Жириновски е новият Александър Невски- руски светец в борбата срещу западните християни с помощта на азиатски главорези

Заместник-председателят на руската държавна Дума Владимир Жириновский обобщи радостта на руските власти от терористичните нападения в Брюксел с пожелание европейците да пукнат. Вкупом.

https://www.rbc.ua/styler/zhizn/zhirinovskiy-teraktah-evrope-pust-podyhayut-1458715866.htmlь

 

Възторга си от терористичната вълна Жириновски обясни в телевизионно предаване с това, че тя е изгодна на Русия и прогнозира пожелателно Европа да потъне в кръв по този повод.

 

Самият факт, че политик на такъв висок пост може да бъде толериран в руската управленска система, предпоставя невъзможността някой да махне с ръка и да каже, че той „така си говори” и че не е представителен за онова, което си мислят наистина в Кремъл. Напротив, мислят си го и Жириновски не им го спести, казвайки в същото предаване, че знае това. Само малко им било неудобно да го кажат.

 

Всъщност вече го каза в по-лицемерна форма Алексей Пушков, председател на външната комисия в законодателния орган на страната. Още докато белгийците брояха труповете и ранените той направи връзка между позицията на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг срещу руската агресивност и тероризма срещу самата Европа. Като резоньор на тази агресивност се изяви отново и Мария Захарова, натоварена да каже от името на външното ведомство на Русия в часовете на потрес от атентатите, че те били резултат от двойните стандарти на Запада.

 

Премиерът Медведев не остави съмнение, че Москва най-малкото се опитва да се възползва от нещастието на съседите с предложение за сътрудничество срещу сваляне на санкциите срещу Русия ( интересно, друга песен пееха в началото в Кремъл- бълха щяла да ги ухапе от тези санкции, перчеха се те ).

 

Само лично Путин, който е отвързал от синджира своите лаещи хрътки, си остави отворена врата с изказани съболезнования без канибалски намеци и зле прикрито задоволство. В тази постановка той играе божественото начало, отворено за преговори, ако го помолят за такива. Само че тази поза може да измами само желаещите да бъдат мамени и примитивите, които привиждат в злорадството благороден порив за сътрудничество.

 

Състезанието на подражанието в този дух у нас не закъсня. Бившият ни премиер и шеф на БСП Станишев се обади от Брюксел с препоръка за сътрудничество с Москва. Само така сме можели да се преборим с тероризма. Поизостаналият този път от модната линия Георги Първанов днес влезе в крак с нея и призова в българския телевизионен ефир да взимаме пример от Путин в борбата с тероризма.

 

Партията, към която Костадин Чакъров, посмъртният говорител на диктатора Живков, призова комунистите в България да се присъединят, напълно прегърна указанията на московските си покровители.

 

В преразказ на „аргументите” на Жириновски пригодени като за българска публика, т.е. без руския шовинистичен акцент ( малко изненадващо, да не би в „Атака” да се сърдят на Кремъл, че позволи на Сидеров да се признае пред съда за хулиган?), можете да прочетете днес антиевропейската тирада на един видните бабаити с депутатски имунитет ( в кадрите от скандала около клекшопа в София същият дефилираше с яке, декорирано с голямо надпис на гърба „РОССИЯ”). Тиражирана е от „агенция” ПИК като „скандално разкритие – първо в ПИК”. http://pik.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B2-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D1%81%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%BD-news507027.html

 

 

Във връзка с това предлагам всеки логично мислещ човек да се замисли: това война на шепа терористи срещу най-богатия съюз от държави в света ли е или е война на най-голямата по територия държава, ползваща терористите ( за косвеното им използване няма нужда от доказателства, те са факт, както е видно от горните примери), която по данни от миналата година по БВП на глава от населението е под нивото на Габон и Ботствана, поради което не дивно, а направо дивашки завижда на омразните европейци?

 

Дали в преклонението глави пред мнимото величие на териториалния гигант може да се по(на)мести фактът, че бившите съветски колонии в Европа постигнаха развитие в рамките на своето европейско интегриране съвкупен БВП, по-голям от този на своята някогашна владетелка Русия?

 

Омразата срещу Европа и всичко европейско е чисто руски вековен шовинистичен феномен. Дори етнически, религиозно, органичиски чуждото за Европа турско тяло драпа за присъединяване към европейския успех. Само Русия, горда с позора да бъде най-богатата на природни държава в света, но кретаща на опашката на народите по жизнен стандарт, стои с неандарталска тояга на прага и с кръвясал от завистлива омраза поглед ръмжи в духа на Иван Грозни и Жириновски : „да пукнете , дано”.

