Български наемници се бият на страната на Русия не само в Донбас, но и в Лондон

 

Покрай мутрата-путинофил Георги Близнаков, който се прослави с подвига да бие граждани на околовръстното шосе край София, се запознахме с образа на типичния руски наемник в България. Същият се хвали във фейсбук с това, че е отишъл в Украйна да убива на страната на руските мутри в Донбас. https://news.bg/crime/ukrayna-iska-biyacha-georgi-bliznakov-izdirval-se-za-macheniya-na-ukraintsi.html

Други руски наемници, който твърдят, че са българи, са демонстрирали русофилщината си в Лондон по повод руския празник 3 март, натрапен на България като най-важното събитие за българите. Развявали руското знаме пред руското посолство, козирували му и макар да не ги пуснали по-далеч от стълбището, където господарите държат слугите си, се хвалят с този позор.

Не бих се занимавал с падението на желаещите да бъдат паднали, но ме занимава една подробност от ( почти) лично естество.

Преди година бяха заплашен да бъда отровен с полоний от същество, което претендира също да е от български произход. Щеше да е само проява на лош вкус в „шегуването”, ако не се беше случило в рамките на масирана кампания от заплахи срещу живота ми в рамките на денонощие, задействали реакцията на МВР, където бях извикан с предложение да подам сигнал, за да имат основание да проследят източниците на заплахите.

За моя изненада ( не по технически причини- не се съмнявам, че не е проблем заплашващите да бъдат установени) , МВР установи трима от тях ( нека знаят, че поназнайвам нещичко за тях). Викани са на разговор. Иначе казано, регистрирани са. Както вече съм писал, прокуратурата сметна след това, че те били употребили правото си на свободно слово…

Четвъртият, който ме „покани” да ме черпи с чай, заразен с полоний, се крие на чужда територия. В Англия. Ето това е причината да се върна към тази тема чрез снимката на гордите с рублофилския си подвиг руски наемници, претендиращи да са българи.

За протокола има някакво значение, ако някой някога се поинтересува ( в самата Великобритания, която вероятно би искала да знае кой руски слуга заплашва с полоний от нейна територия).

Припомням заплахата на анонимния „шегаджия” и се питам, дали пък същият не е на снимката, с която българските наемници на руската хибридна война срещу Великобритания се хвалят.

 

Драги Г-н Инджев,
С едва затаена надежда и дълбоко чувство на морално удовлетворение чета колко сте популярен сред прогресивната част от българския народ.
Вместо да се плашим един другиго с убийства и съд, предлагам да цивилизовано да обсъдим различията помежду ни на чаша чай.
Само ме изчакайте малко да питам в Кремъл къде забутаха оня самовар, в който правиха чай на другаря Литвиненко.
Искрено Ваш, товарищ Иванов ”

Posted by Другарят Иванов | февруари 15, 2015, 23:09 | edit http://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/smartni-zaplahi-besilo-za-ivo-indzhev.htmlъ):

 

32 мнения за “Български наемници се бият на страната на Русия не само в Донбас, но и в Лондон”

 1. Сигурно е на снимката. Всичкият роден боклук скътал се в цитаделата на капитализма Лондон е документирал майцепродавството си на горното фото.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 2. Задавам резонен въпрос.Що щат тези люде в столицата на световния империализъм и капитализъм Лондон?

 3. Тези хора защо не отидат да работят в Русия??? Това е единствения въпрос, който бих им задала. И на тези от България също. Защото след Октомврийската революция, от цял свят млади идеалисти са отишли да живеят там в комунизъм. Не им харесало и разочарованието било огромно, но единици са се върнали обратно. Единици…Единственият им и ужасен край е бил Сибир.
  Защо ПОНЕ ЕДИН не отиде там, а си живеят в Англия и България, но… обичат Русия. Продажници и тук-там някой заблуден и непросветен!
  Във фейсбук групите на млади хора, студенти и ученици, са налазили едни тролове и пускат всякакви дитирамби за Русия и “освобождението” ни. И те вярват – все пак това са го учили в училище и им е натяквано години наред. Тази година имаше много самоорганизирани млади хора на Шипка. Няма лошо, но трябва да знаят истината за тази свобода и участието на българите в нея. Не само да се кланят някому, а да се гордеят с произхода си.

 4. Не ми го побира главата – колко перврзен трябва да си, за да вееш на националния празник флага на чужда държава ?

 5. В цял Лондон само толкова ли русофилистици ли се събраха.Леле, че те били вече на привършване,бе.Е, руските другари нещо май го закъсаха финансово.

 6. Господин Инджев,
  бъдете нащрек, защото простащината и нищожеството търсят също изява.
  Навремето всички тези ремсисти и комунисти бяха нищожествата на нацията, събрали се да търсят начин да се котират.
  Сега не е друго, който не може да осъзнае, че се искат способности и трудолюбие за да може да се живее добре, не може да очаква някакъв успех. Освен това и съпротивата и демоничността на комунистическият призрак все още е всуе.
  И пак идваме до способностите на продажниците и убийците, които САМО това могат и за съжаление това правят.
  За нас обаче важи правилото за баницата, че не е виновен този, дето я яде, а този дето му я дава.
  Там трябва да се пресече гордевият възел!
  Добре, че Ви има и сте поели тази непосилна задача на титаните, да отстоявате на злото, което в България е натрупано от десетки години.
  Единствената благодарност може да Ви бъде изразена, като от все повече сънародници бъдете обявен за будител. А такъв сте, защото не сте подкупен, а последователен и непримирим!

