 3 пъти по- висока заплата от средната в България?
  Така че, нищо чудно, колежката- българка, която дойде да й свърши работата (на постоянно пребиваващата руска гражданка), да получава 3 пъти по-ниска заплата от нея! А какво да кажем за ония хиляди безработни българи, регистрирали се в бюрата по труда, които с години отчаяно търсят и не могат да си намерят каквато и да е работа!
  Може би и там, в бюрата по труда, да са получили негласни “инстукции” и вече да има задължителна квота за някои привилегировани етноси!

 18. Като коментар на глупостите изговорени в интервюто на Решетников искам да цитирам някои от оценките на Игор Яковенко, бивш Генерален секретар на Съюза на журналистите на Россия (СЖР), дадени в неговия блог: http://igoryakovenko.blogspot.bg/2016/02/blog-post.html

  Първи цитат: „Потом Решетников рассказывает о том, что большевики Ленин, Сталин и Троцкий специально создали «геополитического монстра – Украину» с единственной целью: для борьбы с Россией. Ну, ладно, Троцкий. Он, как нам еще с детства известно, проститутка и иудушка. Но вот зачем Ленину и Сталину уничтожать собственное государство? Ах, да. Про атомную бомбу, которую Ленин подложил под Россию только что сказал Путин…”

  Втори цитат: „Предвижу вопрос: зачем так подробно цитировать бред тяжело больного человека? Тому есть две причины. Во-первых, это интервью опубликовано в АиФ (мое: “Аргументы и Факты” № 5 03/02/2016), которая имеет немалый тираж и аудиторию. Но главное в другом. Генерал-лейтенант Решетников ныне директор Российского института стратегических исследований(мое: РИСИ), в нулевые годы был начальником информационно-аналитического управления Службы внешней разведки России. А в данный момент член научных советов при Совете безопасности России, при МИДе и член Общественного совета Министерства обороны РФ.”

  Трети цитат: „Генерал-лейтенант Решетников с его параллельной картиной мира формирует эту параллельную картину мира в головах лиц, имеющих доступ к ядерному оружию. Причем таких решетниковых в высших эшелонах власти большинство. И мир бы очень рад оставить их в покое. Но ведь они убеждены, что мир хочет их съесть, поэтому и бросаются.”

  Изводът е, че РИСИ на Решетников изпълнява функциите на министерство на пропагандата на РФ(спомнете си пропагандата на д-р Паул Йозеф Гьобелс). Съгласен съм и с извода на г-н Инджев, че „…слугуващите им другари и другарки(рублофили) тук са тъпи.” Бих добавил, но продажни.

 19. Поздравления, господин Инджев! Докато по-рано от Русия можеха да се чуят предимно “научно-обосновани” глупости, то след разпада на СССР вече чуваме само откровенни глупости. Бъдете здрав и все така с талантливо перо.

 20. Раковски, Левски, Ботев, Стамболов, Захари Стоянов и дядовците ни казват от отвъдното:
  “Разкарайте от България тази въшлива руска сган! Вие българи ли сте? Забранете я! Вие вече сте свободни! Скъсайте с Русия!”

  И Левски казва: “Скъсайте с робска Русия”
  И Ботев казва “Смърт или Свобода!”

  А аз казвам: рублофилите в затвора!
  Свобода за България!

 21. Според доклад на Екзакта от 01.03. подкрепата за НАТО се е увеличила с 11% за една година, а неодобрението е спаднало с 6% за същия период. Очевидно анти-НАТО риториката има обратен ефект върху нагласите на средностатистическите българи. Явно дори средноинтелигентният нашенец е прозрял някои истини за предимствата да сме част от западното общество и не може да бъде лесно уловен в мрежите на прокремълската пропаганда! За съжаление някои представители на т.нар. “български политически елит” са далеч под средното ниво на националния интелект…

 22. Поклон пред достойния Петко Бочаров!

 23. Към Маргарита Николова:

  Наистина…Казах някои неща в негова памет в интервю за БТВ, предназначено за емисията от 19 часа, т.е. след малко.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.