Русия унищожила, смазала, изпепелила с твърда ръка т.н. Ислямска държава, но оцелелите ислямисти отмъщават на мекушавите европейци

Т.н. Ислямска държава пое отговорността за днешните атентати в Брюксел, а в Русия заваляха злобни коментари, които звучат като аплодисменти за варварските убийства.

 

“Докато шефът на НАТО Йенс Столтенберг е зает да се бори с измислената Руска заплаха и разполага военни в Латвия, под носа му в Брюксел взривяват хора”. Това написа в интернет същият Алексей Пушков, председател на комисията по външна политика в руската Дума, който възкликна по повод спирането на „Южен поток” по адрес на България: „ да ви е яд”!

 

Алексей Пушков ‎@Alexey_Pushkov

„Пока Столтенберг, себя не помня, сражается с мнимой “росс. угрозой” и размещает войска в Латвии, у него под носом, в Брюсселе взрывают людей”

 

Едва прикритата радост на Пушков и намеците за това, че европейците и Западът сами са си виновни, направени днес от  шефката на пресслужбата на руското външно министерство Мария Захарова, която нравоучително разсъждаваше в деня на трагедията за „двойните стандарти” като източник на тази беда, не оставят съмнение по въпроса кой има полза в тази „игра” на живот и смърт.

 

Питам обаче друго по въпроса за „логиката” на събитията.  Хвърлете един бегъл поглед върху океана от заглавия в българското проруско информационно пространство, което се тресеше от възторг по повод руската намеса в Сирия. Не си правете труда да изчетете всичко ( има и още много повече). Ще обобщя за вас с няколко думи суперлативите, според които Русия е превърнала живота на ислямистите в Сирия в ад, накарала ги е да станат „нощни птици” (т.е. да се крият в миши дупки), изпепелила ги е, смазала ги е ( това е най-често срещаната похвала за чутовния руски подвиг в Сирия) – по стотици цели наведнъж е смазвала…

 

Вие вярвате ли? Аз вярвам. Приемам за истина всичко, което руските военни твърдяха за невероятната си, за безспорната си военна победа над терористите в Сирия и съответно приемам за основателни изблиците на преклонение пред този руски подвиг от страна на българските ретранслатори.

 

Обаче има само един проблем: защо смазаните, превърнатите в нощни птици, изпепелените, натиканите в ада от руснаците жалки терористчета  не отидоха да отмъщават на Червения площад, ами решиха да се самоубиват сред страхливите толерасти и еврогейове, които с пръст не пипнах т.н. Ислямска държава в Сирия?

 

Да не би отговорът да е в това, че командирите на Ислямска държава, в чиито редици се сражават хиляди говорещи руски език граждани на Русия, любезно пропуснати от руските служби да заминат в арабската държава, в голямата си част са обучавани и вербувани на територията на най-голямата по територия държава в света?

 

Ето и доказателствата със задна дата, че няма шега: Русия не е оставила камък върху камък от т.н. Ислямска държава, обаче за това, както виждаме , неколцината останали живи терористи са решили да отмъщават в сърцето на проклетата Европа за това, че не ги е смазала или изпепелила!

 

ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Огнен ад за “Ислямска държава …

pik.bg/ексклузивно-в-пик-огнен-ад-за-ислямскадържаваруски-хелик…

2.01.2016 г. – Руски хеликоптери удариха мощно терористите в Сирия (видео) … удари по позиции принадлежащи на терористите от „Ислямска държава” … всяка бомба сразила кръвожадните терористи от „Ислямска държава” …

БЛИЦ Новини – Русия смаза стотици цели на ДАЕШ в …

www.blitz.bg › Новини › Свят

9.12.2015 г. – Руските военни части са нанесли в последните три дни масивен ракетно-авиационен удар по обекти на „Ислямска държава“ и други …

Русия смаза стотици цели на ДАЕШ в Сирия с масивен …

www.budnaera.com/201504f/1509281535.html

Руските военни части са нанесли в последните три дни масивен ракетно-авиационен удар по обекти на „Ислямска държава“ и други екстремистки …

Русия смаза стотици цели на ДАЕШ в Сирия с … – TIME.mk

bg.time.mk/…/rusija-popilja-ekstremistite-v-sirija-s-masiven-raketno-avia…

9.12.2015 г. – Авиацията от базата „Хмеймим“ е извършила 238 бойни полета и е хвърлила 2000 бомби за 3 дни Руските военни части са нанесли в …

Русия смаза стотици цели на ДАЕШ в Сирия… – Епохални …

https://bg-bg.facebook.com/EpohalniVremena/posts/985532744851358

Русия смаза стотици цели на ДАЕШ в Сирия с масивен ракетно-авиационен удар.