 7. Ох, тези от стълбището на руското посолство с мед ще ги намажем. По-вредни са тези рублофили, дето щъкат по стълбищато но Дондуков 1, и се стягат за Дондуков 2…
  Добре, че на тези адреси се намират и достойни люде.
  http://mirtesen.svpressa.ru/blog/43868692674/Sofiya-poteryala-pamyat?tmd=1

 8. само не разбирам какви са тези знаменца на картинката-плакат, нито българското е българско, нито руското руско. Тези тъпи, сревилни мутри дори на заслужажат човещки екскременти да им се пратят по личицата

 9. 11-та Небожа заповед: Ако Русия ти е отнела 56 тона злато на Отечеството ти дай й и последните си 56 стотинки от джоба ти!

 10. Е, какво търсят в Англия?! Москва, Пхенян са дестинацията. ..Нали е много кофти на запад?! Лицемерна пасмина!

 11. Защо не благодарите за затворените граници на НРБ от 1944 до 2007 г.,мили сънародници?
  Унизителна гледка сте,унизителна.

 12. Къде е българското знаме,големи родлюбци тези “лондончани”.Видях само един много елегантен с анцунг бяло зелено червено.Толкова жалка картинка ,такова човешко падение и духовна нищета събрани в една снимка,нямам думи

 13. Продукцията пред портата на Яковенко е с фатален брой статисти. Не подозирах, че така трагично е оплешивяла русофилската кохорта в Лондон. И защо центрираният в кадър русофил е с наведена глава? Няма, няма патос! Умислени изглеждат. Ива не ги е подгряла добре.

 14. БЪЛГАРЧЕ ЛИ СЪМ ИЛИ РУСНАЧЕ?

  -Паметника ни се казва НЕВСКИ.
  – ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ.
  – Не е ЛЕВСКИ. НЕВСКИ!
  – Кой е тоя НЕВСКИ?
  -Някакъв монголски тип.
  -Значи сме монголци ние.
  -Улиците ни са само графски.
  -Графски, графски.
  -ГУРКО, МУРКО и АКСАКОВ.
  – МУРКО, МУРКО.
  -ТОТЛЕБЕН, ДОНДУКОВ и ИГНАТ
  – ИНАТ, ИНАТ.
  – Не ИНАТ, бе, а ИГНАТ,
  този дето смаза ЛЕВСКИ.
  – ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ.
  – СКОБЕЛЕВ, СТОЛЕТОВ, ЦЕРЕТЕЛ.
  – УШЕЛ, УШЕЛ.
  – Не ушел,бе,още са си тука.
  – Тука, тука.

  Българче ли съм или русначе?

 15. Освен, че е гнусно, надписите им на руски език са с граматически грешки! То е видно, че те не са достатъчно образовани за да научат правилен руски език, но можеха на проверят в речник или в учебник по руска граматика. Ама за тях е важно да демонстрират покорство пред господарите, че да им резнат рублопотока! Те са срам за България!

 16. Добре че доживяхме до демокрация, за да разберем, че не всички русофили са благородни наивници като дядо Вазов, а повечето от тях са най-обикновени мерзавци без лично достойнство.

  Г-н Инджев отново ни впечатлява със своя професионализъм да намира изключително убедителни фотоматериали в подкрепа на своите журналистически тези. Втората снимка в тази статия е наистина уникална в това докъде може да стигнат русофилите в своето падение. Човек се пита дали има и хора от други народности, които да се самоунижават до такава степен пред една чужда държава?!

 17. Към :everyone else

  Това е същият Яковенко, който беше “жертван” като руско мюре в руската далавера с прокарването на пътя на Ирина Бокова за шеф на ЮНЕСКО през 2009 г. За целта Русия предложи да даде 20 милиона долара на организация в случай , че бъде избран нейният ( официален ) кандидат, зам. мин. на външните работи Яковенко, при което, естествено, той отпадна и проправи път на истинската руска кандидатура Бокова.

 18. Този нещастник наричащ себе си “другаря Иванов” дали има нещо общо със същия от форума на Дневник? Изказа му много ми напомня на този от Дневник. Същия боклук…

 19. Няма ли кой да покаже какво казва Украинския Посланик!?

  “Украинският посланик разкрива потулвана с десетилетия истина, че половината от руската императорска армия са украински войници и офицери.”

  http://www.faktor.bg/novini/balgariya/68447-kogato-rusiya-osvobodi-balgariya.html

  Н.Пр. Балтажи: Не свободата на България, а Цариград и Проливите са била целта на царска Русия*

 20. Освобождението на България е Свято Божие дело и никой няма право да иска всеки ден признание ако има култура и такт. Само един узурпатор може да бъде толкова ужасно нахален в безкрайните си претенции, които по-скоро подхождат на бандити, отколкото на благородни личности.

