Съвкуплението прави силата в законодателния харем

СПОМЕН ОТ МИНАЛОТО КАТО БЪДЕЩЕ ЗА ПУТИН И НЕГОВИЯ ХАРЕМ, АКО ДОЖИВЕЕ ДО СТАРИНИ НА ВЛАСТ
СНИМКА: СЪПРУГАТА НА АВТОРА

Робува им се на доста нашенци и това си е. Ако не може на турци или на руснаци, то на Бойко. Защото да си депутат на Бойко означава точно това- да му следиш всяка прищявка , за да му угодиш.

 

Рекъл на 19 февруари властелинът, че позволява да бъде създадена комисия, която да разследва намесата на Русия и Турция в България и слугите му се разтичаха. Речено сторено. На следващия ден обаче изпищя една наложница на султана от Кремъл. Беше упълномощена да нахока България за това решение , говорейки от името на …българския народ. Защото народът ни, който Путин има за своя собственост, бил на страната на Русия, докато „елитът” се отклонявал от любовта към същата. Ментално престъпление, определено от нея като „неомаккартизъм”.

 

Още на следващото утро, нали е по-мъдро от вечерта ( както се казва в руските приказки) Бойко си промени решението и изпрати хабер до обслужващия си персонал да се самооткаже от себе си, от новосформираната комисия. Да намерят там някакъв претекст за харакирито и да си гълтат срама.

 

Главният евнух на законодателния харем Цецо се подигра угоднически, че зад високата порта на властта се били подлъгали за създаването на комисията от медийни публикации. Скопеното медийно войнство търпеливо премълча.

 

Тук затаете дъх, защото иде кулминацията на тази мрачна история от кулоарите на харема.

 

Бойко, нали напоследък откри търпението като най-важното качество за мъжа, изтърпя до 7 март. Но не заради деня на лъжата за преклонението на политиците пред жената 8 март. http://www.bnews.bg/article-144759

 

Бойко изчака търпеливо 7 март, за да мине срещата Турция-ЕС на високо ниво в Брюксел и да може да създаде впечатление, че не разпуска комисията само под руски натиск. Срещата мина.

 

За Бойко е важното да „метне” още веднъж публиката. Ако мине. Който повярвал, че не са му наредили от Москва, повярвал. Селският ерген без задръжки по подобен начин „пробва” булките- чрез обарване. Която не му шибне шамар, негова е.

 

Нямам търпение. Явно не съм истински мъж ( по Бойко) и нямам търпение да стане 14.30, когато злополучната комисия , вкаменена от страха на Бойко пред Москва на ниво списък от имена, трябва да се събере за първи, път, за да се разпусне. Затова обявявам комисията за разпусната още в 10 сутринта. Как точно ще се гърчат да се оправдават е въпрос като за депутатска заплата умножена по дължината на мандата- колкото по-дълъг, токова по-вкусна.

 

Приликата между харема и храма на законодателната ни власт ще обобщя с арабската дума харам, т.е. позор.

 

Но българският харем на Бойко не бива да бъде съден много строго. Той просто гледа как Бойко се държи като държанка на Путин и следва принципа, че съвкуплението прави силата. А силата е ръководният принцип в страната, където се идва на власт и се управлява на принципа „бий, за да те уважават”. Например Лавров „наби” публично Бойко, когато му каза да се срамува и Борисов уважително му отговори, че руският външен министър е най-големият дипломат в света. https://www.24chasa.bg/Article/5054326

 

Р.S

За разлика от масата разпасани журналя, никога не фамилиарнича с политиците на малко име „Бойко, Волен, Радан” и прочее- да си имаме уважението. В случая обаче Бойко е герой от руска приказка и не върви да го споменавам като „Борисов” по краткия и неуважителен начин, наложен от неговия надменен ментор Сакскобургготски. А и Борисов продължава да се учи от него. Той също възприе царствения маниер на споменаване по фамилно име без „господин” или „госпожа”.

19 мнения за “Съвкуплението прави силата в законодателния харем”

 1. Чудна сатира!

