Извини се, ББ !

 

          Резервната гума на Петата колона на Москва в България Сидеров, който от години се ползва от Кремъл за прикритие на факта, че Първанов, Сакскобургготски и техният продукт Борисов теглят руската тройка, днес се спука.
Спихна се, призна се за виновен.
http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/siderov-se-prizna-za-vinoven-za-izvini-se-be-i-natfiz-6051135
          Обаче неговото „извини се, бе”, придоби нова актуалност. Вече звучи като „извини се ББ”. Фонетично е на  квадрат : извини се, бебе!
Калоян Топалов

„Калоян Топалов настоя премиерът Бойко Борисов да докаже твърдението си за политическа връзка зад избора му за председател на Софийския грладски съд (СГС) или да се извини публично за набеждаване.

Съдията отправи призива си по бТВ.

Той говори дни, след като Борисов заяви, че “от трите големи съдилища две пряко ги ръководи ДСБ”. Премиерът уточни, че става дума за СГС и за Върховния касационен съд (ВКС) в лицето на Лозан Панов.

Законът за съдебната власт забранява на всички магистрати, както и на членовете на ВСС, да членуват в политически партии и да извършват политическа дейност.

Топалов допълни, че от два месеца той и ръководството на СГС са положени на медийна война, която “слиза на най-долно, махленско, шуробаджанашко ниво”. Става дума за серия от публикации, обвързващи самоубийството на съдия Цветан Цанов с натиск от страна на Топалов.

“На мен ми омръзна да слушам как аз лично съм поръчан в определени медии да бъда омаскарен и дискредитиран, да слушам как трябва да се платят суми около 200 000 евро, за да мога да бъда оставен на мира, не е ясно за колко време”, каза шефът на СГС.

Той заяви, че е получавал намеци за “разни флашки, които хвърчат с готови написани статии от някакви институции до определени медии”.

Топалов обобщи, че в момента се упражнява недопустима намеса в работата на българския съд.” (Клуб Z)

 

 

 

5 мнения за “Извини се, ББ !”

 1. баце шь се извини,ама друг път. Както го е правил н-пъти, така ще се засучи в любимият МУ обяснителен режим, че дори на легендарният си с “иносказателност” чичо Пенчо (Димитър Пенев) ще скрие топката.
  Няма ли кой да му каже на РАПОНА, че по интелект, професионализъм, достойнство, ерудиция не заслужава дори прахта на подметките да диша на ЛИЧНОСТИ от ранга на Лозан Панов и Калоян Топалов.
  ОСТАВКА, Мутро!

 2. А сега, не е по темата но мисля, че в БЛОГА ни има място и статията на Милчо Радев и документалният филм към нея: “Истината за комунизма”. Звучи магнетичният глас зад кадър в качеството на диктор на Великият РЕЙГЪН. Който сбъдва детската си мечта. Да види краят на Империята на Злото.

  http://www.faktor.bg/petak-13/66420-star-film-i-novi-istin-za-nashata-sadba-i-komunizma.html

 3. От сърце поздравявам г-н Калоян Топалов за достойното поведение!

  Всеки порив за свобода трябва да бъде акламиран и подкрепян всякак!

  До рекламните агентки на Мутрата:
  Поне малко срам нямате ли?

 4. “Ти го плюеш,той казва-роса роси”Та и за Мутрата Борисов нещата стоят така.Струва ми се че до сега от устата на значими по своята култура и обществено положение -БЪЛГАРИ,не е артикулирано в общественото пространство ,че Бойко Борисов е един лъжец и призив той да признае това!!Но за един доказан страхливец и с низко самочувствие човек,това просто няма как да стане!Лошото е ,че личния пример на Министър председателя ни да не реагира на подобни неща е модел на поведение за мнозина :от магистрати,през депутати ,писатели ,та до футболисти и друг сорт “исти”.А това се нрави на голяма част от БГ мат,риала….

 5. Аз, ако съм на мястото на съдия Топалов или Панов, ще осъдя Бойко Борисов за уронване на доброто име. С лъжата си, пришивайки ги към определена политическа партия, Бойко Методиев Борисов уврежда реномето на тези хора и те са в правото си да се защитят.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.