ГЕРБ радвал за 8 март с гербери, а Путин с к’во ?

Заглавие от днес в мрежата ( за виртуални шарани):

 

„Жени ГЕРБ-София зарадваха с гербери дамите в столицата по случай 8-ми март

Автор: ПИК

Жени ГЕРБ-София зарадваха с гербери дамите в столицата по случай 8-ми март

 

И още веднъж същото ( открийте разликите и кой от кого преписва) :

По този повод се питам с какво ли жените на ( партията на) Путин са зарадвали в столицата ( му) дамите по случай 8 март.

 

Жените на ГЕРБ са изненадвали в София дамите с гербери, а жените на Путин как ли са зарадвали минувач(к)ите в Москва?

 

Вие какво си помислихте?

 

ПУТИН е просто абревиатура, послание на путинизма към целия свят: Пречете Упорито Тъпо Инфантилно Навсякъде

 

 

 

 

 

16 мнения за “ГЕРБ радвал за 8 март с гербери, а Путин с к’во ?”

 1. ====================================================================================

  ПУТИН = ВАГИН

  ====================================================================================

 2. За съжаление членовете на ГЕРБ не може да се сравняват с цветята гербери, защото те са красиви и приятни. Членовете на ГЕРБ по-скоро може да се оприличават на гербови марки – лепливи, досанди и ненужни, но важни и искащи дребни и едри пари буквално за всичко. Иначе били против корупцията.

  Колкото до Русия, тя винаги била страната с най-най каквото се сетите.

  С най-живият мъртъв – мършата в мавзолея им.
  С най-ниско летящите и най-високо пълзящите хора и гадинки.
  Родината на автоцензурата – нонсенс, ама реален! “Лази буба, лази – кожата си пази”. И “Той детски приказки написал във този и във онзи смисъл”.
  И джуджето, три петилетки избиващо несъгласните и тероризиращо света.

  Русия е като мързелив дрипав просяк, седнал на чувал с диаманти.

  Проклета да е, скъсване с нея!

 3. Супер. Поздравления, но не за празника, а за съкращението на джуджевидния.
  И в Пловдив давали гербери за ‘празника’. Да се подмажат малко. Кой ли ще излъжат?! Поредната коми идиотия е цялата работа. Не ми върви днес! Получавам днес(ка) оферта за италианска дограма от единствения представител в България и леко ми попризля от числата, но като прочетох и ‘Честит празник’ в края на мейла и се тръшнах болна. Май няма да поръчам нищо от тия. Ненавиждам всичко свързано с комунисти и руснаци. Особено наташки- нагли простакески.
  Направих едно малко откритие как да се тормозят петоколонници и безполезни идиоти ( да, знам, но нищо полезно в идиотията не намирам!) в България. Купувате и им подарявате с повод и без книги от г-н Инджев и подобни автори. Коментарите, които съм чувала са: ‘тоя не го чета’, ‘ама що даде пари за глупости; няма да го чета, ще я изхвърля’, ‘ъ, щуротии’, ‘да ми бе купила еди-какво си’ и др. Обаче, те са си муфтаджии, демек авантаджии и евтини задници, та нито ги хвърлят, нито на друг дават. Току пък попрочели нещо и преживеят някакъв катарзис, че било много модерно.

 4. Добавям: “джуджето-великан…”, за да е стилно.

 5. САЩ пробват спътник камикадзе срещу ядрени ракети
  Новото космическо оръжие ще унищожава бойни глави
  Спътникът камикадзе.

  Петър Томов
  наш кореспондент

  ТАМПА, ФЛОРИДА

  Базата на ВВС на САЩ „Ванденбърг“ в Централна Калифорния скоро не е виждала такова меле от висши фуражки и журналисти. Поводът бе изстрелването на най-новото космическо оръжие на САЩ, наречено спътник убиец на ядрени ракети. Мишени на сателита ще стават ядрени бойни глави на междуконтинентални балистични ракети от типа на руските „Топол“. Космическият прехващач с голям обсег набелязва целите си и ги унищожава с таран – блъска се директно в тях. Сегашното изстрелване е предназначено да изпробва ракетните двигатели на спътника убиец (Exoatmospheric Kill Vehicle).