  На Мутрата, Физкултурника му и назначения от тях прокурор им остава по-малко година време да разиграват руските си маймунджулуците в НАТО-вска и Европейска България. До идването на Президента-републиканец, който и да е той. Ако Путин остане на власт до тогава, разбира се.

  Много ми се иска да чуя отново разказа на Цвъкито как майка му му купила шест апартамента с пенсията си. Дайте линк, моля. 🙂

 2. Ако съм Министър Председател, след тази статия ще си подам оставката!
  Какво може да има един Човек ако няма чест и достойнство ?? Ако е предал и продал народа си ?? Е да много ако-та станаха, обаче там горе (което вече е долу) отдавна мирише …

 3. Време е Путин да целуне Бойко и да падне стената на лъжата,зависи колко бързо и как ще се развият отношенията между Турция и Русия

 4. Блестяща сатира от която на всеки нормален българофил му се плаче. Родината е опитно поле за както дойде на пишман набедени политици. В огромното си мнозинство сегашните депутати свещи палят парламента да изкласи поне 3 години. Дежа вю. Беровото правителство падна точно след изтичането нча посоченият срок за тогавашното НС.Що се получи тъй, сетете се сами. И днешните, дават мило и драго, омаскаряват се до дупка но царювото(бойковото)-царево(бойкову), депутатското- и изстрадана с цената на всичко, максимална пенсия.
  Нейсе, запуши я. За разтуха, статия посветена на 70-та годишна от знаменитата фултънова реч на Чърчил.

  http://argumentua.com/stati/zheleznyi-zanaves-i-oshibka-zapada

 5. Блестящ анализ на днешната действителност!
  Браво!!!

 6. Иво и колеги, и така импотентната комисия беше мъртвец още при нейното обявяване (това не ни е Естония, да си имаме, значи, уважението, ние не сме ястреби, а голубы, куропатвы,глухари и пр. птиц за кремълский охотничий отстрел!)
  Но комисията е само епизод в срамна и позоряща България серия кретенизми.
  Кой кабинет си позволява едни негови членове да държат някакво приличие в Брюксел и Монс, където все пак членуваме в ЕС и НАТО и просим пари, други-като текезесарската комундела и нейната колежка-хибрид между идиотка и дебилка с ослепените Самуилови войни като атракция за руските туристи, все за несправедливите санкции срещу Русия ще смърдят? Към тях добавяме един чалга-патриотар, бабаит на умрели македонски кучета, германки и емигранти, псевдоучен (бивш министър, но и сега на висока държавна длъжност), който дращи с дъртия си задник просташки отворени писма до Ангела Меркел, а пък премиерът се върти като фурндажийска лопата, но с основна орбита- белокаменната Москва?
  Такава държава не може да бъде сериозен партньор на никого, освен на шмекерските бандитски банана-републикс от Третия свят, “копелета, амигос, сеа малко ше свиеме към Вашингтон, малко към Пекин, ама и не моеме хептен Москва да дразниме, рийш, нал тъй”…
  Чисто русофилската политика, ясно декларирана (например в Сърбия), не носи толкова ПРЕЗРЕНИЕ за една държава, колкото това жалко мутренско-тарикатски усуквания, сметкаджийства и използвачества-ВИНАГИ основани на криви сметки поради изкриваната си фабрично морална същност. Московската наглост и обиди имат абсолютно логична основа и стимул в поведението на такъв “управленски елит”. Че кой на мястото на Путин или Лавров би се отнасял поне с форално уважение към описаните тарикати?

 7. Прекрасен памфлет,г-н Инджев.Наистина ме разстрои.А сутринта Деан Кюранов пишеше,че започва ново Възраждане за България и хората,което ми звучи малко наивно.
  Б.Борисов надминава и учителите си,надявам се да не се целува така с онези,от които зависи.
  Ако има и капка достойнсво ,би трябвало да си подаде оставката.

 8. Тази целувка ми припомня времето, когато ни караха под строй да посрещаме или изпращаме “скъпи гости” и падаше голямо целуване уста в уста, а после в новините по телевизията непременно показваха тези кадри и зрителите се подигравахме – ” Тези май ще си легнат”.

