Първанов безпомощно лае по алфа президента, който презрително го подминава с мълчание

 

Моите читатели не могат да се оплачат от липса на критично проследяване на публичното и задкулисното поведение на лицето  („лицето на отношенията с Русия”  по Светлана Шаренкова) Георги Първанов.

 

Ако ми се признае правото на разследващ ( въпросното лице) журналист, нека ми е позволено да споделя едно интересно наблюдение върху този „опитомител на вълк”, претендиращ да е първи по рода си дресьор на вълци в света. http://www.mediapool.bg/parvanov-se-samoreklamira-kato-opitomitel-na-valk-news177898.html

 

Твърдя, че „опитомителят на вълци” всъщност се родее с онези лаещи по автомобилите песове, за които градската среда е нещо необичайно и дразнещо. Ще се обоснова.

 

На форум “Президентски избори 2016” във Велико Търново Първанов за пореден път  се озъбил вчера на президента  Росен Плевнелиев.

 

„Неговото отсъствие от решаването на важни въпроси, неговото поведение, което също има елементи на провокация, на поставяне на напрежение в отношенията ни със съседни и по-далечни държави. Това са неща, върху които трябва да има нетърпимост в обществото”, казало лицето ( на отношенията с Русия) Първанов.

 

Цитатът не блести с мисъл, заслужаваща да бъде запомнена или просто цитирана тук. Обаче случаят е интересен от гледна точка на системния лай на Първанов по Плевнелиев. Ясно е, че путинофилският бяс на Първанов е причината за това джафкане. Но не това е причината за тази моя реплика.

 

Не искам да се меся в президентските взаимоотношения и да взимам страната на презрително мълчащия срещу джавкането на Първанов действащ президент Плевнелиев, който би могъл да се защити и сам, ако пожелае.  Обаче не желае. Точно това все повече прави за смях Първанов. По-голямо унижение за лаещия от пренебрежението на преминаващия автомобил, не може да се измисли.

 

Критикувал съм Плевнелиев остро за това, че не разобличи своя предшественик. Давам си сметка, че това не е лесно в компанията на Борисов, чийто съзаклятник е Първанов. На път съм обаче да призная, че игнорирането на лаещия е по-силната позиция за изразяване на презрение, отколкото ако му подвикнеш „чиба”

 

Някой може ли да цитира поне един случай, когато Плевнелиев е джавкал по адрес на Първанов ( макар да е в далеч по-силната позиция на алфа президент спрямо лаещия си предшественик) ?

 

Някой води ли статистика за кой път лицето ( на отношенията с Русия) Първанов ръмжи срещу своя наследник на държавния връх?

 

Някой може ли да каже що за сила и стил излъчва лаенето на Първанов?

 

Някой има ли съмнение кой в тази връзка лае безпомощно, докато керванът си върви и дори не му обръща внимание?

 

Злобарите лепнаха кучешки прякор на президента Плевнелиев след като направи грешката да сподели някакво човешко откровение в едно интервю. Надушат ли вибрациите на някаква проява на слабост, лаещите по автомобилите  се скъсват да лаят. Обаче глутницата солидарно мълчи пред факта, че лаещият всъщност е Първанов, при това лаят му прилича на скимтенето на пале, което е пренебрегнато от алфа президента.

 

 

17 мнения за “Първанов безпомощно лае по алфа президента, който презрително го подминава с мълчание”

 1. Страхотно! Няма по-оглушителен шамар от презрителното пренебегване на палета ака папка гоце.
  Пускам видеоклип който предполагам повечето коментатори и читатели на БЛОГА НИ вече са гледали. Полуинтелигентът, имам предвид експрезидентът на ръбъ, едва ли. Моля дежурният трол на абв-то да МУ го докладва. Белким вдене нищичко.

  http://rusmonitor.com/neizbezhnyjj-antagonizm-tramp-eshhe-ne-stal-prezidentom-a-s-putinym-uzhe-possorilsya.html

 2. Наистина, лаят е реакция на едно благородно животно като кучето и е тежка обида за всяка кучешка порода да бъде сравнявана с рубладжийския негодник.Виж, плазмодиите, тениите и повечето влечуги са скъпи на звуци, но тяхното съскане и плювване донякъде може да бъде аналог на изреченото от гоцэ сырышныка. Демонстрирай презрение към този мерзавец, пиши имцето му с малки букви и руски добавки!

 3. Чест и почитания Господин Инджев!
  Смятам, че Президента Плевнелиев е в пъти повече Президент и Човек от “президента” първанов!
  Такива, като първанов, само Господ ги оправя, за съжаление!

 4. Препратено

  Ангел Джамбаски се загрижил, че мониторинга на ЕС за съдебната система нарушавал суверенитета на България.
  Суверенитет има за корен на думата-суверен.
  В нашата Конституция е записано,че суверен е народа.
  Лошото идва после, че този суверен не е суверен, защото няма свободна воля.
  Народ, който си брои стотинките, за да плати сметката си за ток не е суверен.
  Хора, които са готови да продадат и майка си, за да си запазят работата не са суверен.
  Хора, които се съгласяват да правят ужасни неща, за да угодят на управляващата върхушка не са суверен.
  Народ, който плаща освен заплатите и осигуровките на държавните служители, които са най-сигурния електорат и гарант за преизбиране на същите управляващи, не е суверен.
  Народ, който няма възможност да излезе от спиралата на зависимостите не е суверен.
  Народ, който живее без справедливост, защото няма прокуратура, не е суверен.
  Като няма суверен, няма и суверенитет, а няма, защото за него управляващите се сещат само, когато това може да накърни техния интерес.
  В недържавата има българи-граждани, които могат и искат да бъдат суверен.
  Те не са на почит и биват мачкани, оплювани и изкарвани луди, за да няма суверен.
  Или сме граждани и суверен или сме електорат.
  Избирайте!