  Ракетата носител успешно изведе в орбита апарата, който има футуристичен дизайн и по-скоро напомня космически кораб от научно-фантастичен филм. По-късно ще бъде извършен нов опит. Този път сателитът ще трябва да унищожи халостна бойна глава мишена, която ще бъде пусната от самолет на ВВС над Тихия океан, източно от Хавай. От центъра за управление във „Ванденбърг“ изпробваха реактивните мотори на камикадзето докато им се свърши горивото. Интересното е, че бъдещата мишена на космическия убиец ще бъде оборудвана със системи за контразасичане, с каквито са снабдени бойните глави на най-модерните руски ядрени ракети. След една година пък на орбита ще бъдат изведени два спътника, които ще трябва да ликвидират балистична ракета в полет.

  Специалисти на Пентагона разкриват, че през 2018 г. ще бъде бъде приет на въоръжение усъвършенстван модел на сегашния сателит. Бъдещото космическото оръжие ще е създадено съвместно от компаниите „Боинг“, Локхийд Мартин“ и „Рейтиън“. Година по-късно се предвижда въвеждане на въоръжение на още един апарат от този тип. Той ще бъде от три степени, но за таран ще бъдат използвани само две от тях.

  Спътникът убиец е конструиран да унищожава целите си докато те са още в Космоса. По този начин те ще бъдат неутрализирани далеч преди да навлязат в атмосферата. Оръжието използва кинетичната енергия, натрупана при ускорението си срещу целта. Изобретателите кратко го наричат „удари и убий“. Сателитът е снабден с многоцветен сензор, който засича приближаващите се ядрени бойни глави. Мощното му „око“ може да различава зарядите на балистичните ракети от други обекти. Апаратът има свои ракетни двигатели, система за връзка и е командван от съвършен компютър, който го насочва и контролира системите. Сателитът убиец разполага с алгоритъм, който свежда до минимум възможността от грешки.

  Ако някои от другите елементи на системата, разположени на кораби, на сушата и на други сателити в орбита, засекат изстрелване на междуконтинентална балистична ракета от база на земната повърхност или от подводница в океана, от „Ванденбърг“ веднага изстрелват носител, който извежда сателита в Космоса. От компанията „Рейтиън“ разкриха, че тя е главен координатор на изпитанията, защото има най-голям дял в създаването на футуристичното оръжие. В комплекса се използва също базиран на кораб радар, който използва както рентгенови лъчи така и високочестотно излъчване. Той е част от системата Джи Ем Ди, употребявана за събиране на данни и за насочването на сателита и успешното изпълняване на мисиите му. При един от следващите опити Джи Ем Ди ще бъде изпробвана за засичане и прехващане на бойна глава в полет.

  „Това е идеална възможност за събиране на данни. Тези системи са сред най-сложните, произвеждани от компанията“, заявява за изданието„Дифенс контрактър“ д-р Тейлър Лоурънс, президент на ракетния отдел на „Рейтиън“. „Изпробването им е съдбоносно за създаването на надежден апарат, който ще защитава САЩ“, посочва той.

  Фирмата работи по четири различни сателити убийци. Това е стандартния спътник, използващ енергията на сблъсъка, преработената версия и два различни сателита, които са предназначени да унищожават множество цели. Известно е, че Русия и Китай имат балистични ракети, които носят повече от 10 бойни глави. В цялото семейство космически оръжия на „Рейтиън“ има 30 успешни орбитални прехващачи. Някои от тях вече изпълняват бойно дежурство в околоземното пространство.

  Едновременно с това „Боинг“ разработва космически оръжия, които използват мощни потоци от микровълново излъчване, а така също лазери. Целта на арсенала е създаване на единна система за защита на САЩ и съюзниците им от ракетно-ядрени удари. Идеята се роди още през 80-те години на миналия век по време на управлението на президента Роналд Рейгън. Тя бе наречена Инициатива за стратегическа отбрана или както пресата набързо я прекръсти програма за звездни войни.

  Ключ по темата:
  Москва остана без противоракетен космически щит

 6. Поднасям на всички съмишленици 25 цитата от книгите на Джордж Оруел /1903 – 1950/ “Фермата на животните” и “1984”. Известно е, че Оруел е бил журналист – кореспондент в Москва в периода 1937/39. Тези книги са наричани “антиутопии”, “политическа фантастика” и как ли не, но в тях всъщност Оруел пряко описва съветската действителност. Разбира се – те са актуални и за днешната руска действителност. Приятно четене!

  “Всички животни са равни. Но някои са по-равни от другите.