Русия: Ислямистите в Сирия стават нощни птици – Novini …

www.novini.bg/…/316072-русия-ислямистите-в-сирия-стават-нощни-…

10.11.2015 г. – Русия: Ислямистите в Сирия стават нощни птици. … И в миши дупки да се скрият и там ще ги намерят и унищожат руските ВВС !

Вижте как Русия пак удари ислямистите в Сирия от …

fakti.bg/…/163207-vijte-kak-rusia-pak-udari-islamistite-v-siria-ot-kaspiis…

20.11.2015 г. – Русия отново удари цели на Ислямска държава в Сирия, използвайки … Атакувани са цели на ислямистите в Рака, … няма ид щото са унищожени инфраструктурата и и командването.само дето е поредната руска …

Новото руско супероръжие изпепели ислямисти (ВИДЕО …

www.standartnews.com › Близък Изток и Африка

14.09.2015 г. – Руските специални части, които от седмица са в Сирия, … три блока в покрайнините на столицата Дамаск, пълни с ислямисти.

Паника след руските удари в Сирия: Ислямистите бягат в …www.blitz.bg › Новини › Свят

22.10.2015 г. – Терористите в Сирия масово изоставят позициите си и бягат не само в тила, но и в други страни – Турция и Йордания. Това е заявил …

ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Паника след руските удари в …

www.ndt1.com/article.php/20151023000331474

23.10.2015 г. – ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Паника след руските удари в Сирия: ЗАЩО?: Ислямистите бягат в Турция и Йордания …

Руските удари в Сирия разрушили командни пунктове на …

dariknews.bg › Свят

30.09.2015 г. – Русия е нанесла удари по време на около 20 руски полета в Сирия и е поразила цели, свързани с групировката „Ислямска … Журналист: Не са изненада руските удари в Сирия, а къде са нанесени … Вижте още.

Уникални кадри от руските въздушни удари в Сирия! – Пик

pik.bg/уникални-кадри-от-руските-въздушни-удари-в-сирия-видео-n…

26.10.2015 г. – Уникални кадри от руските въздушни удари в Сирия! (видео) …. Вижте какво е “отмъщението на пешеходците” (уникална снимка).

39 мнения за “Русия унищожила, смазала, изпепелила с твърда ръка т.н. Ислямска държава, но оцелелите ислямисти отмъщават на мекушавите европейци”

 1. Ако се приеме едно към едно достоверна информацията за успехите на руската офанзива в Сирия от руски медии и BG русофилстични псета напикани от възторг към “великая и могучая”, то половин Китай щеше да е останал без население,какво да говорим за ДАЕШ

 2. Жалки кретени – тези празноглави рупори на болшевшката пропаганда дори не могат да свържат смислово глупостите, които препредават…
  Ужасното е, че тези камикадзе, готови с такава лекота да умрат не са никак малко. Остракирани и капсулирани, без образование те не виждат бъдеще и стават лесна плячка на “месии” – религиозни и идеологически!

 3. Длъжен съм, случаят го изисква да по–н-тя съждение на мпй учител: “В живота няма случайности. Има неопознати закономерности.”
  На 13 ноември м.г. Париж беше поразен от вълна от атентати. Загинаха 129 невинни граждами. На другият ден след като преди седмици наред упорито и безглаво руските официални власти отричаха, че свалянето на техен граждански самолет с над 200 пътници над Синай е терористичен акт веднага обърнаха на 180 градуса палачинката и заявиха, че ИДИЛ стои зад взрива на борда. И веднага се самопредложиха на Оланд заедно да борят световният тероризъм. Оня,видимо под емоционален стрес прие да ходи в масква след няколко дни. Само че, междувременно Обама,Камерън и Меркел го извадиха от вцепението. Обяснено му беше, че на кремълският Пинокио не може да се вярва за нищо и по никакъв повод и срещата им се превърна в “свободна размяна на гледища и за по-нататък ще гледаме да видим”.
  Днес, по едно и също време гърмят мини в Брюксел а в Ростов на Дон Надежда Савченко за чиято свобода се застъпиха единодушно и Обама и лидерите на водещите страни на ЕС бе осъдена (каква изненада, на 22год. лишаване от свобода, т.е. цяла година по-малко от исканите от прокурора 23). И от очаквана главна новина нейната присъда “закономерно” мина на заден план.
  Не случайно днес водещи руски опозиционни аналитици са единодушни. Идилци които са продукт на КГБ просто са изпълнители на поръчките на кремъл.

