Кой е по-по-най-жестокият Велик инквизитор на мигранти в България- надпреварата продължава?

На полето на идеите как да отблъскване на мигрантите от България се вихри истинско състезание. Левият Андрей Райчев, който не веднъж е илюстрирал чрез себе си защо на запад определят българските левичари като „консерватори” ( в смисъл на назадничавост) , непрекъснато изнася ултрадесни лекции от гостоприемните телевизионни студиа. Чак в Би Би Си разбраха за него, както стана ясно от интервю с Меглена Кунева, в което тя беше попитана да обясни , защо България ( т.е. Райчев) призовава мигрантите да бъдат бити и малтретирани.

 

В телевизионно предаване с название „Здравей България” Райчев и проф. Михаил Константинов се надпреварваха с предложения как да изплашим мигрантите така, че изобщо да не искат да стъпят в България. Със стрелба трябва да бъдат спирани, надцаква десния професор своя ляв събеседник (моя милост си мислеше, че телевизиите канят опоненти да спорят, а то се оказа че можело и съмишленици да се надприказват кой е по-по-най- твърд срещу вражеската имиграция) http://vevesti.bg/63113/a-raychev-i-m-konstantinov-bezhantsite-nyama-kak-da-se-integrirat-video/

 

Директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров, друг любимец на телевизионните продуценти, също се бори да бъде признат за велик инквизитор на пришълци. Борецът за примамване на туристи чрез скелети на вампири и бутафорни надстройки на древни археологически находки блесна днес от екрана на БТВ със следното предложение:

 

“Предлагам на нашето правителство да приемем всички жени и деца, докато се стопли времето и после да ги пратим при госпожа Меркел, която обяви готовност да приеме всички страдащи”.

 

За да не си помисли някой, че идеята му може да скара неговия началник с Германия, Димитров поясни, че подобно транзитно депортиране на деца щяло да повдигне личния авторитет на Борисов „ в световен мащаб”.

За всичко е помислил любимецът на телевизионните продуценти, не ги разочарова и този път- предложи как конкретно да стана превозването. Или военнотранспортни компании, или пък ниско тарифни компании трябвало да бъдат ангажирани – един вид да припечелят нещичко и те от трагедията, предлага патриотът, загрижен за добруването на националния бизнес.

 

 

Не знам дали вашият коментатор, пишещ тези редове, влиза в категорията на „либералчетата”, за които с господарска надменност говори Райчев, но се чудя как ли се наричат хората обратен нагон на „либералчетата” ? Май са нацистчета, а?

15 мнения за “Кой е по-по-най-жестокият Велик инквизитор на мигранти в България- надпреварата продължава?”

 1. ДГД на горните тъпанари от една мръсна, долна гад!
  На всичкото отгоре, ултра, хипер, мега, супер патриотаринът бд има “конгениално” предложение за бащите на децата на мигрантите:
  “Не ми е жал обаче за 20-30-годишните мъже там, които вместо да се бият за родината си, щурмуват Европа.”
  Като е казал а, свинята божо, да беше така добър за зомбираните от такива като него телезрители да “уточни”, че “да се бият за родината си” за него означава само едно-да бъдат пушечно месо в разпадналата се и крайно редуцирана армия на (а)садистите.
  Срам ме е, че ми се водят сънародници.
  Няма сила която да ме убеди че, устно граничната полиция е поощрявана да посреща бежанците с поведение и действия които нямат нищо общо с прословутите традиции на родното гостоприемство. Не случайно сирийци достигнали най-сетне въжделената Германия научавайки, че може да бъдат върнатаи през транзитираната от тях България предпочитат да набият мекия за опустошената родина.
  Недоумявам как е възможно по медиите, вкл. и национални да се дават думата на цитираните изроди.

 2. Начистчета или комунистчета (което е по-вярното в случая Андрей Райчев-Божидар Димитров и подобните им) си е все едно и също!
  Но “съветите им не са нищо хуманно и нямат нищо общо с човека.

 3. Божидар Димитров е над 70.
  До кога този селяндур ще е Директор на НИМ?
  Докато започне да се изпуска като Цола Драгойчева ли? Дето и сменяха тапицерията на “Мерцедес”-а всеки месец, че шофьорите от УБО-то започвали да припадат в края на месеца.
  ДГД и от мен, още една долна, мръсна гад!

 4. Въпреки,че днес е ден за прошка,не бих могла да дам прошка нито на Райчев,нито на Димитров.Просто те си остават комуно-фашизоиди,на това отгоре хлъзгаво-угодни на днешния банкянски господар на мястото,наречено РБългария.
  А на Вас,г-н Инджев не мога да дам определение либерал.Вие сте вътрешно свободна личност,изразяващ собственото и
  на нас,други свободни хора,мнение.
  Бъдете жив и здрав!

 5. Комунизма и нацизма са червеното и черното лица на един и същи дявол! При тях всичко става с кръв, така взимат и се заканват после че ще сдадат властта. Те никога няма да направят нещо градивно, добро. Не могат, НЕКАДЪРНИ СА! Едни хора се раждат ПРОСТИ и ПРОСТИ си умират. Не всеки има щастието да се развива. Ето как бог наказва лошите хора, да отпадат от човешкия възход. Но, бавно, много бавно става. -Защо, това се питам…

 6. Малко офтопик, но ако издържите до половината от това “откровение” за “Незабравимата като Огъня”, ще направите паралела с днешното духовно блато, в което живеем ние, а, както изглежда, в него ще живеят и децата, че и внуците ни.

  https://www.24chasa.bg/Article/5357380

 7. Червеният милионер и демагог Райчев има и своя тъмносин аналог в лицето на истеризирания седесар Георги Евдокиев Марков, който не престава да хули сирийските бежанци, че размахвали тлъсти пачки с банкноти. Изобщо, доста полит-интелектуалци на България дадоха воля на своята дълго таена ксенофобия покрай бежанската криза. Разбира се, на преден план се афишира тяхната загриженост за националните интереси, която в случая се прояви ни повече ни по-малко като милеене за етническата чистота на нацията. Една голяма част от техните сърцераздирателни възгледи по темата, бяха публикувани от в-к Поглед, който в тази връзка се изяви със своята национал-социалистическа насоченост (т.е. нацистка). Не остана по-назад и БПЦ със своя призив да се спре бежанския поток, което си беше един завоалиран етнофилетизъм. И това при положение, че папа Франциск призова за точно обратното – да се отворят католическите храмове за бежанците.