  Свобода е свободата да кажеш, че две и две прави четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

  Ако спазваш малките правила, можеш на нарушаваш големите.

  Който контролира миналото, контролира бъдещето; който контролира настоящето, контролира миналото.

  Нуждаете се от образ на бъдещето? Представете си ботуш, стъпкващ човешко лице.

  Властта не е средство. Тя е цел. Създават диктатурата не за да защитава революцията; извършват революция, за да установят диктатура. Целта на репресията е репресия. Целта на мъчението е мъчение. Целта на властта е власт.

  Към какви възгледи се придържат масите и към какви не – няма значение. На тях може да им се предостави интелектуална свобода, защото те нямат интелект.

  Във всяко общество обикновените хора трябва да живеят, съпротивлявайки се на съществуващия ред на нещата.

  Най-хубавите книги ти казват това, което ти самият вече знаеш.

  Масите никога не въстават сами по себе си и никога не въстават, защото са угнетени. Още повече, че те не осъзнават, че са угнетени, докато не им се даде възможност за сравнение.

  Много хора се чувстват леко и свободно в чужбина само презирайки коренните жители.

  Всеки писател, който застава под партийните знамена, рано или късно се оказва пред избор – или да се подчини, или да млъкне.

  Има ситуации, в които «неправилните» възгледи са по-искрени от «правилните».

  В нашето общество тези, които са по-добре осведомени за случващото се, най-малко могат да видят света такъв, какъвто е. Общо взето, колкото повече разбиране има, толкова по-силни са илюзиите. Колкото едно нещо изглежда по-умно, по-лишено от смисъл е то.

  Във времената на повсеместна лъжа да казваш истината – това е екстремизъм.

  Абсолютно бялото и абсолютно черното изглеждат като някакъв дефект на зрението.

  Когато всички приемат една лъжа, насаждана от партия, ако във всички документи се пее една и съща песен, тогава тази лъжа се намества в историята и се превръща в истина.

  Нямаш нищо свое освен няколко кубически сантиметра в черепа.

  Йерархическото общество е възможно само върху основата на бедността и невежеството.

  За да видите това, което се случва пред носа ви, трябва отчаяна борба.

  За нищо на света никой не иска болката да се усилва. Болката ти оставя само едно желание – тя да свърши. Няма нищо по-лошо в живота от физическата болка. Пред лицето на болката няма герои.

  Ние, представителите на средната класа, освен правилното си произношение, няма какво да губим.

  Войната е начин да се разбият на парчета, да се разтворят в стратосферата или да се потопят в морските дълбини материали, които биха могли да подобрят живота на народа и с това да го направят по-разумен.

  Патриотизмът по своята природа не е агресивен нито във военен, нито в културен смисъл. Национализмът е неделима част от стремежа към власт.

  Хората могат да са щастливи само ако не поставят щастието като цел на живота си.”

 7. Ж е н и ? Г е р б ?

  Ами това ми напомня чудесния откъс от портрета на Хрушчов, който направи един дисидентски руски публицист преди години:

  “От наследството на Хрушчов като “теоретик на марксизма-ленинизма” (задължителна титла на съветските вождове в Кремъл) ще остане важното заключение, че “Маркс е хубав, но ако го смажем и със шунка, ще бъде още по-хубав. За съжаление, цялата история на комунизма красноречиво доказва, че “Маркс” и “шунка” са несъвместими неща”.

 8. Жени-герб,младежи-герб,предприемачи-герб,не знам,но може и да има деца-герб.Всички тези люде може да обобщим с подлоги-герб.Подлоги на един човек- ББ.Ако е така е по-добре.Даси признаем,че сияен е образът на Буда.Но истината е по-страшна!!!Това са тълпи от хитреци на дребно,готови на всичко да се отъркат о властта.Жалко,жалко,жалко за държавата ни.
  ПС Втриса ме от този празник.

 9. Е, ще ги поздрави с поредната бомбардировка над мирни жители в Сирия, с поредните убити в Украйна ,с приказките, че обезценката на рублата ги прави по – богати, а това,че няма стоки в магазина ,по духовни.
  Лесно му е на Путин, нали е държавата.Ама на Боко хич не му е лесно.Кръстосан огън от всякъде.Ще подарява гербери и хоро ще играе, щото Пеевски пак ще го уволни.Много е смешно , да те уволни собствения ти огледален образ.