 4. Нашите управляващи и онези от Европа е крайно време да спрат да гледат интересите на САЩ ТУРЦИЯ и ИЗРАЕЛ , да си свалят розовите 3D очила и да помислят Какво губят угаждайки на тази тройка и И какво биха спечелиш ако спрат да им бъдат ПОДЛОГА !!!.

 5. Същият този Пушков, за когото сериозните руски анализатори казват, че е имперски цървул, по-миналата година прогнозираше разпад на България заради отказа на Жужи да построи “Южен поток” той се изхвърли и каза, че българите са недостойни за руската “помощ”. После “натика” в калта Велизар Шаламанов за “Визия 2020” и пак спомена, че българите трябва да се изядат от яд, че великата Рассея няма повече да ни е съюзник. Аман от такива тъпи съюзници като Пушков. Това, че е депутат от Думата не го прави по-умен от обикновен алкохолизиран руски мужик.

 6. Имам един въпрос ,защо САЩ не пратят армията си да смаже терористите от ИДИЛ ? И да припомня че терористите взривиха руски самолет и убиха над двеста невинни руски туристи

 7. владо, ако не са САЩ , сега любимия ти путин, с танкове щеше да ни е прегазил.75% от бюджета на НАТО се плаща от американските граждани, за да има мир в Европа.Да, и да не забравя, че руските хунвейбини, не правят разлика, дали ги обичаш или не – мачкат наред.
  Жалко за хората.
  Много нишки водят към руските служби, но нещо не се справят европейските структури.И нас отдавна трябваше да ни променят.Трябва много по-строг контрол и най-вече на паричните потоци.Ако се ограничи финансирането на терористите, ще има ефект.

 8. На Владо май са му надянали 4D очила. Живее в 4-то измерение и нищо не вдява горкия какво става в 3-D света 🙂

 9. Владо,май добре е да гледаме интересите на Турция,Израел и САЩ.добре си ги подбрал.Ако си сътрудничим точно с тия трите държави проблемите ни ще са най малко.

 10. Владо, много “меко” си се изходил. Я виж “братушката” жирановски
  как гороломно се е изцепил.

  В эфире телеканала «Россия» 22 марта 2016 глава фракции ЛДПР в Государственно Думе РФ, Владимир Жириновский прокомментировал сегодняшний теракт в Брюсселе и, кроме прочего, заявил: «Теракты будут идти по всей Европе! И нам это выгодно. Пусть они подыхают и погибают».

 11. Главата на украинската служба за сигурност и съветникът на МВР на Украйна по повод на руско участие в атентатите:

  http://censor.net.ua/video_news/380366/glava_sbu_o_vzryvah_v_bryussele_ya_ne_udivlyus_esli_eto_element_gibridnoyi_voyiny_rossii_video

  http://censor.net.ua/news/380520/za_teraktami_v_evrope_stoyat_spetsslujby_rf_shkiryak

  А тук за истеричната и просташка руска реакция, включително и на Медведев по този повод, което дава достатъчно повод за размисли:

  http://www.unian.net/politics/1297562-v-sbu-prokommentirovali-oskorbleniya-so-storonyi-medvedeva-i-drugih-rossiyskih-chinovnikov.html

 12. Изказване на президента на Литва преди година:

  Европа ще се събуди и ужаси, тогава когато Русия започне да устройва на нейна територия терористични актове.
  И тогава не лейте сълзи, а си спомнете как призовавахте Украйна към мирни преговори с Русия.

 13. Ще припомня нещо важно.

  Веднага след атентатите в Париж излезе информация /и то от руски коментатор/, че Путин предварително е знаел за тях, но не предупредил Франция.

  Някой да мисли, че сега не е така? Аз не.
  Защо ли? По следните причини.