  “Слава Севрюкова, която е първият човек-феномен, описваща атома на водорода няколко десетилетия преди учените да й потвърдят описанието, за боят при Шипка казва следното:
  “Видях как Архангел Михаил хвърля огненият си плащ върху турците с думите – “ДА БЪДЕ БЪЛГАРИЯ!” СТАНА ЧУДО БИТКА СЕ РЕШИ В НЯКОЛКОТО СЕКУНДИ С БОЖИЯТА НАМЕСА””

 21. “Подмолни инструкции, тайни донесения, поверителни писма, шифровани телеграми свидетелстват за огромна агентурна мрежа, в която са оплетени именити люде от опозицията. Димитър Петков събира компроматите в томче под заглавие “Документи из секретните архиви на руското правителство”. На 8 януари 1893 г. “Свобода” хвърля бомбата от първа страница:

  “Явяваме на всички, че книгата с документите, които доказват хайдушките действия на Русия спрямо България, както и това, че всички комплоти, бунтове, бъркотии, убийства и пр. са дело на руската дипломация – е вече отпечатана и тия дни ще се разпрати на всички ония господа, които са заплатили абонамента си за в. “Свобода”.”

  Как Русия избиваше българските държавници преди и след Съединението на България

  http://www.extremecentrepoint.com/archives/16305

 22. Всички такива наемници независимо на коя страна воюват са си утайки. Нещата обаче са още по-зле, самото ни правителството снабдява с оръжие и Каптагон Ислямска държава. Освен това по бензиностанциите се продава гориво от ИД.

 23. @ Иво Инджев

  ‘Тънките’ роли на Яковенко могат да захранят криминален роман за начинаещи. Наскоро напомнихте за логистистиките от 2009; комплиментът за будност е за Вас.

  Същият Яковенко. Същите българи зад Бокова.

 24. Един виц ако разрешите от в. Стършел 1991

  Бог Амур вероятно е от руски произход – задникът му е гол, в ръцете си има оръжие, а устата му – пълна с думи за любов.

 25. “колко перверзен трябва да си, за да вееш на националния празник флага на чужда държава” –

  не, колежке, не трябва перверзия, стига да си ИДИОТ. А при въпросните това явно е в изобилие, видно и от неграмотните надписи с “падежами по вкусами”, и от байрачените атрибути.

  И само за протокола – ако не ме лъжат очите, на втората редица се пъчи съществото бойко джуранов, магистър по фехтовка от ВИФ, спортен “хурналист” и племенник на др. Йордан Йотов, членът на ЦК на БКП и гл. редактор на “Работническо дело”. Дето е думата, отбор юнаци…

 26. Ше е приятно да узнаем, че след поредната си акция в Украйна въпросният другар отново се е завърнал в БГ, но под формата на ‘груз 200’

 27. Присъединявам се към възмущението на авторите в блога!!! Наистина, що щат тези рублофили в “гнилия Запад”, в т. нар. наричания от господаря им в Кремъл “Еврогейски съюз”?! Защо не докажат любовта си към Русия като отидат да живеят в Москва или където си изберат в “широка страна моя родная,… где так вольно дышит человек…”?! Отвратителна лицемерна путинофилска пасмина!!! Иде ми на ум и още една наша поклонничка на Путин, дето я спрягат за кандидат за генерален секретар /не на КПСС, не!/, а на ООН. Та и тази “другарка”, вместо да си купи жилище в Москва, взе че купи два апартамента в Ню Йорк, в Манхатън, за 2 700 000 долара. Синчето й пък си купи също апартамент там – за 870 000 долара. Но нека не позволим на тази лицемерна пасмина, която хвали путинова Русия, но предпочита да живее на Запад,отново да превърне България в заден двор на путиновата геополитика!

 28. Г-н Инджев, малко е “на патерици”, но си направих труда да отворя Google Maps и да сверя снимките с адрес на нашето и съответно посолството на рАЗИЯ.

  Констатирам – поредната рубладжийска ЛЪЖА.

  Това, което аклиматизиралите се в Лондон сибирски павиани от подвида “бълхарская червеногызая подобренная” представят като визита в посолството на рАЗИЯ, са стълбите и входът на БЪЛГАРСКОТО посолство в Лондон, с адрес 186-188 Queen’s Gate, London SW7 5HL, United Kingdom.

  Който желае да провери, ето линка на ГУГЪЛ:
  https://www.google.com/maps/place/Embassy+of+the+Republic+of+Bulgaria/@51.4999425,-0.1798752,3a,75y,100.07h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1s1mb_wGPzr6xkRHuQCB5uZA!2e0!7i13312!8i6656!4m2!3m1!1s0x0:0xa807737abed6b6bd!6m1!1e1

  Дето е думата, филмът не е шведски, а съветски, и не е спечелил “Волга”, ами са му откраднали велосипеда. И що е рубладжия-русифилитик, все е или милиционер, или лъжец, или, както е нашият случай, и двете!

  Респект!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.