На протест пред руското посолство от 17.30

Днес е ден на международната солидарност с Надежда Савченко, която е обявила гладна стачка в руски затвор.

 

http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/68830-ukrainkata-nadya-boyko-putin-reketira-es-i-sast-s-aresti-na-sanarodnitzite-mi.html

 

От 17.30 пред посолството на Русия ще се състои демонстрация с искане за освобождаването на отвлечена от Украйна НАДЕЖДА.

15 мнения за “На протест пред руското посолство от 17.30”

 1. “Този позорен процес срещу Надя Савченко отдавна се е превърнал в театър на абсурда.” – точно казано.
  Провалът и позорът са повсеместни…. политически, дипломатически, граждански.
  Имам контакти с информирани украинци, които не ми носят обнадеждаващи новини.
  Надежда идва само от НАДЕЖДА САВЧЕНКО! Бог да я пази!

 2. СВОБОДА ЗА НАДЕЖДА САВЧЕНКО!
  НОВИ САНКЦИИ ЗА РУСИЯ!
  САНКЦИИ ДО ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!

 3. От доста време се поражда вътрешно убеждение , че при смърт на Надежда Савченко ще бъде съвсем справедливо ако се започне избиване на невинни руснаци живеещи навсякъде по света ! ! Нека и руския мир усети дъха на смърта , както невинните от малаизийския самолет , както Савченко и още много невинни души погубени от дивашката Русия !

 4. Светли Боже, спаси моля те Надежда Савченко от слугите на сатана и я изведи жива и здрава да се завърне в Украйна!!!

 5. А нашият парламент-кога?
  Бас ловя, че на 90% от депутатите името на НАДЕЖДА САВЧЕНКО нищо не им говори. Брат ми, който е базиран в България и редовно следи новините по тАлАвиите твърди, че досега и дума не са отронили за нея. Що ли не съм изненадан.
  http://censor.net.ua/news/378260/polskiyi_seyim_prinyal_rezolyutsiyu_s_trebovaniem_k_rossii_osvobodit_savchenko

 6. Хора,моля ви, бъдете там,колкото повече, толкова повече. Аз лично не мога да се явя на сбора по технически причини,не съм в София,но съдбата на тази жена ме вълнува от момента на нейното отвличане в Русия и следя процеса отблизо.За съжаление не виждам много надежда за Надежда.Така работят другарите – съсипват живота на жени, толкова им стига куража. Този протест е по-важен за самите нас,отколкото за Надежда. В едно е права Надежда, ще я върнат в Украйна, да се надяваме,жива!
  Иво,моля те да ме представляваш на този протест!
  Свобода за Надежда Савченко и не само за нея!Каквото и да направят от тук нататък, тя вече ги победи!

 7. СВОБОДА ЗА НАДЕЖДА САВЧЕНКО!!

 8. САНКЦИИ ДО ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!

 9. Демонстрация пред посолството е желателна, но много от нас нямат физическата възможност да присъстват там.
  Във всеки случай ще бъде привлечено вниманието на европейските столици, които имат смелостта и желанието да се противопоставят на Русия. И без това вече почти цяла Европа е на мнение, че главният виновник за предизвиканата криза с бежанците е Русия, която подържа Ассад само за да спечели имперско влияние в сирийските региони, като приятел и поддръжник на диктатора. Диктатори и убийци естествено се подържат. Това е и единствената им опора, погледнато на световно ниво. Освен това там им е необходима сфера и база на влияние.
  Дано не се случи нищо лошо на смелата украинка, която отлично разобличава руската агресия.
  Според мен това ще бъде отново претекст запада да увеличи степента на репресиите чрез ембаргото.
  Вече се чувства как от най–високо ниво, Лавров, се прави опит за размразяване на отношенията. Искат да се подмазват на Европа, та дано да се отмени ембаргото.
  От изказването му проличава желанието им да се представи Европа като виновна, че е имала историческо недоверие към Русия, която добричката винаги се стремяла да разрешава проблемите й при всичките войни. Явно не искат да видят или по–точно да маскират, че където Русия е „разрешила“ някакъв конфликт, фактически се е наместила удобно там. Нашите две освобождения са най–ярките примери за това. Че успяхме някак си да се изтръгнем от прегръдката й, не могат да го преглътнат.
  Нашето пълно освобождение ще може само да се получи след едно още по–засилено ембарго. Пример даде Реган, как Горбачов притича като гладно кутре. Дано Европа успее това да го проумее и сега с този нов случай да увеличи натиска.
  Руснака разбира само от нагайка!

 10. http://www.faktor.bg/novini/svjat/68930-nadya-savchenko-sprya-gladnata-si-stachka-ostava-v-kritichno-sastoyanie.html

  Я, какво виждам в коментарите. Нашенски трол пише за ‘2 млн. икономически имигранти в Русия’. (забележете, при общ брой на мигрантите 1.6 млн. – повечето от които са вътрешно разпръснати в самата Украйна). Звучи точно като руския трол тук, когото исках да свържа с божидар димитров в тролски турнир по надлъгване. Което потвърждава, че получават инструктаж централно. Нямат потенция да разгърнат тролски контекстуални практики.
  За съжаление, нашенските печелят по гнус.
  :-((

 11. Вече нищо случващо се и идващо от Империята на злото не очудва света. За кремълските мафиоти явно всички средства са позволени. Нищо чудно и първият малазийски самолет MH370 който необяснимо изчезна точно когато Русия започна агресията срещу Крим да е бил нарочно отвлечен от руски диверсанти за да се отклони вниманието на света и световните масмедии от нахлуването в Крим.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.