 10. 8 Марта. Изрядно замусоленный, не шибко искренний и очень советский праздник вдруг обрел новый смысл, заиграл новыми красками благодаря Надежде Савченко.
  В этой истории – две стороны.
  На одной стороне – красивая и мужественная женщина, из того замеса, что и коня на скаку остановит, и в горящую избу войдет, и великой английской королевой, и великой русской императрицей, и “Железной леди” могла бы стать, и за любимым отправилась бы в сибирскую каторгу и ссылку, и была бы на фронте лучшим снайпером, внушающим мистический ужас врагу, и на Розенштрассе в Берлине вышла бы в 1943-м – вызволять из лап СС своего мужа-еврея, приговоренного к отправке в лагерь смерти, а в 1968-м была бы с грудным ребенком на руках на Красной площади в Москве среди той горстки смельчаков, что вышли протестовать против оккупации Чехословакии.

  И за свои убеждения смертельную пулю приняла бы, как Галина Старовойтова или Анна Политковская.
  «Настоящий мужик» – с тайным уважением в голосе говорят про таких мужики. Добавлю: настоящий офицер.
  А на другой стороне – мужик, в котором от мужского остались разве что старые офицерские погоны с синими «комитетскими» просветами (если не выкинул в свое время от греха подальше). Но от офицерского не осталось ничего.
  Не мужик, а сущая баба. Вздорная, лживая, капризная, сварливая, с невероятно завышенной самооценкой: я ль на свете всех милее, всех румяней и белее?! Не хочу быть вольною царицей, хочу быть владычицей морскою, и чтобы золотая рыбка была у меня на посылках.
  Дальше – рано или поздно – разбитое корыто.
  С международным женским днем, Владимир Владимирович!

  Евгений Киселев

 11. Малко паралели. След изборите в Словакия в парламента цъфна с 14 депутата тамошната атака-(Мариан Котлеба- Наша Словакия)- също в черни униформи. Идеология- за парлама традициите на (действително) фашистката Словашка република на кардинал Йозеф Тисо от 1939-45 г., а по същество-музиката за кремълските уши- “Вън Словакия от НАТО и ЕС! Неутралитет!”
  Много позната и поучителна е историята на премиера Роберт Фицо. Пред ББ той е интелектуален титан, недостижим полиглот и стилен салонен тип. Той обаче също като ББ непрекъснато играеше между Москва и ЕС, но отгатнете къде го тегли “сърцето” му. За един период дори замразиха неговата партия в ПЕС ( а съмненията за прякото й финансиране от Москва още при основаването никой досега не разсея сериозно).
  И за Фицо традиционната антикомунистическа и прозападна словашка десница беше основен противник, а атакаджиите-дискретни аверчета и явни идейни съюзници.
  Резултатът е ясен и очакван-сега проруският популист отчаяно се мъчи да прави някакви прозападни жестове и ходове, но лошото име вече е излязло. И този московски пробив е в католическа, наистина нерусофобска по балтийски, но културно западна страна-та да си мислим какво е възможно у нас!

 12. Тук има по-хубава снимка на емблематични жени- герб, направо като Жени-Вамп…
  http://www.dnevnik.bg/comix/145195/?ref=comix
  Отсъства обаче Джема, но точно тази липса пали докрай въображението на сексманиаците!
  Ха-ха-ха-ха-а-а-а!
  ПАВЛЕ, с теб се заяждам по мъжки и приятелски за общите ни “фаворитки”!

 13. Главной причиной, по которой Россия всеми правдами и неправдами добивалась права на проведение Олимпиады в Сочи является следующая: никакого присутствия WADA – только хозяин олимпиады отвечает за допинг-контроль всех спортсменов-участников, включая представителей собственной сборной.
  Поэтому победы россиян на Олимпиаде в Сочи в первую очередь объясняются тем, что российская сборная была единственной (!) командой, чей допинг-контроль и допинг-уколы производились одними и теми же российскими специалистами (из которых некоторые начали умирать странными смертями после начала легкоатлетического скандала).
  У Путина на спорте пунктик, так что его это зачетно выбешивает! А пока что на летнюю Олимпиаду едет один министр Мутко.

  Максим Михайленко

 14. Драги Стамбо,

  Ама какво дисциплинарно уволнение? Созополският гларус отдавна навърши 70 години. Пенсия и къш палячото!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.