  Изобщо, страхотни изяви на българските националисти по въпроса: социалистите забравиха, че трябва да са интернационалисти (записано е дори в устава на БСП), а православните загърбиха космополитичната същност на християнството – „Няма вече ни йудеин, ни елин, няма роб, ни свободник, няма мъжки пол, ни женски, защото всички сте едно в Христа Исуса” (Послание на св.ап. Павел до галатяните, 3:28)

  Предложение: Иво, на твое място бих изтрил онзи постинг със сравнението между комунист и негър. Прекалено мирише на расизъм, а в случая критикуваме ксенофобията, която е сродно заболяване с расизъм.

 8. Нищо не се е променило през годините. По подобен начин тодор живковската телевизия отразяваше и т.нар. “Голяма екскурзия” – с надменност, циничност и расистки реплики. Тези тримата ги канят в слугинажните медии с определена цел – да насъскват хората срещу емигрантите, както едно време насъскваха целокупния народ срещу турците през 1989 г. Абсолютно същия манталитет както на путинските медии и медийни отрепки. Жал ми е за България, че такива долнопробни негодници и съсипват авторитета!

 9. Кошмар. Изглежда си спестявам някои от зловещите детайли, защото не гледам телевизия… иначе зловещини бол в пресата. Ясно е, че медийните гастроли на лудически жестикулиращия, продадения, вампира и сие, са кампанийно кОпане с багер, в търсене на нови ‘строителни хоризонти’ (археологическия термин) на човешкото падение. Ясно е вече, че като се заговори за ‘хомогенизиране’ и ‘контрол по външните европейски граници’, патриотаринът (по Г. Николов) не го мисли като интелигентна пропускливост и цивилизована грижа за мигрантите, а като зрелищна възможност за бабаитлък и авджийско пишкомерене.

 10. Като един истински комунист, райчев е рядък садист. Извратeна, мръсна душичка….

 11. Мога само да кажа на “нашите” “големци”, че никак ама никак не им завиждам!!!
  Казано е още от древността със Божието слово, че в света в който живеем, Божиите деца са най-малките в него а най-големите … за тях ще е по-лесно да минат през иглено ухо, отколкото да влязат в Царството Небесно!!!

  Матей 19

  “Исус благославя децата
  13 Хората водеха децата си при Исус, за да ги докосне, но учениците им се скараха. 14 Когато видя това, Исус се ядоса и им каза: „Нека децата идват при мен, не ги спирайте, защото Божието царство принадлежи на такива като тях. 15 Истина ви казвам: който не приеме Божието царство така, както го приема едно дете, никога няма да влезе в него.“ 16 И като прегръщаше децата, Исус полагаше ръцете си [e] върху тях.”

  “А Иисус рече на учениците Си: истина ви казвам, богат мъчно ще влезе в царството небесно; и още ви казвам: по-лесно е камила да мине през иглени уши, нежели богат да влезе в царството Божие.”

  Пълнейте и дебелейте червени свински Шопари!!!! Нали знаете какво става по Коледа ?????

 12. Между другото жестокостта и тъпотията на Гербавите Идиоти почва да минава Всяка Граница.
  Не стига, че са безпардонни олигофрени с фалшиви дипломи ами сега решили да забраняват всичко, което може да се забрани! Типично в МИЛИЦИОНЕРСКИ СТИЛ е последната им Откачена Наглост !!

  Цитирам:

  “Промените предвиждат всеки, който опъне палатка, паркира кемпер или каравана извън категоризиран къмпинг, да се наказва с 200 лева, независимо в коя част на страната го прави. Нов текст в закона постановява също така, че ще бъдат санкционирани и тези, които правят незаконни къмпинги и предоставят терени. Наказанието е между 3 и 5000 лева.” ??????????!!!!!!!!!!!

  Нека уважаемите Граждани сами си дадат сметка, какво означава това. Излиза, че ако имаш Кемпер или Каравана не можеш да ги паркираш никъде дори и на паркинга пред къщата си.

  Да не говорим пък какво става ако някой рибар реши да си опъне палатка или пък отиде с каравана на риболов.

  ТОВА Е ПОРЕДНАТА МИЛИЦИОНЕРСКА ТЪПОТИЯ НА БОЙКОВЦИ, ЦЕЦКИ, МЕЦКИ И ПРОЧИЕ БОКЛУК, НАСАДИЛ СЕ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА В СОФИЯ!!!
  НЯМАМ ДУМИ ЗА ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ!!

  А КЪДЕ СА ГЛОБИТЕ ЗА ХОТЕЛИЕРСКИТЕ РАЗБОЙНИЦИ ЗАЕЛИ 3/3 ОТ ПЛАЖА ??

 13. Божидар Димитров:”Днес аз съм Доган, днес аз съм Пеевски!”

  Какво повече да си говорим? Той сам си го каза.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.