 5. Ако не бъркам нещо,скоро мярнах някаква статийка,че щяло да има запитване до Конституционния Съд,дали било можело сирищнишкото парвеню (хотели,спа-центрове,апартаменти и т.н.) да се кандидатира за трети път на президентските избори.
  Боже,пожали ни поне този път!
  Какви са тия … не знам как да ги нарека,отпадъци,които не се наситиха на власт и пари,че пак се натискат да ни “управляват”?!
  Народа го махна,той партия си спретна,ама явно партийката не е като да си президент!
  Просто неам думи!!!

 6. ne6togadno,

  Какво е “открито небе”, ми е известно, става дума за нещо,което на чист български му викат “тайминг”. В такъв момент като сегашния всяка подобна възможност се използува от Русия – не толкова за шпионаж (тя си има безброй други нелегитимни средства и “легитимна” агентура у нас предостатъчно- колкото да убеждава поданиците си, че Болхарската Задунайка е приятелски протекторат, а не НАТОВСКА държава.Защото на нейната територия под траекторията на разузнавателния руски самолет е готова се наберунти цялата маса продажници и “руските виладжии” с китки със сигнални огньове, белким от него паднат зелени човечета и учтиво ни поканят да влезем в първо в Евразията, после в колхоза, пък накрая – в ГУЛАГ.

 7. Гоце не може място да си намери, защото и от самолет се вижда, че Плевнелиев го превъзхожда в пъти.И се налага след всяко изказване на Президента, да си показва червения зад..,документ с КГБ-ски печат, че руския соп.., посол да не му спре дневните, или с еднопосочен билет да го прати в Масква , на килимчето.

 8. “Никой в партията, освен мен, няма право да говори за Първанов”
  Б.Борисов

 9. Новини
  Мнения
  Нашите автори
  Култура
  Спорт
  Европа
  Фото
  Видео

  

  Ексклузивно

  Наши граничари в схема за трафик на бежанци (видео)

  новините днес / вчера / Архив

  21 март 2016

  “За Републиката”
  подпиши манифеста

  Горещи теми:

  Пеевски се оттегля

  Самолетна катастрофа в Ростов на Дон

  Юмручно правосъдие

  Гласуваме задължително на избори

  София Филм Фест

  sms, това е новината:

  Pуски разузнавателен Ан-30 ще снима над България

  Руският Ан-30Б е снабден с камери с висока разделителна способност.

  Русия ще извърши наблюдателен полет над България

  Руски военни инспектори ще извършат наблюдателен полет над България в рамките на международния договор за установяване на режима „Открито небе“, предаде РИА “Новости”.

  Наблюдателният полет с максимална дължина 660 километра ще бъде извършен от 21 до 25 март. Самолетът Ан-30Б ще излети от летището в Бургас, оповести началникът на националния Център за ограничаване на ядрената опасност Сергей Рижков.
  Самолетът ще изпълни полет по съгласуван с България маршрут, а български специалисти на борда му ще упражняват контрол за съблюдаване на договореностите. Изпълняването на полетите ще съдейства за повече прозрачност между военните на Русия и Бълтария, се казва в съобщенията.

  От началото на 2016 година това е осмият полет на руски инспектори над страни участници в договора.

  Договорът “Открито небе” е ратифициран от 34 държави. Целта му е по-голямо доверие между страните. България също разполага с Ан-30 и извършва инспекционни полети в други държави

 10. Ako nякои те обиди ,и след време се опитва да те заговори само му кажи А Вие кои бяхте . Такъв морален шамар ще му залепиш 4е цял живот ще го помни

 11. Г-н Инджев, моля коментирайте снощния огромен гаф с политически привкус на “Господари на ефира”, които се подиграха с Президента Плевнелиев, за това, че според тях използвал цитат от “Бъзикилийкс” за казаното от Левски “Който ни освободи, той ще ни пороби”. Срам е за Ненчо Балабанов и Малин Кръстев, че се включиха в хора на сайта “Русофили”, може би и по нареждане на сценаристите. Трябва да се настоява за извинението им към г-н Плевнелиев. Моля Ви не подценявайте този срамен гаф!

 12. стамбо въпреки кресливостта на петата им колона тук и 300к собсвеници на имоти не вярвам да са толкова глупави, че да повярват на собствената си пропаганда, за любовта на българите към русия и да опитат пак със зелените човечета.
  самолета е толкова натъпкан с апаратура (руската апратура винаги е най-, най-… най-голяма и най-тежка) че има място за не повече от 10-на зелени без екипировка че ако качат и екипировката няма да могат да го вдигнат даже и с цяла опаковка тирбестан ;).
  като гледам статистиката за 8-те полета от началот на годината (9 с този у нас) ми се струва, че пак ги е затресла параноята, че нато ще ги напада и се опитват трескаво да събират информация за пребазиране на американски войски и техника. анализите за продължиелността на евнтуален конвециоанлен конфликт между нато и “могучия и непобедимая” (rofl) явно са засегнали чувствителна струнка в широката душа на командващите я фуражки. толкова чувствителна, че кафявото петно отзад на панталоните им расте със страшна сила, а крачолите над кубинките им се пълнят все повече.

 13. До тъпанарко, аз също бях потресена от изказването на гоце че с прекъсване от един мандат можело май защото никъде не пишело и щели да питат. Полудях, вдигнах кръвно, исках да се саморазправя с телевизора за “благата вест”. Само това ще ни “оправи” международна изолация и това нещо да ни се хили самодоволно от екрана. Не знам какво има предвид Борисов като каза, че щели да предложат ПО-ОБЕДИНЯВАЩА фигура. Косата ми се изправя, а е доста къдрава.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.