  1. Като поддръжник на режима на Асад, Путин е главният виновник за продължаващата пет години гражданска война в Сирия, стотиците хиляди жертви и бежанската вълна в Европа.
  2. Ако не създател на Ислямска държава, Путин чрез стотиците обучени в СССР иракски офицери контролира действията на армията и.
  3. Как така в армията на Ислямска държава участват хиляди руски граждани? Кой ги изпраща от Русия?
  4. Какво направи руската армия в Сирия при петмесечното си безславно участие във войната? Бомбардираше основно противниците на Асад и доста по-малко – позициите на ИД.
  5. Погледнете нескритата радост, с която официална Русия посреща всеки атентат в Европа, извършен от ИД.

  В крайна сметка целта на Москва е ясна – обезсилване на ЕС с бежански поток и атентати и отпадане на санкциите срещу Русия за анексията на Крим и войната с Украйна поне от страна на Европа.
  Това е причината за неистовото бързане – Кремълската банда знае, че има 10 месеца време. До смяната на Обама и промяната на американската политика.

 14. Никой не знае какво става в главата на фанатизиран човек. САЩ удариха сградите в които джихадистите държат парите си но не винаги парите са най-важното. Има хиляди откачени ходжи, обградени от море от фанатици, кланящи се на “последния пророк”. Тези ходжи са най-голямата опасност и училищата в които учат ужасното си учение.
  Ако погледнем нещата в дълбочина, европейците дължат богатството и развитието си на завоювани огромни територи в Африка, Азия и Америка. Сега ги освободиха но ги експоатираха достатъчно дълго време и затова в очите на техните потомци, Европейците също са завоеватели. “Великите” Географски открития се разглеждат само от европейска гледна точка в която Европа открива останалата част на света и започва да я краде! “Великите” Географски открития започнаха със разделянето на света на две части от Папата. И сега битката е отново заради Папата! Унижожителя на Богомили, Катари и Албигойци (най-чистите христови ученици), Убиеца на Цар Калоян! Подпалвача на Константинопол! Унищожителя на Рицарите Тамплиери! Завоевателя на Ерусалим, потопил в кръв арабския полуостров изпращайки стотици хиляди европейци на кръстоносни походи сред които дори девствени монахини и младежи на 16 годишна възраст. Тази велика битка, която се е развихрила не е от вчера!! И какво очакваме сега? Битката да свърши със Победа ли ?? Европейците наложиха своя стил и своята култура със меч и огън и сега, когато са построили красивите си модерни и богати градове, желаят света да се движи по техните правила ли?? Един Христос дойде преди 2 хилядолетия, за да ни каже, че е готов дори да се разпъне на кръст, за да обърнем душите си към нашия Баща Създателя, но колко човека му повярваха!? Хиляди Попове учат как да се кръстим и с колко пръста но Христос е Лечител и Спасител! Христос не е завоевател!! Божия Син не брой пръстите с които се кръстим а добрините в живота, който ни е даден от Създателя.
  В момента Православната Църква продължава със старите си пороци да заклеймява и анатемосва. Лечители като Петър Димков и Петър Дънов, както и цялото Бяло Братство са обявени за сатанински последователи. А не е ли този подход на Църквата оръжие на сатана??

 15. до Николай:
  Лесен и елементарен отговор – след 2001а когато изпратиха войски в Ирак такива като тебе питаха “Ма що пращат войски”.
  за припомнянето: Повод за втората чеченска война бяха взривове в Москва които се оказа после че са организирани и проведени от ФСБ.
  След като международни експерти се изказаха че взривовете в самолета са поставени от ЕКСПЕРТИ щом не може да бъде открита дори и следа за произхода на взривното вещество и ултра-мега-гига специалисти като Пушков, Мешков, Пистолеткин, Оръдейкин и вся осталъная сволоч от мамаша ви Раша спря да говори за самолета

  Като си почнал да припомняш припомни че табелите по пътищата на територията на ДАЕШ са на арабски и руски.

  Разликата между ислямския фундаментализъм и панславянския фундаментализъм е само в символите: едните имат полумесец, другите “православнъй крест”

 16. Имам твърдата увереност, че зачестилите атентати в Турция са с кремълска следа.

 17. Мдааа,интересна работа-руснаците бомбят в Сирия,а атентатите стават в Европа???!!!

 18. След като Русия е такъв враг на ДАЕШ,защо няма нито един взрив в МОсква!?Ако имаше и обезвредени намерения щяха да проглушат света от хвалба.Или Терористите се борят с истинските врагове, или Русия може да се пази по други начини(чрез съюзяване и финансиране)Справка-Чечня.Аз наистина,не го пожелавам наруснаците и то защото съм убедена,че на държавата им не и дреме за мужиците.Те са верноподани по душа и генно модифицирани в това отношение.

