Правителствената интернетна клюкарница ( ПИК) съобщи за окончателен разрив между Борисов и Плевнелиев

БТА, която отдава е загубила статута си на агенция , чиято работа е да информира, но всъщност само регистрира, наистина може вече да бъде закрита.

 

„Агенция” ПИК ( Правителствената\Поръчкова Интернетна Клюкарница) все повече превръща позицията си на жълта правителствена служба в естествен източник на новини, разгласявани по желание на властта.

 

Благодарение на което сме уведомени, че Борисов наистина няма да издигне Плевнелиев за втори президентски майтап…мандат ( ще ме прощавате за каламбура в случая, но гаврата го заслужава).

http://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE-20-%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D1%89%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0-%D0%BF-news495171.html

12 мнения за “Правителствената интернетна клюкарница ( ПИК) съобщи за окончателен разрив между Борисов и Плевнелиев”

 1. Борбата за власт изпокара бившите комунистически ортаци и това е добре.

 2. и ако го ошашавих с тази стара новина, да прощава 🙂 всичко около него звучи като добре познато старо.

 3. Иво Инджев беше и трябва да бъде Директор на БТА.

  Не за друго, а за да информира обективно света и страната за ставащото тук. Има необходимите опит, обективност и почтеност.

  Това е едно от първите неща, които трабва да направим, след като изритаме московските капути от властта.

 4. То, отдавна беше ясно, че Плевнелиев, няма да “изкласи” втори мандат с подкрепата на баце. Чийто продукт, бе.
  Бясната кампания която “медиите” на успешното дебело момче водят срещу РП почти от първият му президентски ден цял свят да тръгне да ме убеждава начело със Стопанина на БЛОГА ни, че се води на самотек, без санкция на банкянското слънце, не го вярвам.

 5. До Борбата за власт изпокара бившите комунистически ортаци и това е добре.

  Posted by mika | март 2, 2016, 23:32
  ————
  Росен Плевнелиев е единственият президент в новата ни история, след 10 ноември 1989 г., който публично назова хибридната война водена от Русия срещу България! Едва ли ще имаме друг достоен президент, освен ако не ке кандидатира за втори мандат или не изберем Радан Кънев!

 6. От известно време един набеден “професор”, чест гост на ТВ “СКАТ”и ТВ “АТАКА”, Стамен Стаменов, извънземен уфолог от Етрополе,

  http://mit777.blog.bg/zabavlenie/2014/08/05/neveroiatnite-razkritiia-na-prof-stamen-stamenov.1286873

  , ходи по читалищата и изнася лекции, организира семинари и беседи на тема ” Енерго-информационната матрица на обществото”и други “езотеричности”.
  Всеки път, когато заговори за тъмни и светли енергии, той дава пример с президента Плевнелиев, Иво “М”инджев и Георги Коритаров като носители на тъмни енергии, които предизвикват нещастия и носят бедствия за България. ВСЕКИ ПЪТ! 🙂

  Ако някой от публиката се опита да възрази с аргументи и факти или да напомни, че не са поканени на политическо мероприятие и агитация, “професорът” само се усмихва снисходително и не спори…

 7. До АНОНИМЕН

  От комунистите можете да чуете всичко, стига от това да зависи оставането им на власт и Росен Плевнелиев не прави изключение.

  Ето какво каза един друг наш президент и бивш член на БКП:

  “С приемането в НАТО свободата и демокрацията ще възтържествуват необратимо в България и Румъния”

  Георги Първанов

 8. Днес в ПИК румен ПИКльото пак се изпика в шадравана:
  През последните 4 години в обръщението си за Трети март, той не спомена нито веднъж думата Русия. Това е гавра със самите нас българите, защото ние сме народ, здравостоящ на земята със своята история, от която никога не сме се срамували.”
  И се не сеща джурналистът ивайло крачунов да попита този голям РУСОФИЛ /и затова – голям „български патриот”/, дали смята и:
  В. Левски,
  Хр. Ботев,
  З. Стоянов,
  Г. Раковски,
  Л. Толстой,
  А. Чехов,
  Н. Гогол,
  Фр. Енгелс,
  Ал. Херцен,
  Д. Благоев,
  Г. Кирков,
  М. Булгаков,
  за личности, чието мнение за Русия е гавра с нас българите?
  Не се сеща например крачунов да го попита, него – големия РУСОФИЛ, дали случайно не е чел „Хаджи Мурат”! И чувал ли е нещо за БОРИС СТРУГАЦКИЙ и неговия прословут призив:
  „НЕ ОСКОРБЛЯЙТЕ ОРДУ СРАВНЕНИЕМ С РОССИЕЙ!”???

 9. Не знам кога ще има парламентарни избори, но от сега трябва да се обяснява на хората, че Бойко Борисов е най-непочтения човек в държавата.

  По-простото е: Мутрата е измамник!
  Боклук, руски агент. Крадец.

  Как никой нормален българин не видя нищо от

 10. Изглежда изтрещявам – déjà vécu, при всяко отваряне на bg новините.
  След всичко написано, улицата ни чака.

  Росен Плевнелиев следва да бъде кандидат за президент на РБ.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.