 9. Българи, ако някой ви каже , че сте дошли от степите на кон и сте били малки и черни не го слушайте, нито го уважавайте. Тези слуги имат една единствена цел. Да угодят на Чужд Господар, такъв който би желал ние Българите да се чувстваме пришълци а не Изконно Население на Балканския Полуостров. Тоест, един ден да кажат, абе вие сте същите като нас. Тази земя е колкото ваша толкова и наша. А тези Врагове са много но Ние Българите наречени още траки, мизи , гети и т.н. не случайно сме световно признати Просветители и Велики Войни!!! Най-старата писменост в света е вече доказано тракийската!!! Най-стария Календар от който китайците са преписвали със грешки е пак Българския! Изправете духа си Горди Българи!!! Нека си спомним заветите на нашите деди. Нека си спомним мъдростта и силата на духа им и заедно да се оттърсим от тези отровни кръвопийци, от тази безгръбначна отвратителна твар пъплеща по гърбовете ни!

  http://apollon.blog.bg/photos/27883/original/trakheros.jpg

  http://sparotok.blogspot.bg/2014/04/blog-post_27.html

 10. Какъвто народът български, такъв и бойко – шизофрения го тресе от всякъде – гледа се в огледалото и не вижда пършивата си слугинска безлична същност, а някой друг голям и светъл като лирически герой, който се жертва ежедневно за доброто на другите. Симпатичния, но много крадлив, лъжлив и пършив министър на здравеопазването да вземе да съобщи това състояние към коя клинична пътека се отнася. Имам предвид, да свърши и нещо полезно докато е подвластен на бойко, ако е способен де, иначе го разбрахме какъв е гросмайстор на краденето в особено големи размери както и на фалша и лъжата. По този повод да му мислят от ДСБ, той си е все още техен кадър. Костов, Иване, по свой образ и подобие ли ги подбираш тия хора?

 11. ‘Mein Gott, hilf mir, diese tödliche Liebe zu überleben.’
  Звучи като строфа от Баховия Matthäus-Passion.

 12. @НИКОЛАЙ

  От началото на март очаквам тази приплъзваща се ‘новина’ да зацепи. Може би някой е обърнал внимание, че на 3 март пуснах (за ‘добро утро’ към ББ) един коментар за южен поток от 2014 г. ‘Постъпилата информация’ (Сентюрин) постъпва в тяхното министерство поне от месец. Спускат нишани за ББ. Той е рецептивен към кремълските алюзии, така че не очаквам да има ‘Опять двойка’. ББ ще подеме и ще го заусуче като кремълска Арахна.

 13. https://www.24chasa.bg/Article/5355537

  Ето още изцепки на циркаджията от днес… Сега пък румънците са “измислена” нация! Ами “великороссите” кой и кога ги е измислил, бе, бойлер? Сигурно и ДАЧИИТЕ са измислени коли, сигурно и ред други работи, в които румънците ни превъзхождат отскоро, че и отдавна, са измислени! И Мирча Елиаде, и Е. Чоран, и Е. Йонеску- и те са измислени! Ама, виж, титаните на перото и словото Ст.Ц. ДРАскалов, Г. Караславов и Джагаров -те не са! Реален е също тулумът на директорския стол! И рубладжийските му лакърдии-тоже!
  Сега ясно ли е защо просташко-парвенюшкият ни “елит” се скара с всички наоколо (без да им кадим тамян, разбира се), но стане ли дума за Русия- а, там най-добре да са поумълчаваме, ша знайш!
  Ясно ли е защо България няма нито един искрен приятел сред комщиите-колкото и категорията “приятелство” да е условна в такъв смисъл, имам предвид например отношенията, които съществуват между балтийските републики-много повече от партньорството им в НАТО и ЕС!
  Развилнялата се “елитна” простащина в България трябва да бъде спряна, както и рубладжийщината, която тя пряко и тенденциозно култивира! Ясно е и от кого трябва да се започне!

 14. Статията ги уплаши. Бавят топката. Няма да се саморазпускат. Засега. Ритнаха отговорноста към залата.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.