 19. До @патриотите
  Май не сте си взели хапчетата днес

 20. Не е страшно какво пише в множеството проруски медии, не е страшно дори, че и в този сайт има тролове. Ето кое е страшно: тази сутрин в блоковете на националните ефирни телевизии се изходиха евро и бг депутати, професори, полковници и генерали, анализатори и експерти по сигурността… Обобщавам с няколко думи общото в позициите им. Виновни са: либералната демокрация и криворазбраната демокрация, състрадателната мекушавост на европейските институции, САЩ, Турция, Меркел, Европейския съюз, който очевидно трябва да бъде преосмислен, бежанците и хората които им съчувстват. Нито един от изхождащите се пред камерите специалисти не обвини за случващото се изродите, които мразят целия свят и избиват хора за удоволствие. Повтарям – това не бяха тролове… Светла им памет на загиналите! А на н

 21. Спокойствие в света ще настъпи след краха на русия!

 22. До @патриотите: Объркани русофилски, панславянски мозъци. Че ако го нямаше папата и католицизма досега нямаше да има и християнство. Т. нар. източно православие след 1054 г се превръща постепенно в една реакционна секта обслужваща единствено руския панславистки империализъм. Православието винаги е предпочитало исляма пред католицизма, защото и двете имат за основа източния деспотизъм. Защо през 1453 великата рус не се притече на братския православен Константинопол срещу пълчищата на Мехмед II ?

 23. @патриоти
  цялото ви писание е объркано,исторически и геогрфски неточно и лъха на марксистко ленинска пропаганда.*Западът си е виновен защото си е създал блага и ценности* и ние некадърниците от Изтока в това число и нефелната Русия дайте да ги разрушим.
  Спомнете си кой сътвори атентатът в църквата Света Неделя/тогава Свети Крал/.
  Ето това са същите разрушителни сили,които познаваме много добре.
  Не ги оправдавайте.
  Убедена съм,че в дъното са руските другари.
  Вдъхновители и учители.
  Убедена съм,че Европа ще се справи,както се справи проф.Цанков през1925 г. в България.
  Необходимо е да е познат изворът на злото.
  А всички белези и нишани водят към *Империята на злото*-Русия.

 24. Към SIMEON:
  “Разликата между ислямския фундаментализъм и панславянския фундаментализъм е само в символите: едните имат полумесец, другите “православнъй крест””

  Може би имате предвид ПРАВОСЛАВНИЯ фундаментализъм?

 25. Няма разлика между двете геноцидни идеологии, kомунизмът и ислямизмът, фанатичната вяра с масов тероризъм да се завземе властта и да се наложи обща вяра, с недопускане под страх от смъртно наказание на мнение различно от партийния/духовния водач, “светло” бъдеще, жените общи, или 40 девици в рая. Ислямизмът зае освободеното от комунизма място в развитието на масовия терор, като средство за постигане на целите си! Не е случаен и фактът, че ислямизмът се разви точно в зоните на съветското влияние, с добре подготвените школи за масов терор разработени още навремето от КГБ! И ние българите няма да забравим атентата от 1925 г., както и масовият червен терор с хилядите жертви под ръководството на северноазиатските комунистически вождове! След 5 години война в Сирия, ако някой смята, че няма да има бежанци и радикални формирования, ИД, международен тероризъм с хиляди жертви, при положение, че имаше многократно налагано руско вето за намеса на ООН, дълбоко се лъже!
  Фанатиците от двете дружески религии – комунисти и ислямисти, чрез масов терор и кървави диктатори, явно ще наложат новия световен ред!
  Време е за новото средовековие, крепостничеството и новите соц. феодали от комунистически/ислямистки тип!
  Призрак броди из Европа! С Коран и с Калашник.

 26. SIMEON, много наивни са ти разсъжденията. Това, че САЩ не са пратили войска да се справи с ИД не е защото се интересуват от мнението на такива като мене и тебе, а защото не са имали интерес. То се видя в Ирак, че когато имат желание много бързо постигат резултат, както и, че цивилните жертви не са им пречка.