 

Апропо, понеже Александър Невски е канонизиран от руската църква заради заслугите му във войните през 13 век със западните християни с подкрепата на азиатската Златна орда, на която е бил васал, няма да е чудно и Жириновски да бъде обявен за светец за подобни заслуги с подкрепата на ислямистките главорези, чиито действия той обявява за полезни.

 

 

 

 

28 мнения за “Жириновски е новият Александър Невски- руски светец в борбата срещу западните християни с помощта на азиатски главорези”

 1. Който се порови в постовете ми, ще види, че формулата “каквото Ал Кайда прави, това Русия си мисли” употребявам от 3 години. Русия трябва да бъде третирана в международен контекст като Ал Кайда и Даеш- като техен идеологически вдъхновител, спонсор и съучастник! Санкции- до кръв, до кокал и до дупка, докато почнат да се молят за едно пакетче масло, както бяха през 80-те години!

 2. Само на пръв поглед не е по темата 🙂
  За руската “културна” инвазия у нас:
  Днес по БНТ излъчиха кратко интервю с автора на фотоизложбата “Архитектурният завет на миналия век” в НДК Здравко Йончев. На изложбата са представени и фотоси от фасадата и интериора на станалата известна от други тв репортажи “Къщата с ягодите”, паметник на културата от 1978 г.
  Поводът за интервюто с организаторите на изложбата е вчерашното заплашително телефонно обаждане от адвоката на собствениците на сградата, който заплашил авторите със съд, ако не махнат снимките от фасадата и интериора на къщата.
  Много странно обаждане при положение, че паметниците на културата са предназначени именно за обществен достъп, а задължение на собствениците е да поддържат паметника в автентичния му вид. От снимките се вижда, че уникалният интериор и фасадата на “Къщата с ягодите” са изключително занемарени , оставени умишлено да се рушат, сигурно за да може един “хубав” ден, с подходящия корупционен подтик, разбира се, сградата да бъде извадена от списъка на паметниците на културата, да бъде обявена за самосрутваща се и на нейно място да бъде построен поредният куб от стъкло и алуминий, безличен хотел или търговски център !
  Немска делегация минала наскоро покрай “Къщата с ягодите” била потресена от вида на уникалната сграда и попитала зашо не е ремонтирана след като е паметник на културата?
  Въпросът, който неизбежно човек си задава, е КОЙ в момента е собственик на “Къщата с ягодите”, възможно ли е да е българин, щом с такова безразличие (като към нещо чуждо!) и неуважение към творчеството на изтъкнатия български архитект, се опитва да разруши този уникален архитектурен паметник, наследство от Стара София ?
  Да, българин е, но от русофилстващите антибългари, които се грижат единствено за интерса на Русия и на руснаците в България. За него не съществува нищо родно и свято, има само неистов стремеж към забогатяване и още по- всеотдайно слугуване на руския господар, който долива помия в копанята му.
  Собственикът е “глиганът на руска служба” Валентин Златев. А какво ти разбира глиган от кладенчова вода? Къщата формално се води на името на баща му, а преди време умишлента запуснатост на имота беше неправилно изтълкувана от българската имотна мафия, която се опита да открадне сградата с фалшив нотариален акт за продажба. Нещата с “продажбата” бяха така добре изпипани, че ако беше някой обикновен българин, никога нямаше да може да си върне имота, но не и подставеното лице на руския интерес у нас Валенитн Златев. Те, руснаците, все такива си ги избират- примитивни, продажни безродници, за които любовта към българското, патриотизмът, е опериран и заместен от русофилство, а идеалите- със слугинство. Спомняме си как по времето на комунизма в автобиографиите, с които се кандидатстваше за висок пост, се считаше за особена привилегия (предимство!), ако кандидатът произхожда от “прогресивно” семейство на неграмотни, изискване, което копираше буквално отношението в СССР към руската интелигенция. Там по улиците, по пиянските сборища и даже по филмите се ругаеха на “интелигент нещастный”!
  Вторият въпрос, който човек неизбежно си задава, е КОЙ и СРЕЩУ КАКВО е разрешил на този “щастлив неинтелигент”, лукойлският бос Валентин Златев, да купи паметник на културата в самия център на София и защо не е осъществяван в продължение на четвърт век контрол върху стопанисването на сграда с подобен статут?
  Преди 1989 г. сградата е служела за търговско представителство на СССР, а след това и като седалище на „Агенция печата и новостей” (АПН), там са се помещавали различни канцеларии на съветски представителства под общото наименование „Обединен профкомитет на гражданите на СССР, работещи в НР България”. Де факто “братушите” са си я считали за техен имот, само формално се е водела българска собственост. Защо да не си я вземат и де юре? Нали за това плащат на подставени лица?!
  Линковете за състоянието на “Къщата с ягодите “, паметник на културата, нагледно свидетелстват за руската “културна” инвазия в България:
  http://www.nashdom-bg.com/bg/rubrics/15-rubs/891-articles.html
  http://zdravkoyonchev.com/%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D1%8F%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5/

