Путинският 8 март: най-големият 8 март на света

Както се вижда от информацията на една нашенска “агенция”, Путин е поздравил жените “с празник” Първото изречение от поздравлението ” с празник” е напълно в крак с вицовете в стил “рското дружде- най-голямото джудже в света”.

 

8 март, както вика Путин, се празнува в Русия както никъде другаде по света.  Това е положението- руският 8 март най-осмомартенският осми март в света!

Путин поздрави руските жени с 8 март
Автор: ПИК
Дата

Путин поздрави руските жени с 8 март

„Този празник в Русия се отбелязва с особена топлина, както никъде другаде по света.”

19 мнения за “Путинският 8 март: най-големият 8 март на света”

 1. Честит празДник на другаря Путин също! Отива му .

 2. Разбира се, та нали останките на Клара Цеткин – създателката на празника на “жената-труженик” лежат в “алеята на безславието” край стените на Кремъл.

 3. …Воодушевлен съм от ТВ-учястьето си вчерашния вечерь при каллегата Дмитрий Цонэв (няма только молодите канкуренты как Ива Хрыстав да канят и пригласяват по телевиденията, я, отнюдь!)
  и се присоединявам к приветствието
  “С праздником 8 марта, драги и скъпи женщини!”
  “Русският больной- най-здоровият больной в целия мир!”
  “Руските часы-най-бырзите часы!”

 4. Ама разбира се, че е прав!:) Все пак 8-ми Март символизира борбата на жените за независимост и равноправие. Там, където такова е постигнато, отпада необходимостта да се отбелязва специален ден на жената. От тази гледна точка…

 5. Добре звучи от устата на този, който безпардонно маргинализира жените в личния си живот. Кабаеви ли бяха, какви точно, не се знае.

 6. А руският вицепремиер Дмитрий Рогозин пък какъв “подарък” е направил на мамашките, малееей.
  “Руски вицепремиер “подари” за 8 март букет от… оръдия”
  http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/03/08/2718669_ruski_vicepremier_podari_za_8_mart_buket_ot_orudiia/

  Дет се вика щастието на руските женщини се крепи на големите руски дула.

 7. Преди години, бях на 8 март в малко незнайно градче в Русия. От сутринта руските мъже обикаля с букетчета увехнали цвята, а руските жени са приготвили водка и бонбони.
  Към обяд, само бонбоните са останали и почти не може да видиш трезвен руснак.
  Така че, осми март е един прекрасен повод да се почерпят порядъчно, след като са изразили топли чуства 🙂

 8. В края на ноември миналата година на летището в Демвър САЩ видях рускиня на средна възраст пристигаща вероятно на гости при сина си с железни зъби в цялата уста. Сигурно са и подарък за миналия 8 март от путин.

 9. Най-злобният и най-коварният престъпник в света и най-наглият и патологичен лъжец дали е отправил своите 8-мо нартенски поздрави на черните вдовици на зверски избитите борци срещу руската окупация патриоти от Чечения, Дегестан, Ингушетия, Крим, Украйна с Донецка и Луганнска области, вдовиците на сирийските патриоти от Демократичната Сирийска опозиция и милионите жертви на на агресивния и дивашки великоруски шовинизъм?

 10. Такава нагла лицемерност!
  Аз лично не празнувам 8-ми март,а Благовещение!
  И никога не съм уважавала този изкуствено създаден комунистически празник.

 11. Към En route:

  Провокиран съм да споделя малък спомен.

  Москва. 1975 г.
  Много мъже се разхождат с…куфарчета. Чанти с форма на куфарчета.
  На наивния ми въпрос получавам урок: вътре носят бутилки.
  Много беше популярно за напиване по онова време ( ще се изненадате, може би)бутилка т.н. вино “Потвейн”. С вкус на сироп, “разредено” с някаква водка на всичко отгоре, осигуряваше дневната порция напиване,водещо до пълна неадекватност на празнуващите 8 март ( целогодишно) т.н. мъже, заради което съветските жени бяха готови да легнат с всяка маймуна, стига да ги изведе някъде по-далеч в която и да било чужбина, вън от царството на този вечно пиян патриархат.

 12. „Този празник в Русия се отбелязва с особена топлина, както никъде другаде по света.”

  Вова опять обосралься – как везде и всегда, както казват на запад от Донбас.

  Този празник е бил създаден от монголите и се е отбелязвал с още по-голяма топлина в Златната орда от Чингис хан, хан Ногай, Бату хан и верният им васал Св. Александър Невски. Ако не вярва на мен, Путин да пита външния си министър Сергей Лавров. Той ще му докаже исторически, че е така. Как може например да се оспори факта, че 8 март и днес се празнува в Монголия?

  🙂 🙂 🙂

 13. Когато човек е [бил] милиционер, той неизбежно е проЗ и другаря подполковник всекидневно го доказва.

 14. Владимир Путин: В женщине раскрывается истинная душа России.
  Значи, в Медведев е ключа.

 15. Аз празнувам на 14 февруари (Св. Валентин) като любима жена и на 15 август (Св. Богородица) като любима майка. Всичко друго е феминистка демагогия, помпозно раздута от комунистическа пропаганда.

 16. Everyone else, веднъж, няма да се съглася с теб. И двата гнома са двуфазни. Таковат и се таковат, вкл. и един друг. Нямам друго обяснение за пИдалските (да вляза в лексикона на баце) им действия и поведения.

 17. @ Georgi Nikоlov

  Прав си! Гнус ме беше да ги мисля и в сексуалните им роли. Медведев винаги ми е приличал на ours en peluche. Като представяше навремето идеите си за модернизация, очите му се насълзяваха… чак ме умиляваше. Путин до него е като облещен корен на троскот. Като деца скубехме принудително троскот в някакво опитно поле. По 3-4 деца дърпахме заедно един корен. Стават огромни и унищожават всичко, ако не ги изчистиш навреме.
  Плюшена играчка и троскот на власт. Версатилни.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.