 27. Ако Папата го било нямало какво щяло да стане???
  Ами ако наистина сте толкова запознати с историята, че си позволявате оценки, опитайте да си помислите каква Европа щеше да бъде сега със Истинската Христова Вяра!!! Дали изобщо щеше да има Комунизъм??
  Каква щеше да бъде България ако Калоян не беше убит при Солун и Източната и Западна Църква увлечени в ужасни и кръвополитни борби за власт не се биеха помежду си!
  Това всичко предстои да се случи, защото идва съвсем нова ера, която ще заличи служенето на формата и ще утвърди служенето на духа!
  В дъното на цялото развитие на Човечеството стои Сатана, който доскоро дирижираше света но тъй като му видяха сметката сега света бавно но сигурно ще тръгне към друг начин на развитие! Просто гледайте и ви съветвам докато е време и не са осъдили душите ви взимайте мерки да се представите добре!!!
  Тъй като сте добри историци Ви препоръчвам да проучите, кой беше най-големия противник на създаването на Магна-Харта от където Американците създадоха своята Конституция. Ако пък сте Българи пoпитайте защо думата Българин – Burglar на Английски език значи Крадец и Разбойник! Какво пише за Папата? Кой е той? Vicarivs Filii Dei !!! Представител на Божия Син ?? Дали наистина ви прилича на такъв или е нагъл самозванец ??!!

 28. Димитър Евстатиев,като чета вашия коментар,все едно чета ,,Работническо дело”от едното време…

 29. към TERVEL: да прав сте “ПРАВОСЛАВЕН ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ”, Панславянският фундаментализъм е другата им мантра, но целта е еднаква.

 30. към Димитър Евстатиев: Що така по цял свят всичко ляво(във всеки смисъл на думата) е и русо(във всеки смисъл на думата)

  “Разумът на мъдрия е в ДЕСНИЦАТА му, а на безумния- в ЛЕВИЦАТА му!!” Еклесиаст 10:2

 31. Някои от европейците наистина са си мекушави и не вземат сериозно и просто не разбират пред какво са изправени.

  U.S. Officials Bash ‘Shitty’ Belgian Security Forces

  Americans claim the Belgians are like clueless ‘children’ who are too incompetent to handle today’s terror threat.

  http://www.thedailybeast.com/articles/2016/03/22/u-s-officials-bash-shitty-belgian-security-forces.html

 32. Към @ПАТРИОТИТЕ:

  Личи си, че сте изключително вдъхновен от небивалиците на лавров, от историческия регулировчик мария захарова, и удовлетворен от станалото в Брюксел. Хвала за огромните Ви усилия, които полагате, но всуе е напразно. Просто мисията Ви е обречена на неуспех, защото нито можете да заемете мястото на мария захарова, нито има БЪЛГАРИН да Ви повярва. Но от съчуствие към Вас, един съвет, ако разрешите? Ориентирайте се по-добре в сферата на окултизма или паразитологията. Струва ми се, че там ще бъдете наистина в свои води.

 33. @патриот
  “Патриот е душа дава ……….., но не своята …………”
  Но мота да разбера, каква е връзката между burglar и BULGARIAN (БЪЛГАРИН) в англииският ти език? А думата “BURG” означава и УКРЕПЕН ГРАД???! Анадъмо???

 34. към СОСО:

  Напълно споделям казаното от Вас.
  Помните ли, че шофьор на такси беше споделил в интервю, че единият от терористите на Бургаското летище говорел добър руски?

 35. They are catapulting the heads of captured enemies over the city walls to terrorise the citizens.

  http://www.cathar.info/cathar_wars.htm

  Like all crusades it was a war, declared by the Pope, (Innocent III) backed by the Roman Church with promises of remission of sins and a guaranteed place in heaven.

  http://www.midi-france.info/19031511_song.htm

  The Cardinal from Rome proclaiming
  That death and slaughter must lead the way,
  And that in and around Toulouse
  No man shall remain alive,
  Nor noble Lady, girl or pregnant woman,
  Nor any created thing, no sucking infant,
  But all must die in the burning flames.

  Това стига ли ви от “Божия Наместник” ?? Ако не ви стига идете на Доктор! Особено го препоръчвам на ника Tervel, който дори не се притеснява да пише това Българско име със Кирилица но иначе сме “Патриоти”! Моя ник означава “До Патриотите”! До такива, които се присламчават някъде и блеят без да разбират какво. До тези, които не знаят Български и затова се пишат патриоти вместо Родолюбци!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.