 3. В случая, Жириновски колкото и да е отвратителен, се явява по-откровен от лицемерната официална позиция на Кремъл по атентата в Брюксел. Още по-неприятно е, обаче, че масата от български антиевропейци (националисти, патриотари, ксенофоби и т.н.) също изразиха по Интернет своето задоволство от случилото се в Брюксел: То не бяха “Хак им е на европейците!” “Ха така!”, “Така им се пада!”, “Бабичката Меркел!” Оказва се, че антиевропейските настроения на тази част от българското общество, не отстъпват по примитивизъм на техния антиислямизъм.

 4. Ислямските терористи мразят Европа – наричат европейците “еврогейове”, “соросоиди”, … путлеристките талибани мразят Европа – наричат европейците “еврогейове” , “соросоиди” … Аз не намирам разлика !!! От друга страна има един удивителен парадокс – путлеристите жадуват евразийски “съюз”, а от друга срана не желаят “азиатци” в Европа ??? Загубена , елементарна ,нелогична диктаторска логика !!!

 5. жириновски и ко са идиоти-пресечени нули.Най-добре от сънародниците МУ го е охарактеризирал Александър Невзоров.
  Но понимаете, тут Жириновский находится в какой-то такой особой совершенно весовой категории. Особой ситуации. Это как актриса порнофильма, которая уже все показала, все и rima pudendi, и вагину, всё и ей осталось только единственное что эндометрий матки из себя вытащить вместе с фаллопиевыми трубами. Это уже даже не порнография. Это уже такая постпорнография то, что демонстрирует Жириновский. Но поверите, и здесь не найдут никакого экстремизма.
  http://echo.msk.ru/programs/personalnovash/1734230-echo/

 6. Ето я раззия в очите на интелигентните, честните и достойни руснаци отказващи да се превърнат в биомаса обожаваща слънцеподобний с днешна дата:Нас давно никто не боится. Мы одурели от своей огромности и не можем признать собственной ничтожности”, – российский журналист Красовский.
  http://censor.net.ua/video_news/380770/nas_davno_nikto_ne_boitsya_my_odureli_ot_svoeyi_ogromnosti_i_ne_mojem_priznat_sobstvennoyi_nichtojnosti

 7. От империята на ЗЛОТО не очаквайте
  нормално говорене и действие!
  Само ненормален или сляп не вижда,че
  терористите се командват,насочват и
  финансират от путкин!

 8. Ами да сте видели боец на Ислямска държава въоръжен с М-16 или Узи? Не сте нали? Всички размахват „Калашников”.

  Не е в темата,но моята бабка казваше “Прекален светец и Богу не е драг”. Защото не е логично българските пенсионери да живеят след 40 год. ТРУДОВ стаж със 60 – 70 евро, а никога не работилите мюсюлмани в Бенелюкс например да получават 1 100 евро социална пенсия.

 9. Духовните бащи на ИДИЛ се намират в Кремъл!

 10. За какво сътрудничество с Москва подскачат става дума? Ами нали точно плодовете на сътрудничеството с Моска берем сега. Обама не се реши да влезе в Сирия и да измете Асад – отиде на сделка с руснаците. Тогава все още за никакъв ИГИЛ не се споменаваше. И понеже в замътеното съзнание на популацията все Америка им е виновна за всичко(предполагам понеже не знаят английски и си нямат понятие какво представлява Запада въобще), аз пък по пътя на логиката защо да не си мисля че след като дойде на власт с взривяване на жилищни блокове в собствената си страна, то Путлер би се притеснил да приложи същата тактика спрямо Европа и Запада като цяло. Все пак Арабската пролет обхвана много страни, но от тях някак си никой не идва да се взривява из европейските столици. И като го гледам ББ как им се мазни, почвам да се питам дали пън не са му обещали да не ни взривяват в буквалния смисъл, ако си слушкаме???

 11. Ето и изследване за директната връзка на руските тайни служби с ислямската “държава”:
  http://www.academia.edu/11302740/Do_traces_of_KGB_FSB_and_GRU_lead_to_Islamic_State
  Наглостта на фашистите в Кремъл е безгранична. Няма нормален човек който да изпитва задоволство от страданието на друг. По този начин руските политици не косвено а директно се приравниха на едно ниво с терористите.

 12. Все в този дух вижте докъде е довело разследване на BBC за “култов” видеоклип произведен в печално известна фабрика за тролове в Санкт Петербург. Тези пред нищо не се спират. Не мога да разбера как Джон Кери ходи на крака при кремълският гном. Андрей Пионтковски е прав. Сегашният държавен секретар меко казано е неадекватен. В сравнение, по баце, с дипломата на всички времена и народи сергей лавров е като пале пред алфа самеца на глутницата. Ватниците са азиатци и единствено от които тъпите им глави увират е езикът на силата.

  http://rusmonitor.com/kak-vlasti-rf-razzhigayut-mezhreligioznye-konflikty-na-zapade-rassledovanie-bbc.html

 13. Таз година Радован Караджич догодина … Владимир Путин.

 14. Понятия като Западни и Източни “християни” показват само едно! Че тези хора нямат нищо общо с Господ Иисус Христос!
  Не може да има разлика в Божиите закони за едни или други. Не може да има война между миротворци и лечители!
  Разделянето е инструмент на сатана – врага на Божия Син, който е Цар и Спасител на човешката душа!
  Господ Иисус Христос е най-красивото, най-мъдрото и най-доброто и благородно същество във Вселената! При него няма мъст, няма злоба, няма егоизъм! Това е Божия Син! Син на Великия Създател роден чрез Божия Дух! Той знае всичко и вижда всички. За него няма тайна във тази вселена!
  Човешката душа за него е отворена книга. Минало и Настояще, Бъдеще, всичко е открито за Божия Син! Затова човека има само един начин да бъде в хармония със тази вселена! Той трябва да се научи на Любов и Смирение и Дълбоко Уважение към своите братя и към своя Спасител!

 15. От участник във форумите с псевдоним “Раковски”:
  Относно комунистическата инсинуация за „ястребинчетата“, разпространявана от руските тролове.
  1. Екзекуцията е командвана от члена на РМС фелдфебел-школник Никола Маринов с родители комунисти. По тази причина, след 9.44 се разминал с малко затвор, бил инженер в Плевен. Разстрелът е нареден от смахнатия запасен подпоручик Коста Йорданов, ДЕТСКИ УЧИТЕЛ (няма нищо общо с Александър Йорданов). Той не е присъствал на разстрела, но за това зверство още 1943 г. е осъден на затвор от Царски съд, независимо, че адвокатите му са доказали, че е психически болен.
  2. В Ястребино е действала втора картечна рота на 19-и пехотен полк от Шумен с командир детския учител и запасен подпоручик Константин Йорданов. Подпоручикът имал заповед от командира на полка полк. Атанасов да ликвидира само нелегалните мъже, но по своя инициатива наредил да разстрелят и жените и децата.
  Като научил, командирът на полка изгубил ума и дума. Малко след разстрела дошла заповед за отмяната му, донесена от офицер с мотор, но късно. После смахнатият и вероятно пиян подпоручик Коста Йорданов се оправдавал пред селяните на площада, че арестуваните хукнали да бягат и войниците стреляли наред. Във всеки случай престъплението е извършено от редовна българска армия, а не от полицейски сили, нито от жандармерия, понеже последната е възстановена на 25 март 1944 г.
  3. Кинодокументалистът Влади Киров в радиопредаване каза, че е проучил цялата документация около легендарните ястребинчета. Било е чиста КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОВОКАЦИЯ! Децата са познавали нелегалните и някой от нелегалните комунисти се е опасявал да не ги издадат. Затова е подтикнал смахнатия подпоручик да извърши злодеянието. В Стряма също са убити ятаци от поручик Желязко Попвасилев, който остава ненаказан след 9.44. Негов сродник, шумкарин в „Чавдар”, се обадил на Слави Чакъров, Македонски, Леваневски: “Няма да го закачате, той е наш човек – агент на съветското разузнаване“.
  Комунистическите терористи и болшевишки агенти са извършвали САБОТАЖИ ЗА НАСТРОЙВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО СРЕЩУ ВЛАСТТА. Но и досега провеждат комунистическа пропаганда с инсинуации и фалшификации на събитията, с каквито бяха тровени десетилетия наред няколко поколения българи. И до днес истината не се изучава в училище.

 16. Драги Богдан Кримски-Атлантически

  Всяка дума в поста ти е вярна! Аз съм говорил преди години с войник, който е бил тогава в Ястребино. Разстрелът на децата е най-долната комунистическа провокация (има аналог в Сърбия, когато Тито е московски човек, което навява мисълта за общ сценарий- откъде ли?).

 17. Може ли някой да ми каже, дали Александър Невски е канонизиран от руската църква преди да приеме исляма за своя религия, или след това? Благодаря предварително.

 18. Поздравление за Богдан Кримски-Атлантически за неуморната дейност по разбиаване на митове и легенди, за инфото което ни дава по военното дело, за историческите материали, въобще за цялостното му творчество.
  Благодарение на хора като него вече, убеден съм в блога за читатели и коментатори няма бели петна в миналото. Остава и министърката на образование да влезе в час. А дано, ама надали.

 19. До Тодор Тодоров. Ето какво открих. Минах по диагонала. Доколкото разбрах, но не мога в никакъв случай да бъда положителен, първо кръстен като източноправославен, после със златната орда воюва срещу западняците и накрая преминава в лоното на католицизма.
  При всички положения няма никакви основания храм-паметникът на пъпа на родината да носи неговото име.

  https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80_%D0%AF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%87_%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9#.D0.9E.D1.82.D1.80.D0.B0.D0.B6.D0.B5.D0.BD.D0.B8.D0.B5_.D0.B0.D0.B3.D1.80.D0.B5.D1.81.D1.81.D0.B8.D0.B8_.D1.81_.D0.B7.D0.B0.D0.BF.D0.B0.D0.B4.D0.B0

 20. В близко време разпадът на Руската педерация – в която живеят над сто поробени народа – ще повтори разпада на изкуствената държава СФРЮ, бивша Югославия.
  Со кротце, со благо и со малце санкции, както би казал Андрей Ляпчев.
  Нали точно санкциите срещу Белград срутиха режима на Милошевич и после той се озова в клетката в Съда в Хага.

  Това предстои.

 21. Шовинистичният бяс обзел върховете на властта в империята на злото винаги е движил имперската “политика” на Русия. Не само споменатите в статията кукли на конци се радват на терора в Европа! Не изостава в чувстото на удовлетворение и “най-големия дипломат” (по Бойко Борисов) Лавров – той също призова Европа да не се занимавала с геополитически “глупости” и да подари Украйна на империята на злото!
  Имперската управляваща върхушка вероятно се взима за много хитра – нали е заобиколена само от славословещи ги поданици. Но реалностите на времето са жестоки за империята – нисък стандарт на живот, никакво икономическо развитие, скудоумно население впиянчено от “щастливия си живот” и перспективите, които му предоставят от Кремъл… Тази територия си остава обладана от обитатели, които не могат да изискат от властта да им предостави правото на щастие, лично благоденствие, персонални права и свободи! И да постави “държавата” Русия на икономическата писта за развитие. При наличието на огромните природни богатства ако руският народ притежаваше 10% от свободолюбието на американския народ Русия би могла да съшерничи поне на Китай в икономиката! А тя не може да се сравнява дори с Холандия по икономика! Бездарни управляващи от векове опустошават тази територия и населението й.

 22. Към ТОДОР ТОДОРОВ: Преди смъртта си през 1263г приема исляма. Аз не смятам, че е канонично човек да бъде обявен за светец приживе.

 23. До г н Тодор Тодоров

  В българската уикипедия пише, че Ал. Невски е канонизиран за руски светец от руската църква чак през хиляда петстотин четиресет и седма година. Триста и една години след като Бату хан {внук на Чингис хан} му дава титлата “Велик княз” като на най верен васал. Защо? Вероятно именно за да се забрави, че като такъв е приел исляма.

  Извинете, но явно клавиатурата ми се разваля и не изписва някои знаци.

 24. Искрено благодаря на Външния министър на РФ Сергей Лавров за признанията му, че монголците са ги облагородили руснаците.
  Благодаря също и говорителката му гимнастичката Мария Захарова за невежеството и.

  Лавров,
  Защо не се върнете към монголските си корени? Намерете ги и стойте мирни там. Това не ви е XVI век да завоювате нови държави и народи и всички да ви работят като роби?
  Пък даже и ХХ век не е.

  Лавров,
  Първо върнете Крим на Украйна, платете репарациите и после ще видим какво да ви правим като отсрочка.

 25. към Georgi Nikolov, Tervel и Отбелязвам:

  Много ви благодаря! Бъдете здрави, и най-важно весели!

  “Аз не смятам, че е канонично човек да бъде обявен за светец приживе.” – точно така, но зададох въпроса, давайки си сметка, че все пак става въпрос за Московията.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.